Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez a meccs jellemezte az egész szezont.
- 45 perc presszionálás. Világ legjobb kp-ja sorozatban szállítja a helyzeteket. Modricék melóznak mint az állat..erre a csatáraink langyos flegmasággal puskázzák el a helyzeteket. Benzema ma ismét sajnos az energiatakarékos énjét mutatta.
- 2. Félidő hibáztak a kp-n többen, főleg Kovacic aki helyet csinált Rakiticnek és bekísérte a kapuig..ezen a szinten ez nagyon nagy hiba! Carvajal 3-4 alkalommal meg lett verve majd Messi hozta azt amiért ő Messi.
- Kezd egyre nagyobb lenni a különbség Messi és CR között. CR próbálja izomból tartani a lépést, de Messi sajnos érezhetően gyorsabb, lendületesebb. Talán ennyit jelent a kor.
Innen normál esetben nem sok az esélyünk a bajnokságra. Ezt csak a Barca szúrhatja el.
14 pont az rengeteg. PSG meccsre meg mégnagyobb a nyomás így sajnos.
- 45 perc presszionálás. Világ legjobb kp-ja sorozatban szállítja a helyzeteket. Modricék melóznak mint az állat..erre a csatáraink langyos flegmasággal puskázzák el a helyzeteket. Benzema ma ismét sajnos az energiatakarékos énjét mutatta.
- 2. Félidő hibáztak a kp-n többen, főleg Kovacic aki helyet csinált Rakiticnek és bekísérte a kapuig..ezen a szinten ez nagyon nagy hiba! Carvajal 3-4 alkalommal meg lett verve majd Messi hozta azt amiért ő Messi.
- Kezd egyre nagyobb lenni a különbség Messi és CR között. CR próbálja izomból tartani a lépést, de Messi sajnos érezhetően gyorsabb, lendületesebb. Talán ennyit jelent a kor.
Innen normál esetben nem sok az esélyünk a bajnokságra. Ezt csak a Barca szúrhatja el.
14 pont az rengeteg. PSG meccsre meg mégnagyobb a nyomás így sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2017. december 23., szombat 15:11-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtam én hogy nincs? Látom az értő olvasással gondok vannak. Írjam spanyolul, úgy megértenéd?Jim írta:rajtad kívül mindenki úgy látja, hogy elől tragédia a csapat...Realista24 írta: Hármat kaptunk Jimmy fiú, ráadásul Carvajal még pirosat is, van még kérdésed?
majd elfogadod te is 1-2 éven belül hogy a BBC kiégett, nincs értelme eröltetni
hátulra vannak cserék, akiket be lehet tenni
előlre csak az egyre gyengébb Asensio meg Vazquez...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Nem volt kint.johnny911 írta:Az is szép, hogy a harmadik golnál Messi a vonal mögül kanalazza vissza a labdát a partjelzö meg 1 méterre áll tőle
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Az is szép, hogy a harmadik golnál Messi a vonal mögül kanalazza vissza a labdát a partjelzö meg 1 méterre áll tőle
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Megvoltak a helyzeteink az elején, a különbség csak annyi, hogy míg mi elszórakoztuk, addig ők beverték. A kiállításnál pedig már el is ment a meccs. Ettől függetlenül Zidane megint rosszul rakta össze a kezdőt és rosszul is cserélt. Cr pedig bántóan önző volt az elején, ha párszor passzol, akkor még nagyobb, jobb helyzeteket tudtunk volna kialakítani.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát náluk lehet. Nálam nem egyenlő a BL a laligával. Sajnálom.VanillaSky írta:A "lalika" címek az otthont adó ország szurkolóinak kb ugyanannyira fontosak, mint a BL.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez így van.Pika írta:Lehet itt magyarázni , meg védeni a kis kedvenceket , de ez megint a csodacsatárokon ment el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Szinte ravezette a labdat rakitic es el lepett elole, szerintem ez az o hibaja.Berti írta:Az első félidőben végig ott rohangált Messi seggébben..teljesen várható volt hogy egy ilyen szituációban egyből Messire fog kilépni.Galacticos írta:Egyedul keylor emelheto ki.
Mindenki altal imadott kova ha kilep es leutkozi rakiticet tok masik meccs.
Nagyon duhito hogy folyamat amator hibakkal kapunk ki es az is idegesito hogy allando mi hozzuk oket fel.
Ott mar fel kellett volna adnia messit. De ugy ahogy volt annal a szitunal az egesz vedekezesunk szar volt.
A masodik gol elott meg szerintem pique szabalytalan allitotta meg ramost es nem ertem minek utunk bele a labdaba. Piros es tizi a gol helyett hatranyban.. Mentalisan is visszavetette a csapatot es bale helyett nacho jott egybol.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ne menjünk át szánalmasba.chronic írta: Nyerhetitek a lalikákat orrba szájba katalánok, mi közben írjuk a történelmet a BL-ben .
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
Lehet itt magyarázni , meg védeni a kis kedvenceket , de ez megint a csodacsatárokon ment el.
-
A "lalika" címek az otthont adó ország szurkolóinak kb ugyanannyira fontosak, mint a BL. Az elmúlt 10 évben a katalánok meg kétszer annyit nyertek, mint a Madrid, olyan alázásokkal fűszerezve amibe az összesnek az anyja belecsuklik! A mai is szépen megy majd fel a polcra, amiről mesélhetnek Ramosék a kölyköknek, hogy milyen a farok rossz végén álldogálni, bár lehet mint a viccben ezek is már csak szopni járnak hozzájuk.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
rajtad kívül mindenki úgy látja, hogy elől tragédia a csapat...Realista24 írta: Hármat kaptunk Jimmy fiú, ráadásul Carvajal még pirosat is, van még kérdésed?
majd elfogadod te is 1-2 éven belül hogy a BBC kiégett, nincs értelme eröltetni
hátulra vannak cserék, akiket be lehet tenni
előlre csak az egyre gyengébb Asensio meg Vazquez...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem ilyen eredményre számítottam, de fasza meccs volt azért, jól szórakoztam!
A bajnokság még távolabb került, de sok van még hátra így a jövendőmondást meghagyom másnak, én csak bízom tovább.
Első játékrészben volt bőven lehetőség, nem használtuk ki, de legalább jobbak voltunk és egy két kihagyott helyzet utáni hiszti kivételével nem volt gond .
Aztán a másodikban mi benn maradtunk az öltözőben, nem is értettem az egészet, lehet a játékosok és ZZ sem.
Rakiticnek remekül előkészítettük az utat a kapuig, ők meg kihasználták. Mennyei megyei életérzés.
Utána jött még egy parádés megmozdulás a kapunk szájában, meg a hozzá méltó büntetés.
Szerencsétlen ZZ próbált cserélni is , még helyzeteink is akadtak a másodikban is, de hát nem mentek be, minő meglepő
Aztán jött a kegyelemdöfés.
Ramos meg örülhet hogy nem küldték le.
Suarez még mindig tróger.
ui.: megy a meccs topic megint fun volt
A bajnokság még távolabb került, de sok van még hátra így a jövendőmondást meghagyom másnak, én csak bízom tovább.
Első játékrészben volt bőven lehetőség, nem használtuk ki, de legalább jobbak voltunk és egy két kihagyott helyzet utáni hiszti kivételével nem volt gond .
Aztán a másodikban mi benn maradtunk az öltözőben, nem is értettem az egészet, lehet a játékosok és ZZ sem.
Rakiticnek remekül előkészítettük az utat a kapuig, ők meg kihasználták. Mennyei megyei életérzés.
Utána jött még egy parádés megmozdulás a kapunk szájában, meg a hozzá méltó büntetés.
Szerencsétlen ZZ próbált cserélni is , még helyzeteink is akadtak a másodikban is, de hát nem mentek be, minő meglepő
Aztán jött a kegyelemdöfés.
Ramos meg örülhet hogy nem küldték le.
Suarez még mindig tróger.
ui.: megy a meccs topic megint fun volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. december 23., szombat 15:05-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Az első félidőben végig ott rohangált Messi seggébben..teljesen várható volt hogy egy ilyen szituációban egyből Messire fog kilépni.Galacticos írta:Egyedul keylor emelheto ki.
Mindenki altal imadott kova ha kilep es leutkozi rakiticet tok masik meccs.
Nagyon duhito hogy folyamat amator hibakkal kapunk ki es az is idegesito hogy allando mi hozzuk oket fel.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Bizonytalan a védelem sajnos, sokszor átjároház..nehéz mit mondani ez most ìgy alakult..az eredmény kicsit csùnya lett ..sajnos gyengébb ellenfelek ellen is mar voltak gondok a védekezéssel..ezt egy ilyen szintu csapat mint a Barca kimeletlenul kihasználja ..a helyzetkihasznalas sem tul jo idén..marad a Bl..sajnos ott sem lesz konnyebb a Psg ellen Zidanenak fel kell rázni a csapatot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Boldog karit
Hát ez elég komolytalanra sikeredett Most kivételesen jogos volt a kiállítás de elképesztő ,hogy valahogy mindig jön nekik a piros tizi kombó Az első félidőben el kellett volna menni 3-0ra ami nálam CR sara, azokat be kell verni. A barca szar volt de mi még szarabbak, a célfocit viszont jól játszották de egy ilyen sétálgató ellenfél ellen azért nem volt nehéz Valahogy haragudni nem tudok senkire, sokat letettek már az asztalra, ez a meccs meg valahogy nem tud szíven ütné kabaré volt, annyi kimaradt helyzet után már vártam is ,hogy valakin elszálljon az egész
Navas nagy volt a többi gyengécske,de a góllövésre rá kell feküdni és elővenni benítez oktatóvideóit, a 2-0 utáni hozzá állás érthetetlen, futni se akart senki.Jöjjön a tavasz
Hát ez elég komolytalanra sikeredett Most kivételesen jogos volt a kiállítás de elképesztő ,hogy valahogy mindig jön nekik a piros tizi kombó Az első félidőben el kellett volna menni 3-0ra ami nálam CR sara, azokat be kell verni. A barca szar volt de mi még szarabbak, a célfocit viszont jól játszották de egy ilyen sétálgató ellenfél ellen azért nem volt nehéz Valahogy haragudni nem tudok senkire, sokat letettek már az asztalra, ez a meccs meg valahogy nem tud szíven ütné kabaré volt, annyi kimaradt helyzet után már vártam is ,hogy valakin elszálljon az egész
Navas nagy volt a többi gyengécske,de a góllövésre rá kell feküdni és elővenni benítez oktatóvideóit, a 2-0 utáni hozzá állás érthetetlen, futni se akart senki.Jöjjön a tavasz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ezekkel mi lett a második félidőre? Már láttam az első pár percben,hogy nem oké valami. Olyan passzokat rontottak el amit máskor csukott szemmel se. Lötyögtek, beleszartak.
Nem jött össze semmi, szerencsefaktor is benne volt de azért bazmeg..
Csicska veréb tahó vidal még a végén mutogatta az L betűt.
Ramos helyében odamentem volna azt felpofoztam volna. Mit képzel, hol van?
Nyerhetitek a lalikákat orrba szájba katalánok, mi közben írjuk a történelmet a BL-ben .
Nem jött össze semmi, szerencsefaktor is benne volt de azért bazmeg..
Csicska veréb tahó vidal még a végén mutogatta az L betűt.
Ramos helyében odamentem volna azt felpofoztam volna. Mit képzel, hol van?
Nyerhetitek a lalikákat orrba szájba katalánok, mi közben írjuk a történelmet a BL-ben .
Az európa ligát még behúzhatjuk Vagy azt se, negyedikek lettünk csak a Bl-ben? Kivel játszik a psg?petiamadridista írta: Szerintem ennek a szezonnak vége, kupában lehet valami, de amúgy ez ennyi volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hármat kaptunk Jimmy fiú, ráadásul Carvajal még pirosat is, van még kérdésed?Jim írta:lőttünk gólt, főnök úr??
Ramos és Carvajal is gyenge volt de nem ezen ment el a meccs
az elmúlt 10 évben nem nagyon volt ilyen impotens támadójátékunk, mint a 2017-es évben
erre az ment el nyáron, ami legalább csereként gólt lőtt...
rossz a keret elöl, és edzőbá sem tud változtatni....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem is az a nevetseges hogy megint kikaptunk bajnokin a Bernabeuban, mert az mar sorminta egy ideje, hanem hogy ket ilyen nevetseges gollal, ami miatt a grundon lekuldenek a palyarol. Ami utana jott az meg csak han a tortan, egy bekapott gol utan mar jonnek a pofonok es a talppal csuszasok, piroslapok, mint az isteni zsoze alatt. Es akkor meg a katalanok szenvednek kisebbsegi komplexustol.
15 eve kovetem a csapatot, es ha azoknak a meccseknek csak a negyedet behuzzuk, ahol egy szezonra valo helyzetet kihagyunk az elso felidoben, kb. ketszer ennyi kupa esett volna le az emliett idoszakban. Egyszeruen ezt nem tudjuk kinoni, nem is ertem...
Mindenesetre azert szep a futball, nyaron itt rohogott mindenki a szeteso, Kinabol igazolo barcan, aztan tessek. BL-ben egyebkent szerintem nem lesznek sokaig tenyezok, mi meg rafekudhetunk a Kiraly kupara, mert ez edeskeves. Az elmult 4 evre buszke lehet a csapat, mindig vannak rosszabb evek, ez van. Elkel nehany poszton a verfrissites, kerul amibe kerul.
15 eve kovetem a csapatot, es ha azoknak a meccseknek csak a negyedet behuzzuk, ahol egy szezonra valo helyzetet kihagyunk az elso felidoben, kb. ketszer ennyi kupa esett volna le az emliett idoszakban. Egyszeruen ezt nem tudjuk kinoni, nem is ertem...
Mindenesetre azert szep a futball, nyaron itt rohogott mindenki a szeteso, Kinabol igazolo barcan, aztan tessek. BL-ben egyebkent szerintem nem lesznek sokaig tenyezok, mi meg rafekudhetunk a Kiraly kupara, mert ez edeskeves. Az elmult 4 evre buszke lehet a csapat, mindig vannak rosszabb evek, ez van. Elkel nehany poszton a verfrissites, kerul amibe kerul.