Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 24., szerda 23:23

nembaj majd jönnek az insta postok hogy keményen dolgozunk aki nem szurkol ennek a szarnak az elmehet bízunk egymásban mindenki elégedett. :cens: vicc

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 24., szerda 23:23

Pedig en a vegeig biztam valami villanasvan.

Ezt a szezont engedjuk el.

Lofasz volt ez.

Joejt vagymit
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:23

Ezeket a senki csapatokat még a legszarabb formában lévő Real is 4-gyel küldte haza kb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2018. január 24., szerda 23:23-kor.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 24., szerda 23:22

Idén nagyon nincs már értelme Real Madrid meccset. Találkozunk a következő szezonban.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2018. január 24., szerda 23:22

Viszlát Zidane?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:21

NIncsenek szavak :lol: :lol: :lol: Szép volt fiúk, szép volt Zidane!+!!!!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 21., vasárnap 19:33

Kerlon írta:Modric góljáig nem volt ebben a meccsben ennyi, de azért már előfordult pár szép és gyors labda felhozatal, illetve nem csak a futó szalagon beadom a labdát, hátha valaki ott van. Bale dinamizmusa nagyon kell előre, meg tudja verni az emberét, folyamatosan leköti őket, végre a jobb oldal is veszélyes stb. Amúgy ezek azok a meccsek, amikor 3-1nél kéne még bedobni a ritkán játszókat és nem az utolsó 10 percre LucV-t. Illetve ezek a meccsek, amikor Modric helyett vagy Casemiro helyett be kellene dobni Kovacicot vagy Ceballost. (Mai meccsen Casemiroval nem volt különösebb bajom, bár a hülyeségéből ma is volt.) Ja és igen, ezeken a meccseken is lehet CR-t is mellőzni. Meccs közben már kibeszéltük, hogy annyira nem tré ma (góljai előtt), de szerintem egy fiatal máshogy áll a meccshez lásd Mayoral, amiből többet profitálhatunk. 33 éves nyugodtan lehetne pihentetni a francba és nem a pályán kéne lazáznia, hogy ne legyen kifacsarva. Remélem legalább azt elhiszik, hogy tudunk gólt rúgni, mert a szar játék ellenére, azért a helyzeteink mindig meg voltak idén is.

Meccs embere Benz...Balcho.
Dehogyis. Nem vagyunk mi olyan formaban, hogy pl 3-1-nel ezt meglepje ZZ. :lol: a barca van olyan helyzetben, mi nem.
:goat:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 21., vasárnap 19:09

Hat nem tudom. Szeretem Isco jatekat, es igazabol nem tudjuk milyen lett volna ma, mert eddig nem is nagyon jatszottunk igy

Chopin
Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid

HozzászólásSzerző: Chopin » 2018. január 21., vasárnap 19:05

"It's raining goals, halleluia , it's raining goals, amen " - Ray Hudson
Vegre osszejott minden, pedig az elejen ugy nezett ki hogy minden kimarad megint.
Bale, Nacho :agree:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 21., vasárnap 19:00

wZoLee7 írta:Szerintem meg ha CR t padra tennenk es Isco jatszana jobb lenne a csapat, de ez nyilvan csak az en velemenyem.
Szerintem gyengülnénk. Akkor Balenek kellene csatárt játszania és Isco a helyén rosszabb lenne.
Marianot nem kellett volna elengedni, most jó lenne Ronaldo helyett.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 18:55

RaúlCF írta:nem azt mondtam hogy miatta volt bármi is. én szeretem a játékát de egy ideje megint a kicsit régebbi önmagát hozta és lassú, tötymörgős volt és ahogy más is ő is szar formában van/volt. ma pörgött rendesen minden a kövi meccsen is inkább ezt tartanám meg. ha pl visszatér Ramos nem biztos hogy visszatenném a kezdőbe de persze ilyen se lesz. az elmúlt időben inkább Bale legyen kezdő mint Isco az is biztos. ez nem azt jelenti hogy Isco szar de most Bale hasznosabb a csapat számára
És ha a Valencia ellen gyenge lesz, akkor megint Isco fog kelleni a csapatba? Én elfogadom, hogy van akinek nem kell, de szerintem minden csapatba kéne egy ilyen játékos, mert vele igazi a foci. Működött vele is a csapat, meg ugyanúgy Bale-lel is volt rohadt gyenge játék. De egyébként én sem Bale-t hagynám ki per pill úgy áll a helyzet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 18:49

M1Ö írta:
RaúlCF írta:ma abszolút nem hiányzott Isco és nélküle elég lendületes volt a csapat ennyi fix
Nem hiányzott, de nehogymár az jöjjön ki, hogy miatta volt impotens és lassú a játékunk. Az egyik legfontosabb játékosunk. Mondjuk úgyis padra fog kerülni, mert összeállhat az CKM-BBC sor.
nem azt mondtam hogy miatta volt bármi is. én szeretem a játékát de egy ideje megint a kicsit régebbi önmagát hozta és lassú, tötymörgős volt és ahogy más is ő is szar formában van/volt. ma pörgött rendesen minden a kövi meccsen is inkább ezt tartanám meg. ha pl visszatér Ramos nem biztos hogy visszatenném a kezdőbe de persze ilyen se lesz. az elmúlt időben inkább Bale legyen kezdő mint Isco az is biztos. ez nem azt jelenti hogy Isco szar de most Bale hasznosabb a csapat számára

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 18:46

Modric góljáig nem volt ebben a meccsben ennyi, de azért már előfordult pár szép és gyors labda felhozatal, illetve nem csak a futó szalagon beadom a labdát, hátha valaki ott van. Bale dinamizmusa nagyon kell előre, meg tudja verni az emberét, folyamatosan leköti őket, végre a jobb oldal is veszélyes stb. Amúgy ezek azok a meccsek, amikor 3-1nél kéne még bedobni a ritkán játszókat és nem az utolsó 10 percre LucV-t. Illetve ezek a meccsek, amikor Modric helyett vagy Casemiro helyett be kellene dobni Kovacicot vagy Ceballost. (Mai meccsen Casemiroval nem volt különösebb bajom, bár a hülyeségéből ma is volt.) Ja és igen, ezeken a meccseken is lehet CR-t is mellőzni. Meccs közben már kibeszéltük, hogy annyira nem tré ma (góljai előtt), de szerintem egy fiatal máshogy áll a meccshez lásd Mayoral, amiből többet profitálhatunk. 33 éves nyugodtan lehetne pihentetni a francba és nem a pályán kéne lazáznia, hogy ne legyen kifacsarva. Remélem legalább azt elhiszik, hogy tudunk gólt rúgni, mert a szar játék ellenére, azért a helyzeteink mindig meg voltak idén is.

Meccs embere Benz...Balcho.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 18:45

Süti írta:Tartom hogy mióta felépült rendben van amit csinál. Főleg a technikai fejlődés látványos. Nem sír nála a labda, nem pattog el messzire, jól érzi magát a pályán.
Csak maradjon ilyen formában, és megkukizzuk a párizsi olajfúrókat.
Nem tudom, h-h reagáljak erre úgy, hogy ne tűnjön annak, hogy még mindig lehúzom egy ilyen jó meccse után, úgyhogy inkább kihagyom.
wxyz írta:Szerintem nem hiányzott, hogy haszontalanul pörögjön a fal előtt.
Nem semmi ez a sport, hogy mennyire máshogy lát 1-1 játékost 1-1 ember. Tőle jönnek a váratlan dolgok, tőle várható el 1-1 jó mélységi passz vagy kiugratás, erre azt látják, hogy csak pörög.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 21., vasárnap 18:42

Szerintem meg ha CR t padra tennenk es Isco jatszana jobb lenne a csapat, de ez nyilvan csak az en velemenyem.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 21., vasárnap 18:37

M1Ö írta:
RaúlCF írta:ma abszolút nem hiányzott Isco és nélküle elég lendületes volt a csapat ennyi fix
Nem hiányzott, de nehogymár az jöjjön ki, hogy miatta volt impotens és lassú a játékunk. Az egyik legfontosabb játékosunk. Mondjuk úgyis padra fog kerülni, mert összeállhat az CKM-BBC sor.
Szerintem nem hiányzott, hogy haszontalanul pörögjön a fal előtt. Ceballos direktebb, jobb fizikumú, játszhatna inkább ő.

Cr, Bale, Ceballos, Modric, Kroos, Kovacic, Marcelo, középhátvéd mindegy ki, mind jó, Carvajal, de lehetne a helyén próbálgatni Tejerot, Navas

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 21., vasárnap 18:35

M1Ö írta:
Hát de ilyen meccset nem is hozott még idén. A Celta ellen a 2 gólján kívül nem sokat csinált, ma mezőnyben is aktív volt. A Villarreal ellen meg tényleg nem lehetett hallani a nevét. A mai viszont abszolút jó volt.
Tartom hogy mióta felépült rendben van amit csinál. Főleg a technikai fejlődés látványos. Nem sír nála a labda, nem pattog el messzire, jól érzi magát a pályán.
Csak maradjon ilyen formában, és megkukizzuk a párizsi olajfúrókat. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 18:33

Süti írta:Ezt most muszáj beidéznem, sorry.
Hát de ilyen meccset nem is hozott még idén. A Celta ellen a 2 gólján kívül nem sokat csinált, ma mezőnyben is aktív volt. A Villarreal ellen meg tényleg nem lehetett hallani a nevét. A mai viszont abszolút jó volt.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 21., vasárnap 18:30

M1Ö írta:
De ne vicceljetek már... Ez miben nyílvánul meg? Hogy 3x labdába ért a Villarreal ellen, amúgy meg a kommentátortól nem is lehetett hallani a nevét? Vagy a 2 gólja miatt a Celta ellen? Több mint valószínű, hogy én is túltolom, mert nem tudom reálisan nézni az ilyen "buta" játékosokat, de normális esetben köze nem kéne legyen egy Real Madridhoz, nemhogy még kulcsembere legyen... :(
Ezt most muszáj beidéznem, sorry.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 18:24

Vissza: