Xavi a legutóbbi nyílt levelében elkezdte sejtetni, hogy egyelőre Ő még nem menne sehova, úgyhogy Font is hiába "kampányol" vele. Olyasmire utal, hogy a 2022-es katari vb-t még az országban megvárná, addigra csak kikopik Busi és Pique is.
BTW nem akarom fényezni, de behúzta a katari kupát, illetve 9 meccs után 25 ponttal vezetik a ligát. Csak mert sokszor szóba jön (nem csak itt), hogy miért biztosak benne egyesek, hogy jó edző lesz. Én sem vagyok az, de egyre nyugodtabb vagyok, mert amennyire mondogatják, egyszer úgyis itt fog kikötni.
BlancoMark írta:
Mondjuk így visszatekintve elég fullos edző volt ő, csak nem a megfelelő helyen volt, pláne nem a megfelelő időben. Egy fizikális, dinamikus csapattal elég sikeres lehetne Valverde, ez a piszi-paszira épülő keret nem illett a stílusához. Megnézném a PL-ben mit tudna felmutatni egy középcsapattal.
(Ja és egy úriember volt az ilyen Koemanokhoz képest.)
Hát tény, hogy Valverde is elég szétesőben lévő csapathoz érkezett, de Koeman-nak szerintem sokkal nehezebb dolga van. De azt nem vitatom el Ernőbától, hogy politikusokat megszégyenítő diplomatikussággal tudott nyilatkozni.