Értékeld a legutóbbi meccset
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Fura amúgy, hogy ez hagyva van neki.
Most is volt 2-3 olyan helyzet hogy Modric vagy Kovacic zárt vissza mögé, mert ő felment vitézkedni. Amit persze el is baszott, mivel technikailag sajnos 0 az emberünk.
Nem is értem, hogy ez miért van hagyva neki, illetve ő miért érez késztetést erre...
Most is volt 2-3 olyan helyzet hogy Modric vagy Kovacic zárt vissza mögé, mert ő felment vitézkedni. Amit persze el is baszott, mivel technikailag sajnos 0 az emberünk.
Nem is értem, hogy ez miért van hagyva neki, illetve ő miért érez késztetést erre...
ZIDANE
Szerintem az a baja a csapatnak,hogy fizikálisan a legmagasabb szinten 1 félidőt bír.
Nem is értettem,hogy mi volt az a díszkiséret az első gól előtt.Senki nem sprintelt csak kocogott a játékosok közül.
Sajnos ez van,és ezeket a jeleket lehetett látni a szezon során többször.Nem futnak nem ütköznek a játékosok amikor meg igen akkor 1 félidőt bírnak mint ma.
Nem is értettem,hogy mi volt az a díszkiséret az első gól előtt.Senki nem sprintelt csak kocogott a játékosok közül.
Sajnos ez van,és ezeket a jeleket lehetett látni a szezon során többször.Nem futnak nem ütköznek a játékosok amikor meg igen akkor 1 félidőt bírnak mint ma.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értem, hogy Casemiro fellépett egész meccsen, ahogy tették egyébként többen is.
Ahogy sajnos Marcelo és Carvajal és sajnos Toni is sokszor nem ért vissza, érthetően a bekapott gól után pláne, mert akkor menni kellett.
Viszont az én véleményem továbbra is az, hogy sajnos Kova volt az aki nem ütközte le Rakiticot, pedig mellette volt.
De felesleges is ez. Az egész csapat az öltözőben maradt sajnos. Annyit furcsáltam, hogy csak Casemiro gólja az első..
Casemiro fan meg nagyon nem vagyok, Kovacic játékát meg imádom. Ezzel együtt én így látom. Lehet, hogy ma nem győzzük meg egymást pár emberrel.
Ahogy sajnos Marcelo és Carvajal és sajnos Toni is sokszor nem ért vissza, érthetően a bekapott gól után pláne, mert akkor menni kellett.
Viszont az én véleményem továbbra is az, hogy sajnos Kova volt az aki nem ütközte le Rakiticot, pedig mellette volt.
De felesleges is ez. Az egész csapat az öltözőben maradt sajnos. Annyit furcsáltam, hogy csak Casemiro gólja az első..
Casemiro fan meg nagyon nem vagyok, Kovacic játékát meg imádom. Ezzel együtt én így látom. Lehet, hogy ma nem győzzük meg egymást pár emberrel.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jogos felvetés, én is jeleztem már a meccs topikban.
Hatalmas edzői hiba volt nem belenyúlni azonnal a meccsbe. Hatalmas.Túl sokat várt a kopasz.
Hatalmas edzői hiba volt nem belenyúlni azonnal a meccsbe. Hatalmas.Túl sokat várt a kopasz.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Kár ezért...
Mennyivel más lett volna,ha kicsit beljebb megy Benzema fejese a kapufánál...
Volt egy egész jó első félidő,majd a másodikban egy védekezési hiba után a kapott gól...
Ebből még fel lehetett volna állni...
Azonnal cserélni !!! Jöhetett volna Bale és Isco...(nem Asensio)
Persze majd' 8 percet vártak az oldalvonal mellett ,akkor kaptuk a másodikat...
Pedig közben többször is állt a játék,tehát lehetett volna cserélni...
Ha ez megtörténik,más a forgatókönyv...
Alighanem nincs a gól és a piros lap...
Asensio bejött,kb.egy jó megmozdulása nem volt...
Isco egy percet sem játszott!!!
Kb.ennyi...
Mennyivel más lett volna,ha kicsit beljebb megy Benzema fejese a kapufánál...
Volt egy egész jó első félidő,majd a másodikban egy védekezési hiba után a kapott gól...
Ebből még fel lehetett volna állni...
Azonnal cserélni !!! Jöhetett volna Bale és Isco...(nem Asensio)
Persze majd' 8 percet vártak az oldalvonal mellett ,akkor kaptuk a másodikat...
Pedig közben többször is állt a játék,tehát lehetett volna cserélni...
Ha ez megtörténik,más a forgatókönyv...
Alighanem nincs a gól és a piros lap...
Asensio bejött,kb.egy jó megmozdulása nem volt...
Isco egy percet sem játszott!!!
Kb.ennyi...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Mert felelőtlenül csatárt játszik és tojik az alkotmányra, hogy hátul mi lesz és elvileg ő adja a stabilitást a kp-n és a védekezés lenne a fő feladata. Sokszor megfigyelhető, hogy ha átjátszották, akkor csak mozizik, meg se mozdul vissza felé lásd második gól előtti szitu, ahol nem pörögtek úgy az események, de a nem tudott a kamera képbe se bekerülni, mert állt elől. Folyamatosan Modricnak és Kroosnak kell visszazárnia, mert ő évente lő 2 bombát, azért mászik fel, mint egy mérgezett egér. Erre mondtam, hogy tipikus brazil, taktikailag nem elég fegyelmezett. Felment, Kovára meg hogy hogy nem 2 ember is jutott, akikből egyet fognia kellett, mint a vadászkutya. Mellesleg csórikám meccsben sem volt, mert a klubvb-n játszott 60 percet oszt csókolom. Ha kilép Rakiticre és Messi begyalogol, akkor meg megint csak Mateo lenne elővéve, mert neki Messit kellett volna fognia.Steve írta:Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?
Függetlenül attól, hogy itt a fórumon egyesek szerint a semmibe van nézve, Khedira szintjén emlegetve és minden meccs után mindenért ő a hibás(az általam is emlegetett BBC mellett).
De ma mégis ez a gól mitől volt az ő jibája?!
Kovacic futott el egy labdás embertől, hagyta felmenni a kapuig, mert Messire koncentrált..
Nem szerencsés gólokért embereket hibáztatni, úgyis történelem már csak, de ha valaki hibás volt, az sajnos a horvát srác.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Karácsony van és ZZ a télapóVino írta:
De mi történt a félidőben?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Légyszi mutas hol mentettem fel Caset a második gól alól.Mondjuk gondolom nálad a második gól sem Case hibája?
Inkább vered Carvajalra, nem arra a VÉDEKEZŐ középpályásra, aki az ellenfél 16osa előtt veszit labdát és talán mire Messi belőtte a 11-est visszaért a félpályán is.
Továbbra is védekező középpályás. Maradjon a védelem előtt. Ne menjen feljebb, mert ma a védelem előtt is néha kevés volt nem hogy feljebb. Aztán ma nem is Messivel küzdött, hanem Paulinhoval és még ott is voltak bőven gondok.
Benne volt a gólba, hiszen ő vesztette el a labdát, de utána meg 3 barcás 6 real védő között egy passzal helyzetet teremtett.
Mondjuk különösen vicces, hogy az első gólnál felmentesz mindenkit, mert kontra volt, de Tóni barátod labda eladásából indult az egész és meg se említed, de Caset egyből ütöda másiodik gólnál ugyanezért.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eloszor is ZZ nek kell fejlodnie. Kovacic rohadt jo, nem is ertem miert kell elovenni szinte csak a barca ellen, gondolom egesz heten csak azt hallja h majd keveszed Messit es jo lesz, levette, nem lett jo
peadani írta: És megjött az 1. hungarokatalán aki meg akarja magyarázni a dolgokat...
Adható büntető, sokkal inkább,mint nem. Sergio Robertóé viszont egyértelműen nem.
Ellenben Ramos simán mehetett volna zuhanyozni azért a sallerért.
De mi történt a félidőben? Első félidő után azt hittem, hogy jön Isco és Béla aztán szépen bedaráltok minket. Erre Kovacic akkorát mélázott, mint Busquets az egész első félidőben.
CR és Benz meg önmaga paródiái.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ennyi, plusz még az , hogy jó meccs volt.dzsi91 írta:Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.
Valahogy nem tudom magam felhúzni ezen ez egyszerűen pancserség volt, majd tavasszal megbosszuljuk.A PSG ellen viszont ilyen amatőrségek nem férnek bele Mert ott már tényleg a szezon mehet el.Én bízom a jó tavaszban, mert a támadóinkat leszámítva brutál erősek vagyunk, róluk meg nem bírom elképzelni,hogy egy egész szezont ilyen bénán hozzanak le.
Jövőre folyt köv a BL -ben.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
dzsi91 írta:Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.
Valahogy nem tudom magam felhúzni ezen ez egyszerűen pancserség volt, majd tavasszal megbosszuljuk.A PSG ellen viszont ilyen amatőrségek nem férnek bele Mert ott már tényleg a szezon mehet el.Én bízom a jó tavaszban, mert a támadóinkat leszámítva brutál erősek vagyunk, róluk meg nem bírom elképzelni,hogy egy egész szezont ilyen bénán hozzanak le.
+1
Miután mindenki kidühöngte magát (köztük én is) azért jár a taps a srácoknak.
Kellemes ünnepeket
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért így ,hogy véget ért az év én akkor is megtapsolnám a csapatot.Történelmünk legsikeresebb éve volt, a végére kicsit megfáradtunk de az meg jó lesz tanulópénznek.Legalább is remélem ZZ tanult mert 4ből 2 clasico szimplán fegyelmezettségi okok és megye 2es hibák miatt ment el úgy,hogy egyértelműen miénk a jobb keret és csapat is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én mondtam korábban is, hogy a jövő madridjában nálam nincs helye, meg az ideális csapatomban, de, amikor belepuffogtatod, hogy a gól az Ő hibája, közben meg kurvára nem, akkor nyilván szót emelek ellene, mert sokakkal ellentétben nem gyűlölöm Caset.Egy Casemiro fan Nézz inkább heat mappet. Nagyon jól látszik, hogy Casemiro az első félidőben vkp-t játszott, mint mindig. Kb az volt a koncepció, hogy Kova kiveszi Messit a játékból és marad hátul kisegíteni, Case szűr Luka és Toni között, elől meg a szokásos duó próbálkozik. Amolyan 9 a 9 mezőnyjátékos ellen. Az, hogy a brazil meg rendre előre kolbászol és bacik visszamenni nem teljesen BTB hozzáállás, amihez egyébként is nagyon lassú lenne. Elhitte, hogy minden ok, kézben van a meccs és már mászott is előre, sokszor csatár posztra és jött a galiba. Ha ez viszont edzői utasítás, ahogyan azt Te gondolod, akkor nagyon, de nagyon nagy baj van, mert rendre nyeljük emiatt a gólokat, bár ezt én kétlem.
Tóni a mélységi irányító, Isco általában 10-esből a szélére lép ki, a két csatár elől áll, így meg többnyire Luka, de néha Casemiro lép fel támadásba. Ha Casemiro elől kolbászolása totál szembe megy az edzői utasítással már rég kirakták volna a csapatból. Ez nem 433, hogy a védelem előtt söprögessen 5 méterrel. Legtöbbször ő van hátul a középpályán, de a támadásokba néha be kell lépnie...az meg, hogy erre alkalmas-e vagy sem az másodlagos dolog.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Mondjuk gondolom nálad a második gól sem Case hibája?Steve írta:Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?
Függetlenül attól, hogy itt a fórumon egyesek szerint a semmibe van nézve, Khedira szintjén emlegetve és minden meccs után mindenért ő a hibás(az általam is emlegetett BBC mellett).
Kovacic futott el egy labdás embertől, hagyta felmenni a kapuig, mert Messire koncentrált..
Nem szerencsés gólokért embereket hibáztatni, úgyis történelem már csak, de ha valaki hibás volt, az sajnos a horvát srác.
Inkább vered Carvajalra, nem arra a VÉDEKEZŐ középpályásra, aki az ellenfél 16osa előtt veszit labdát és talán mire Messi belőtte a 11-est visszaért a félpályán is.
Továbbra is védekező középpályás. Maradjon a védelem előtt. Ne menjen feljebb, mert ma a védelem előtt is néha kevés volt nem hogy feljebb. Aztán ma nem is Messivel küzdött, hanem Paulinhoval és még ott is voltak bőven gondok.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Leírtad az okokat.Steve írta:Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?
De te csak Case fan lehetsz.
Meg vannak a nem Case fanok. ennyi.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Akkor a szabályalkotók is.Realista24 írta:Tévúton vagy.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Már 2-3 ember írta így biztosan én néztem más meccset, de az első gól mitől volt Casemiro hibája?
Egy Casemiro fan Nézz inkább heat mappet. Nagyon jól látszik, hogy Casemiro az első félidőben vkp-t játszott, mint mindig. Kb az volt a koncepció, hogy Kova kiveszi Messit a játékból és marad hátul kisegíteni, Case szűr Luka és Toni között, elől meg a szokásos duó próbálkozik. Amolyan 9 a 9 mezőnyjátékos ellen. Az, hogy a brazil meg rendre előre kolbászol és bacik visszamenni nem teljesen BTB hozzáállás, amihez egyébként is nagyon lassú lenne. Elhitte, hogy minden ok, kézben van a meccs és már mászott is előre, sokszor csatár posztra és jött a galiba. Ha ez viszont edzői utasítás, ahogyan azt Te gondolod, akkor nagyon, de nagyon nagy baj van, mert rendre nyeljük emiatt a gólokat, bár ezt én kétlem.poronty írta:Beszélsz hülyeségeket. Nézd vissza nyugodtan az esetet. Tóni elpasszolta a labdát, de utána mindenkinek megvolt a középpályán az embere. Case-Ini, Kroos-Busi, Luka-Rakitic, Kova-Messi. Tónit beültették a hintába, Lukáról meglelépett Rakitic. Azt meg utánpótlásba tanítják, hogy egy kontránál lassítani kell az ellenfelet, Kova konkrétan úgy lépett el Rakitic elől, ahogy Marcelo tavaly a 3-2-es vereségnél, mindkét kontra végén benyaltuk a gólt. Mennie kellett volna Rakitic barátjával tempóban, mert sanszosabb, hogy külsővel szarul böki le Messi-nek vagy esetleg szarul veszi át a labdát és máris tempót veszít a kontra. Totál alapvető dolog.1: Casemiro: egyértelműen az ő hibájából kaptuk az első gólt. Ezért nem lesz soha világelit a posztján azon kívül, hogy lassú, mert nem elég fegyelmezett taktikailag. Elhitte, hogy minden ok, és elkezdett Khedirázni (felmászkálni az ellenfél 16-osához és bacni visszamenni). Lehet Kovacicozni, lehet Modricozni, de egy Real Madrid betonkezdő vkp-ja ne hagyjon már maga mögött egy félpályányi területet üresen. Kovacic ha kivált Rakiticre, akkor egy vissza passzal ki is játszák és Messi ment volna kapura. A feladatát ellátta, Messit levette a pályáról. Példának okáért ott van Busi. Ő a seggén tud maradni a meccsek végéig.
Casemiro, ha tetszik, ha nem BTB középpályást játszik Zidane alatt féléve, rejtély, hogy sokan miért lepődnek meg, hogy felmegy a támadásokkal néha.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mivel a labdarúgás szabálykönyvében ezen van a hangsúly a szándékosságon, így nem lehet "elfelejteni".ericco írta:Felejtségetk el már ezt a szándékos kezezést. Ha a kéz a testhez van szorítva, nem kéz. Minden más esetben az, mert ha nem is szándékosan, de szabálytalanul állított meg egy beadást.
Már csak ha logikusan is átgonolod. Egy szándékot nem lehet bizonyítani. Ezért kéz a nem szándékos kéz is.
Ha pedig a szándékosságot nem tudja valaki ilyen esetben megállapítani, az komoly baj.