Alvaro Arbeloa - 17
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Alvaro Arbeloa - 17
na, amúgy én kérnék egy törlést a fórumról. Sajnos delacc.phpt nem találom, aztán még a végén olyan szintre süllyedtek hogy olyat írok amit magam én is megbánok. Értem hogy poénkodni kell, de nekem már rég nem jön be ez a szint amit itt átlagban leműveltek. Létrejött itt egy nagy közösség akik madridista fórumon is együtt nézték a meccseket és örültek a sikereknek, de mostanra már csak egymás szekálása megy. Úgy látszik sajnos hiába próbáltam kulturáltan részt venni a fórum életébe..kár, em vagyunk kompatibilisek.
Hát szerintem ha átnevelnének Dalí-félére, ott is világklasszist bajuszt tudnál nyújtani.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Én arra gondoltam, hogy Chaplinként kezdenék, aztán az évek alatt átmennék egy Rózsa Sándor stílusba. Szerintetek ez így milyen lenne?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nekem van, csak neten nem látszik. Amúgy a képre kattintsatok már rá mocskos trollok.IkerCasillas írta:
Talán neked is tekintélyt parancsoló hajat kéne vágatnod és akkor nagyobb lenne a respekt.
Állítólag Bale már növeszti, hogy legalább ebben mindenkit megbaxós legyen a Tottenhames éveket követően.El Maestro írta:Engem egy mindenkit megbaszós bajusz érdekelne. Olyat hol lehet lőni? Szeretnék egyet magamnak már régóta.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Engem egy mindenkit megbaszós bajusz érdekelne. Olyat hol lehet lőni? Szeretnék egyet magamnak már régóta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De ebbe mi az? En kiváncsi vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Norbii írta:Tényleg? Tényleg érdekel? Akkor kattintsatok a képre, mert hát ugye azt is csatoltam. annál jobban sajnos nem tudom nektek prezentálni. Persze mindig jobb minden lófaszba belekötni mert az a nagy divat ám. Nincs is ennél jobb dolog egy fórumon, de ebben sajnos nem vagyok partner.
Talán neked is tekintélyt parancsoló hajat kéne vágatnod és akkor nagyobb lenne a respekt.
- Norbii
Tényleg? Tényleg érdekel? Akkor kattintsatok a képre, mert hát ugye azt is csatoltam. annál jobban sajnos nem tudom nektek prezentálni. Persze mindig jobb minden lófaszba belekötni mert az a nagy divat ám. Nincs is ennél jobb dolog egy fórumon, de ebben sajnos nem vagyok partner.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
engem is érdekel ;d ;d
- Norbii
Remélem csak viccelsz.;d
Milyen az a tekintélyt parancsoló haj? Nagyon kíváncsi vagyok.Norbii írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A9562F
isten az emberünk, milyen tekintélyt parancsoló hajat vágatott és szakállat növesztett
- Norbii
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A9562F
isten az emberünk, milyen tekintélyt parancsoló hajat vágatott és szakállat növesztett
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De itt volt ő már 2004ben is nálam simán második csk lenne,mondjuk évente 2-3 meccsen játszatnám,nagyon belassúlt csóri
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha minden igaz, ez a sorrend most. (Az évszám a csatlakozás ideje.)revolver írta:Ő jelenleg hányadik számú kapitányunk? Simán ráadnám néha a karszalagot, sőt akár nálam 2. számú kapitány is lenne.
Ramos 2005.
Marcelo 2007. jan.
Pepe 2007.
Ronaldo 2009.
Benzema 2009.
Arbeloa 2009.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennek örülök, kb így kell visszavonulnia egy madridistának. Szépen letisztázza, itt maradok, itt-ott játszok is, szezon végén visszavonulok. De még ha nem is vonul vissza és elmegy amerikába, akkor sem dől össze a világ.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sok értelme nem lenne, annyit nem fog játszani.revolver írta:Ő jelenleg hányadik számú kapitányunk? Simán ráadnám néha a karszalagot, sőt akár nálam 2. számú kapitány is lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ő jelenleg hányadik számú kapitányunk? Simán ráadnám néha a karszalagot, sőt akár nálam 2. számú kapitány is lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=CMqQAb6ziLU
Nézd meg az Atleti elleni gólját. Az biza mestermunka volt.
Nézd meg az Atleti elleni gólját. Az biza mestermunka volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema