OFF
- flori
Re: OFF
https://444.hu/2021/01/27/egy-magyar-ve ... R41TNJ2Mu0
Végre egy informatív(abb) 444 cikk. A vendéglátósok helyzete. Óriási szarban vannak, most tekintsünk el attól a rétegtől, akik pénzt mosnak a helyeiken. Közben meg olvassa az ember, hogy a Laposa birtok tulaja kiutalt magának 150 millió támogatást, majd bűnbánóan lemondott.
Végre egy informatív(abb) 444 cikk. A vendéglátósok helyzete. Óriási szarban vannak, most tekintsünk el attól a rétegtől, akik pénzt mosnak a helyeiken. Közben meg olvassa az ember, hogy a Laposa birtok tulaja kiutalt magának 150 millió támogatást, majd bűnbánóan lemondott.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát ezaz. Klárikától én is a falra mászom. Jó lenne a komplett Gyurcsány klánt elfelejteni, de nekem sem jut eszembe konkrét jelölt.BlancoMark írta: Az ellenzék helyében mindenképpen egy politikai értelemben tisztalappal induló, közismert és elismert technokratára fűzném fel a választásokat.
Hogy ki felelne meg ezeknek a feltételeknek, azt ne tőlem kérdezzétek.
Az a baj az ilyen Puzsér féle megmondóemberekkel mint nálunk a cégnél az okos managerekkel akik megmondják mi a rossz, és hogy hogy csinálnák helyette, aztán amikor szembesülnek a pénzügyi/ humánügyi/ akármilyen kerettekkel és látják, hogy nem megoldható akkor csak néznek bambán.
Ötleteket puffogtatni, hogy alapjövedelem, adócsökkentés, zöltdövezet, új metró biciklisáv én is tudok.
A részlet a ki, mikor, hogy mennyiért és mibölben rejlik. Jó lenne majd a következö szezonban ilyenekre is válszokat/ öteleteket kapni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- BlancoMark
Az ellenzék helyében mindenképpen egy politikai értelemben tisztalappal induló, közismert és elismert technokratára fűzném fel a választásokat.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
görény doktort kifelejtetted.füst írta:Rengeteg lehetőséged lesz, Mi hazánk, Thürmer kommenistái, Iszom, kutyák, amit csak akarsz.Legalábbis én biztosan nem fogok Claire listájára szavazni.
A Kutyákra szívesen szavazok egyébként, ők picit kilógnak innen.
Vagy majd úgy oldom fel a kognitív disszonanciát, mint az önkormányzatin: úgy rajzolok faszt a szavazólapra, hogy a kevésbé szembeköpendő esélyes jelöltre érvényes legyen a szavazat.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rengeteg lehetőséged lesz, Mi hazánk, Thürmer kommenistái, Iszom, kutyák, amit csak akarsz.Legalábbis én biztosan nem fogok Claire listájára szavazni.
- Pipita
Én biztos vagy okbenne hogy nem lesz Gyurcsány a miniszterelnök jelölt, ha meg mégis vannak olyan ostobák, azzal koordináció meg összefosás ide vagy oda, nem lesz leváltva Orbán.füst írta: Én OV váltására készülök, Dobrev által. És mélyen le leszek sújtva.
Sokat nem fogok tőle várni, kaotikus 4 évet, amitől még stabilabban jön majd vissza a Fidesz.
kb. ez a forgatókönyv szerepel a fejemben most.
Legalábbis én biztosan nem fogok Claire listájára szavazni.
keblemre, testvér.Marky írta:Egyetlen remenyem, hogy a Kutyapart legalabb egy kepviselot be tud juttatni.
- füst
Elég sok gondom van Karigerivel, de most mindet félreteszem, egyikről se teszek említést.
De ha már elvállalta a főpolgármesteri hivatalt, akkor csinálja már végig, ne a ciklusa közepén hagyja ott hogy másba kezdjen bele. A mostani hivatala is elég nagy felelősséggel jár, teljes embert igényel, tegye oda magát, ne azért kezdjen el kampányolni több mint egy évet az előválasztással együtt, hogy inkább miniszterelnök lehessen. Hogy nézne ez ki? Ennyire ne érjen már rá.
De ha már elvállalta a főpolgármesteri hivatalt, akkor csinálja már végig, ne a ciklusa közepén hagyja ott hogy másba kezdjen bele. A mostani hivatala is elég nagy felelősséggel jár, teljes embert igényel, tegye oda magát, ne azért kezdjen el kampányolni több mint egy évet az előválasztással együtt, hogy inkább miniszterelnök lehessen. Hogy nézne ez ki? Ennyire ne érjen már rá.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja igen, a 4.tippem nekem is Marky Zay lenne, csak ot este elfelejtettem irni. Na talan o lenne a legjobb valasztas kozuluk. Viszont Karacsony szerintem sem indul, tekintve azt a par nyilatkozatat, mikor mondta, hogy a hata kozepere se kivanja, hogy miniszterelnok legyen.
Karacsonynak szerintem maradnia kene fopolginak, nem azert mert ne tudna jo miniszterelnok lenni, csak en igy erzem. Marki-Zay jo lenne koztes megoldasnak (kiabrandult fideszes, kompromisszumkepes, stb.), rajta kivul meg Bajnai az aki tenyleg jo lenne miniszterlenoknek, de o ugy se fog visszaterni ilyen szinten.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Viktorek bukasra keszulnek, ezert most kilapatolnak minden mozdithato penzt. Matolcsy meg elegedetlenkedik is, mert szerinte komolyabban kene tolni az allami latvanyberuhazasokat
Egyetlen remenyem, hogy a Kutyapart legalabb egy kepviselot be tud juttatni.
Egyetlen remenyem, hogy a Kutyapart legalabb egy kepviselot be tud juttatni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sansztalannak látom az ellenzék győzelmét.
ha mégis megtörténik, akkor se történik semmi, politikai hatalom feláldozható, a gazdaság továbbra is a leosztottak kezében marad.
nem is kívánom az ellenzéknek, hogy ilyen körülmények között jussanak hatalomra, 2 évet nem adnék nekik, és buknának.
ha mégis megtörténik, akkor se történik semmi, politikai hatalom feláldozható, a gazdaság továbbra is a leosztottak kezében marad.
nem is kívánom az ellenzéknek, hogy ilyen körülmények között jussanak hatalomra, 2 évet nem adnék nekik, és buknának.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
Én OV váltására készülök, Dobrev által. És mélyen le leszek sújtva.
Sokat nem fogok tőle várni, kaotikus 4 évet, amitől még stabilabban jön majd vissza a Fidesz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Márky-Zay nemrég mondta, hogy ha felkérik, akkor elindul az előválasztáson. Ő szerintem biztos, Dobrev szintén, Jakab is, Fekete-Győr nekem kérdéses. Karácsony meg a nép jórészének a szimpátiája miatt lehet végül beugrik megmérettetni magát. Bár ő csak veszíthet szerintem, és eddig azt is nyilatkozta végig, hogy nem akar indulni. Márky-Zay se teljesen külsős, de rajta kívül mást nem várok. Nem érdeke a pártoknak, ha van előválasztás.Pipita írta:Szerintem nem lesz igazad ebben, én külsőst várok, vagy KarigeritCaraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
Mindenképp két fordulós kéne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2021. január 26., kedd 8:55-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pipita
Szerintem nem lesz igazad ebben, én külsőst várok, vagy KarigeritCaraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
2/3 nem lesz meg de marad OV szerintem is.Caraway írta: Gondolom a Jakab - Fekete Gyor - Dobrev harmas kozul kerul majd ki a miniszterelnok jelolt. Egyik rosszabb nev, mint a masik, fikarcnyi eselyuk se lesz Orban ellen.
Azért ez a virus mizéria pár kormány bukását vagy arc vesztését okozza vagy majd okozni fogja
Oriasi gyoker az ember. Mondjuk nem log ki a sorbol.'shutterisland írta: jakab peter bejelentette, hogy indul a miniszterelnoki elo-valasztason.
orban vs jakabot megneznek, lenne show.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jakab peter bejelentette, hogy indul a miniszterelnoki elo-valasztason.