Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ha nem marad pénz csatárra el tudnék képezelni egy ilyen karácsonyfát:
-----------------Kondogbia----Illara-----Modric----------------
--------Isco--------------------------------------Özil------------
--------------------------------CR--------------------------------
Isco, Özil és CR kötetlen posztokkal.
-----------------Kondogbia----Illara-----Modric----------------
--------Isco--------------------------------------Özil------------
--------------------------------CR--------------------------------
Isco, Özil és CR kötetlen posztokkal.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem az lesz, hogy jon Illarra es talan Kondogbia. Ha pedig nem vallnak be, akkor jovore beprobalkozunk Gundogannal. DM pedig csak abban az esetben tavozik, ha jon Bale, amire eleg kicsi az esely. Jesé egyertelmuen Callejon potlasara erkezett. Isco, Ozil es DM felallastol fuggoen egy vagy ket helyre palyaznak.lucifer írta:...
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Csabi írta:nálam továbbra is gündogan-illarra-modric az álom, előttük meg isco-cé-benzema. nem a lényeg hogy legyen egy "két tüdejű állat", aki három helyett is fut meg védekezik, hanem hogy legyen 3, akik védekeznek és támadnak is...
padon maradna, casemiro, alonso meg khedira. alonso jövőre szerintem úgy is dobbant (ha nem idén).
Lehet én gondolom rosszul,vagy csak nekem néz úgy ki a kép,de ti még gondoltok Gündoganban mikor valószínű Illara érkezése? Szerintem Perez úgy gondolta hogy ha már Dortmund beintett neki ő nem vár egy évet és akkor talán majd hozható,hanem Ancelotti bedobott neki egy másik nevet,Isco is dicséri azért gondolom ő is látja nem lutri a gyerek és hozza. Szerintem itt már csak az a kérdés hogy érkezik-e Kondogbia vagy valaki más vkp aztán a kp igazolásokkal idén végeztünk. Ezen kívül még csatár érkezése kérdéses. Ahogy kinéz a jelenlegi helyzet Bale se érkezik,legalábbis idén tuti nem, és ha jön Illara is már valószínűleg nem fog a kiadások miatt is mert már akkor elve 75 körül lesznek a kiadások,és nem hiszem hogy ezt megfejelik egy 85-90 M euróval.Cobra11 írta: Én ezzel kiegyeznék IDÉNRE, DE JÖVŐRE hoznék egy Gündogant.
Szerk.: És egy Kondogbiat (teljesítménytől függően).
Egyébként azt tudja valaki a Sociedad milyen formációban játszik,gondolom ebbe a műfajba szokott bele legjobban Illara ,bár pár hónap után egy más rendszert is simán eltudna játszani.
Sokan irják itt Casemirot vkp poszton,lehet én tudom rosszul,de mikor játszott a nagyok között is egy bajnokin asszem,akkor nem Alonso posztján tolta? Ha tévedek akkor sorry de nekem ez rémlik.Ha pedig vkp akkor esetleg aki tud valami statot mutathatna róla,mert akkor nekem ez teljesen kiesett.
Minden esetre kíváncsi leszek nagyon erre a kp-ra. Jelenleg aki biztos ember a kp-n az egyedül Modric,bár lehetett olvasni arról hogy Carlo jobban előnyben részesíti az Illara féléket(Veratti,Pirlo,Xabi),de remélem nem úgy lesz mint Mou hogy akkor rakja már csak be a kezdőbe mikor ég a háza(United). Mivel jelenleg más vkp se érkezik ez Khedira kirakhatatlanságát jelenti a kezdőből,amit valahol bánok is meg nem is. Igazából nincs ő vele sok gond a technikai adottságain kívül egy szervezett játékos, kicsit jobban összeszedné magát lehet jobb nézetbe lenne a fórumozókkal is. Viszont sajnos az a szomorú tény hogy Makelel óta az emberekbe(belém is) beleégett az a szenvedélyesség,labdajáratás,szerelések,faltok,ütközések amik jellemezték a franciát akire egy bulldogként lehetett számítani ő pedig ehhez a nézethez viszont bízza kevés.
Alonso így a műtét után a szeptember-október ciklust valószínűleg lepihenni utána kitudja milyen formába lesz. Ez az idő egyértelműen Illara időszaka lehet aki bizonyíthatja méltó az utód címre bízok a gyerekben remélem nem egy újabb Sahin mert azokból volt elég az elmúlt években. De egyenlőre nagyon is jónak tűnik és az idei lehetőségek közül a legjobb. Kitudja lehet később áldani fogjuk az eget hogy nem volt elérhető a Veratti-Gündogan páros mert annyira beválik a gyerek.Remélem ez utóbbi beteljesül
Elől pedig adott a szerep ha DM is marad akkor 3 frontos harc várható az egyik posztért(Isco/Özil/DM) a másik Ronaldo által adott aztán itt van még Jesé akiről szó se esett.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor nem tudom mit húz meg, mert a 4-2-3-1-ez viszont én kétlem. Pedig a keretünket egyértelműen ehhez találta ki Mourinho. 4-2-2-2 és a két szélső védő befutja a széleket.. de ahhoz meg valami irtó tt jó védekezőközéppályás kellene, ami nekünk nincs. 4-4-2 ezzel a kerettel ki van csukva.
A 4-4-2 őt alapvetően csukjuk ki,mert nem akarok fogyni 10-12 kg.....szeretném ha bennem maradna az étel.
A JM féle alaptaktika(többször is belenyúlt,de hosszútávon nem tudott tőle eltérni),a 4-2-3-1 a sanszos,de lehet hogy mivel a kpát eléggé el kezdtek forszírozni(hála istennek) így még egy pellegrinis 4-2-2-2 is beleférhet.....amit nem szerettem,de ha a két szélső védő előre komoly melót végez,akkor felőlem oké.....de ez feltétlen fontos....különben meg fog vele bukni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Ebben egyetértünk, de örültem volna, ha véletlen itt találom.Gábe:
hagyj már thiagót,nem igaz hogy ezzel jöttök,előbb lesz khedira aranycipős mint thiago a real játékosa.....tényleg már.
Ez csak egy ábra.Özil/isco nem ott szokott játszani,azt nem mondom hogy özilnél félig nem jogos,mert nem annyira középen jó,inkább a szélen,de nem vonalszélső.....
Akkor nem tudom mit húz meg, mert a 4-2-3-1-ez viszont én kétlem. Pedig a keretünket egyértelműen ehhez találta ki Mourinho. 4-2-2-2 és a két szélső védő befutja a széleket.. de ahhoz meg valami irtó tt jó védekezőközéppályás kellene, ami nekünk nincs. 4-4-2 ezzel a kerettel ki van csukva.A 4-3-3 felállás jó....de nem vagyok biztos hogy carlos ezt meghúzza........
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gábe:
hagyj már thiagót,nem igaz hogy ezzel jöttök,előbb lesz khedira aranycipős mint thiago a real játékosa.....tényleg már.
Özil/isco nem ott szokott játszani,azt nem mondom hogy özilnél félig nem jogos,mert nem annyira középen jó,inkább a szélen,de nem vonalszélső.....
Jesus 3.számú lesz sz szinte biztos,senkit sem fognak oda venni,diego vs iker is eléggé necces lesz,nem lesz itt még vétel...adannak meg semmi esélye.
A 4-3-3 felállás jó....de nem vagyok biztos hogy carlos ezt meghúzza........
Özil/isco nem ott szokott játszani,azt nem mondom hogy özilnél félig nem jogos,mert nem annyira középen jó,inkább a szélen,de nem vonalszélső.....
Jesus 3.számú lesz sz szinte biztos,senkit sem fognak oda venni,diego vs iker is eléggé necces lesz,nem lesz itt még vétel...adannak meg semmi esélye.
A 4-3-3 felállás jó....de nem vagyok biztos hogy carlos ezt meghúzza........
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
-----------------------------Casillas/López---------------------------------
-Carvajal/Arbeloa---Varane/Pepe---Ramos/Albiol---Marcelo/Nacho-
-----------------------------Alonso/Illarra----------------------------------
----------Khedira/Casemiro------------------Modric----------------------
-Özil/Isco----------------Benzema/Morata---------------Ronaldo/Jesé-
A keretben elférne Jesús harmadik számú kapusnak, közben védhetne a Castillában.
OUT: Adán, Coentrao, Kaká, Di María, Callejón, Higuaín
Azért még egy Thaigot elnézegetnék Real mezben... Kondogbia, Gündogan jövőre is ráér.. Ide sem férnek már..
-Carvajal/Arbeloa---Varane/Pepe---Ramos/Albiol---Marcelo/Nacho-
-----------------------------Alonso/Illarra----------------------------------
----------Khedira/Casemiro------------------Modric----------------------
-Özil/Isco----------------Benzema/Morata---------------Ronaldo/Jesé-
A keretben elférne Jesús harmadik számú kapusnak, közben védhetne a Castillában.
OUT: Adán, Coentrao, Kaká, Di María, Callejón, Higuaín
Azért még egy Thaigot elnézegetnék Real mezben... Kondogbia, Gündogan jövőre is ráér.. Ide sem férnek már..
kapusok: Casillas, López, Jesús
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nálam továbbra is gündogan-illarra-modric az álom, előttük meg isco-cé-benzema. nem a lényeg hogy legyen egy "két tüdejű állat", aki három helyett is fut meg védekezik, hanem hogy legyen 3, akik védekeznek és támadnak is...
padon maradna, casemiro, alonso meg khedira. alonso jövőre szerintem úgy is dobbant (ha nem idén).
-
Ismeritek Illarát?
Látta valaki játszani? Én nem igazán,alig tudok róla,kevés az infóm,amit tudok,hogy alonso posztján szeret játszani,szereti a passzt,nagyon sokat passzol.....jól helyezkedik(mindig lekéri,egyből lemozog),viszont kicsit körülményes(ez alatt azt értem hogy szereti a labdát dajkálni,veszi majd még tol egyet,még esetleg tol még egyet....de lehet a társakat keresi).....a rúgótechnika kitűnő,mint a passzok,mint a hosszúátadások(amiből keveset mutat-lehet mert nem az a szerkezet mint JM-nál ),mélységbe visszahúzódik,mindig rajta folyik át a játék.....de még nem eléggé mozog nekem magabiztosnak,persze alonsohoz mérem,akinek akkora rutinja van mint öreganyámnak a kukorica fosztásban.
Látta valaki játszani? Én nem igazán,alig tudok róla,kevés az infóm,amit tudok,hogy alonso posztján szeret játszani,szereti a passzt,nagyon sokat passzol.....jól helyezkedik(mindig lekéri,egyből lemozog),viszont kicsit körülményes(ez alatt azt értem hogy szereti a labdát dajkálni,veszi majd még tol egyet,még esetleg tol még egyet....de lehet a társakat keresi).....a rúgótechnika kitűnő,mint a passzok,mint a hosszúátadások(amiből keveset mutat-lehet mert nem az a szerkezet mint JM-nál ),mélységbe visszahúzódik,mindig rajta folyik át a játék.....de még nem eléggé mozog nekem magabiztosnak,persze alonsohoz mérem,akinek akkora rutinja van mint öreganyámnak a kukorica fosztásban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezen agyaltam most én is kicsit igy, hogy úgy néz ki, hogy jön Illara több esélyt látok 4-3-3 raKerlon írta:Khedirát kell majd leváltani, hanem következik be egy csoda a jövő évben.
Casillas
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Illaramendi-Khedira?-Modric
Isco-Benzema-CR
áááá nagyon nem vágom, hogy, hogy akarják ezek
Ami tény, hogy Khedira helyet itt jobban elnézegetném Kondogbiát
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Én ezzel kiegyeznék IDÉNRE, DE JÖVŐRE hoznék egy Gündogant.Press írta:Szerintem Illarra után már nem lesz több igazolás és valahogy így fog kinézni a keret jövőre: (életkor)
Kapusok: Casillas (32), Diego López (31)
JHV: Carvajal (21), Arbeloa (30)
KH: Ramos (27), Pepe (30), Varane (20), Albiol (27), Nacho (23)
BHV: Marcelo (25), Coentrao (25)
VKP: Khedira (26), Casimiro (21)
KP: Alonso (31), Modric (27), Illarramendi (23)
TKP: Isco (21), Özil (24)
Ronaldoék posztja : Di María (25), Jesé (20), Cristiano (28)
CS: Benzema (25), Morata (20)
szerintem simán jó ez a keret, fiatalok, de vannak rutinosak is, akik tudják mutatni a helyes irányt. BL-t nem nyerünk, de Ligát talán. Én örülök, hogy ilyen sok a spanyol, szerintem pont jókor játszotta ki a vezetőség ezt a kártyát, ebben a generációban lehet a jövő. Aztán ha nem az hamar kiderül úgyis és télen meg jövőre jöhetnek a szerb, lengyel meg dél-amerikai igazolások.
Akinek még mennie kéne: Higuaín, Callejón, Kaká, Adán, J.Fernandez (kapus) és esetleg Coentrao
Szerk.: És egy Kondogbiat (teljesítménytől függően).
Nekem adja ez a kezdő, mert rengeteg benne a lehetőség. Khedirát kell majd leváltani, hanem következik be egy csoda a jövő évben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem Illarra után már nem lesz több igazolás és valahogy így fog kinézni a keret jövőre: (életkor)
szerintem simán jó ez a keret, fiatalok, de vannak rutinosak is, akik tudják mutatni a helyes irányt. BL-t nem nyerünk, de Ligát talán. Én örülök, hogy ilyen sok a spanyol, szerintem pont jókor játszotta ki a vezetőség ezt a kártyát, ebben a generációban lehet a jövő. Aztán ha nem az hamar kiderül úgyis és télen meg jövőre jöhetnek a szerb, lengyel meg dél-amerikai igazolások.
Akinek még mennie kéne: Higuaín, Callejón, Kaká, Adán, J.Fernandez (kapus) és esetleg Coentrao
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
Emlékszem rá . Nem para nyugi ...numberone1 írta:egyszer mar kertem bocsanatot.
Igazából kéne valami beton biztos labdaszerző Illaramendi helyére és szerintem azzal sem lenne gond. Illara meg lehetne Modric cseréje.
Ha keretet nézem én erre a posztra megnézném Pepét kiváncsiságból, de még Casemirót sem tudjuk igazából, hogy mire képes .
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
---------------------------------------Casillas
--Carvajal/Arbeloa----Varane/Pepe----Ramos/Albiol----Marcelo/Coentrao
------------------------------------Alonso/Illarra
-------------Kondogbia/Casemiro------------Modric/Özil
--Özil/Isco---------------------------------------------------------Ronaldo/Jesé
------------------------------Benzema/Morata/Jesé
--Carvajal/Arbeloa----Varane/Pepe----Ramos/Albiol----Marcelo/Coentrao
------------------------------------Alonso/Illarra
-------------Kondogbia/Casemiro------------Modric/Özil
--Özil/Isco---------------------------------------------------------Ronaldo/Jesé
------------------------------Benzema/Morata/Jesé
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tudom,tudom....nincs ekezet, egyszer mar kertem bocsanatot.boomer írta:old but gold:numberone1 írta:Kerlon, Geci
boccs
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
old but gold:numberone1 írta:Kerlon, Geci
boccs
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kerlon, Geci a taktikatok nagyon halovany, nincs benne "ero".
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Higuain írta: Isco mint közeépső középpályás?
én simán eltudnám úgy képzelni mint pl. Iniesta a barcában. Xavi Iniesta duó sem egy szerelő gépezet.Persze tudom, hogy ott a játékrendszerből kiindulva lehetett sikeres.
Szerintem is a 4-3-3 űber fasza lenne Gündögan/Verratti és Kondogbiaval. Remélem elhozunk kettőt a háromból.Nagy várakozással várnám a szezont..mondjuk amúgy is.
Modric - Kroos
-
Higuain, most így átgondolva igazad van ... Megártott ez a 2 hét pihi...
Ez a felállásod viszont tetszik
Ez fájt, de jót nevettem rajtaKerlon írta:Pedig 2 hétig gondolkodhatott rajta.
Kerlon írta:-----------------------kapus
--------------Varane--------Ramos
Carvajal----------Illaramendi----------Marcelo
--------------Modric------------Isco
--------Özil----------------------------CR
---------------------Benzema
Ez a felállásod viszont tetszik