Ceba lehet már bejelentette a távozását, ami még nem publikus és emiatt jegelik. Másra már nem tudok gondolni.Impostor írta: Mit kellene még tennie Ceballosnak, hogy megkapja a lehetőséget, de most komolyan?
Nem hiszem el..
Megy a meccs!
- Sorrentino
Re: Megy a meccs!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kozepe rendben lesz. Minden rendben lesz
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
wZoLee7 írta:Nem hangzik rosszul, van erő, tempó, ész, működhet. Nyilván Ceba jegelése egy érdekes dolog, de még mindig jobb ez, mintha Kroos és Modric megint együtt lennének a pályándoncsontos írta: az a csucsu kroos valverde kp nem tudom, hogy felidegesítsem e magam ma este ezzel a meccsel
ha egy amolyan "jómunkás" rendszerbe lennének akkor faszán működhetne, viszont nálunk legtöbb esetben fel vannak küldve az egyéniségek aztán ösztönből vagy megoldják vagy nem. azért valverdében és csucsuban nem igen van meg ez a faktor még. de az biztató, hogy bal oldalon cama többet lehet a támadás építésnél. szerintem már a kroos-csucsu páros is túl statikus, főleg egy betömörülő csapat ellen.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Kreativitás nincs, aki majd mozgatja a csapatotwZoLee7 írta:Nem hangzik rosszul, van erő, tempó, ész, működhet. Nyilván Ceba jegelése egy érdekes dolog, de még mindig jobb ez, mintha Kroos és Modric megint együtt lennének a pályándoncsontos írta: az a csucsu kroos valverde kp nem tudom, hogy felidegesítsem e magam ma este ezzel a meccsel
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Mit kellene még tennie Ceballosnak, hogy megkapja a lehetőséget, de most komolyan?
Nem hiszem el..
Nem hiszem el..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem hangzik rosszul, van erő, tempó, ész, működhet. Nyilván Ceba jegelése egy érdekes dolog, de még mindig jobb ez, mintha Kroos és Modric megint együtt lennének a pályándoncsontos írta: az a csucsu kroos valverde kp nem tudom, hogy felidegesítsem e magam ma este ezzel a meccsel
- Galacticos
Fel nem tudom fogni h amikor valaki elete formajaban miert nem probaljik meg kihasznalni es epitjuk le.
Es cebanak anno zz alatt volt egy meccse talan eloszor kezdokent amikor lott asszem kettot az alavesnek es utana meccsekig jegelve volt.
Nem ertem.
Es cebanak anno zz alatt volt egy meccse talan eloszor kezdokent amikor lott asszem kettot az alavesnek es utana meccsekig jegelve volt.
Nem ertem.
Hogy volt az eszmefuttatás? Ceba ma biztos kezdő lesz azért nem játszott a kupában, meg volt vele beszélve. Aha, igen. Remélem a saját érdekében nyáron lelép, többet érdemel ennél.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
az a csucsu kroos valverde kp nem tudom, hogy felidegesítsem e magam ma este ezzel a meccsel
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
LV is back, ma minden labda Benzi fejére lesz varázsolva
Ceballost el fogjuk pazarolni, nyáron lépni fog. A formán kívüli, gyenge Valverde és Tucsi hamarabb vannak ott bármilyen meccsen a kezdőben, mint ő. A nagyöregekről nem is beszélve.
Ceballost el fogjuk pazarolni, nyáron lépni fog. A formán kívüli, gyenge Valverde és Tucsi hamarabb vannak ott bármilyen meccsen a kezdőben, mint ő. A nagyöregekről nem is beszélve.
- Pad'em
Ha megnézte a délutáni Barca meccs összefoglalóját sztem már a játékoskijáróban beleköt vmelyik BetisesbeFaust írta: Tegyek meg tetjeiket, az elso tiz perc hanyadik minutumaban fog Vini “agya” elkattanni. En a nyolcadikra voksolok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
4.Faust írta: Tegyek meg tetjeiket, az elso tiz perc hanyadik minutumaban fog Vini “agya” elkattanni. En a nyolcadikra voksolok.
Parázs meccs lesz. Remélem megverjük őket, jót tenne egy kis önbizalom és nyugodtság.
Tegyek meg tetjeiket, az elso tiz perc hanyadik minutumaban fog Vini “agya” elkattanni. En a nyolcadikra voksolok.
- tomi_b
Ceba off. Grat.
Kíváncsi leszek a tutyimutyi Tchouamenire, hogy tesz-e bele valamit vagy csak lötyögni fog megint.
Meg nem ártana egy társ előre Benznek, mert szerencsétlen szerintem már agyhugykövet kap..
Kíváncsi leszek a tutyimutyi Tchouamenire, hogy tesz-e bele valamit vagy csak lötyögni fog megint.
Meg nem ártana egy társ előre Benznek, mert szerencsétlen szerintem már agyhugykövet kap..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Rüdiger, Camavinga; Valverde, Tchouameni, Kroos; Rodrygo, Benzema y Vinicius.
Vamooos!!!
Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Rüdiger, Camavinga; Valverde, Tchouameni, Kroos; Rodrygo, Benzema y Vinicius.
Vamooos!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Real Madrid 0-1 Barcelona
Áprilisban döntünk a továbbjutásról.
Áprilisban döntünk a továbbjutásról.
- tomi_b
Főleg, hogy emiatt 20 perc utan kozepen meg visszajatszva probalkozott, ahol pont nem jonnek ki az erossegei.cart írta: Araujao szepen leradirozta Vini mestert, momentuma se nagyon volt a meccsen.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem azert, hogy vedjem, de Rodrygo cserekent egy perc alatt veszelyesebb volt Benzematol is. Ugy volt okadek az egesz, ahogy volt.cart írta: Araujao szepen leradirozta Vini mestert, momentuma se nagyon volt a meccsen.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Grat Carlo.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- tomi_b
Rég baszott fel ennyire Real meccs.