PES
Re: PES
Teljesen irreális és random, hogy ki mennyit fejlődik. Amúgy a te csapatodban szinte bárki vadul fejlődni fog kortól függetlenül...messideco írta:Tudnátok olyan fiatal gyerekeket ajánlani, akik jól fejlődnek?
vilag eletemben pes rajongo voltam, miota 2011ben megvettem az xboxot es fifazok. ne haragudjatok de a fifat max grafikaban veri ez a sorozat mar. ideje lenne, hogy lejarjon a bl licenz, onnantol kezdve senki se fogja ezt a jatekot jatszani.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem van egy taktikám, középerősen berúgom a tizenegyes pont felé, és külsővel tekerem.Szögletből egy gólt nem tudtam még fejelni
egész jól érkeznek rá a játékosaim, és ha sokat nem is, de bőven szereztem gólokat, illetve alakultak ki helyzetek lecsorgókból, stb.
más : amúgy ami nekem nagyon bevált, az a cb overlap féle taktikai húzás.
mondjuk néha benyeltem egy-egy kontrát belőle, de támadásban sokat tud jelenteni, mikor feljön az egyik középhátvéd a semmiből.
főleg ha nem egy favágó, hanem valami képzettebb arc (thiago silva,varane,stb.)
amúgy a műesés jött már be nektek ? nekem egyszer nyelte be, pedig mindig jó ütemben dobtam magam.
A kedvencemet ki is hagytam, hogyha 18-20 méteren belülről szabadrúgáshoz jut az ellenfél, akkor kb 90%-ban gól lesz, viszont ha te lősz szabadrúgást, akkor meg fordítva van. Szögletből egy gólt nem tudtam még fejelni, a te játékosaid úgy ugranak fel, mintha 25 kiló plusz lenne rajtuk, egy két fejjel kisebb is simán lefejeli őket...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jól van akk nem csak én szoktam agyvérzést kapni az ilyen kapott gólok miatt Nem alapjáraton tetszik a játék,de ezektől én is rosszul vagyok, amiket leírtatok. Jelenleg a Portóval vok "menedzsermódban". Csapatom: Kawashima(83) - Danilo (86), Maicon (85), Otamendi (83), Alex Sandro (87) - Sahin (91 ), Fellaini (85), Deco (85) - Varela (85), Callejón (89 ) - Jackson M. (87). picit tényleg elvannak túlozva a játékosok, de nekem tetszik.cart írta:Szerintem minden évben egyre gagyibb. Én talán az 5 óta az összessel játszottam 50 órát minimum. A gép gyakran durván csal. Szabálytalanságok random kerülnek befújásra. Amikor úgy van, a gép 11 Ronaldinho képességű játékossal áll ki. Védekezés borzalmas az új részben, kétszer rosszul lépek oda, aztán vége. Néha nem enged a gép gólt lőni (2 méterről üres kapura is mellé megy a lövés, vagy bármit kivéd a kapus), ő meg egyszer végigrohan valami csöves játékossal az összes emberemet lecselezve, aztán 1-0-ra vesztek...
Szerintem minden évben egyre gagyibb. Én talán az 5 óta az összessel játszottam 50 órát minimum. A gép gyakran durván csal. Szabálytalanságok random kerülnek befújásra. Amikor úgy van, a gép 11 Ronaldinho képességű játékossal áll ki. Védekezés borzalmas az új részben, kétszer rosszul lépek oda, aztán vége. Néha nem enged a gép gólt lőni (2 méterről üres kapura is mellé megy a lövés, vagy bármit kivéd a kapus), ő meg egyszer végigrohan valami csöves játékossal az összes emberemet lecselezve, aztán 1-0-ra vesztek...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Túlzás.
Már ideje akartam írni, felraktam az új gépemre, nyomtam pár meccset, szerintem szörnyű a gép ellen. Semmi realitás nincs a játékosok képességeit tekintve és mindenki esernyőzik kb. A védekezés borzasztó, a szabálytalanságokkal továbbra sincsenek tisztában a japók, 16-os előtt tisztán felbaszom az ellent amikor gólra tör, még csak sárgalap sincs.
Két kontrollerrel parti szinten haverokkal pár sör mellett viszont bőven jó.
Már ideje akartam írni, felraktam az új gépemre, nyomtam pár meccset, szerintem szörnyű a gép ellen. Semmi realitás nincs a játékosok képességeit tekintve és mindenki esernyőzik kb. A védekezés borzasztó, a szabálytalanságokkal továbbra sincsenek tisztában a japók, 16-os előtt tisztán felbaszom az ellent amikor gólra tör, még csak sárgalap sincs.
Két kontrollerrel parti szinten haverokkal pár sör mellett viszont bőven jó.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Pes13 pcben elkészítettem Jesét és Carvajalt. Carvajal 85-ös míg Jesé 81-es lett. Erős túlzás v. reális értékek?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Van valami Classic Patch a 2013-hoz, Back to The Finals néven.
Van torrent link, de gyök kettővel jön lefelé, a szétdarabolt fájlok letöltése szintén lassú és időigényes....
Nincs meg ez valakinek, és nem tudná valahova feltenni? dropbox,vagy ilyesmi?
Van torrent link, de gyök kettővel jön lefelé, a szétdarabolt fájlok letöltése szintén lassú és időigényes....
Nincs meg ez valakinek, és nem tudná valahova feltenni? dropbox,vagy ilyesmi?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na lepörgettem egy-két meccset.
Fifa után nem mondhatnám,hogy nagyon bejött.Jóval gyengébb játék szerintem.
Ami a leginkább felb ta az agyamat az az elképesztően rosszul csiszolt védekezés.Egyszerüen nem lehet jól védekezni.
A másik a nehézségi fokok.Nagyon sz*rul vannak belőve érzésem szerint...
Ami tetszett az a labdajáratás,passzolgatás.Egész tetszetős.
Na el kéne kezdenem egy manager-t.(Master League )
Fifa után nem mondhatnám,hogy nagyon bejött.Jóval gyengébb játék szerintem.
Ami a leginkább felb ta az agyamat az az elképesztően rosszul csiszolt védekezés.Egyszerüen nem lehet jól védekezni.
A másik a nehézségi fokok.Nagyon sz*rul vannak belőve érzésem szerint...
Ami tetszett az a labdajáratás,passzolgatás.Egész tetszetős.
Na el kéne kezdenem egy manager-t.(Master League )
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
CPU pontosan milyen és hány magos? A VGA-nak pedig nem a VRAM-át kell nézni hanem a típusát. Azaz milyen VGA-d van pontosan? :-)