Értékeld a legutóbbi meccset
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
nembaj majd jönnek az insta postok hogy keményen dolgozunk aki nem szurkol ennek a szarnak az elmehet bízunk egymásban mindenki elégedett. vicc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pedig en a vegeig biztam valami villanasvan.
Ezt a szezont engedjuk el.
Lofasz volt ez.
Joejt vagymit
Ezt a szezont engedjuk el.
Lofasz volt ez.
Joejt vagymit
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Ezeket a senki csapatokat még a legszarabb formában lévő Real is 4-gyel küldte haza kb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2018. január 24., szerda 23:23-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Idén nagyon nincs már értelme Real Madrid meccset. Találkozunk a következő szezonban.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Viszlát Zidane?
NIncsenek szavak Szép volt fiúk, szép volt Zidane!+!!!!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Dehogyis. Nem vagyunk mi olyan formaban, hogy pl 3-1-nel ezt meglepje ZZ. a barca van olyan helyzetben, mi nem.Kerlon írta:Modric góljáig nem volt ebben a meccsben ennyi, de azért már előfordult pár szép és gyors labda felhozatal, illetve nem csak a futó szalagon beadom a labdát, hátha valaki ott van. Bale dinamizmusa nagyon kell előre, meg tudja verni az emberét, folyamatosan leköti őket, végre a jobb oldal is veszélyes stb. Amúgy ezek azok a meccsek, amikor 3-1nél kéne még bedobni a ritkán játszókat és nem az utolsó 10 percre LucV-t. Illetve ezek a meccsek, amikor Modric helyett vagy Casemiro helyett be kellene dobni Kovacicot vagy Ceballost. (Mai meccsen Casemiroval nem volt különösebb bajom, bár a hülyeségéből ma is volt.) Ja és igen, ezeken a meccseken is lehet CR-t is mellőzni. Meccs közben már kibeszéltük, hogy annyira nem tré ma (góljai előtt), de szerintem egy fiatal máshogy áll a meccshez lásd Mayoral, amiből többet profitálhatunk. 33 éves nyugodtan lehetne pihentetni a francba és nem a pályán kéne lazáznia, hogy ne legyen kifacsarva. Remélem legalább azt elhiszik, hogy tudunk gólt rúgni, mert a szar játék ellenére, azért a helyzeteink mindig meg voltak idén is.
Meccs embere Benz...Balcho.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat nem tudom. Szeretem Isco jatekat, es igazabol nem tudjuk milyen lett volna ma, mert eddig nem is nagyon jatszottunk igy
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
- Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid
"It's raining goals, halleluia , it's raining goals, amen " - Ray Hudson
Vegre osszejott minden, pedig az elejen ugy nezett ki hogy minden kimarad megint.
Bale, Nacho
Vegre osszejott minden, pedig az elejen ugy nezett ki hogy minden kimarad megint.
Bale, Nacho
Szerintem gyengülnénk. Akkor Balenek kellene csatárt játszania és Isco a helyén rosszabb lenne.wZoLee7 írta:Szerintem meg ha CR t padra tennenk es Isco jatszana jobb lenne a csapat, de ez nyilvan csak az en velemenyem.
Marianot nem kellett volna elengedni, most jó lenne Ronaldo helyett.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
És ha a Valencia ellen gyenge lesz, akkor megint Isco fog kelleni a csapatba? Én elfogadom, hogy van akinek nem kell, de szerintem minden csapatba kéne egy ilyen játékos, mert vele igazi a foci. Működött vele is a csapat, meg ugyanúgy Bale-lel is volt rohadt gyenge játék. De egyébként én sem Bale-t hagynám ki per pill úgy áll a helyzet.RaúlCF írta:nem azt mondtam hogy miatta volt bármi is. én szeretem a játékát de egy ideje megint a kicsit régebbi önmagát hozta és lassú, tötymörgős volt és ahogy más is ő is szar formában van/volt. ma pörgött rendesen minden a kövi meccsen is inkább ezt tartanám meg. ha pl visszatér Ramos nem biztos hogy visszatenném a kezdőbe de persze ilyen se lesz. az elmúlt időben inkább Bale legyen kezdő mint Isco az is biztos. ez nem azt jelenti hogy Isco szar de most Bale hasznosabb a csapat számára
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem azt mondtam hogy miatta volt bármi is. én szeretem a játékát de egy ideje megint a kicsit régebbi önmagát hozta és lassú, tötymörgős volt és ahogy más is ő is szar formában van/volt. ma pörgött rendesen minden a kövi meccsen is inkább ezt tartanám meg. ha pl visszatér Ramos nem biztos hogy visszatenném a kezdőbe de persze ilyen se lesz. az elmúlt időben inkább Bale legyen kezdő mint Isco az is biztos. ez nem azt jelenti hogy Isco szar de most Bale hasznosabb a csapat számáraM1Ö írta:Nem hiányzott, de nehogymár az jöjjön ki, hogy miatta volt impotens és lassú a játékunk. Az egyik legfontosabb játékosunk. Mondjuk úgyis padra fog kerülni, mert összeállhat az CKM-BBC sor.RaúlCF írta:ma abszolút nem hiányzott Isco és nélküle elég lendületes volt a csapat ennyi fix
Modric góljáig nem volt ebben a meccsben ennyi, de azért már előfordult pár szép és gyors labda felhozatal, illetve nem csak a futó szalagon beadom a labdát, hátha valaki ott van. Bale dinamizmusa nagyon kell előre, meg tudja verni az emberét, folyamatosan leköti őket, végre a jobb oldal is veszélyes stb. Amúgy ezek azok a meccsek, amikor 3-1nél kéne még bedobni a ritkán játszókat és nem az utolsó 10 percre LucV-t. Illetve ezek a meccsek, amikor Modric helyett vagy Casemiro helyett be kellene dobni Kovacicot vagy Ceballost. (Mai meccsen Casemiroval nem volt különösebb bajom, bár a hülyeségéből ma is volt.) Ja és igen, ezeken a meccseken is lehet CR-t is mellőzni. Meccs közben már kibeszéltük, hogy annyira nem tré ma (góljai előtt), de szerintem egy fiatal máshogy áll a meccshez lásd Mayoral, amiből többet profitálhatunk. 33 éves nyugodtan lehetne pihentetni a francba és nem a pályán kéne lazáznia, hogy ne legyen kifacsarva. Remélem legalább azt elhiszik, hogy tudunk gólt rúgni, mert a szar játék ellenére, azért a helyzeteink mindig meg voltak idén is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Nem tudom, h-h reagáljak erre úgy, hogy ne tűnjön annak, hogy még mindig lehúzom egy ilyen jó meccse után, úgyhogy inkább kihagyom.Süti írta:Tartom hogy mióta felépült rendben van amit csinál. Főleg a technikai fejlődés látványos. Nem sír nála a labda, nem pattog el messzire, jól érzi magát a pályán.
Csak maradjon ilyen formában, és megkukizzuk a párizsi olajfúrókat.
Nem semmi ez a sport, hogy mennyire máshogy lát 1-1 játékost 1-1 ember. Tőle jönnek a váratlan dolgok, tőle várható el 1-1 jó mélységi passz vagy kiugratás, erre azt látják, hogy csak pörög.wxyz írta:Szerintem nem hiányzott, hogy haszontalanul pörögjön a fal előtt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg ha CR t padra tennenk es Isco jatszana jobb lenne a csapat, de ez nyilvan csak az en velemenyem.
Szerintem nem hiányzott, hogy haszontalanul pörögjön a fal előtt. Ceballos direktebb, jobb fizikumú, játszhatna inkább ő.M1Ö írta:Nem hiányzott, de nehogymár az jöjjön ki, hogy miatta volt impotens és lassú a játékunk. Az egyik legfontosabb játékosunk. Mondjuk úgyis padra fog kerülni, mert összeállhat az CKM-BBC sor.RaúlCF írta:ma abszolút nem hiányzott Isco és nélküle elég lendületes volt a csapat ennyi fix
Cr, Bale, Ceballos, Modric, Kroos, Kovacic, Marcelo, középhátvéd mindegy ki, mind jó, Carvajal, de lehetne a helyén próbálgatni Tejerot, Navas
- Süti
Tartom hogy mióta felépült rendben van amit csinál. Főleg a technikai fejlődés látványos. Nem sír nála a labda, nem pattog el messzire, jól érzi magát a pályán.M1Ö írta:
Hát de ilyen meccset nem is hozott még idén. A Celta ellen a 2 gólján kívül nem sokat csinált, ma mezőnyben is aktív volt. A Villarreal ellen meg tényleg nem lehetett hallani a nevét. A mai viszont abszolút jó volt.
Csak maradjon ilyen formában, és megkukizzuk a párizsi olajfúrókat.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
Hát de ilyen meccset nem is hozott még idén. A Celta ellen a 2 gólján kívül nem sokat csinált, ma mezőnyben is aktív volt. A Villarreal ellen meg tényleg nem lehetett hallani a nevét. A mai viszont abszolút jó volt.Süti írta:Ezt most muszáj beidéznem, sorry.
- Süti
Ezt most muszáj beidéznem, sorry.M1Ö írta:
De ne vicceljetek már... Ez miben nyílvánul meg? Hogy 3x labdába ért a Villarreal ellen, amúgy meg a kommentátortól nem is lehetett hallani a nevét? Vagy a 2 gólja miatt a Celta ellen? Több mint valószínű, hogy én is túltolom, mert nem tudom reálisan nézni az ilyen "buta" játékosokat, de normális esetben köze nem kéne legyen egy Real Madridhoz, nemhogy még kulcsembere legyen...
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
Nem hiányzott, de nehogymár az jöjjön ki, hogy miatta volt impotens és lassú a játékunk. Az egyik legfontosabb játékosunk. Mondjuk úgyis padra fog kerülni, mert összeállhat az CKM-BBC sor.RaúlCF írta:ma abszolút nem hiányzott Isco és nélküle elég lendületes volt a csapat ennyi fix