Így is feldobtam a mixedre egy ezrest, te tudsz valamit az eddigieket látva sima Bilbaót meg PSG wint mondanék, de sose nyerek semmit. Úgyhogy valszeg most rádtettem a prikézsiát, sorry előre isRealVazquez írta:Szép volt! amúgy tedd hozzá a vasárnapi meccsünket hazaiba és akkor rögtön 300k feletti lesz a várható nyereményPad'em írta: Megtenném de nincs az utolsó sorban Real meccs
Én a Bilbao meccset érzem nagyon, tartalékolni fognak a baszkok a kupameccsre, ők ma játszanak, az Atleti meg vasárnap este ellenünk rangadót, ez még a Bilbao malmára hajthatja a vizet, a Mallorca meg nem rossz csapat, nincsenek rossz formában, veszélyesek lesznek, egy döntetlent elcsíphetnek.
Szerencsejátékok
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Szerencsejátékok
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
RealVazquez írta:Szép volt! amúgy tedd hozzá a vasárnapi meccsünket hazaiba és akkor rögtön 300k feletti lesz a várható nyereményPad'em írta: Megtenném de nincs az utolsó sorban Real meccs
Én a Bilbao meccset érzem nagyon, tartalékolni fognak a baszkok a kupameccsre, ők ma játszanak, az Atleti meg vasárnap este ellenünk rangadót, ez még a Bilbao malmára hajthatja a vizet, a Mallorca meg nem rossz csapat, nincsenek rossz formában, veszélyesek lesznek, egy döntetlent elcsíphetnek.
és a strasbourg-psg?
92:48
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én sima hazait húztam Bilbao és PSG meccsre is.
Kezdek félni..
Kezdek félni..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szép volt! amúgy tedd hozzá a vasárnapi meccsünket hazaiba és akkor rögtön 300k feletti lesz a várható nyereményPad'em írta: Megtenném de nincs az utolsó sorban Real meccs
- Pad'em
Megtenném de nincs az utolsó sorban Real meccs
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Uh koszi, semmi otletem nem volt mára.RealVazquez írta: Mára:
MTK-Újpest X
Bilbao-Mallorca X2
Lecce-Fiorentina mindkét csapat szerez gólt
Strasbourg-PSG 1X
5000 -> 187.000
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RealVazquez
Mára:
MTK-Újpest X
Bilbao-Mallorca X2
Strasbourg-PSG 1X
5000 -> 187.000
MTK-Újpest X
Bilbao-Mallorca X2
Strasbourg-PSG 1X
5000 -> 187.000
- RealVazquez
És Józsi!ViktoR4 írta:Vackezz hozza ma is calmaRealVazquez írta: Mai Real meccsen megint sok múlik valahogy mindig úgy alakul, hogy az utolsó meccs, ami kell a szelvényemhez, vagy a Real Madride vagy a Juventuse. Most megint szeretett csapatomon múlik a siker Vamos!
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Vackezz hozza ma is calmaRealVazquez írta: Mai Real meccsen megint sok múlik valahogy mindig úgy alakul, hogy az utolsó meccs, ami kell a szelvényemhez, vagy a Real Madride vagy a Juventuse. Most megint szeretett csapatomon múlik a siker Vamos!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nyer a MU, mi pedig hendivel.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealVazquez
Jogos, legalább ez a topic is jobban pörögne.géza írta: A kovetkezo szelvenyeket illene megosztani akkor.
Mondjuk nem tudom, ki az, aki más tippjeiből játszik, én sosem szerettem másokét még nézni sem. Egyszer volt, hogy a lottózóban mesélt a hölgy egy úrról, aki állandóan olasz 1-2-3. osztályból csemegézgetett és mindig döntetlenre, elmondása alapján egy hete nyerőben volt, de ilyen 3-400.000 Ft-os tétet nyomott fel több szelvénnyel ugyanazokat a meccseket. Na, kerdeztem, ma mit rakott meg, en is megjatszom ugyanazt. Naná, hogy elment a picsába, de ilyen 3-0, semmi esély nem volt a döntetlenre. Aztán mesélte az eladó, hogy utána megint milliókat nyert, ugyanazzal a strategiaval.
Most ezeket jatszottam meg: Barcelona, Man. City (0-1) hendi, Atletico Madrid, Real Madrid, Tottenham, Liverpool 2-1,3-1 vagy 4-1, masik szelvenyen ugyanezek csak Atletico egy gollal nyer, Tottenham nem kap ki, Liverpool meccsen mindket csapat szerez golt.
Fuggetlenul a mai eredmenytol, hogy nyerek e vagy sem, megteszem ezeket:
West Ham-Bournemouth X, Wolves-MU 1-2,1-3 vagy 1-4 illetve masik szelvenyen hogy mindket csapat szerez golt, es a Mechelen-Anderlecht X.
A kovetkezo szelvenyeket illene megosztani akkor.
- RealVazquez
Az a tervem, hogy egyáltalán nem nézem meg úgy érzem, ez a mai is nyögvenyelős trágya meccs lesz, abban bízom, hogy nemrég ezt a Getafét még a Sevilla is meg tudta verni idegenben, szóval nem egy nagy eresztés a kis madridi csapat, de ellenünk mindenki pörög…Faust írta: Simaliba. Csak a 80. percig ne nezd, az a titok.
Simaliba. Csak a 80. percig ne nezd, az a titok.
- RealVazquez
Mai Real meccsen megint sok múlik valahogy mindig úgy alakul, hogy az utolsó meccs, ami kell a szelvényemhez, vagy a Real Madride vagy a Juventuse. Most megint szeretett csapatomon múlik a siker Vamos!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, ott is van e cash out lehetoseg.
megneztem volna az offert, szerintem egy 20 millat kivehetett volna.
megneztem volna az offert, szerintem egy 20 millat kivehetett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
tipikus. hát persze, h a legkisebb szorzón bukta a nagyobb a nyereményt'shutterisland írta: az oregnek beakadt, egy uveg sorrel unnepelt.
- 'shutterisland
- 'shutterisland
ment egy tizessel a gyozelmetek majdnem 4x oddsert epp az elso golotok elott, mindenki jol jart ma.
- RealVazquez
Ez de jó, vannak olyan kommentek, amire büszke az ember, ha visszaolvassa, és vannak olyanok, amiket nem értünk, miért írtuk le.realbeckham írta:Már itt érezted. Gratulálok. Boldog karácsonytRealAsensio írta: 25 ápr. 2016, 02:54
Hat ez a srac berobbant a szurkolok szivebe az biztos. Az enyembe is. Van benne valami plusz.....
Ilyen élményt egyszer a Portugália-Izrael meccs adott, a meccs vegen Rui Patricio elintezte a szelvenyemet, kozel 200ezer Ftos nyeremeny ment kukaba 500 Ft-os tettel. Inkabb nem linkelem azt a golt, mert azota is felbasz, ha eszembejut.Nekem egyszer Courtois vitt el százezremet
Ez amúgy is érik már egy ideje, írok is GergőnekEzután egy névváltoztatás RealVazquezre alap kell legyen
Köszönöm szépen!
Neked is viszont! Utólag igen, tökös húzás volt, de milyen érdekes, hogy közel volt ahhoz, hogy inkább ostoba döntésnek nevezzük, volt alapja annak, aki azt mondta, vegyem ki. Én is éreztem, hogy ez most necces, nem véletlenül dobtam fel a témát, az életben is gyakran kerülhet ilyen helyzetbe az ember, és nüanszokon múlik, hogy végül adott lépés jól vagy rosszul sül el. Nyilván ez szerencsejáték, és nem egy kapcsolatból való kilépés eldöntése, befektetés részvénybe/kriptoba/allampapirba vagy egészségügyi dolog, de azért mégis…Gratulalok! Van tokod,hogy nem fogadtad el a cash out-ot!
Kellemes unnepeket!
A nyeremenyt kiveszem, tavasszal szeretnek menni meccsre, munka miatt szerintem csak majusban lesz ra lehetoseg, vagy talan-talan kocsival kimenni Lipcsebe, bar en jobban preferalom, ha a Bernabeuban nezhetek meccset, Spanyolorszagban meg egyebkent is otthon erzem magam, de erdekelne egy bl meccs a nemeteknel is, majd meglatjuk.
10k viszont lehet visszadobok Marceloekra, hogy megnyerik ma
Ui: Nacho kiallitasa utan 70-80k volt a cash out osszege, vezetes kozben csak egy pillanatra ra tudtam nezni, de egyreszt nem volt ra lehetosegem, hogy telefonozzak, masreszt amugy sem vettem volna mar ki, mert biztam a sracokban, es amugy is mindegy volt mar…