Nem vagyok benne a loreban, mi itt a fennforgás?Zsombor írta: Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát 5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.
Zene
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Zene
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát 5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mirror Glimpse - Buliszervíz (Official Music Video)
Annyira gyökerek
Annyira gyökerek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nem sok dátum van nekik, úgyhogy simán megtelhet, tuti sokan jönnek külföldről is.davi10 írta: Kicsit soknak érzem oda a Dome-ot. Viszont Bilmuri lesz az előzenekar, őt eléggé megnézném élőben, én majdnem tőle ajánlottam ebben a körben.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kicsit soknak érzem oda a Dome-ot. Viszont Bilmuri lesz az előzenekar, őt eléggé megnézném élőben, én majdnem tőle ajánlottam ebben a körben.soadroli írta: Sleep Token jön az MVM Dome-ba novemberben, zeneklubbos ajánlásom sajnos nem növeli majd a közönség számát, de azért valszeg megtelik majd
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
https://www.youtube.com/watch?v=Ghd2bkIadG4
Skid Row - 18 And Life (Official Music Video)
Skid Row - 18 And Life (Official Music Video)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nemrég volt szerencsém egy jó kis trió koncertjéhez.
Az elő-előzenekar szörnyű volt, hörgős csajok, Infected Rain néven.
Rettenetes.
Aztán jött a Dragonforce. őket sem ismertem, csak a "fő együttes" miatt mentem, de kellemes meglepetés voltak a számomra. Azok a gitárszólók, elég pöpecek voltak. Az egyikük, ha jól olvastam benne van a guiness rekordok könyvében is a gitárszólójával. Sok régi videójáték zenéjét feldolgozták. A régi számok közül a Cry thunder faxa volt, újak közül a Zelda volt pl ami megfogott. Az Amaranthéval közös számuk is elsőre még furcsa volt, aztán megszoktam, jó lett. Doomsday
Aztán múlt héten voltam Beyond the Black koncerten is.
Ők sokat fejlődtek az elmúlt évek alatt. Élő hangzásban, mindenben.
Dancing in the Dark
Jennifer
Jövő héten megyek újra. GIMS
Az elő-előzenekar szörnyű volt, hörgős csajok, Infected Rain néven.
Rettenetes.
Aztán jött a Dragonforce. őket sem ismertem, csak a "fő együttes" miatt mentem, de kellemes meglepetés voltak a számomra. Azok a gitárszólók, elég pöpecek voltak. Az egyikük, ha jól olvastam benne van a guiness rekordok könyvében is a gitárszólójával. Sok régi videójáték zenéjét feldolgozták. A régi számok közül a Cry thunder faxa volt, újak közül a Zelda volt pl ami megfogott. Az Amaranthéval közös számuk is elsőre még furcsa volt, aztán megszoktam, jó lett. Doomsday
Aztán múlt héten voltam Beyond the Black koncerten is.
Ők sokat fejlődtek az elmúlt évek alatt. Élő hangzásban, mindenben.
Dancing in the Dark
Jennifer
Jövő héten megyek újra. GIMS
Ja, en boomer vagyok mar ehhez, oszinten, meg sem hallgatom. Cserebe nem alkotok rola velemenyt.Caraway írta:Szoval akkor nem tevedtem sokat, hogy mi lenne a velemenyed a szamrol.Faust írta: Mert szornyu minden.
Mert szornyu minden.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mostanaban sokat hasznalod te is ezt a kifejezest, es sokszor borzongsz a tarsadalmon mint hehitoFaust írta:Na varjal baszod, miota azonositasz engem hehevel? Kikerem magamnak.Caraway írta: Tessek rockerek, itt van amire nem szamitottatok, hozott Azahriah egy rock szamot :
https://youtu.be/lRh3UEVSPdw?si=tWkCEgaUw3oiOAHa
Mar varom, hogy jojjon Faust, es leirja hogy roncstarsadalom, botrany zene, es hogy jelenhetnek meg ilyenek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem lehet mindenki olyan faszagyerek, mint én
fogadd el magad, nem a tükör a hibás
fogadd el magad, nem a tükör a hibás
thereisonly1ronaldo
Neha igen, akarom, de le is kopom a tukrot rogton.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt akartam mondani, 6 éves kisfiú hang, huha nem kénesoadroli írta: na a zene mostmár vállalható, csak a nyávogást kéne elfelejteni a végén még egy kis rammstein is belefért.
akarod te azt édestesómszFaust írta:Na varjal baszod, miota azonositasz engem hehevel? Kikerem magamnak.Caraway írta: Tessek rockerek, itt van amire nem szamitottatok, hozott Azahriah egy rock szamot :
Mar varom, hogy jojjon Faust, es leirja hogy roncstarsadalom, botrany zene, es hogy jelenhetnek meg ilyenek
thereisonly1ronaldo
Na varjal baszod, miota azonositasz engem hehevel? Kikerem magamnak.Caraway írta: Tessek rockerek, itt van amire nem szamitottatok, hozott Azahriah egy rock szamot :