Kocc Hehe.
oké. a gyorsaság rosszabb, mint ha lassú valaki.dannen írta:a gyorsaság az ő posztján pont hülyeség, kroos tökéletes példa. ennyit erről.
rendben. megyek aludni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 2., hétfő 0:02
Kocc Hehe.
oké. a gyorsaság rosszabb, mint ha lassú valaki.dannen írta:a gyorsaság az ő posztján pont hülyeség, kroos tökéletes példa. ennyit erről.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 1., vasárnap 23:54
azert Zizou nem volt lassu, nem volt egy Ronaldo de azert tudott elony szerezni.KAG írta:
Feltételesen dobom fel az egész ötletet, de szerintem, ha Pirlo,Alonso,Zizou most lenne 18-9 akkor is befutnának egy hasonló karriert, mint futottak anno.
Nagyobb előnybe került a gyorsaság, de azért szerencsére még nem csak arról szól, hogy futóverseny van a pályán
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 1., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 1., vasárnap 23:51
hehe írta:ma már nem.volt írta:OFF:
Ezzel a gyorsasággal az őrületbe tudtok kergetni.
Ha valaki nem gyors akkor nem is lehet jó játékos?
ezen a szinten.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 1., vasárnap 23:48
ma már nem.volt írta:OFF:
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 1., vasárnap 23:48
Kösz, pont valami hasonló válaszra számítottam.numberone1 írta:De a mennyeiben igen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 1., vasárnap 23:46
De a mennyeiben igen.volt írta:OFF:
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 1., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. március 1., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 1., vasárnap 23:39
bocsmá, de adj nekem is abból, amit ittál SteveSteve írta:Gyenge az alkata, nem az európai fociban edződött.
Viszont gyors, jó meglátásai vannak, fegyelmezett.
Szerintem a Srác a következő szezonban érhet majd be, ha minden jól alakul neki.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 1., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 1., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 22:51
Pont leszarom Balet, Lucasról beszélek.Most kötekedő leszek, de Bale miben más? Semmiben. Lucas belső kp-t játszik, mint Kroos (területet zár, biztosban megoldja, stb), Bale meg szélsőt, mint Isco. Lucas ezt úgy ahogy hozza, de Bale? Lókukit nem csinál szinte soha... 90 millióért... 2 éve...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 1., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 1., vasárnap 22:24
Most kötekedő leszek, de Bale miben más? Semmiben. Lucas belső kp-t játszik, mint Kroos (területet zár, biztosban megoldja, stb), Bale meg szélsőt, mint Isco. Lucas ezt úgy ahogy hozza, de Bale? Lókukit nem csinál szinte soha... 90 millióért... 2 éve...Realista24 írta:Leírom mit látok:Santi írta:Jellemző már megint mi megy itt, istenem... harmadik meccse a srácnak itt ezen a szinten, mégis mit vártok? Eddig sztem hozta, amit kellett, ma kicsit szürkébb, most ez van. Ez ettől csak jobb lesz, nem kell már eltemetni egyből, még csak most töltötte a 22-t.
edit: Nemlesz Modric-Kroos-Pogba stb. szint az látszik, de sztem a kiegnek jobb lesz, mint Khedira vagy Illara.
látványosan kerüli azokat a helyeket, ahol folyik a játék.
Félti a lábát.
Nem lép oda keményen.
Alibi passzok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 22:13
Leírom mit látok:Santi írta:Jellemző már megint mi megy itt, istenem... harmadik meccse a srácnak itt ezen a szinten, mégis mit vártok? Eddig sztem hozta, amit kellett, ma kicsit szürkébb, most ez van. Ez ettől csak jobb lesz, nem kell már eltemetni egyből, még csak most töltötte a 22-t.
edit: Nemlesz Modric-Kroos-Pogba stb. szint az látszik, de sztem a kiegnek jobb lesz, mint Khedira vagy Illara.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 1., vasárnap 22:11
de nem érted.Santi írta:Jellemző már megint mi megy itt, istenem... harmadik meccse a srácnak itt ezen a szinten, mégis mit vártok? Eddig sztem hozta, amit kellett, ma kicsit szürkébb, most ez van. Ez ettől csak jobb lesz, nem kell már eltemetni egyből, még csak most töltötte a 22-t.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 1., vasárnap 22:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem