Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. november 24., péntek 20:40

Madridom népe!

1-2 éve volt már DHGate-es kérdésem, de mivel Fekete Péntek van, ismét a segítségetekre lenne szükségem. Szóval mindenki megbízható az oldalon, akinek sok eladása van, és minimum 90%-os a vevői elégedettsége? Továbbá ti miket szoktok ilyenkor figyelembe venni?

Egyébként átlagosan emnnyibe kerül 1-1 mez amit megrendeltek és elégedettek vagytok vele, illetve rajta van-e a márkajel azokon, amiket rendeltetek? A mi esetünkben ugye az Adidas. (Tudom, hogy nem eredeti, de legalább látszatra lehetne az).

Előre is köszönöm :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 28., szombat 22:20

Én XL-est vettem, viszont player verziót, ami miatt picit feszülősebb fazonra.
184cm és 90kg vagyok, nekem ez pont hibátlan, annyi, ha a lazább viseletet szereted, akkor ne a player verziót válasszad.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. október 28., szombat 22:04

Uhh ez tök jó áron van szerintetek egy átlagos testalkatú embernek (nekem) aki 180 centi milyen méret kell? mérettábla szerint L de az eddigi mezeim amiket vettem az M-esek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 21:49

reeed_ati írta:
Realista24 írta:

Van linked, mert most nem latok Realos mezt a csavonal. :-(
Ide teszem a linket, akitől rendeltem:
Nekem úgy tűnik, simán rendelhető :)
:cheers:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 28., szombat 21:48

Realista24 írta:
reeed_ati írta: Keresztfiam beválasztott ezzel a Jude mezzel, tegnap adtam oda neki, ma két gól kiszurkolva, hibátlan. :D :zoldsalas: :zoldsalas:

Divat topic dhgates linkje nagyon patika, két hét alatt megjöttek a mezek és árához képest nagyon korrekt minőség. :salute: :salute:
Fekete idegenbeliből rendeltem hármat, nekem jött egy Zidane5. B-)
Van linked, mert most nem latok Realos mezt a csavonal. :-(
Ide teszem a linket, akitől rendeltem:
Nekem úgy tűnik, simán rendelhető :)
Annyi, hogy custom névnél, nincs opció beírni, hogy mit szeretnél, én így a rendelés megjegyzésbe írtam, az egyedi feliratozást, hibátlanul megcsinálták..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2023. október 28., szombat 21:50-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 20:42

Seraf írta: srácok kéne nekem egy szívesség, valaki aki tud a DHGate-ről rendelni, már a tavalyi mezt se tudtam megvenni, most meg már az ideivel is le vagyok maradva mer ez a gány mindig elutasítja a kártyáimat, most váltottam bankot is zsír új kártya gondoltam megpróbálom, de ezt is elutasítja és egyedül Skrill-t ajánl fel fizetési módnak és hát a faxnak is van vége, anno laza 30-40 rendelésem volt DHGate-ről minden gond nélkül, de valami nagyon félre ment :mrgreen:

szóval ja két mez kéne nekem utalok előre vagy Revolut bármi játszik csak szánjon meg valaki :lol:
Irtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2023. október 28., szombat 20:37

srácok kéne nekem egy szívesség, valaki aki tud a DHGate-ről rendelni, már a tavalyi mezt se tudtam megvenni, most meg már az ideivel is le vagyok maradva mer ez a gány mindig elutasítja a kártyáimat, most váltottam bankot is zsír új kártya gondoltam megpróbálom, de ezt is elutasítja és egyedül Skrill-t ajánl fel fizetési módnak és hát a faxnak is van vége, anno laza 30-40 rendelésem volt DHGate-ről minden gond nélkül, de valami nagyon félre ment :mrgreen:

szóval ja két mez kéne nekem utalok előre vagy Revolut bármi játszik csak szánjon meg valaki :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 13., péntek 7:28

Kercsó írta:
Kerlon írta:

https://m.dhgate.com/product/21-22-benz ... D616AAD794

3 mez is rendben volt, abbol bakon doro Benzemas tabalyrol
nekem newcastle mezeket tölt be :mrgreen: jobban örülnék a Real meznek
Shopot akartam, de valamiert tenyleg arra iranyit. Eladora ramesz es meglesz a Real is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 12., csütörtök 20:30

Kerlon írta:
Kercsó írta: Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt :agree:

nekem newcastle mezeket tölt be :mrgreen: jobban örülnék a Real meznek
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 12., csütörtök 19:43

Kercsó írta: Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt :agree:

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 12., csütörtök 16:28

Valaki dobjon egy megbízható dhgate linket, amiről rendelt idei mezt :agree:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 6., péntek 15:57

Ez a 3. számú fekete mezünk, ez nagyon patika lett, nekem hajaz kicsit az egyik kedvencemre a 99 környéki fekete tekásra.
Egy nagy bajom van vele, az ára.. :D
175 euró feliratozva, a realmadrid.com-on.. :x
Várjak még vele tavaszig?
Vagy tudtok valami speckó oldalt, ahol ez jóval kevesebből kihozható? :)

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. augusztus 23., szerda 2:01

h3x0r írta:
halamadrid írta:

Köszönöm, közben rátaláltam.
Az nem volt gyanus, hogy az amugy eleve 100 euros mez 47 eurorol volt 92%-al learazva? :mrgreen:
Csak egy kicsit.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 22., kedd 18:27

halamadrid írta:
Az nem volt gyanus, hogy az amugy eleve 100 euros mez 47 eurorol volt 92%-al learazva? :mrgreen:

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. augusztus 22., kedd 18:24

Santi írta: https://webparanoid.com/en/check-website/ewaysend.com

webparanoid írta:In our opinion, ewaysend.com - Low-trust Investment/Earning website. We advise avoid that website. The site may, under the pretext of making money, try to steal your funds.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 22., kedd 9:33

halamadrid írta: Madridom népe!

Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis találtam egy weboldalt, amelyen mintha rekordalacsony áron árulnának (eredeti?) mezeket. De csak mintha, mert egy Insta-hirdetés dobta be:
https://www.ewaysend.com/collections/fo ... t4r5_fnyiS

Vélemények? Megbízható szerintetek?
Nyilvan fake.
Altalanossagban az fb/insta/tiktok/tokomtudja reklamok hemzsegnek a scam oldalakkal. Nehany fillerert vesznek egy sablont, domaint, osszetakolnak egy adatlopo oldalt, aztan megtoljak nehany dollarral az eleresuket a reklamokkal. Gyanutlan Joe berendeli az 1.99$ Gukki taskat, aztan csodalkozik, hogy tobb lepesben lenullaztak a bankszamlajat.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. augusztus 22., kedd 9:33

https://webparanoid.com/en/check-website/ewaysend.com

webparanoid írta:In our opinion, ewaysend.com - Low-trust Investment/Earning website. We advise avoid that website. The site may, under the pretext of making money, try to steal your funds.

Dave22
Kedvenc játékosaid: R.Carlos

HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. augusztus 22., kedd 9:28

Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis találtam egy weboldalt, amelyen mintha rekordalacsony áron árulnának (eredeti?) mezeket. De csak mintha, mert egy Insta-hirdetés dobta be:

Csak a kiváncsiság kedvéért megnéztem.
Elkezdtem összeállítani a kosaramat. Már a címemet pötyögtem be, amikor kaptam az oldalról, egy e-mailt, hogy nem fejeztem be a rendelést, pedig a kosárba helyeztem egy tételt. Érdekes, hogy ilyet tud, így regisztráció nélkül...

aztán a továbbra kattintva lehet választani, hogy milyen szállítást kérsz, Standard shipping (ez a minimum) 9,99 $, de van Express 13,99 $ és VIP express 19,99$-rt is.
Persze ez még nem lenne vészes, mert még így is jóval olcsóbb...

Engem az zavart, és a végén itt álltam meg, hogy nincs utánvét. Én nem javaslom, pláne az automatikus e-mail miatt, amit mindenfaja engedélykérés, regisztráció, és egyéb hijjá simán elküldött az oldal...

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. augusztus 22., kedd 8:25

Tul szep, hogy igaz legyen = atveres :) 1400ft-ert a sparban nem vasarolsz be, hogy csinalj egy szendvicset. Az, meg hogy jol nez ki, semmit nem jelent. Par dollaros tetel egy sablon, es a kepek.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. augusztus 22., kedd 1:43

Persze egyből a kamu ugrik be az embernek, de ahhoz képest nagyon jól meg van szerkesztve, stb. Arra lennék kíváncsi, hogy hallott-e egyáltalán róla bárki bármit.

Vissza: