Higuaín is. Ebből ne következtess... Mondjuk Ronaldo lehet, hogy marad még egy évet, de nem biztos, hogy alá is ír...LiamGallagher írta:Pózolt az új mezzel,szal 100%,hogy marad.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Pózolt az új mezzel,szal 100%,hogy marad.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Grat a BL-gólkirályi címhez CR :-)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jobbos gyereknek nem volt másik pólója, amiben illik elmenni egy real edzésre.accel írta:ramos is lőtt egy képet velük.
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Kerlon írta:A reklámbevételekkel meg a mezekkel meg minden szarral CR tuti profitot termel. Ezért nem értem, hogy miért nem sikerült még egy neki tetsző szerződést kitöltenünk... Az is lehet, hogy szóban megállapodtak, hogy kitölti a szerződését és 30 éves korában tovább áll. Átveszi Giggs helyét vagy valami.
Nem a fizetésben nem tudnak megegyezni, hanem a reklám bevételekben. CR nem akar annyit leadni a klubnak, amennyit az szeretne.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez nem túl bonyolult kérdés.....mivel közben megváltoztak az adózási törvények. Ha CR-el hosszabbít a madrid,akkor kb 2x esét kell majd fizetnie a 40%os adó miatt. Most kap kb bruttó 12-13 millát,ha hosszabbítunk akkor kb 20 milla lesz.Kerlon írta:A reklámbevételekkel meg a mezekkel meg minden szarral CR tuti profitot termel. Ezért nem értem, hogy miért nem sikerült még egy neki tetsző szerződést kitöltenünk... Az is lehet, hogy szóban megállapodtak, hogy kitölti a szerződését és 30 éves korában tovább áll. Átveszi Giggs helyét vagy valami.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
A nadrág se semmi.
- ___Samy___
őkMorataMartin írta: Mért kik ezek?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mért kik ezek?accel írta:ramos is lőtt egy képet velük.
ramos is lőtt egy képet velük.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A reklámbevételekkel meg a mezekkel meg minden szarral CR tuti profitot termel. Ezért nem értem, hogy miért nem sikerült még egy neki tetsző szerződést kitöltenünk... Az is lehet, hogy szóban megállapodtak, hogy kitölti a szerződését és 30 éves korában tovább áll. Átveszi Giggs helyét vagy valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk bele kellett.majdnem 100ért vettük,+évente 13-mat keres(?) 4 éve van itt.
ha nem is pontosan(mondjuk bele kellett kötni.. ) de kb. ennyi.
Nem keres 13-at, "csak" 10-et, ezt is nettóban, tehát a klubnak ennél többe kerül.
Valamint közel sem 100ért vettük, de ez már csak aprópénz.
Valamint szerinted csak kiadás kapcsolódik CR-hez?
Úgyhogy még csak kb-ra sem ennyi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
majdnem 100ért vettük,+évente 13-mat keres(?) 4 éve van itt.Ez, hogy jött ki? :-)
ha nem is pontosan(mondjuk bele kellett kötni.. ) de kb. ennyi.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez, hogy jött ki? :-)fizetéssel együtt -150 milla kb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ezt te se gondolod komolyan???!!!Tegyük fel,jövőre lejár a szerződése. Hosszabbítani nem sikerül. Ám mi mégsem adjuk el,azt mondjuk neki,maradj,aztán gondold végig,mit szeretnél,távozni ingyen,vagy mégis csak hosszabbítani. Szerintem,tett ő már annyit a Real Madridért,hogy ne gördítsünk akadályt a távozása elé,ha esetleg úgy dönt...
mi vagyunk mi??jótékony szervezet??
fizetéssel együtt -150 milla kb.szerinted ilyen helyzetben mit kéne tenni???majd ingyen elengedni nem?
na hagyjuk már...a lehető legtöbb pénzt meg kell érte mozgatni.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az első felével nem értek egyet. Akármennyire is szeretem Cét, nem engedném el ingyen. Raúlnál és Gutinál más volt a helyzet, mivel ők több időt töltöttek itt plusz ők nem értek 100millió eurót. Azért ekkora összegnél nem szabad jótékonykodni.El Unico írta:Szerintem,tett ő már annyit a Real Madridért,hogy ne gördítsünk akadályt a távozása elé,ha esetleg úgy dönt...
Amúgy meg,szerintem a Real Madridból fog visszavonulni. :-)
A második felére meg annyit mondok, hogy legyen igazad. Nagyon örülnék, ha végre egy ikon tőlünk vonulna vissza, ugye Zidane óta erre nem volt példa. Pedig Raúl, Guti, Ronaldo, Figo, Robi Carlos, Beckham.. volt pár név aki jó lett volna, ha innen vonul vissza.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-t akkor sem engedném el,ha jövőre ingyen távozhatna. Nagyon sokat jelent nekünk,látjátok ti is,hogy rá mindig lehet számítani,mindig a maximumra törekszik és mindig tisztában van vele,milyen címer van a mezén.
Tegyük fel,jövőre lejár a szerződése. Hosszabbítani nem sikerül. Ám mi mégsem adjuk el,azt mondjuk neki,maradj,aztán gondold végig,mit szeretnél,távozni ingyen,vagy mégis csak hosszabbítani. Szerintem,tett ő már annyit a Real Madridért,hogy ne gördítsünk akadályt a távozása elé,ha esetleg úgy dönt...
Tegyük fel,jövőre lejár a szerződése. Hosszabbítani nem sikerül. Ám mi mégsem adjuk el,azt mondjuk neki,maradj,aztán gondold végig,mit szeretnél,távozni ingyen,vagy mégis csak hosszabbítani. Szerintem,tett ő már annyit a Real Madridért,hogy ne gördítsünk akadályt a távozása elé,ha esetleg úgy dönt...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csabi, van logika az okfejtésedben. Reméljük, így lesz. De az eddig is nyilvánvaló volt, hogyha csak a klubon múlna a hosszabbítás, már rég megtörtént volna.
Ahogy írtad, Ronaldo nem hülye. Tudja, hogyha szerződést hosszabbít, kb a karrierje végéig elkötelezi magát a Madrid mellett. Azt is tudja, hogy a legtöbb klub nem engedheti meg magának a leigazolását. Szóval ha valamilyen oknál fogva mégis elvágyik, akkor elég csak kivárnia.
Ahogy írtad, Ronaldo nem hülye. Tudja, hogyha szerződést hosszabbít, kb a karrierje végéig elkötelezi magát a Madrid mellett. Azt is tudja, hogy a legtöbb klub nem engedheti meg magának a leigazolását. Szóval ha valamilyen oknál fogva mégis elvágyik, akkor elég csak kivárnia.
Merci Zizou!