Az biztos, mindkét csapat elszámolta magát nem gyengén. De a Barca sokkal durvábban. Vették itt a 150 milliós játékosokat sorban, de túl sok haszna egyiknek sem volt. Évek óta a Messi faktor ami életben tartja őket. Bár a BL-ben már ő sem, inkább csak a hazai porondon. Nekünk ez már a 3. szezon Cristiano nélkül, és nélküle lehoztunk egy bajnoki címet. És idén is jobbak vagyunk náluk eddig (a bajnokságban), sőt gólok tekintetében is majdnem azonos a két csapat, csak hát ott még mindig ott van Messi. Szóval nekik sokkal nehezebb lesz a Messi utáni korszak, mint nálunk a Céronaldo utáni. Nekik még csak most jön a feketeleves, mi lassan kievickélünk belőle.chronic írta: Durva,amúgy,hogy mit szív a barca és mi is 100 millás igazolásokkal, ilyen vagy olyan okból.
Igazi lúzerkedés amit művel a két nagy spanyol, de hát ilyen is kell. Nagy lovon ültünk mi is,meg ők is, valahol jogosak ezek a dolgok.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Durva,amúgy,hogy mit szív a barca és mi is 100 millás igazolásokkal, ilyen vagy olyan okból.Realista24 írta:Coutinho off, terdmutet.
Igazi lúzerkedés amit művel a két nagy spanyol, de hát ilyen is kell. Nagy lovon ültünk mi is,meg ők is, valahol jogosak ezek a dolgok.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem néztem a tegnapi meccsüket, sikerült ott 25 perc alatt kiesnie 4 hónapra?...
sz@r ügy..
sz@r ügy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet, hogy mondták neki, hogy figyu, fizetni nem akarunk a Poolnak, jatszani nem fogsz, nyáron lelepsz, szoval rakjad rendbe magad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ja idén, de így eladni se bírják. Így nem most, hanem jövőre fizetnek.ViktoR4 írta: Igy nem kell plusba még fizetni a poolnak nekik
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Igy nem kell plusba még fizetni a poolnak nekik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Coutinho off, terdmutet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Fura ilyet olvasni, egy Barcastol. Legyen meg a BL hely.....davi10 írta:Nincs aki elküldje és nincs aki a helyére jönneBerti írta: Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot?
Én is jóval többet vártam, pláne az első 2 meccs után, de én hagynám szezon végéig dolgozni, semmi értelme nem lenne 1,5 év alatt 4 edzőt nyomatni.
Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok bénák, tegnap se Ő hagyta ki a tizit meg bénázott hátul. A meccsek nagyrésze ilyen idióta egyéni hibákon ment el.
Legyen meg a BL-hely, és szerezzenek rutint a fiatalok (Pedri, Araujo, Mingueza, Dest, Puig stb). Nekem igazából ezek voltak az elvárásaim a szezon előtt.
Esetleg menjünk még 1 kört a BL-ben és inkább az Atleti nyerje a bajnokságot, mint ti
Jól lemaradtam, még mindig itt cseng a fülemben, a töménytelen sporttévés okádék, stb....
Telik az idő....fura, na !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg a bajnoksag felenel sem jarunk, az elmaradt ket meccsuket meg meg kell nyerniuk, ergo ugy van nekunk ugyannyi pontunk hogy 2 meccs hatravan nekik extraba, ha nem lenne eleg suru a menetrend igy is. Ahogy elnezem a naptarjukat, fognak ok is izzadni. Jelenleg a matrac a legstabilabb, de rengeteget makkolnak, elobb utobb kidurrannak. Kerdes, hogy mi is, vagy tartani tudjuk a lepest veluk?Babinho írta: Januártól más lesz a helyzet, ritkul egy kicsit a naptár, vissza rázódik minden a normál beosztásra. Hogy ebből ki jonki jobban nem tudom, szerintem az atletico. Mi pont ilyenkor kezdünk el beleunni, sima meccseken bukunk. A blben sztem egyik spanyol se megy el az elődöntőig.
Jobb a kerete a matracnak. Megnyerik, ezt már Cholo fanatizmussal is végig viszi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És van még 20+ meccs.reeed_ati írta:Ráadásul az egyik meccsük a sevilla ellen lesz, nem hiszem, hogy az olyan sima hazai lesz..dzsi91 írta: Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.
Egy botlás tőlük és a seggükben vagyunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ráadásul az egyik meccsük a sevilla ellen lesz, nem hiszem, hogy az olyan sima hazai lesz..dzsi91 írta: Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ahogy elneztem, azert matraceknal ha nem is kezdo szintu embereket tud becserelni Simeone, legalabb kikopik a beluket a palyan. Nalunk mi van? Ha szopas van: 70. percben jon Isco es Asensio. Ha nyeresre allunk? A 75. percben Isco es Asensio.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
igen, mélynek én sem mondanám, inkább olyan egységes közép.. nálam saul, kokéé meg felix aki külön,b mint a többi, a maradék 18 u.a. a zagy.. meg Oblak jó nyilván nagyon..Berti írta: Honnan jön ez az Atletis mély keret dolog?
Sarkítva minden posztra egy kezdő szintű emberük van.
Nekünk sokkal mélyebb a keretünk és simán benne van, hogy mi érünk oda a legvégén.
Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot?
az meg simeone érdeme, h olyan taktikával-felfogással játszanak, h kis túlzással mind1 h savic vagy felipe, stb. lép pályára.. van 3-4 jó emberük meg a maradék.. (szerintem).
qman meg maradjon csak.. #jóvanazugy
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nincs aki elküldje és nincs aki a helyére jönneBerti írta: Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot?
Én is jóval többet vártam, pláne az első 2 meccs után, de én hagynám szezon végéig dolgozni, semmi értelme nem lenne 1,5 év alatt 4 edzőt nyomatni.
Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok bénák, tegnap se Ő hagyta ki a tizit meg bénázott hátul. A meccsek nagyrésze ilyen idióta egyéni hibákon ment el.
Legyen meg a BL-hely, és szerezzenek rutint a fiatalok (Pedri, Araujo, Mingueza, Dest, Puig stb). Nekem igazából ezek voltak az elvárásaim a szezon előtt.
Esetleg menjünk még 1 kört a BL-ben és inkább az Atleti nyerje a bajnokságot, mint ti
Honnan jön ez az Atletis mély keret dolog?
Nekünk sokkal mélyebb a keretünk és simán benne van, hogy mi érünk oda a legvégén.
Januártól más lesz a helyzet, ritkul egy kicsit a naptár, vissza rázódik minden a normál beosztásra. Hogy ebből ki jonki jobban nem tudom, szerintem az atletico. Mi pont ilyenkor kezdünk el beleunni, sima meccseken bukunk. A blben sztem egyik spanyol se megy el az elődöntőig.
Jobb a kerete a matracnak. Megnyerik, ezt már Cholo fanatizmussal is végig viszi.
Kerdes, meddig fognak menni a BL-ben, kupaban. En akkor latom magunkat eselyesnek a bajnoksagra, ha mindket sorozattol koran bucsuzunk, ez a keret a bajnoki darara is vekony, nemhogy harom fronton harcolni. Matraceknal melyebb sokkal, ha esetleg ok is koran kipottyannanak, jelenleg nem latom hogyan tudnank elozni oket. Durva hogy ez csak azon fog mulni, hogy par kiesojelolt ellen csak a mezt vittuk ki a palyara.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyelőre az Atletico a legesélyesebb.
Vesztett pontok tekintetében 6 ponttal mennek, úgy h mi vertük őket. Ez igazából jelenleg 5 pont.
Mély a keretük, kiegyensúlyozottak.
Ők a favoritok. Bár eddig még a liga fele sem ment le, pláne nem nekik.
Mi furák vagyunk. Nem vagyunk kiegyensúlyozottak eddig.
Kis szar csapatok elvertek minket, a nagy rangadókat meg simán hoztuk.
A Tico az esélyes, de ez még változhat.
A Barca viszont nagyon úgy néz ki, hogy kiszállóban van.
Vesztett pontok, és egymás elleni tekintetében gyakorlatilag 14 pont a hátrányuk a matraccal szemben.
Az kurva sok, még ha csak 14-15 meccsre is vetítjük le.
Vesztett pontok tekintetében 6 ponttal mennek, úgy h mi vertük őket. Ez igazából jelenleg 5 pont.
Mély a keretük, kiegyensúlyozottak.
Ők a favoritok. Bár eddig még a liga fele sem ment le, pláne nem nekik.
Mi furák vagyunk. Nem vagyunk kiegyensúlyozottak eddig.
Kis szar csapatok elvertek minket, a nagy rangadókat meg simán hoztuk.
A Tico az esélyes, de ez még változhat.
A Barca viszont nagyon úgy néz ki, hogy kiszállóban van.
Vesztett pontok, és egymás elleni tekintetében gyakorlatilag 14 pont a hátrányuk a matraccal szemben.
Az kurva sok, még ha csak 14-15 meccsre is vetítjük le.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk pont jól látszik, hogy hiába vertük meg őket, hat pont lehet az előnyük. Azaz kimondhatjuk, hogy a két meccsnek nincs akkora hatása a bajnoki címre, és a "kicsik" elleni forma dönt.illgner írta: Most a madridi visszavágón dőlhet el a bajnoki cím. Ha ők otthon behúzzák, akkor alighanem megnyerik a bajnokságot, mert amúgy nagyon kiegyensúlyozottak, lényegében a kötelező meccseket mind behúzzák, és mivel elég erős a keretük, ebben nagy változás nem is várható. Ha iksz lesz, vagy Real-győzelem, akkor viszont sanszos, hogy ismét nálunk landol a bajnoki cím.
Az már más kérdés lenne/lett volna, ha a négy rangadóból (2xReal, 2xBarca) egyet sem hoznának, mi meg mindet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema