Divat
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
Madridom népe!
1-2 éve volt már DHGate-es kérdésem, de mivel Fekete Péntek van, ismét a segítségetekre lenne szükségem. Szóval mindenki megbízható az oldalon, akinek sok eladása van, és minimum 90%-os a vevői elégedettsége? Továbbá ti miket szoktok ilyenkor figyelembe venni?
Egyébként átlagosan emnnyibe kerül 1-1 mez amit megrendeltek és elégedettek vagytok vele, illetve rajta van-e a márkajel azokon, amiket rendeltetek? A mi esetünkben ugye az Adidas. (Tudom, hogy nem eredeti, de legalább látszatra lehetne az).
Előre is köszönöm
1-2 éve volt már DHGate-es kérdésem, de mivel Fekete Péntek van, ismét a segítségetekre lenne szükségem. Szóval mindenki megbízható az oldalon, akinek sok eladása van, és minimum 90%-os a vevői elégedettsége? Továbbá ti miket szoktok ilyenkor figyelembe venni?
Egyébként átlagosan emnnyibe kerül 1-1 mez amit megrendeltek és elégedettek vagytok vele, illetve rajta van-e a márkajel azokon, amiket rendeltetek? A mi esetünkben ugye az Adidas. (Tudom, hogy nem eredeti, de legalább látszatra lehetne az).
Előre is köszönöm
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én XL-est vettem, viszont player verziót, ami miatt picit feszülősebb fazonra.
184cm és 90kg vagyok, nekem ez pont hibátlan, annyi, ha a lazább viseletet szereted, akkor ne a player verziót válasszad.
184cm és 90kg vagyok, nekem ez pont hibátlan, annyi, ha a lazább viseletet szereted, akkor ne a player verziót válasszad.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Uhh ez tök jó áron van szerintetek egy átlagos testalkatú embernek (nekem) aki 180 centi milyen méret kell? mérettábla szerint L de az eddigi mezeim amiket vettem az M-esek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
reeed_ati írta:Ide teszem a linket, akitől rendeltem:Realista24 írta:
Van linked, mert most nem latok Realos mezt a csavonal.
Nekem úgy tűnik, simán rendelhető
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Ide teszem a linket, akitől rendeltem:Realista24 írta:Van linked, mert most nem latok Realos mezt a csavonal.reeed_ati írta: Keresztfiam beválasztott ezzel a Jude mezzel, tegnap adtam oda neki, ma két gól kiszurkolva, hibátlan.
Divat topic dhgates linkje nagyon patika, két hét alatt megjöttek a mezek és árához képest nagyon korrekt minőség.
Fekete idegenbeliből rendeltem hármat, nekem jött egy Zidane5.
Nekem úgy tűnik, simán rendelhető
Annyi, hogy custom névnél, nincs opció beírni, hogy mit szeretnél, én így a rendelés megjegyzésbe írtam, az egyedi feliratozást, hibátlanul megcsinálták..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2023. október 28., szombat 21:50-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irtam.Seraf írta: srácok kéne nekem egy szívesség, valaki aki tud a DHGate-ről rendelni, már a tavalyi mezt se tudtam megvenni, most meg már az ideivel is le vagyok maradva mer ez a gány mindig elutasítja a kártyáimat, most váltottam bankot is zsír új kártya gondoltam megpróbálom, de ezt is elutasítja és egyedül Skrill-t ajánl fel fizetési módnak és hát a faxnak is van vége, anno laza 30-40 rendelésem volt DHGate-ről minden gond nélkül, de valami nagyon félre ment
szóval ja két mez kéne nekem utalok előre vagy Revolut bármi játszik csak szánjon meg valaki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
srácok kéne nekem egy szívesség, valaki aki tud a DHGate-ről rendelni, már a tavalyi mezt se tudtam megvenni, most meg már az ideivel is le vagyok maradva mer ez a gány mindig elutasítja a kártyáimat, most váltottam bankot is zsír új kártya gondoltam megpróbálom, de ezt is elutasítja és egyedül Skrill-t ajánl fel fizetési módnak és hát a faxnak is van vége, anno laza 30-40 rendelésem volt DHGate-ről minden gond nélkül, de valami nagyon félre ment
szóval ja két mez kéne nekem utalok előre vagy Revolut bármi játszik csak szánjon meg valaki
Shopot akartam, de valamiert tenyleg arra iranyit. Eladora ramesz es meglesz a Real is.Kercsó írta:nekem newcastle mezeket tölt be jobban örülnék a Real meznekKerlon írta:
https://m.dhgate.com/product/21-22-benz ... D616AAD794
3 mez is rendben volt, abbol bakon doro Benzemas tabalyrol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem newcastle mezeket tölt be jobban örülnék a Real meznekKerlon írta:https://m.dhgate.com/product/21-22-benz ... D616AAD794Kercsó írta: Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
https://m.dhgate.com/product/21-22-benz ... D616AAD794Kercsó írta: Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt
#whatisyourexcuse
- reeed_ati
Ez a 3. számú fekete mezünk, ez nagyon patika lett, nekem hajaz kicsit az egyik kedvencemre a 99 környéki fekete tekásra.
Egy nagy bajom van vele, az ára..
175 euró feliratozva, a realmadrid.com-on..
Várjak még vele tavaszig?
Vagy tudtok valami speckó oldalt, ahol ez jóval kevesebből kihozható?
Egy nagy bajom van vele, az ára..
175 euró feliratozva, a realmadrid.com-on..
Várjak még vele tavaszig?
Vagy tudtok valami speckó oldalt, ahol ez jóval kevesebből kihozható?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csak egy kicsit.h3x0r írta:Az nem volt gyanus, hogy az amugy eleve 100 euros mez 47 eurorol volt 92%-al learazva?halamadrid írta:
Köszönöm, közben rátaláltam.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
Köszönöm, közben rátaláltam.Santi írta: https://webparanoid.com/en/check-website/ewaysend.com
webparanoid írta:In our opinion, ewaysend.com - Low-trust Investment/Earning website. We advise avoid that website. The site may, under the pretext of making money, try to steal your funds.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nyilvan fake.halamadrid írta: Madridom népe!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis találtam egy weboldalt, amelyen mintha rekordalacsony áron árulnának (eredeti?) mezeket. De csak mintha, mert egy Insta-hirdetés dobta be:
https://www.ewaysend.com/collections/fo ... t4r5_fnyiS
Vélemények? Megbízható szerintetek?
Altalanossagban az fb/insta/tiktok/tokomtudja reklamok hemzsegnek a scam oldalakkal. Nehany fillerert vesznek egy sablont, domaint, osszetakolnak egy adatlopo oldalt, aztan megtoljak nehany dollarral az eleresuket a reklamokkal. Gyanutlan Joe berendeli az 1.99$ Gukki taskat, aztan csodalkozik, hogy tobb lepesben lenullaztak a bankszamlajat.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
https://webparanoid.com/en/check-website/ewaysend.com
webparanoid írta:In our opinion, ewaysend.com - Low-trust Investment/Earning website. We advise avoid that website. The site may, under the pretext of making money, try to steal your funds.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos
Csak a kiváncsiság kedvéért megnéztem.halamadrid írta: Madridom népe!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis találtam egy weboldalt, amelyen mintha rekordalacsony áron árulnának (eredeti?) mezeket. De csak mintha, mert egy Insta-hirdetés dobta be:
Elkezdtem összeállítani a kosaramat. Már a címemet pötyögtem be, amikor kaptam az oldalról, egy e-mailt, hogy nem fejeztem be a rendelést, pedig a kosárba helyeztem egy tételt. Érdekes, hogy ilyet tud, így regisztráció nélkül...
aztán a továbbra kattintva lehet választani, hogy milyen szállítást kérsz, Standard shipping (ez a minimum) 9,99 $, de van Express 13,99 $ és VIP express 19,99$-rt is.
Persze ez még nem lenne vészes, mert még így is jóval olcsóbb...
Engem az zavart, és a végén itt álltam meg, hogy nincs utánvét. Én nem javaslom, pláne az automatikus e-mail miatt, amit mindenfaja engedélykérés, regisztráció, és egyéb hijjá simán elküldött az oldal...
Tul szep, hogy igaz legyen = atveres 1400ft-ert a sparban nem vasarolsz be, hogy csinalj egy szendvicset. Az, meg hogy jol nez ki, semmit nem jelent. Par dollaros tetel egy sablon, es a kepek.halamadrid írta: Madridom népe!
- halamadrid
Persze egyből a kamu ugrik be az embernek, de ahhoz képest nagyon jól meg van szerkesztve, stb. Arra lennék kíváncsi, hogy hallott-e egyáltalán róla bárki bármit.halamadrid írta: Madridom népe!