Toky írta:A BL döntőbeli 2 hibáján kívül nem emlékszem másikra. Persze ettől még lehetett. A másik rész meg az, hogy ezek közül top kapusok bekaptak volna 1-2-t.
Csodálkoznak itt egyesek, hogy felkapja a másik fél a vizet. Persze, mert ilyen hülyeségeket kell olvasni, mikor meg van magyarázva, hogy nem tudhatod mi lett volna ha, de azért leírja még egyszer. Ki mondta neked, hogy bekaptak volna 1-2-őt?
füst írta:A kapitány pedig még nem hagyta el magát annyira hogy elég nagy legyen a kontraszt közte és DL között.
Sztem óriási a különbség a két kapus között. Lopez is hibázgatott igen, de míg neki kb másfél évből 10-et megtudunk számolni, amiből kb 4 lett gól, addig Casillasnak elég 2 hónap erre. Mou idejében is ez volt már. Mindenki tudja, hogy a média nyomására nem merte kitenni a csapatból eleinte a portugál, aztán "jókor" jött a sérülés persze. Senki nem mondja, hogy nem volt egy tetűlassú, fogalmatlan, motiválatlan, kiöregedett spanyol csapat amelyik a vb-n parádézott, de ez még nem indokolja, hogy akkora hibákat ejtsen Casillas, amilyeneket. Lehet kapni úgy is 5 gólt, hogy közben kifog 15 ziccert és mondjuk arról az 5-ről nem tehet. De nem így volt, mert kb fele az ő hibája is.
ziro4vr írta:
Egy az egyben adom. Képességekben nem jobb Lopez, soha nem volt jobb, de ebben a korban, ezen körülmények között megbízhatóbb, motiváltabbnak tűnik sokkal, mint Iker.
Mindig is sajnáltam, hogy viszonylag keveset láttam játszani Zidane-t. VB-ken, EB-ken, BL-ben, meg persze összefoglalókból, mert mikor végre betették a csomagba a sport1-2-őt, pont abban az évben vonult vissza. Nagyon sajnáltam és bíztam benne, hogy megváltoztatja a döntését, mert ilyen formában nem tudtam elképzelni, hogy valaki abbahagyja. De talán ő már érezte, amit itt egyeseknek sokkal előbb kellett volna, hogy ez már nem fog olyan szinten menni, mint korábban. A mai foci nem arról szól, hogy 40 évesen beteszek egy Giggset, mert mit tett a csapatért, meg hát a név, stb... Lehet olvassa a játékot, lehet fejben már 2 perccel előrébb van, de fizikailag nem tud mit csinálni, a 20 éves suhancok úgy futják körbe, ahogy akarják.
Az is hülyeség, hogy 32 évesen még fiatal kapusnak számít valaki. Ez általánosságba nem mérhető. Ki ilyen, ki olyan géneket örököl. Nyilván mindenkinek a környezetében van olyan, aki simán letagadhat 15-20 évet, de olyan is, aki már nyugdíjasnak néz ki 40 éves létére...