Mindezt úgy,hogy a kiemelkedő erényeit le tudja redukálni a közepesreAhogy a legtöbb igazolásuk, úgy ő is nagy valószínűséggel be fog válni majd...elképesztő, hogy szinte mindenkit tökéletesen be tud illeszteni Cholo...
Az atma 50 árnyalata
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 10., péntek 16:19
Mindezt úgy,hogy a kiemelkedő erényeit le tudja redukálni a közepesreAhogy a legtöbb igazolásuk, úgy ő is nagy valószínűséggel be fog válni majd...elképesztő, hogy szinte mindenkit tökéletesen be tud illeszteni Cholo...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 10., péntek 16:07
Ahogy a legtöbb igazolásuk, úgy ő is nagy valószínűséggel be fog válni majd...elképesztő, hogy szinte mindenkit tökéletesen be tud illeszteni Cholo...czier írta:Az Atletico kozel all Youri Tielemans leigazolasahoz
Az egyik legnagyobb igeret a belga, nagy fogas lenne a matracosoknak.
HozzászólásSzerző: czier » 2015. április 9., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 9., csütörtök 13:22
Most már tényleg befejezem de te tudod a legjobban hogy az irodák konganak az ürességtől tizenegyig,a kávézók meg tele van az alkalmazottakkalRealista24 írta:Meg a bankok, irodák, egyéb hivatalok többsége. Illetve az üzletek sem tartanak zárva Madridban például napközben, és még lehetne sorolni.Van ja,az építőipar,a mezőgazdaság meg a vendéglátás kb...de ott meg elvétve dolgozik spanyol,de ez már tényleg off...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 9., csütörtök 13:01
Mi már nem fogunk bukni 10/10 leszhunmadridista írta:Ha ezeket a meccseket mind behúzzátok, akkor szerintem meglesz a bajnokság nektek...mondjuk az is simán benne van, hogy a két nagy pont akkor fog bukni, mikor senki sem számít majd rá...'shutterisland írta:sevilla (i), psg (i), valencia (o), psg (o), espanyol (i)
öt olyan mérkőzés következik a barca számára, melyeken egytől-egyig a legjobbját kell nyújtsa a csapat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 13:01
Meg a bankok, irodák, egyéb hivatalok többsége. Illetve az üzletek sem tartanak zárva Madridban például napközben, és még lehetne sorolni.Van ja,az építőipar,a mezőgazdaság meg a vendéglátás kb...de ott meg elvétve dolgozik spanyol,de ez már tényleg off...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 9., csütörtök 12:57
Ha ezeket a meccseket mind behúzzátok, akkor szerintem meglesz a bajnokság nektek...mondjuk az is simán benne van, hogy a két nagy pont akkor fog bukni, mikor senki sem számít majd rá...'shutterisland írta:sevilla (i), psg (i), valencia (o), psg (o), espanyol (i)
öt olyan mérkőzés következik a barca számára, melyeken egytől-egyig a legjobbját kell nyújtsa a csapat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 9., csütörtök 12:55
Van ja,az építőipar,a mezőgazdaság meg a vendéglátás kb...de ott meg elvétve dolgozik spanyol,de ez már tényleg off...Realista24 írta:Ez sem igaz teljes mértékben, hiszen van egy csomó olyan munkahely, ahol ezt képtelenség megtenni. OFF vége.Teljesen más életstílus.11-éjfélkor vacsoráznak,hajnalog nyomulnak a tapasbárokban,aztán kilencig fel se kelnek
Dél körül meg siesta 1-2 óra
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 12:50
Ez sem igaz teljes mértékben, hiszen van egy csomó olyan munkahely, ahol ezt képtelenség megtenni. OFF vége.Teljesen más életstílus.11-éjfélkor vacsoráznak,hajnalog nyomulnak a tapasbárokban,aztán kilencig fel se kelnek
Dél körül meg siesta 1-2 óra
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 9., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 9., csütörtök 12:38
Teljesen más életstílus.11-éjfélkor vacsoráznak,hajnalog nyomulnak a tapasbárokban,aztán kilencig fel se kelnekÈrtem én, hogy a spanyoloknál az egyik legnagyobb a munkanélküliség Európában, de nem hiszem, hogy mindenki ennyire ráér, azt gondolom vannak olyanok is akik néha-néha dolgoznak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 9., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 9., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 9., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 9., csütörtök 10:41
Sőt, nyárhoz közeledve 4-5 fele nyitnak újra a szieszta miatt.Rasta írta: 9-10 előtt nem nagyon nyitnak ki, ellenben nem is zárnak be délután 4-5 felé.
10*Realista24 írta:Nem csak fórumot, de még topicot is tévesztettél.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. április 9., csütörtök 10:32
A spanyolok kicsit más ritmushoz szoktak hozzá. Később indul a nap, és emiatt később is érnek haza munkából, ők estefelé aktívabbak jóval. Nézz meg egy random spanyol nagyobb bolt nyitvatartását, 9-10 előtt nem nagyon nyitnak ki, ellenben nem is zárnak be délután 4-5 felé.Steve írta:Bocs az offért, de rohadt idegesítöek ezek a hét közepén este tízkor kezdödö meccsek.
Èrtem én, hogy a spanyoloknál az egyik legnagyobb a munkanélküliség Európában, de nem hiszem, hogy mindenki ennyire ráér, azt gondolom vannak olyanok is akik néha-néha dolgoznak.
Nekem holnap munka, szóval ez a mai meccs kimarad az életemböl.
Ez a véleményem a mai meccs idöpontáról:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 9., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 9., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 9., csütörtök 0:04
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem