Diego López - 25

Archívum
Fuentealbilla

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 2., szombat 21:10

zalkrisz írta:
Fuentealbilla írta:Linkekkel várjuk azt a soksok bakit meg gólt ami Casillasé volt tavaly a Real Madridban.
BL döntő, VB meccsek, konföderációs kupa. Nem linkelek. Mindenki tudja miről van szó. A bizonytalan kijövetelekről és a Mou érában bekapott gólokról, kirúgásokról stb.. Nem az utolsó év, hanem utolsó 3... De most ránéztem Youtube-ra, még a Juande Ramos-os, 3-4 havonta edzőváltásos korszakból is találtam egy két gyöngyszemet. Ettől függetlenül abban az időszakban kiválóan védett, még ha be is csúszott 1-1 ilyen.
Direkt írtam, hogy nem érdekelnek a válogatott meccsek. Ez Real Madrid fórum. A Realos teljesítménye érdekel.
Erre bedob 2 válogatott tornát meg bedobja a csontig lerágott BL döntőt. :sly:

A linkelést köszi. Örülök, hogy valamivel alá tudod támasztani a mondandód :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 2., szombat 21:08

RealMiki írta:@zalkrisz:
Sok mindenben igazat adok neked, de hozzáfűznék pár dolgot.

Zidane visszavonulásához az első Perez-éra vége, a galaktikus csapat összeomlása és közröhej tárgyává válása is hozzájárulhatott.
Emellett irányító létére bal szélen kellett játszania, ahol sokat kell melózni.Nem tudott a tizenhatosnál sétálgatni, ahogy Messi teszi.
És ahogy korábban beszéltük, Zidane-on kívül nem lehet más sztárt mondani, akinek sikerült időben visszavonulni.

Ami az öregedő legendákat illeti.Szerintem aki nagyon hosszú időn keresztül nagyon sokat ad a csapatnak,az kivívja a jogot, hogy maradjon pár évet a csúcs után is.11 játékos van a pályán, a többiek feladata,hogy egy kis pluszmelóval kompenzáljanak.Ez olyan,mint egy fiatal, tapasztalatlan játékosnál, a többieknek be kell kicsit segíteni neki.
Ennyi jár/járhat egy legendának.
Ezzel nem kell egyetérteni és lehet mérgesnek lenni Casillasra a döntése miatt.

Viszont ami több fórumozót is zavar, az a tisztelet teljes hiánya.Ha azt mondom, hogy: "mennie kell, mert a csapatérdek ezt kívánja", az elfogadható, a "takarodjon" már zavaró.
Az utolsó mondatot remélem nem nekem címezted, mert azt nem én írtam :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 2., szombat 21:02

RealMiki írta:11 játékos van a pályán, a többiek feladata,hogy egy kis pluszmelóval kompenzáljanak.Ez olyan,mint egy fiatal, tapasztalatlan játékosnál, a többieknek be kell kicsit segíteni neki.
ebben igazad van, csak egy kapus bénázásait, rossz kijevöteleit elég nehéz a másik tíz játékosnak kompenzálni.
nem egy csatár hogy mittudomén nem 2 ziccerből lő egy gólt mint régen hanem 3ból..

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 2., szombat 20:55

@zalkrisz:
Sok mindenben igazat adok neked, de hozzáfűznék pár dolgot.

Zidane visszavonulásához az első Perez-éra vége, a galaktikus csapat összeomlása és közröhej tárgyává válása is hozzájárulhatott.
Emellett irányító létére bal szélen kellett játszania, ahol sokat kell melózni.Nem tudott a tizenhatosnál sétálgatni, ahogy Messi teszi.
És ahogy korábban beszéltük, Zidane-on kívül nem lehet más sztárt mondani, akinek sikerült időben visszavonulni.

Ami az öregedő legendákat illeti.Szerintem aki nagyon hosszú időn keresztül nagyon sokat ad a csapatnak,az kivívja a jogot, hogy maradjon pár évet a csúcs után is.11 játékos van a pályán, a többiek feladata,hogy egy kis pluszmelóval kompenzáljanak.Ez olyan,mint egy fiatal, tapasztalatlan játékosnál, a többieknek be kell kicsit segíteni neki.
Ennyi jár/járhat egy legendának.
Ezzel nem kell egyetérteni és lehet mérgesnek lenni Casillasra a döntése miatt.

Viszont ami több fórumozót is zavar, az a tisztelet teljes hiánya.Ha azt mondom, hogy: "mennie kell, mert a csapatérdek ezt kívánja", az elfogadható, a "takarodjon" már zavaró.

Továbbá a marketing szempont mellett az is fontos, hogy a szurkolók érzelmileg kötődjenek a csapathoz.
Örülünk neki, ha Navassal sikerül betörni egy új piacra, de többeknek is sokkal felemelőbb egy régi hőst a pályán látni.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 2., szombat 20:43

LuizNazario írta:
füst írta:Én reméltem hogy igy alakul. Ha DL nem lett volna madridi nevelés, szó sem lett volna a leigazolásáról. Szépen pótolta Casillast, amikor erre szükség volt. Most már nincs.
Iker már messze nem a legjobb kapus, néhányszor hibázott látványosan, de ennyi belefér, nem kell szégyenkeznie. Szivesen biznám rá a kaput még néhány idényre, a fentiek tudatában is.
Diego Lopeznek pedig a legjobbakat a későbbiekben.
Szívesen bíznám rá a kaput...Máriám lehet ennyire másképp látni valamit.Van akinek az jó ha minden szögletnél gyomoridege van?:)Kit érdekel mit tett a csapatért már régen gyenge formát mutat takarodjon és Lopez is mert ő se top kapus mehet ő is.Navas hátha jó lesz.Azért Real a Real hogy a legjobbak játszanak itt,és az aktuálisan legjobbak.Neuer Courtois most a csúcs de hátha Navas is alkot valamit
:ozil:

ez a hozzászólás .. szégyen
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 2., szombat 20:22

Már nem tudtam szerkeszteni, bocs, nem olvastam végig a hszedet. Így pont belecsúsztam a válogatottba is, de attól függetlenül, hogy téged nem érdekel, az még a saját teljesítménye és nem másé, ami ugyanúgy mérvadó.

Amúgy van valami hivatalos info is Lopezről vagy egyelőre csak találgatás minden?

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 2., szombat 20:16

Fuentealbilla írta:Linkekkel várjuk azt a soksok bakit meg gólt ami Casillasé volt tavaly a Real Madridban.
BL döntő, VB meccsek, konföderációs kupa. Nem linkelek. Mindenki tudja miről van szó. A bizonytalan kijövetelekről és a Mou érában bekapott gólokról, kirúgásokról stb.. Nem az utolsó év, hanem utolsó 3... De most ránéztem Youtube-ra, még a Juande Ramos-os, 3-4 havonta edzőváltásos korszakból is találtam egy két gyöngyszemet. Ettől függetlenül abban az időszakban kiválóan védett, még ha be is csúszott 1-1 ilyen.
Gascoigne írta:Nem unalmas még?
Lopez topikja, akit épp elküldeni készülünk, vagy elküldtünk. Szerintem itt bőven meglehet ezt beszélni.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 2., szombat 20:05

Nem unalmas még?

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 2., szombat 20:01

zalkrisz írta:
Sztem óriási a különbség a két kapus között. Lopez is hibázgatott igen, de míg neki kb másfél évből 10-et megtudunk számolni, amiből kb 4 lett gól, addig Casillasnak elég 2 hónap erre.
Linkekkel várjuk azt a soksok bakit meg gólt ami Casillasé volt tavaly a Real Madridban.
Előzőszezonból is linkelhetsz.
Mert már nagyon unalmas ez , hogy újabban Casillas már 2 hónapban annyi bakit csinál mind DL 1,5 év alatt

BL döntős gólt tudjuk. Spanyol válogatott nem érdekel. Realos bakikat vagy 10-et tegyél be az elmúlt 2 évből.

Ha olyan rengeteg volt akkor piskóta lesz ennyit előhalászni. Hogy ne legyen OFF mehet a Casillas topikba is :argue:

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. augusztus 2., szombat 19:57

ziro4vr írta:Casillas és DL alapból más típusú kapusok. Iker fiatalon beérett, megkapta az esélyt és élt is vele. Kiemelkedő reflexei vannak, a vonalon a legjobb volt egy jó pár évig, jól átlátja a játékot. A galaktikus érában, meg utána egy jó ideig tartotta hátul szinte egyedül a frontot, kumma nagy bravúrokat bemutatva, amire szüksége is volt a csapatnak a tré védekezés miatt. Ez egyfelől hálátlan sors, mert pl picichi díjat így nem tudott kapni ebben az időben, a nála 15 fokkal gyengébb VV meg sorra. Ugyanakkor az erősségei meg jól kijöttek. Megnyert mindent, mindenki minimum top3nak elismerte, joggal. De öregedni kezdett, hibázgatni, kijöttek a gyengéi több tényezőnek köszönhetően, belső viszályok, önbizalomhiány, körülötte erősödött a védelem, nem kellett már god módban tolnia stb.. DL nem korán érő típus, egy kiváló adottságokkal és képességekkel rendelkező hálóőr, aki sokáig nem volt szem előtt, mondhatni alvó módban tolta. Aztán kapott egy esélyt a sorstól, amivel élt is, a környezet, a lehetőség felébresztette és fel is emelte. Ha együttes madridi időszakot nézzük, pontozással övé a "győzelem". Most is jobb, mint Iker. Nem jobb képességű, nem tehetségesebb, de jobb passzban van és biztosabb. De mennie kellett. Jön majd Navas, szerintem DL-i utat fog bejárni itt, csak még fiatalabb, ellene már nem lehet majd sehogy se Ikert kihozni győztesnek. Szerintem most kellett volna távoznia a kapitánynak, máshol még egy 2-3 éves megújulás emelhetett volna rajta, de most marad itt, és emóskodhat a padon. Ezt meg nem akarnám, mert kitörölhetetlen része a Klubnak, sose jó így látni egy legendát.
tokeletesen egyet ertek veled :agree:

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 2., szombat 19:46

Toky írta:A BL döntőbeli 2 hibáján kívül nem emlékszem másikra. Persze ettől még lehetett. A másik rész meg az, hogy ezek közül top kapusok bekaptak volna 1-2-t.
Csodálkoznak itt egyesek, hogy felkapja a másik fél a vizet. Persze, mert ilyen hülyeségeket kell olvasni, mikor meg van magyarázva, hogy nem tudhatod mi lett volna ha, de azért leírja még egyszer. Ki mondta neked, hogy bekaptak volna 1-2-őt?
füst írta:A kapitány pedig még nem hagyta el magát annyira hogy elég nagy legyen a kontraszt közte és DL között.
Sztem óriási a különbség a két kapus között. Lopez is hibázgatott igen, de míg neki kb másfél évből 10-et megtudunk számolni, amiből kb 4 lett gól, addig Casillasnak elég 2 hónap erre. Mou idejében is ez volt már. Mindenki tudja, hogy a média nyomására nem merte kitenni a csapatból eleinte a portugál, aztán "jókor" jött a sérülés persze. Senki nem mondja, hogy nem volt egy tetűlassú, fogalmatlan, motiválatlan, kiöregedett spanyol csapat amelyik a vb-n parádézott, de ez még nem indokolja, hogy akkora hibákat ejtsen Casillas, amilyeneket. Lehet kapni úgy is 5 gólt, hogy közben kifog 15 ziccert és mondjuk arról az 5-ről nem tehet. De nem így volt, mert kb fele az ő hibája is.
ziro4vr írta:
Egy az egyben adom. Képességekben nem jobb Lopez, soha nem volt jobb, de ebben a korban, ezen körülmények között megbízhatóbb, motiváltabbnak tűnik sokkal, mint Iker.

Mindig is sajnáltam, hogy viszonylag keveset láttam játszani Zidane-t. VB-ken, EB-ken, BL-ben, meg persze összefoglalókból, mert mikor végre betették a csomagba a sport1-2-őt, pont abban az évben vonult vissza. Nagyon sajnáltam és bíztam benne, hogy megváltoztatja a döntését, mert ilyen formában nem tudtam elképzelni, hogy valaki abbahagyja. De talán ő már érezte, amit itt egyeseknek sokkal előbb kellett volna, hogy ez már nem fog olyan szinten menni, mint korábban. A mai foci nem arról szól, hogy 40 évesen beteszek egy Giggset, mert mit tett a csapatért, meg hát a név, stb... Lehet olvassa a játékot, lehet fejben már 2 perccel előrébb van, de fizikailag nem tud mit csinálni, a 20 éves suhancok úgy futják körbe, ahogy akarják.

Az is hülyeség, hogy 32 évesen még fiatal kapusnak számít valaki. Ez általánosságba nem mérhető. Ki ilyen, ki olyan géneket örököl. Nyilván mindenkinek a környezetében van olyan, aki simán letagadhat 15-20 évet, de olyan is, aki már nyugdíjasnak néz ki 40 éves létére...

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 2., szombat 19:04

OFF:
PEEtör írta:Imádom az ilyeneket, hogy HA ezeket nem védi ki, akkor döntő sincsen. :D Sőt, ha Ronaldo rosszul kötötte volna be a cipőjét, akkor lehet, hogy nem lő ennyi gólt, és döntő sincsen. Vagy honnan a pékből lehet azt tudni, hogyha be is ment volna, mi nem lőttünk volna? Ki tudok akadni az ilyen érveken.
Nyugodtan akadj ki, ha Neked ez jól esik. Aztán ha lenyugodtál, akkor olvasd el még egyszer azt, amit írtam. Elég azt is, amit idéztél. Abban is benne van a "lehet" szócska. Aztán rögtön utána lévő pakkban írtam egy másik fórumozónak, hogy ilyet biztosra nem lehet mondani. De gondolom kiakadtál a semmin még az előtt, hogy eljutottál volna oda.
PEEtör írta:Teljesen irreleváns, azért van itt, mert jól kell védeni, ez a dolga, még jó, hogy egy elméletileg top kapusként kivédte ezeket. De amiket hibázott, azt nem hogy egy top, hanem egy közepes kapus sem nagyon engedheti meg magának, nem egy BL döntőn, vagy vb meccsen, hanem sehol.
A BL döntőbeli 2 hibáján kívül nem emlékszem másikra. Persze ettől még lehetett. A másik rész meg az, hogy ezek közül top kapusok bekaptak volna 1-2-t.
MyStiQ írta:Egyetlen baj van itt csupán. Méghozzá az, hogy a döntő többség ALKALMATLAN a fórumozásra...
A fentiek tükrében nehéz lenne vitatkozni.
Bár nem kizárt, hogy rám is vonatkozik ugyanez. Én is elég makacs vagyok. :D

OFF vége, ON.
Én is sajnálom, hogy elmegy López. Szerintem Navas nem azért jön, hogy csökkenjen a médianyomás, vagy hogy Casillast nyugodtan a padra lehessen tenni. Szerintem Navas a mostani médiahype-ja és közép-amerikai származása miatt jön főleg. Félreértés ne essék, ettől még persze biztosan kiváló kapus. De szerintem a korábban említett két tényező is nagyon fontos, ha nem talán fontosabb. :kivagyhe:
És hogy miért nem Casillas megy? Azon túl, hogy legenda, és a média rászállna a csapatra, az sem lehet mellékes, hogy drágább lenne az Ő végkielégítését kifizetni mint Lópezét.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 2., szombat 15:37

MyStiQ írta:Van az illető saját kis véleménye, aztán az szent, megdönthetetlen és sérthetetlen. Sokan meg se próbálják a másik érveit meghallgatni, esetleg normális hangnemben beszélgetni, nem.
Ezzel sajnos teljesen egyetértek. Sajnos mindkét irányban nagy az elfogultság, és páran észre sem veszik talán, hogy mekkora zöldségeket/túlzásokat írnak a saját véleményük védelmében. Így soha nem fogja senki meggyőzni a másikat, ha azzal indítotok, hogy a másik félnek 300-ra feltoljátok a vérnyomását.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 2., szombat 15:36

Diego Lopeznek csak annyi gondja van, hogy nem jelentősen jobb, vagy pedig nem jelentősen fiatalabb mint Casillas. Nem lehet vele tervezni hosszú távon, A kapitány pedig még nem hagyta el magát annyira hogy elég nagy legyen a kontraszt közte és DL között. Ha a fenti két feltétel közül az egyik igaz lenne, akkor Casillas csomagolna és menne. Igy várható volt a mostani végkifejlet. DL megugrotta a lécet, de nem elég magasan. :)
A következő sorokat is ide irnám, mert nem érnek meg egy új hsz-t;

Iker sem nyugodhat meg, jövőre keményebb lesz a verseny, a kispad pedig idővel elkerülhetetlen lesz. Navas leigazolása elég finom jelzés arra a vezetőségtől, hogy nem lehet a babérokon üldögélni. Egyedüli probléma a fizetés, de ha valaki, ő megérdemli a kis zsebpénzét, mert sokszor húzott ki minket a pöcéből, istenem de sokszor.

Azt a lentebbi aktuális legjobbos zagyvaságot inkább figyelmen kivül hagynám, maradjunk annyiban hogy a Real szurkolóinak túlnyomó részére legalább annyira ráférne egy kis pénztelenség a klubnál mint a Barcásokra egy sikertelenebb időszak.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 2., szombat 15:17

dzsi91 írta:sokaknak az a problémája ,hogy nem becsüljük meg a legendáinkat
Egyetlen baj van itt csupán. Méghozzá az, hogy a döntő többség ALKALMATLAN a fórumozásra. Van az illető saját kis véleménye, aztán az szent, megdönthetetlen és sérthetetlen. Sokan meg se próbálják a másik érveit meghallgatni, esetleg normális hangnemben beszélgetni, nem. Megy a flegmázás, a köpködés, miközben ha normálisan elolvasná és értelmezné mindenki a másik hozzászólását, esetleg találna egy közös kapcsolódási pontot, ami alapján könnyebben lehetne azonosulni a másik gondolatmenetével. De nem, ez nem megy. Sajnos.

OFF vége, nyomjátok tovább, amíg meg nem unom.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 2., szombat 15:08

ziro4vr írta:Casillas és DL alapból más típusú kapusok. Iker fiatalon beérett, megkapta az esélyt és élt is vele. Kiemelkedő reflexei vannak, a vonalon a legjobb volt egy jó pár évig, jól átlátja a játékot. A galaktikus érában, meg utána egy jó ideig tartotta hátul szinte egyedül a frontot, kumma nagy bravúrokat bemutatva, amire szüksége is volt a csapatnak a tré védekezés miatt. Ez egyfelől hálátlan sors, mert pl picichi díjat így nem tudott kapni ebben az időben, a nála 15 fokkal gyengébb VV meg sorra. Ugyanakkor az erősségei meg jól kijöttek. Megnyert mindent, mindenki minimum top3nak elismerte, joggal. De öregedni kezdett, hibázgatni, kijöttek a gyengéi több tényezőnek köszönhetően, belső viszályok, önbizalomhiány, körülötte erősödött a védelem, nem kellett már god módban tolnia stb.. DL nem korán érő típus, egy kiváló adottságokkal és képességekkel rendelkező hálóőr, aki sokáig nem volt szem előtt, mondhatni alvó módban tolta. Aztán kapott egy esélyt a sorstól, amivel élt is, a környezet, a lehetőség felébresztette és fel is emelte. Ha együttes madridi időszakot nézzük, pontozással övé a "győzelem". Most is jobb, mint Iker. Nem jobb képességű, nem tehetségesebb, de jobb passzban van és biztosabb. De mennie kellett. Jön majd Navas, szerintem DL-i utat fog bejárni itt, csak még fiatalabb, ellene már nem lehet majd sehogy se Ikert kihozni győztesnek. Szerintem most kellett volna távoznia a kapitánynak, máshol még egy 2-3 éves megújulás emelhetett volna rajta, de most marad itt, és emóskodhat a padon. Ezt meg nem akarnám, mert kitörölhetetlen része a Klubnak, sose jó így látni egy legendát.
Ezt adom, sokaknak az a problémája ,hogy nem becsüljük meg a legendáinkat. Hát nem tudom, jobb végig nézni ahogy ledöntik a saját szobrukat a kiöregedő de folyamatosan kezdő legendáink? Ugyanez van a Barcánál is mondjuk Xavival, és Iniesta és Messi is addig lesz ott tartva amíg a közönség el nem kezd nekik fehér zsepiket lengetni.

Ha Iker most lépett volna, BL győztesként történelmet írva királyként távozhatott volna.De így Szurkolok neki,hogy még 1 évet hozzon le magas szinten és búcsúzzon egy bajnoki címmel vagy bl címvédéssel.Nem tudok mit kezdeni a Lopez témával, nálam ő volt jelenleg a favorit, kibasztak vele, de ezért nem tudom Casillas-t hibáztatni csak a vezetőséget, nekik kellett volna "kegyetlennek" lenni ebben a helyzetben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 2., szombat 15:06

Erős vagy nem ez az igazság.És mondok még valamit:Nem azért küldik el Lopezt és hozzák Navasthogy Casillas védjen.Azért hozták hogy ne legyen kérdés ki a jobb mert míg Dl el forma forma volt Casillas ,Navas annyival jobb lesz hogy senki sem fogja a csapatba követelni többet és mehet utána.Jól tették és remélem khedirat is picsán rugják és az összes többit is aki nem ide való.Illara stb
azt hiszem nem értetted a kérdésem. a "takarodjon" részen volt a hangsúly...egy klubbal és válogatottal mindent megnyerő, saját nevelésre, klubikonra, csk-ra nem használják értelmesebb helyeken a "takarodjon" szót. de még a cseréjére sem, aki baromi jól jött, amikor iker nem volt használható. nem az a gondom, hogy mindkettőtől megválnál, de azért nso stílusba ne menjünk át.
navassal meg még várjunk, mint mondottam volt korábban, nem mindegy hogy egy levantében, egy costa rica-i válogatottban kell teljesíteni, vagy egy real madridban. nem kis nyomás lesz a srácon, remélhetőleg elbírja.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 2., szombat 15:04

Ha Casillas nem védi ki ezeket, akkor lehet BL döntő sincs.
Schalke ellen
Dortmund ellen
Bayern ellen
Imádom az ilyeneket, hogy HA ezeket nem védi ki, akkor döntő sincsen. :D Sőt, ha Ronaldo rosszul kötötte volna be a cipőjét, akkor lehet, hogy nem lő ennyi gólt, és döntő sincsen. Vagy honnan a pékből lehet azt tudni, hogyha be is ment volna, mi nem lőttünk volna? Ki tudok akadni az ilyen érveken.

Teljesen irreleváns, azért van itt, mert jól kell védeni, ez a dolga, még jó, hogy egy elméletileg top kapusként kivédte ezeket. De amiket hibázott, azt nem hogy egy top, hanem egy közepes kapus sem nagyon engedheti meg magának, nem egy BL döntőn, vagy vb meccsen, hanem sehol.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 14:53

Igen, korulbelul ezek a valos tenyek. :agree:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 2., szombat 14:42

ziro4vr írta:Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod?
Ha Casillas nem védi ki ezeket, akkor lehet BL döntő sincs.
Schalke ellen
Dortmund ellen
Bayern ellen
füst írta:
Ha bukjuk a bl döntőt akkor is ezt mondod?
Igen. Ha nincs Iker, nincs BL döntő, ugyanis a Dortmund meccselt volna a Bayernnel a döntőbejutásért.
Nem biztos, hogy nem lett volna BL döntő, de könnyen lehet. Ezt biztosra nem lehet állítani. :)
Sierra írta:Mondjuk arra en is emlkeszem hogy tavasz elejen mindketten nagy formaban voltak es mondtuk is sokan hogy milyen jo hogy ket iyen fasza kapusunk van.
Igen, csak ezt a többség hajlandó elfeledni. Sokan még mindig haragszanak rá, mert Ő és csakis ah Ő hibája, hogy Mourinho elment. RMCF néha finomítja annyival, hogy Mourinho sem szent, de mégis Iker a hibás.

@Géci, a Kommentáld topciból folytatólagosan:
ok, bocsánat, akkor nem sajnálod, hogy Mourinho elment. De a kérdés még akkor is az volt, hogy tavaly mit bomlasztott Casillas, amire Te lényegében Mourinho elküldését hoztad fel, és utaltál rá, hogy bár Te nem tudsz róla ("nem tudsz mondani konkrétumot"), de volt idén is valamije. Ezek után ne csodálkozz, ha félreértem az írásod. De akkor még egyszer bocs, a Mourinhos részért.

Vissza: