Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 1., vasárnap 15:10

BLevi96 írta:
swfan írta:

Én simán el tudom képzelni, hogy olyasmi lesz, mint 2021-ben, amikor Trump nem akarta átadni a hatalmat
Régen én is írtam hogy biztos bejátszana egy Trump 2.0-át, ugyis az ő kezükben van az összes csürhe. A szavazoiknak pedig bemagyaráznák hogy szabadság harcot vívnak.
Mondjuk egy ilyen ostromot meg tudnék nézni, mint egyfajta utolsó vergődést/rúgásokat a részükről, de durvaságban ne közelítse meg 2006-ot.

Én arra vagyok kíváncsi, hogy szervez-e majd maga ellen kamu merényletet Viktor, vagy bármi hasonlót. Nem azt mondom, hogy a Trump elleni az volt, mert legalább egy civil meghalt, de kinézem belőlük, hogy akár ilyesmihez folyamodnak (persze áldozatok nélkül). MP-t nem lökhetik ki az ablakon, mert mégiscsak EU-tagorszák vagyunk, és egyébként is sok százezres tömegeket vinne egy ilyen az utcára. Meg kell válogatni a terveiket.

Egyébként Grúziában épp tegnap tüntettek, folytak az emberek rendesen:
https://x.com/YourAnonCentral/status/18 ... 8465343722
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 1., vasárnap 14:50

BLevi96 írta:
swfan írta:

Én simán el tudom képzelni, hogy olyasmi lesz, mint 2021-ben, amikor Trump nem akarta átadni a hatalmat
Régen én is írtam hogy biztos bejátszana egy Trump 2.0-át, ugyis az ő kezükben van az összes csürhe. A szavazoiknak pedig bemagyaráznák hogy szabadság harcot vívnak.
Es kit akar majd orban felakasztatni a csurhevel? Rogan biztos jokepubb lenne kotellel a nyaka korul.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 1., vasárnap 14:48

swfan írta:
Berti írta:

Mondjuk az elég para lenne ha ilyen bedezsolti féle félkegyelmű banda rászabadulna.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 1., vasárnap 14:37

Berti írta:
swfan írta:

Megnézném milyen polgárháborút indítana a nyugdíjaskommandó :lol:

Én max annyit tudok elképzelni, hogy Kubatov ráküldi a Parlamentre a Fradi ultrákat
Mondjuk az elég para lenne ha ilyen bedezsolti féle félkegyelmű banda rászabadulna.
Bede Zsoltit meg a spanját 2 tinédzser befenyítette, szóval nem hiszem, hogy ő sok vizet zavarna, maximum videózná az eseményeket. :D
Hala Madrid y nada más 🤍

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 1., vasárnap 14:31

Berti írta:
swfan írta:

Én max annyit tudok elképzelni, hogy Kubatov ráküldi a Parlamentre a Fradi ultrákat

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. december 1., vasárnap 14:21

swfan írta:
Marky írta:
Mivel a lakossag legalabb harmada vallasos Viktor hivo, ezert ebbol valoszinuleg polgarhaboru lenne.

En nem az elszamoltatast varom, hanem a tarsadalomepitest. Be kell fejezni a gyulolkodest, meg kell hatarozni a nemzeti minimumokat es hidakat kell felepiteni. Nem lehet ugy egy orszagban elni, hogy mindenki csak a sajat erdeket nezi, mindenki mas meg levan szarva. Ezzel a szemlelettel hiaba locsoljuk a penzt az egeszsegugybe es az oktatasba, mert a kozos ertekeinket mindenki le fogja szarni. Legjobb pelda a tomegkozlekedes es a nyilvanos mosdok allapota, senki sem erzi magaenak, ezert barbar modra szetbarmoljak az emberek... gyakorlatilag nem letezik magyar tarsadalom, csak egy teruleten elo emberek egymastol fuggetlen csoportja.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 1., vasárnap 14:02

Marky írta:
'shutterisland írta: eleg nagy mém lenne ezeket bilincsben latni. :D
Mivel a lakossag legalabb harmada vallasos Viktor hivo, ezert ebbol valoszinuleg polgarhaboru lenne.

En nem az elszamoltatast varom, hanem a tarsadalomepitest. Be kell fejezni a gyulolkodest, meg kell hatarozni a nemzeti minimumokat es hidakat kell felepiteni. Nem lehet ugy egy orszagban elni, hogy mindenki csak a sajat erdeket nezi, mindenki mas meg levan szarva. Ezzel a szemlelettel hiaba locsoljuk a penzt az egeszsegugybe es az oktatasba, mert a kozos ertekeinket mindenki le fogja szarni. Legjobb pelda a tomegkozlekedes es a nyilvanos mosdok allapota, senki sem erzi magaenak, ezert barbar modra szetbarmoljak az emberek... gyakorlatilag nem letezik magyar tarsadalom, csak egy teruleten elo emberek egymastol fuggetlen csoportja.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 1., vasárnap 13:54

Apro hir, hogy a nagy penzmosasok, offshoreozasok egyik vádlottja meghalt, biztos csak kiesett veletlen az ablakon, es kizart, hogy osszefugges legyen a politikaval
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 1., vasárnap 13:16

Készpénzre váltják a közpénzt Matolcsyék. Egy New York-i luxuslakásra csaknem 9 milliárd forintnyi jelzálogot jegyeztettek be. Matolcsy György csak márciusig az MNB elnöke, 12 év után nem újrázhat, mert összeveszett Orbán Viktorral. Kérdés, mi lesz a fia üzleti körénél felhalmozódott vagyonnal.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 1., vasárnap 12:30

mar kozel sem. valasztasra jogosultak harmada az mar inkabb kozebb all a valosaghoz, de fogynak szepen szerencsere

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 1., vasárnap 12:19

'shutterisland írta: eleg nagy mém lenne ezeket bilincsben latni. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 1., vasárnap 10:21

eleg nagy mém lenne ezeket bilincsben latni. :D

viszont ha orban, rogan es sleppje meg a stromanok koktelokat szurcsolve elik le a hatralevo eletuket a maldiv szigeteken vagy venezuelaban (vagy ahol nincs kiadatas :mrgreen: ) de legalabb eltakarodnak es valami uj elkezdodik, en mar csak azt is alairnam.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 1., vasárnap 8:54

hehetheoriginal írta: Kizart, hogy itt barmilyen elszamoltatas legyen,
Szerintem sem.
Másfél évtizede nem korrupció folyik a legfelsőbb szinteken, hanem törvényesített vagyonújraelosztás, amit csak visszamenőleges törvénykezéssel lehetne büntetni, ami ugye nem a legdemokratikusabb, legjogállamibb eszköz.
Ha lesz kormányváltás, amire én személy szerint még mindig kevesebb esélyt látok, sokkal jobban jár az új kormány, ha az elszámoltatás helyett inkább az embereket, társadalmat sújtó problémákra koncentrál. Persze ha mellette találnak rést a pajzson, el lehet valakit számoltatni, hajrá, de én inkább a fékek és ellensúlyok visszaszerelésére a rendszerbe, decentralizálásra, demokratizálásra, stb. helyezném a hangsúlyt. Na meg nem utolsó sorban egy csomó valóban jóléti intézkedésre, hogy 4 év múlva legyen esélyen a teljesen megvadult, mindent egy lapra feltevő, még mindig óriási forrással és befolyással rendelkező Fidesz ellen.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 30., szombat 22:42

Kizart, hogy itt barmilyen elszamoltatas legyen,
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 30., szombat 22:28

RealVazquez írta:
'shutterisland írta: ha a fidesz kikap, szerintem mennek lefele a lejton csunyan majd.

az a hatalmas reteg, aki a fidesz rendszer kedvezmenyezettje vagy megfelemlitettje, az lelep toluk es akkor a polgarmestereik kozul is rengeteg fog betlizni 29-ben, ami tovabb boritja a dominot.

a birka reteg persze birka marad, de a propaganda gepezet gyengulese es a mar emlitett biologia/korfa alakulasa miatt az is beesik rendesen.
2030-ig tobbszaz ezer fidesz szavazo nyugger fog elhunyni es rengeteg most meg 15 koruli uj NEMfidesz szavazo jon be a kepbe.

plusz en mar orbanban nem latom, hogy ha most kikapnak, 30-ban underdogkent beleallna a harcba ergo a szemelyi kultusz is mehet a levesbe.

1) a fidesz mar lejton van, meredeken esik a nepszeruseguk
2) ha megbuknak, menekulniuk kell, mert szamot kell vetniuk az elmult evekrol.
3) ha Magyarek olyan tokosek lesznek, hogy betartjak azokat, amiket igernek, es meglepik ugyanazt, mint Lengyelorszagban Tusk, akkor politikai tisztogatas lesz es komoly elszamoltatas.
Mit tettek pontosan Tuskék?
1-2 hónapja, a lengyel NER leváltásának évfordulóján néztem ezzel kapcsolatban egy Partizán-videót, de nem sok derült ki belőle. Valami jó anyagot nem tudsz esetleg?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 30., szombat 21:42

'shutterisland írta: ha a fidesz kikap, szerintem mennek lefele a lejton csunyan majd.

az a hatalmas reteg, aki a fidesz rendszer kedvezmenyezettje vagy megfelemlitettje, az lelep toluk es akkor a polgarmestereik kozul is rengeteg fog betlizni 29-ben, ami tovabb boritja a dominot.

a birka reteg persze birka marad, de a propaganda gepezet gyengulese es a mar emlitett biologia/korfa alakulasa miatt az is beesik rendesen.
2030-ig tobbszaz ezer fidesz szavazo nyugger fog elhunyni es rengeteg most meg 15 koruli uj NEMfidesz szavazo jon be a kepbe.

plusz en mar orbanban nem latom, hogy ha most kikapnak, 30-ban underdogkent beleallna a harcba ergo a szemelyi kultusz is mehet a levesbe.

1) a fidesz mar lejton van, meredeken esik a nepszeruseguk
2) ha megbuknak, menekulniuk kell, mert szamot kell vetniuk az elmult evekrol.
3) ha Magyarek olyan tokosek lesznek, hogy betartjak azokat, amiket igernek, es meglepik ugyanazt, mint Lengyelorszagban Tusk, akkor politikai tisztogatas lesz es komoly elszamoltatas.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 30., szombat 20:13

BLevi96 írta:
Realista24 írta: Mai lecke: drogpart :kalapos:
Állj le a TV-ről! Gondolom ott láttad ezt is :lol:
Persze :kalapos: en ezt nézni fogom :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 30., szombat 19:41

Realista24 írta: Mai lecke: drogpart :kalapos:
Állj le a TV-ről! Gondolom ott láttad ezt is :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 30., szombat 18:44

Mai lecke: drogpart :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 30., szombat 18:05

akkor sem merne vitázni a felcsúti tolvaj

Vissza: