Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. augusztus 27., szombat 16:06

Serena Williams us open győztes
Real Madrid 0-1 H
Djugarden-Gefle vendég csapat gólt szerez
Celtic-Aberdeen 2,5 gól felett
Radwanska-Svitolina H

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2016. augusztus 27., szombat 15:53

Na akkor talán
Leicester
Manu
Lyon :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2016. augusztus 27., szombat 13:28

Tham-Pool

Mindkét csapat szerez gólt és 2,5felett :luck:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. augusztus 25., csütörtök 13:41

akkor ha a meccs előtti fogadás bejön, akkor visszakapod az élőben feltett összeget akkor is, hogyha az elmenne.
Ígyis úgyis visszakapod az élőben rakott fogadásodat, ha az esetleg elmegy, az teljesen kockázatmentes. És nem is kell 1.5ös odds felett rakni, abban igazad van.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 25., csütörtök 12:11

R24, ez az 3k-s ingyenes élőfogadás úgy működik, hogy van egy meccs, amire van egy ilyen ajánlat, és ha max 3k értékben fogadsz arra a meccsre a meccs előtt, és teszel arra a meccsre élőben ugyanakkora összegben, akkor ha a meccs előtti fogadás bejön, akkor visszakapod az élőben feltett összeget akkor is, hogyha az elmenne. :)

Gala, én erről az 1.5-ös oddsról még nem olvastam, nekem eddig is visszafizették, ha jött az 1.05-ös meccs előtti fogadásom. :)

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. augusztus 25., csütörtök 10:08

realistahuni írta:Ezek a lépcsős, duplázos, martingale stratégiák hosszú távon sose nyerőek amúgy.
Santi kolléga ha jól emlékszem ráállt a Guingampra még régebb, aztán jött egy 7 meccses szériájuk ahol nem döntetleneztek...
Ez semmit nem jelent. Nekem volt hogy a 10.-ik meccsig kellett várni mire jött az eredmény. A stratégia "tuti", max. a pénzed fogy el.
Áram bekötést vállalok [email protected]

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 25., csütörtök 9:42

rosenborg
west ham

rosenborg hátrányból indul, de idegenben lőtt gól miatt jó helyzetből. utolsó 15 hazai tétmeccsük mérlege 14győzelem 1döntetlen.

west ham visszakell vágni a tavalyi kiesésért az astrának. :mrgreen: sok a sérült, ez zavar
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. augusztus 25., csütörtök 9:29

Realista24 írta:
Matyi írta:Amúgy meg regisztrálsz betre, feltöltesz 6k-t, megvárod, amíg nem lesz 3k-s ingyenes élőfogadás, 3k-t feltolsz valami 1.01-es oddsra, másik 3k-t meg élőben megjátszod egy nagyobb oddsért. Veszíteni nem igazán tudsz rajta.
3K-t 1,01-ért? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
30 Ftért? :lol: :lol: :lol:
3K-t meg nagyobb oddsért, ami rizikósabb és nincs mit veszíteni, hú pasztmek :lol: :lol:

Most vagy én vagyok beszívva korán reggel és nem értem, vagy te voltál tegnap.
Arrol meg kar is beszelni hogy az az ingyen fogadas akkor jar a beten ha 1.5nel nagyobb oddson fogadsz eloszor(nem 1.01....) es akkor kapsz ugyanakkora erteki ingyenes elo fogadast.

Szerintem felesleges strategiakrol beszelni, inkabb mindenki irjon hetvegente v amikor rak h mire rakott es miert. :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 25., csütörtök 9:16

Ezek a lépcsős, duplázos, martingale stratégiák hosszú távon sose nyerőek amúgy.
Santi kolléga ha jól emlékszem ráállt a Guingampra még régebb, aztán jött egy 7 meccses szériájuk ahol nem döntetleneztek...
Én is 3/4-ben nyomtam de csak X-eket, anno még ebben a topikban vezettem is. :lol:
Az volt a lényege hogy 16 meccset néztem ki és azt összekevertem és 4 szelvényen feladtam.
Argentin első és másodosztály elég jó még X-ek szempontjából. De van egy csomó ilyen stat oldal ahol megvannak a bajnokságok gólátlagai meg minden finomság, értelemszerűen onnan érdemes választani ahol kevés gól esik.
Nem volt rossz amúgy, olyan is volt hogy 4/4 jött és a tétednek a 25-szöröse. ha 3/4 jött akkor is 6-7x profitot hozott. Persze voltak rohadt idegesítő meccsek amik utolsú percekben mentek el aztán meguntam.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. augusztus 25., csütörtök 8:41

nekem volt egy egyszerubb strategiam, hozott is stabilan, honapokig, bar nem oriasi osszegeket.
azert hagytam abba, mert 2 orankent fogadni kellett, ejjel is, es korulmenyes volt.

az volt a lenyeg, hogy 1.5 gol fole huztam a foci meccseket, csak 1.3x-os odds felett, X alaptettel.
ha bejott, jott a kovetkezo meccs az alaptettel, ha nem, akkor mar 5x-os tettel, es igy tovabb.
4 lepcsore volt tokem.

nagyjabol annyi volt a kulcs, hogy ne nyulj bele 4 egymast koveto 0 vagy 1 golos meccsbe, es akkor hoz.

elore ki kellett nezzem a meccsnaptarat es mind a delelotti koreai, mind a hajnali boliviai, stb meccseket nyomni kellett, hogy porogjon.

28 ezret kerestem vele 3 honap alatt, szoval nem aranytojast tojo tyuk azert.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 25., csütörtök 8:20

Ha már feljött a téma a stratégiákról.

3/4es (néha 4/5ös) kombira esküszöm.
1.6 körülii odds a nagy átlag és az a lényeg, hogy ha elmegy egy meccs, akkor ugyanannyit kapjak vissza, mint amennyit feltettem.
10ezerrel játszottam mindig és mivel elég olyan 1.6 körüli odds max kicsit magasabb, emiatt ha jól választol eseményt, alaposan utánanézel ( ez elengedhetetlen ) sokkal többször fog bejönni mind a 4, minthogy elmenjen 2 vagy 3 esemény többször is.
Ha meg elmegy egy meccs ugye nem történik semmi, telibe visszakapod a pénzed.
Mint látjátok nem kell hatalmas odds-os meccsekkel tolni és ha kiszámoljátok, hogy ha bejön a 4 meccs, akkor kaptok 40ezret, amiből 30 a haszon.
Tehát mondom még egyszer, ha értelmes eseményeket találsz, akkor ki lehet számolni, hogy ha egyszer nyersz, amellé jut 3 teli bukta és akkor vagy egálon.
És mivel az 1.5-1.7es meccsek vmivel biztosabbnak számítanak, mint egy 1.9-2es oddsú meccsek rohadtul nem fog az ember 3szor annyi teli buktát csinálni, mint nyerni hosszabb távon.
Ami még fontos, hogy erőltetni se szabad, ha nincs olyan esemény, akkor hagyni kell a fogadást a pitába és várni amíg lesz, mert ha elkezd az ember hülyeségekre fogadni, mert neki most fogadnia kell, abban vannak még szép bukások.

Én ezzel elég szépen pluszoltam anno, nekem nagyon bevált ez a saját módszerem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 25., csütörtök 8:18

Van aki szeret veszélyesen élni, meg vannak ezek szerint a nyuggerek, mint R24 meg én. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 25., csütörtök 7:57

Matyi írta:Amúgy meg regisztrálsz betre, feltöltesz 6k-t, megvárod, amíg nem lesz 3k-s ingyenes élőfogadás, 3k-t feltolsz valami 1.01-es oddsra, másik 3k-t meg élőben megjátszod egy nagyobb oddsért. Veszíteni nem igazán tudsz rajta.
3K-t 1,01-ért? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
30 Ftért? :lol: :lol: :lol:
3K-t meg nagyobb oddsért, ami rizikósabb és nincs mit veszíteni, hú pasztmek :lol: :lol:

Most vagy én vagyok beszívva korán reggel és nem értem, vagy te voltál tegnap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 25., csütörtök 6:10

Hogyne kéne már nagy tőke ehhez a stratégiához. Mindig a legrosszabb esettel kell számolni, ami legalább 10 x nélküli meccs. Szóval ha azt az 500-at elkezded szépen szorozgatni, akkor elég nagy összeg jön ki a végére. Nem véletlenül nem játszom én sem. Annak meg semmi értelme, hogy csak egy darabig viszem. Vagy végig kell tolni, vagy bele sem kell fogni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 24., szerda 23:57

Amúgy meg regisztrálsz betre, feltöltesz 6k-t, megvárod, amíg nem lesz 3k-s ingyenes élőfogadás, 3k-t feltolsz valami 1.01-es oddsra, másik 3k-t meg élőben megjátszod egy nagyobb oddsért. Veszíteni nem igazán tudsz rajta.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. augusztus 24., szerda 23:22

'Az írta:most hogy elkezdődtek az érdemi bajnokságok is, plusz én is tervezem kicsit rendbe tenni a taktikámat, illetve ha lehet újabbakat tanulni, arra lennék kíváncsi, hogy ki, milyen módszerrel szokott fogadni?
gondolok itt arra, hogy duplázgatja az adott pénzét, esetleg csak másfelezi, stb.

nálam eddig a másfelezés jött be a legjobban, főleg ha van hozzá egy normális tőke, akkor kevesebb kockázattal egész szép dolgokat lehet kihozni.
csak most nekem sem áll rendelkezésemre ez a tőke, így valami újat kellene kitalálni addig is :mrgreen:
Teniszre fogadok, és fociban csak over/under, végkimenetelre kb. soha. Bankroll 10% a tét általában.

Ez a duplázós amúgy hibátlan, akinek van legalább egy 7 számjegyű összeg a számláján. Nyilván okosan kell ezt is, de ha jól csinálod, szép összeget el lehet tenni. Én tavaly a Paris FC-vel nyomtam végig, kb. 20 meccsen volt 7-8 X, szóval belenyúltam a tutiba.

A dél-koreai K-League, és a francia/spanyol másodosztály volt tavaly a legjobb X szempontjából, idén is erre fele érdemes csapatot választani.
Áram bekötést vállalok [email protected]

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. augusztus 24., szerda 22:51

Olasz2ben meg franciaban nagyon ritka h annyi meccst D nelkul jatszanak le. Persze nyilvan nem 100%os az otlet de nekem nagyn tetszik.
Som i Serem!
6oat

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 24., szerda 22:47

DinhoL írta:
___Samy___ írta:Elnézést, de aki ilyenen bukik, az meg is erdemli.

Nekem az a stratégia jön be a legjobban, amikor kiválasztasz az olasz vagy francia másodosztályból egy közép csapatot pár forduló után, majd teszed végig, hogy x-el. Ha bukod, akkor duplazod a tétet. Nyerni tuti fogsz, de ide viszont sajnos elég mély tőke kell. En nem játszottam még így, de szerintem ezzel van a legtöbb esély szakítani.
B*szki..te egy zseni v, de most komolyan..:D Evek ota keresek valami nyero taktikat de eddig egy se jott be igazan. Most meg ezt a gondolat menetet vegigporgetve tenyleg nyereseges, es ha mondjuk csak 500rol indul az ember nem is kell olyan hatalmas alaptoke hozza. Es pedig milyen egyszeru ha vegig gondolja az ember...:D
500-ról is elég nagy tőke kell. 10 meccs döntetlen nélkül simán benne van. Az meg már több, mint fél milla. :)

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. augusztus 24., szerda 22:40

___Samy___ írta:Elnézést, de aki ilyenen bukik, az meg is erdemli.

Nekem az a stratégia jön be a legjobban, amikor kiválasztasz az olasz vagy francia másodosztályból egy közép csapatot pár forduló után, majd teszed végig, hogy x-el. Ha bukod, akkor duplazod a tétet. Nyerni tuti fogsz, de ide viszont sajnos elég mély tőke kell. En nem játszottam még így, de szerintem ezzel van a legtöbb esély szakítani.
B*szki..te egy zseni v, de most komolyan..:D Evek ota keresek valami nyero taktikat de eddig egy se jott be igazan. Most meg ezt a gondolat menetet vegigporgetve tenyleg nyereseges, es ha mondjuk csak 500rol indul az ember nem is kell olyan hatalmas alaptoke hozza. Es pedig milyen egyszeru ha vegig gondolja az ember...:D
Som i Serem!
6oat

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. augusztus 24., szerda 22:25

Én abból indulok ki, hogy lehet pár száz, 1-2 ezer forintból szép nagy, rizikós kombókat megrakni, aztán szökőévenként bejön...a többi esetben meg elintézi azzal az ember, hogy egy ezrest végül is megért...de a többi eset lényegesen több. Sok cimbora mixel kevés lóvéból nagy nyeremény reményében, aztán örülnek mint majom a farkának, amikor 100-ból egyszer bejön. Arról meg hallgatnak, hogy előtte, meg utána mennyivel hasaltak.Pozitívan egyik sem jön ki a dologból.

No de hát ilyen ez a popszakma.

Vissza: