Mozi, filmek
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Mozi, filmek
Bruce Willis, Vin Diesel nem maintstream? Bár utálom ezt a szót, de ők elég népszerűek.
Amúgy ezek közt vannak nagyon jó filmek. Lehet ismételnem kéne egy Serenity-t.
Itt amúgy látni az "én" szájfáj-aimat, amiket láttam.
Viszonylag kevésbé vagyok otthon benne, ezért mindig próbálom pótolni.
Amúgy ezek közt vannak nagyon jó filmek. Lehet ismételnem kéne egy Serenity-t.
Itt amúgy látni az "én" szájfáj-aimat, amiket láttam.
Viszonylag kevésbé vagyok otthon benne, ezért mindig próbálom pótolni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gattaca, 12 majom, Pitch Black, Iron Sky, 451 Fahrenheit (határeset), Csillagközi invázió, Equilibrium, Attack the Block.
Amiket láttam, kevésbé méjnsztrím és méltóak valamire. De gondolom te ezt mind láttad
Amiket láttam, kevésbé méjnsztrím és méltóak valamire. De gondolom te ezt mind láttad
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gondolom A sziget már megvolt, ha nem, akkor én arra szavazok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
Annyira, azért ismersz, hogy ezeket a mainstream filmeket láttam. Ha ilyen könnyű lenne a kérdés fel se tettem volna.
Van itt valaki, aki sci-fi rajongó csak elfelejtettem a nevét.
Van itt valaki, aki sci-fi rajongó csak elfelejtettem a nevét.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Elysium, District 9, Attack the BlockAnyaka írta:Valaki tud ajánlani estére valami jobb féle sci-fi-t? Lehetőleg ne elvontat, mert kikapcsolódásnak keresek.
- Anyaka
Valaki tud ajánlani estére valami jobb féle sci-fi-t? Lehetőleg ne elvontat, mert kikapcsolódásnak keresek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ha már "lányos" filmek, akkor a Csillagainkban a hiba az nagyon jó. Meg nemrég néztem a Stuck in love c. filmet, az is tetszett. A One Day is jó, ahogy Kerlon is írta.
Ma estére a Kockát tervezem
Ma estére a Kockát tervezem
- nmate
Most miért, tényleg a szerelemről szól, Tarantino is megmondta
Kultfilm. Ugyan úgy, mint a lent általam felhozott Született gyilkosok.
Szerelmük története tulajdonképpen afféle modernkori, véres tündérmese.
Kultfilm. Ugyan úgy, mint a lent általam felhozott Született gyilkosok.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Rossz szomszédság
Eleinte nagyon vártam a filmet, egy egész jó kis vígjátéknak nézett ki. Aztán olvastam kritikákat, véleményeket és eléggé lehúzták, így nem nagy reményekkel ültem neki. Pont így volt jó. Végül kellemes meglepetés lett, egy-két jó poénnal, pár beteg résszel. Nem is lett nagyon elhúzva, nincsenek üresjáratok. Vállalható film, szerintem egész pofás lett.
10/6,5
Eleinte nagyon vártam a filmet, egy egész jó kis vígjátéknak nézett ki. Aztán olvastam kritikákat, véleményeket és eléggé lehúzták, így nem nagy reményekkel ültem neki. Pont így volt jó. Végül kellemes meglepetés lett, egy-két jó poénnal, pár beteg résszel. Nem is lett nagyon elhúzva, nincsenek üresjáratok. Vállalható film, szerintem egész pofás lett.
10/6,5
nmate írta:True Romance... egy gyönyörű film az igaz szerelemről
https://www.youtube.com/watch?v=2umebghhdh8
Az...
Ezt is kb 1 éve láttam, de erre a jelenetre pl. nem is emlékeztem.
Amúgy azt vettem észre, hogy hiába tetszik mondjuk egy film, ha egyszer nézem csak meg, rá egy évre soknál alig emlékszem valamire.
- nmate
True Romance... egy gyönyörű film az igaz szerelemről
written by Tarantino
written by Tarantino
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. augusztus 27., szerda 21:13-kor.
Nem azt mondtam, hogy szoktatok-e tini lányoknak való kaki halmazt nézni...realistahuni írta:Miért lenne az? nekem konkrétan a párnám tvájlájtos.Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
Pl. One Day, nekem nagyon adja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Noah
Kisebb csalódás. Aronofskyt nagyon bírom, de talán túlságosan ráizgult a cgi-re, így sem a történet, sem a karakterek nem tudtak működni, de szép film. Többet vártam volna, vagy mondjam inkább azt, hogy mást.
Kisebb csalódás. Aronofskyt nagyon bírom, de talán túlságosan ráizgult a cgi-re, így sem a történet, sem a karakterek nem tudtak működni, de szép film. Többet vártam volna, vagy mondjam inkább azt, hogy mást.
"And my heart will leave you never."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Crazy,Stupid,Love az bármikor jöhet, óriási filmKerlon írta:Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
Tegnap megnéztem a Dom Hemingwayt, nem tudom ki látta már de nekem iszonyatosan bejött. Ajánlom mindenkinek aki nem szokványos vígjátékot szeretne nézni, nagyon beteg film Jude Law hatalmas benne. Pontozni nem tudnám de ajánlani tudom mindenkinek, szigorúan csak eredeti hanggal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nyugtass meg, hogy ez valami viccrealistahuni írta:Miért lenne az? nekem konkrétan a párnám tvájlájtos.Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Miért lenne az? nekem konkrétan a párnám tvájlájtos.Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
Csodálatos Pókember 2: hát... egynek elment, amúgy nagyon csöpögősre sikeredett, viszont jól felvezették a következő részeket.
Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
Más: lányos csöpögős filmeket senki nem néz vagy csak ciki itt róla beszélni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pár filmet újráztam múlt héten szabadságom alatt:
Haláli hullák hajnala: Még mindig hatalmas királyság.
Vaskabátok: másodszorra annyira nem tetszett, mint elsőre, de azért így is fasza film. Viccesebbre emlékeztem.
Ébredések: most is megrázott, kegyetlen elgondolkodtató film.
Fertőzés: az Ebola miatt valamilyen szinten aktuális is, szintén tetszett másodszorra.
Kényszerleszállás: zseniális továbbra is, Denzel hihetetlen nagyot alakít ebben a filmben (is).
Szik-szökevény;Drágám add az életed: a jó öreg Leslie Nielsen nagyon értett az ilyen filmekhez. Sok kommentárt nem lehet hozzfűzni, aki ismeri a munkásságát (vagy legalább látta a Csupasz pisztoly valamely részét), azt tudja mire számíthat.
Hold: ez jobban tetszett elsőre, amikor láttam, most valahogy nem tetszett annyira.
Asszem ezek voltak, régen filmeztem már ennyit.
Amúgy ahogy nézem eléggé haldoklik a topik. Régen pedig mennyit lehetett itt (vagy madridistán még) dumálni a jobbnál jobb filmekről. Igaz, már én is csak a töredékét filmezem annak, mint mondjuk 2-3 éve.
Haláli hullák hajnala: Még mindig hatalmas királyság.
Vaskabátok: másodszorra annyira nem tetszett, mint elsőre, de azért így is fasza film. Viccesebbre emlékeztem.
Ébredések: most is megrázott, kegyetlen elgondolkodtató film.
Fertőzés: az Ebola miatt valamilyen szinten aktuális is, szintén tetszett másodszorra.
Kényszerleszállás: zseniális továbbra is, Denzel hihetetlen nagyot alakít ebben a filmben (is).
Szik-szökevény;Drágám add az életed: a jó öreg Leslie Nielsen nagyon értett az ilyen filmekhez. Sok kommentárt nem lehet hozzfűzni, aki ismeri a munkásságát (vagy legalább látta a Csupasz pisztoly valamely részét), azt tudja mire számíthat.
Hold: ez jobban tetszett elsőre, amikor láttam, most valahogy nem tetszett annyira.
Asszem ezek voltak, régen filmeztem már ennyit.
Amúgy ahogy nézem eléggé haldoklik a topik. Régen pedig mennyit lehetett itt (vagy madridistán még) dumálni a jobbnál jobb filmekről. Igaz, már én is csak a töredékét filmezem annak, mint mondjuk 2-3 éve.
- nmate
20 éves a Született gyilkosok
Utóbbi 20 év egyik kiemelkedő kultfilmje, érdemes elolvasni a cikket annak aki látta. Nem tartozik a kedvenceim közé, de tényleg "must see" kategória. Szóval a maradék meg nézze meg
Utóbbi 20 év egyik kiemelkedő kultfilmje, érdemes elolvasni a cikket annak aki látta. Nem tartozik a kedvenceim közé, de tényleg "must see" kategória. Szóval a maradék meg nézze meg