Az a baj ezzel az osszehasonlitassal, hogy egyik jatekosnal nezunk egy darab webshopot, a masiknal meg a webshop mellet az osszes adidas uzletet meg ki tudja hany viszontelado (oldalt).BLevi96 írta:Én se estem hasra ettől a 7000-töl. Most vissza kerestem Jamest, neki 2nap alatt 345ezret adtak el: https://www.nemzetisport.hu/spanyol-lab ... -rodriguezCS0ki írta:
Amúgy érdekes, nyilván nem tudtam mennyi szokott lenni hasonló esetben, mennyien vesznek inkább személyesen, stb., de ha tippelnem kellett volna, hogy a felfokozott várakozást követően mennyien vesznek mezt első nap, inkább tippeltem volna 50-100 ezer körülre.
"Az óránkénti 7188 darabos mezeladással James Rodríguez alig marad el a „madridi csúcsterméknek" számító Cristiano Ronaldo mögött, akinek dresszéből egymilliót adtak el az első realos évében."
Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az, hogy ennyire jól ment neki és át tudta venni tőle a stafétát Vini később azaz edzőt dícséri. Én tavaly ilyenkor el se tudtam képzelni, hogy ki fog nekünk gólt lőni. Ígérgették Mbappét, de tudtam akkor, hogy nem fog akkor ide kerülni.ferni írta:Simán?Benzema elvesztését is simán viselte a csapat.
Egész ősszel meg télen egy foshalmaz volt a csapat játéka, Bellingham ha nem hoz egy tényleg kb megismételhetetlen félszezont már maga a bajnokság is necces lehetett volna.
A tag 6 gól, 1 gólpasszt hozott a bajnokság 4 meccsén a Barca+Girona duó ellen
Egyenesen botrány volt az egész sokszor.
Tavasszal mikor Vini kapta meg a főszerepet a csapatban icipicit javult a játék képe, de akkor is rendszeres volt az, hogy nincs fent csatár és senki nem találja elől a helyét és kóvályogtunk 60-70 percig elől, mert mindenki össze-vissza... Lásd pl BL döntő meg olyan 15 ugyanilyen bajnoki meccs
Szóval rohadtul hiányzott elölről valaki egész szezonban, Joselu csak ha beállt is szintekkel javította a csapatot elég sokszor, mert hirtelen mindenki tudta hol a helye, volt kinek felpasszolni, középen foglalta az embereket, elvitte őket, hogy helyet csináljon, lehetett beadni, mert volt középen ember stb.
Inkább az a durva, hogy így is leesett a BL.
Kitalált egy új taktikát, amit nyilván szoknia kellett a csapatnak és nem ment nekik, de valahogyan a tavaszra sikerült pont úgy összeforrasztania a dolgot, hogy működőképes legyen. Ekkor le is hagytuk a Gironát, majd szépen végig gyalogoltunk Európán. Ez szerintem maximálisan az edző és a stáb érdeme. Ez nem durva, meg nem mák, amikor már sokadjára így csinálja valaki.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én se estem hasra ettől a 7000-töl. Most vissza kerestem Jamest, neki 2nap alatt 345ezret adtak el: https://www.nemzetisport.hu/spanyol-lab ... -rodriguezCS0ki írta:Amúgy érdekes, nyilván nem tudtam mennyi szokott lenni hasonló esetben, mennyien vesznek inkább személyesen, stb., de ha tippelnem kellett volna, hogy a felfokozott várakozást követően mennyien vesznek mezt első nap, inkább tippeltem volna 50-100 ezer körülre.Realista24 írta: 7000 Mbappe mezt adtak el egy nap alatt az online shopban.
800ezer euro koruli osszeget jelent ez arbevetelben.
"Az óránkénti 7188 darabos mezeladással James Rodríguez alig marad el a „madridi csúcsterméknek" számító Cristiano Ronaldo mögött, akinek dresszéből egymilliót adtak el az első realos évében."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tovabbra is arbevetelrol irok. Bemesz a Real Madrid shopba, fizetsz, az a Real kasszajaba megy, a Real konyvelesebe.ToniKroos írta:Lehet, hogy egy kis százaléka a realnak megy, de én úgy tudom azért fizetnek nekünk 120 milliót vagy mennyit, hogy a mezek utáni bevétel nagyrészt az övék legyen.Realista24 írta:
Nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy érdekes, nyilván nem tudtam mennyi szokott lenni hasonló esetben, mennyien vesznek inkább személyesen, stb., de ha tippelnem kellett volna, hogy a felfokozott várakozást követően mennyien vesznek mezt első nap, inkább tippeltem volna 50-100 ezer körülre.Realista24 írta: 7000 Mbappe mezt adtak el egy nap alatt az online shopban.
Lehet, hogy egy kis százaléka a realnak megy, de én úgy tudom azért fizetnek nekünk 120 milliót vagy mennyit, hogy a mezek utáni bevétel nagyrészt az övék legyen.Realista24 írta:Nem.h3x0r írta:
Az Adidasnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.h3x0r írta:Az Adidasnak.Realista24 írta: 7000 Mbappe mezt adtak el egy nap alatt az online shopban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Az Adidasnak.Realista24 írta: 7000 Mbappe mezt adtak el egy nap alatt az online shopban.
- Pad'em
Elmúlt 4 szezont nézik, 20/21-ben hiába mentünk elődöntőig a csoportkörben gyengék voltunk csak 3 győzelmünk volt, City meg mind a négy évben több pontot hozott össze. Elég vicces ez a pontszámítás, de ezt már megszokhattuk. Egy Roma ötödik...MorataMartin írta: Tuti volt téma már itt, de csak most olvastam az uefa ranglistáját, fogalmam sincs hogy jött ki a 2020-21-es szezontól második hely a Real Madridnak két BL-győzelemmel és két elődöntővel (gondolom akkor a bajnoki szereplés is beleszámi?)
Bajnoki szereples természetesen nincs benne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tuti volt téma már itt, de csak most olvastam az uefa ranglistáját, fogalmam sincs hogy jött ki a 2020-21-es szezontól második hely a Real Madridnak két BL-győzelemmel és két elődöntővel (gondolom akkor a bajnoki szereplés is beleszámi?)
Simán?Benzema elvesztését is simán viselte a csapat.
Egész ősszel meg télen egy foshalmaz volt a csapat játéka, Bellingham ha nem hoz egy tényleg kb megismételhetetlen félszezont már maga a bajnokság is necces lehetett volna.
A tag 6 gól, 1 gólpasszt hozott a bajnokság 4 meccsén a Barca+Girona duó ellen
Egyenesen botrány volt az egész sokszor.
Tavasszal mikor Vini kapta meg a főszerepet a csapatban icipicit javult a játék képe, de akkor is rendszeres volt az, hogy nincs fent csatár és senki nem találja elől a helyét és kóvályogtunk 60-70 percig elől, mert mindenki össze-vissza... Lásd pl BL döntő meg olyan 15 ugyanilyen bajnoki meccs
Szóval rohadtul hiányzott elölről valaki egész szezonban, Joselu csak ha beállt is szintekkel javította a csapatot elég sokszor, mert hirtelen mindenki tudta hol a helye, volt kinek felpasszolni, középen foglalta az embereket, elvitte őket, hogy helyet csináljon, lehetett beadni, mert volt középen ember stb.
Inkább az a durva, hogy így is leesett a BL.
- ateeemadrid
Én egész szezonban Carlo mellett voltam, és végig védtem, de azért a hibáit nyugodtan le lehet írni szerintem. Brahim mellőzése a borzalmas formában lévő Rodrygo helyett pl. objektíven nézve az volt, szerencsére nem lett belőle gáz.
A folyamatos csatár nélküli játék a kisebb csapatok ellen is ilyen volt.
Ettől függetlenül zseniálisan hozta le a szezont, történelmi tett, ennyi sérülttel, a csatárunk pótlása nélkül ez abszolút 10/10.
De azért egy két dologban remélem változtat jövőre, pl. ilyen brutál kerettel sokkal többet kell sztem a cserékre is számítania, azért Endrick Brahim Güler féle arcokat lehet majd bedobni. Illetve ha Rodrygo gyenge lesz, mostmár nincs kifogás padra tenni.
A folyamatos csatár nélküli játék a kisebb csapatok ellen is ilyen volt.
Ettől függetlenül zseniálisan hozta le a szezont, történelmi tett, ennyi sérülttel, a csatárunk pótlása nélkül ez abszolút 10/10.
De azért egy két dologban remélem változtat jövőre, pl. ilyen brutál kerettel sokkal többet kell sztem a cserékre is számítania, azért Endrick Brahim Güler féle arcokat lehet majd bedobni. Illetve ha Rodrygo gyenge lesz, mostmár nincs kifogás padra tenni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Egyébként olyat írni, hogy Carlonak nincs esze, szerintem egyenesen tilos. A visszatérése óta folyamatosan halad a generációváltás, ami eddig zökkenőmentes volt. Nyilván Kroos és Nacho féle emberek elvesztése is kizökkenthetik a csapatot majd, de egy szavunk se lehet jövőre, ha mondjuk a bajnokságot megnyerjük már. Benzema elvesztését is simán viselte a csapat.
Lehet azzal nem egyet érteni, hogy nem menedzseli úgy a csapatot ahogy mi gondoljuk és csak 14-15 játékos van rendszeresen úgymond használva, de eddig mindig őt igazolták az eredmények. Nem egyszer le is nyilatkozta, hogy a legjobb 11-et küldi pályára, és neki nem szeretetszolgálatnak kell lennie. Én se szeretem pl. Rodrygo túlerőltetését, de mivel nem én vagyok a játékosok mellett nap mint nap, ezért el tudom fogadni, hogy őt tartja a legjobbnak oda, még ha Brahim és Güler tényleg vérbeli jobbszélsők akkor is. Úgyhogy megbízok benne és abban is, hogy nem lesz a csapat egy oldalas. Lesz merítési lehetőség és ha úgy adódik tudja a támadókat variálni, szerintem nem a támadósorral lesz jövőre problémánk.
Lehet azzal nem egyet érteni, hogy nem menedzseli úgy a csapatot ahogy mi gondoljuk és csak 14-15 játékos van rendszeresen úgymond használva, de eddig mindig őt igazolták az eredmények. Nem egyszer le is nyilatkozta, hogy a legjobb 11-et küldi pályára, és neki nem szeretetszolgálatnak kell lennie. Én se szeretem pl. Rodrygo túlerőltetését, de mivel nem én vagyok a játékosok mellett nap mint nap, ezért el tudom fogadni, hogy őt tartja a legjobbnak oda, még ha Brahim és Güler tényleg vérbeli jobbszélsők akkor is. Úgyhogy megbízok benne és abban is, hogy nem lesz a csapat egy oldalas. Lesz merítési lehetőség és ha úgy adódik tudja a támadókat variálni, szerintem nem a támadósorral lesz jövőre problémánk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Mint Carlo?Süti írta:Bárcsak én lennék ennyire magabiztos a hulyesegeimben._Bushido_ írta:
Még több kupával a zsebben.
Ha nem lenne ennyire makacs.
Jobban bízott volna a kispad adta lehetőségekben. Most is, ha nem lett volna milliónyi sérülés, pl Brahim és Güler kB semmit se játszott volna. Pedig bőven megállták a helyüket. Brahim főleg, sokszor érthetetlen volt, amikor Rodrygo bújócskázott, miért nem cserélte már le őt carlo, brahimra! City ellen vak is látta, h rüdiger zseni volt az első meccsen, de Carlo csakazértis letette a padra a 2.meccsre. Buktunk is a meccset. Újabb baromság. Volt pár. Nem sok, de pár igen.
- Süti
Bárcsak én lennék ennyire magabiztos a hulyesegeimben._Bushido_ írta:Még több kupával a zsebben.Halfkey írta: Egész durva elképzelni Carlo mire vihette volna az életben ha lenne egy KIS esze
Jobban bízott volna a kispad adta lehetőségekben. Most is, ha nem lett volna milliónyi sérülés, pl Brahim és Güler kB semmit se játszott volna. Pedig bőven megállták a helyüket. Brahim főleg, sokszor érthetetlen volt, amikor Rodrygo bújócskázott, miért nem cserélte már le őt carlo, brahimra! City ellen vak is látta, h rüdiger zseni volt az első meccsen, de Carlo csakazértis letette a padra a 2.meccsre. Buktunk is a meccset. Újabb baromság. Volt pár. Nem sok, de pár igen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerencsére itt vagy Te, aki tudod hogy mit kell tenni, ha már Carlo ennyire nem csinálta jól. Nagy szerencse ez az emberiségnek._Bushido_ írta:Még több kupával a zsebben.Halfkey írta: Egész durva elképzelni Carlo mire vihette volna az életben ha lenne egy KIS esze
Te mégjobban szarrá nyerted volna magad, rekordokat döntögettél volna és még egy egész keret generáció cseréjét is jobban megoldottad volna, miközben Vinit megtanítod focizni.
Szerencse, hogy vagy és az öreg kérdezhet Téged ha már ennyire fogalmatlan.
Ősszel szokták bizonyos emberek itt elkezdeni a Carlo takarodj-ot és a nézhetetlen fociját(majd uezek az emberek hangosan örülnek tavasszal). Te már ennyire előre haladsz, hogy már most helyre rakod az öreget.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
7000 Mbappe mezt adtak el egy nap alatt az online shopban.
Feketepiacon meg 50-100 euroert mennek a belepok a prezentaciojara.
Feketepiacon meg 50-100 euroert mennek a belepok a prezentaciojara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Még több kupával a zsebben.Halfkey írta: Egész durva elképzelni Carlo mire vihette volna az életben ha lenne egy KIS esze
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem az sem érdekel, ha annyi spanyol lesz amennyi kötelező, semmivel sem több. Jó játékosok legyenek itt, ez a lényeg_Bushido_ írta: Vallejo mint Nacho, padra bőven elég lenne, ha Carlonak lenne kis esze, getafék ellen, Rüdiger/ Militao mellett bőven játszhatna, mig a másik pihen. Spanyol, kvotahoz jó.
Kepa dettó. Adebayor esete 2.0, ő is mindent megtett volna, hogy maradhasson, de sajnos Perezék nem akarták. Lehet ha nem togói, maradhatott volna...
Szóval így 2 spanyol lenne kapásbol + Carvajal.
Ceballos, Nacho, Joselu OUT.
Ez így krva kevés.
Fran García Davies jötte esetén? Maradna vajon?
Régen se volt sok spanyol, de ez ultra kevés.
Egész durva elképzelni Carlo mire vihette volna az életben ha lenne egy KIS esze