Hattrick

Archívum
Mszabi
Kedvenc játékosaid: Christian Eriksen
Kedvenc csapatod: Liverpool, Real Madrid

Re: Hattrick

HozzászólásSzerző: Mszabi » 2013. október 3., csütörtök 23:40

Ma rendezték a második kört a Hattrick Mastersen, amin első alkalommal vettem részt. Az előző szezonban a szlovák 1. liga megnyerésével sikerült kvalifikálnom magam a tornára. :D

Na szóval az 1. körben egy gyengébb azeri csapattal mérkőztünk meg, így hát nem csoda hogy hoztuk a mérkőzést (4-1).
A második körben már egy jóval komolyabb játékerőt képviselő finn csapattal játszottunk (4xliga és 1xkupa győztes), így hát izgatott voltam h sikerül e továbbjutni. A meccs előtti napokban sokat gondolkoztam játékos vásárláson főleg középpályára mivel itt gyengébbek a formák (a két legjobb kp-mnak). Ma reggel sikerült is vennem egy szlovákot, remek formában. Persze ez még nem jelentett egyből a sikert az esti meccsre. A 17:30-kor lévő edzés is megerősített abban hogy nem biztos hogy megérte a pénzt a játékos, mert egyből romlott a formája egyet. (Bár még ígyis erősítés volt a játékos 0,5 kp-val jobbat tudtam vele mint nélküle.)
Na szóval eljött nagy este amikor kiderül mennyit is ér a csapatba fektett munka,idő és pénz. Az elején 1 helyzet nekem 2 neki maradt ki középen. Aztán ezután jött az amitől mindig is féltem a játék során a frissen vásárolt kp-m lesérült...
De nem volt akkora gond mivel aki beállt helyette csak a középpályához adott 0,5 szintel kevesebbet. Támadásban még erősödött is egy kicsit az értékelésem, igaz nem sokat az előrejelző szerint.
Nem tudom h emiatt e vagy csak szimplán pechem volt, de a második félidőben neki 5 nekem 1 helyzetet sorsolt a játék, szemben az első félidei 3-2 helyzetelosztással. Összesítésben 8-3 volt a helyzetek száma neki.
A birtoklás viszont félidőben egál, második gondolom a sérülés miatt 51-49% neki.
És azt már mondanom sem kell hogy törvényszerű volt az h a 8 helyzetéből 2-t csak megkap arra az egy oldalra ahol a támadása ütötte a védelmem. :coffee:

1. kör - Xocali-Liverpool Reds
2. kör - Niki´s Eggmen-Liverpool Reds

A valóság sajnos az hogy a HM-hez szerencse kell mert ha az nincs (sérülés és a helyzetelosztás) akkor egyértelműen nem lehet nyerni.
A HM meccsek előtt úgy voltam vele hogy jólvan legalább egy kört nyerjek hogy mégse legyen az hogy már az első csapat kiüt, ez szerencsére össze is jött. :) Viszont amiatt bosszús vagyok hogy szinte bárki a szlovák 1. ligából verte volna ezt a csapatot (az első körben). Így nagyon csalódott vagyok hogy nem jött össze a győzelem a második körben. :/
Főleg így utólág az értékeléseimet látva sok továbbjutó csapatnál jobb voltam.. Mindegy majd a következő szezonokban újra megpróbáljuk. B-)
Hattrick: Liverpool Reds TM (1123994) | 1. liga (29768)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 2., szerda 14:48

Real Bökény - FC Arsdyn 9-0

Erősebbnek gondolta a HT az ellenfélt, én is első ránézésre, ezért nem játszottak a cserecsatárok, és kiküldtem az alapkezdőt, laza játékkal is összejött volna, csak azt hittem ő is komolyan veszi a kupát.
+ A bajnokin kiállított hátvédem pótlására is vettem egy 31 éves játékost, jó áron, természetfeletti védekezés, középszerű védekezés, kiemelkedő átadás, cserének jó lesz több szezonig, 35 éves volt az eddig cserém, kirúgtam. Tehát ő sem lett volna pótolhatatlan, de nem bántam meg.

Ismét sikerült eljutni a 6. fordulóig, ennél tovább egyszer sem sikerült a menetelés, negyedszer vagyok itt, jó lenne megdönteni ezt a rekordot is, az ellenfél a III. osztályú Skazheny Wolves.

Ami a bajnokságot illeti: a lehető legrosszabbkor jön ez a forduló, a legerősebb ellen játszom a hétvégén, szerdán ez a kemény meccs, az ezt követő bajnoki pedig egy botcsapat ellen lesz, jó lenne felcserélni a két bajnokit, és akkor megkapnák az edzést a cserék is, megpróbálok továbbmenni. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 29., vasárnap 18:18

GT37 írta:Kinek hogy sikerült a mai bajnoki? :)
Nekem is nagyon jól. :D
Idegenben 2-0-ra nyertem egy nem egyszerű meccsen. 470 vs. 477 hatstat-ot hozott a két csapat.

Szezon eddigi mérlege: 4 meccs 4 győzelem 12 pont 1. hely. A másodiknak 10 pontja van és a következő meccsen ellene játszok, hazai pályán leszek szóval kötelező a győzelem.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 20:38

Kinek hogy sikerült a mai bajnoki? :)

Én 5-0-ra nyertem, és százszázalékosan, 19 rúgott és 0 kapott góllal vezetem a tabellát. B-) Igaz, a mai meccsen lesérült az új francia csatárom, aki ma mutatkozott be tétmérkőzésen. :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 25., szerda 10:37

POTOP XEPCOH - Real Bökény 0-6
Ez is simán ment, de legalább IV. osztályú, nem botcsapat ellen volt a meccs, így összejött egy kis pénz a jegyekből.
A következő ellenfelet még nem írta ki, nagyon elszeretnék jutni a 7. fordulóig, eddig a 6. volt a csúcs, nem is egyszer. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 15:20

EZ a csapat licitált az egyik eladó játékosomra. :lol:

És mindjárt kezdődik a soron következő bajnoki, győzni kellene.

Ceceboy

HozzászólásSzerző: Ceceboy » 2013. szeptember 20., péntek 11:46

lordgabi írta:Üdv! Nincs két komoly szélsőm, ha lesz egy új, akkor kipróbálom a normális alakzatot.
3-4-3 ugye az alap formáció, R. Carlos segített ebben a felállásban szezonokkal ezelőtt, most a cserecsatárok tolták + laza játék is volt, ilyenkor bármilyen lehetne, de komoly meccsen ugye nagyobb lehet a teljesítmény egy alap 3-4-3-mal, de akkor két középpályásra számíthatok csak, így pedig 3 -1 szélső. :hmmm:
Itt nem arra gondoltam amire válaszoltál :)
Amit te irtál oda lehet 2 szélső is lehet.Alapban 3 belső kp-vel játsszák normál utasítással és a szélső v támadó v alap v közép felé irányítva.Ha erős kp-t akarsz akkor 3 alap kp és a szélső közép felé irányítva.Ide nem is kell szélső játékos kp nyugodtan eljátssza...

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 19., csütörtök 16:26

Üdv! Nincs két komoly szélsőm, ha lesz egy új, akkor kipróbálom a normális alakzatot.
3-4-3 ugye az alap formáció, R. Carlos segített ebben a felállásban szezonokkal ezelőtt, most a cserecsatárok tolták + laza játék is volt, ilyenkor bármilyen lehetne, de komoly meccsen ugye nagyobb lehet a teljesítmény egy alap 3-4-3-mal, de akkor két középpályásra számíthatok csak, így pedig 3 -1 szélső. :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Ceceboy

HozzászólásSzerző: Ceceboy » 2013. szeptember 19., csütörtök 8:51

lordgabi írta:BlackSeaFighters - Real Bökény 0-10

Ismét botcsapat volt, laza játékkal lesimáztam. A következő körben egy nem túl erős IV. osztályú ellenfél ellen fogok játszani idegenben, a HT szerint "Szoros lesz", én magabiztos továbbjutást várok el a srácoktól. :) :zoldsalas:
Szia!

Most nézem a meccsed tényleg sima volt csak azt nem értem miért gyengíted a csapatod.
Ezalatt értem a kp-d szélre irányításával és az egyik támadód szélre irányításával.
Ha a kp-d normálban játszik több a birtoklásod és ha a támadód szélre irányitod akkor
érdemesebb azon az oldalon ahol támadsz is.

üdv Cece

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 18., szerda 22:31

BlackSeaFighters - Real Bökény 0-10

Ismét botcsapat volt, laza játékkal lesimáztam. A következő körben egy nem túl erős IV. osztályú ellenfél ellen fogok játszani idegenben, a HT szerint "Szoros lesz", én magabiztos továbbjutást várok el a srácoktól. :) :zoldsalas:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 18., szerda 20:04

Valami csoda folytán, vagy csak zsenialitásomnak köszönhetően továbbmentem a kupában egy V. osztályú ellen... :D sima 4-1-el, 0-1-ről... :mrgreen:
Erre kaptam egy IV. osztályú ellenfelet... itt már a csoda sem segíthet szerintem. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 18., szerda 13:15

Hát nevetségesen peches ez a szezon eddig.
A tavalyi szezont valahogy megúsztam sérülések nélkül, most meg 4 meccs után már 5 sérültem van egyből :cens:
Kupában meg elfelejtettem kivenni a sérülteket azért jó kis 4-4-1 ben álltunk fel már alapból, aztán 75percben kidőlt a csatárom és csak a cserekapus volt elérhető csere szóval ő parádézott 15 percet elől. De így is továbbmentem 2-0al :D

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 14., szombat 18:56

GT37 írta:
Tádám írta:Naja, de jó lenne továbblépni a 4. körbe azért, az megint teltházat jelentene, dőlne a lé. :mrgreen:
Az is igaz. Csináld azt, hogy beállítod a laza játékot, aztán ha nyersz, akkor király vagy, ráadásul még a csapatszellem is javul. :mrgreen:

Nekem sem lesz amúgy könnyű a kupameccsem, de egy brutál középpályával szerintem van esélyem a győzelemre.
Nem tudom én, hogy mi lenne itt a jó... :mrgreen:
Azt utálom ebben a játékban, hogy olyan b.szott lassan fejlődnek a játékosok... már rég I. osztályban kéne lennem. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 18:51

Tádám írta:Naja, de jó lenne továbblépni a 4. körbe azért, az megint teltházat jelentene, dőlne a lé. :mrgreen:
Az is igaz. Csináld azt, hogy beállítod a laza játékot, aztán ha nyersz, akkor király vagy, ráadásul még a csapatszellem is javul. :mrgreen:

Nekem sem lesz amúgy könnyű a kupameccsem, de egy brutál középpályával szerintem van esélyem a győzelemre.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 14., szombat 18:34

GT37 írta:
Tádám írta:Nem tudom, hogy legyen-e a szezon legfontosabb meccse... :hmmm:
Szerintem ne, én mindig megszívtam vele. :D
Naja, de jó lenne továbblépni a 4. körbe azért, az megint teltházat jelentene, dőlne a lé. :mrgreen:

VARANE

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 18:30

Tádám írta:Nem tudom, hogy legyen-e a szezon legfontosabb meccse... :hmmm:
Szerintem ne, én mindig megszívtam vele. :D

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 14., szombat 18:26

Én is bot csapat ellen toltam, sima 11-0 lett, teljesen B csapattal, laza játékkal. :lol: :lol:

De szerdán jön a kupa meccs, V. osztályú ellenfél ellen játszom, nem én vagyok az esélyes, de megpróbálom valahogy kihozni belőle a legtöbbet, lehet most négy védővel állok fel, pedig kettővel max. hárommal szoktam... :roll:
Nem tudom, hogy legyen-e a szezon legfontosabb meccse... :hmmm:

VARANE

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 17:38

Két forduló után az olasz középhátvédem vezeti a góllövőlistát három góllal. :lol: Elég gyengének tűnik amúgy ez a hatod, szerintem simán bajnok leszek, de nem akarom elkiabálni azért.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 11., szerda 14:28

Én laza játékkal sima 10-1-es gyõzelmet arattam, botcsapat ellen. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 11., szerda 13:06

Köszi a tippeket, és a segítségeket!

No.. Nem gondoltam volna, de ezt a kupafordulót is sikerrel vettem. 5-öd osztályú ellenfelem volt (és 6-odban vagyok.), de valahogy sikerült 4-3 ra győzedelmeskednem! Jöhet a következő!!! :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Vissza: