Kommentáld a híreket
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ase simán bepróbálkozhatna a serie-a-val, szvsz nagyon főnök lenne ott. A bl sikerek per belerakott meló mutatója igazán fasza, elmehetne végre egy olyan helyre, ahol a nevezőben nem majdnem0 lesz a neve mellett..
De a milan leigazolta sokpénzért a belga gyereket múlt héten, gondolom mozgásterük sincs már sok. Pedig ha nem fog játszani szépfiú, vb nem lesz neki, még így se, hogy Oyarzabal térde (lehet) kuka.
De a milan leigazolta sokpénzért a belga gyereket múlt héten, gondolom mozgásterük sincs már sok. Pedig ha nem fog játszani szépfiú, vb nem lesz neki, még így se, hogy Oyarzabal térde (lehet) kuka.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Casemiro netto 4.5 korul kapott eveken keresztul, volt is hir, hogy a PSG (ki mas) megtriplazna a fizeteset. Vegul tavaly nyaron Perez is megduplazta, netto 9 millio koruli osszeg remlik. Szoval bruttoban ott van Rudiger kornyeken.TheBull6 írta:Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
Másik: miért ne kaphatna? Nem minden évben kötnek új szerződést, hosszabbított, aztán nem olyan mint egyesek, hogy minden évben új fizut akar kisírni.
Főleg ha a covid komolyabb hullámában hosszabbított esetleg, akkor azért Perez, szinte mindenkit rávett arra, hogy csökkentse a fizut, vagy a korábbit tartsa.
Az oldalon fent irja, hogy ez osszesen 290 millio, de Case miatt szamoljunk inkabb 300-al. A la liga 739 millios fizetesi sapkat engedelyezett nekunk erre a szezonra.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jogos.TheBull6 írta:Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
Másik: miért ne kaphatna? Nem minden évben kötnek új szerződést, hosszabbított, aztán nem olyan mint egyesek, hogy minden évben új fizut akar kisírni.
Főleg ha a covid komolyabb hullámában hosszabbított esetleg, akkor azért Perez, szinte mindenkit rávett arra, hogy csökkentse a fizut, vagy a korábbit tartsa.
Mind1, máshol biztosan tobbet kapnanak sokan. És akkor itt jon kepbe a klubhuseg. Meg hogy nem angliaba focizok a 15.nel tobb penzert.
Érdemes a barcat is megnezni ezzen az oldalon
Toni
Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És akkor mi van, ha csak a felét kapják meg? Attól a klubot még a teljes összeg nyomja.Tomidzsi írta:Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".TheBull6 írta:
Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".TheBull6 írta:Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.Anthony írta: De ez a súlyos b+, hogy ilyen Mariano meg Asensio féléknek annyit fizetünk, hogy más csapatok hozzá sem tudnak szagolni.
Mert hogy megfizetünk egy Benzemát egy Modricsot, egy Alabát, egy Courtoist, oké, arra senkinek sem lehet egy szava sem, de ilyen peremembereket naa
Toni
Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.Anthony írta: De ez a súlyos b+, hogy ilyen Mariano meg Asensio féléknek annyit fizetünk, hogy más csapatok hozzá sem tudnak szagolni.
Mert hogy megfizetünk egy Benzemát egy Modricsot, egy Alabát, egy Courtoist, oké, arra senkinek sem lehet egy szava sem, de ilyen peremembereket naa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De ez a súlyos b+, hogy ilyen Mariano meg Asensio féléknek annyit fizetünk, hogy más csapatok hozzá sem tudnak szagolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marianót benyeltük, vezetőség is elfogadta, hogy 0 játékpercre valószínű, ki kell fizetni egy raklap pénzt.tubatibi írta: Nem lesz itt már semmi, majd Asensio meg Mariano megoldja.
Asensio kicsit más, azon még mindig dolgozik Mendes. Milan érdeklődik, Ase-nak szimpatikus a milánói projekt, az anyagiak a nagy kérdés. 70%-ot adok a maradásra és hogy kockáztatja a VB-t a kevés játékperccel, de mivel évközben van a torna...így LE majd lehet úgy gondolja, hogy legalább lesz egy pihent játékosa, és 19-re lapot húznak Mendesszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem lesz itt már semmi, majd Asensio meg Mariano megoldja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Sőt FR szerint Spanyolország a cél. Azért egy telefonos interjút megejtenék vele, hogy érez e magában évi 15 meccsen egy jó 10 gólt pár millióért, valamint, hogy így a vége felé akar e egy BL címetRealista24 írta: Cavani nem kér a Boca-s kalandból, Európában maradna és várja az ajánlatokat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cavani nem kér a Boca-s kalandból, Európában maradna és várja az ajánlatokat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lamptey nagyon jó, de állandóan sérült, úgyhogy Potter sem meri játszatni csak erősen rotálva.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remélem nem az angol 3. ligából akarunk igazolni. Gondolom Brightonra gondoltál.Bencze írta: a Boltonos Lamptey-t is. Egy-egy YouTube video alapjan Lamptey jobb valasztasnak tunik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Allitolag figyeljuk a Leverkusenes Frimpongot es a Boltonos Lamptey-t is. Egy-egy YouTube video alapjan Lamptey jobb valasztasnak tunik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En abba se vagyok biztos hogy befer ott a kezdobe. A sevilla nem teheti meg hogy -1 emberrel jatsszon, es ahhoz kepest amit itt csinalt Isconak nagyon ossze kene szednie magat hogy ne hatraltassa a csapatot ha palyan van.Sierra írta:Na akkor garantált a gól majd ellenünk.Realista24 írta: Toldya.
Isco ofisol Sevilla.
Egyébként teljesen jó helyre került, bár én már nem látok benne túl sokat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
arra ott vannak a usain bolt best of videók a youtubenKAG írta:Hat, a sebességére nem tudnád.Kerlon írta:
+1, remélem még varázsol Arra a technikára szívem szerint kiverném.
Azzal a tempóval sose mennél el
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat, a sebességére nem tudnád.Kerlon írta:+1, remélem még varázsol Arra a technikára szívem szerint kiverném.Süti írta: Sok sikert IscoDisco, remélem azért párszor megy majd még a varázslat, csak ne ellenünk.
Azzal a tempóval sose mennél el
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Tovabbra is kimentenem Crt onnan btw, szerintem van annyira desperate, hogy Karim backupnak is eljönne.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe