Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: Politika
El is hiszi...
Zombi módban vannak évek óta.
Zombi módban vannak évek óta.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hidd el, aki a Fideszre szavaz, azoknak a 90%-a azt is elhinné, hogy a Föld lapos.raul 4 ever írta:De amikor 900 lesz a benzin, 700 a kenyér, 600 ft-nyi € egy gombóc fagyi a Práter mellett Bécsben, a jobbágy akkor se fogja feltenni a kérdést: "De mikó lettem én ijjen csóró? "csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Most is lesz meglepődés vasárnap este, hétfőn, és újabb kiábrándulás.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Ez 4 évente így lesz, amíg OV van.
Ha majd nem lesz, az nyit új lapot a magyar pártpolitikában.
Amikor majd nem lesz pénz "visszaadni a családoknak az szja-t", vagy kifizetni bármilyen kumma drága építési munka felét, mert egy maastrichti kritériumot se teljesít a költségvetés és nem jön pénz, majd mindenki beveszi, hogy a g**i brüsszel miatt?
Van bennem egy ilyen addig jár a korsó a kútra naivitás, hogy csakazért mert 1-2-szer szerencsével megúszod a bajt, immunis és mindenható nem leszel, és előbb-utóbb muszáj lesz majd visszavenni és kevesebbet lopni, mert a valóság csúnyán arcon fog csapni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De amikor 900 lesz a benzin, 700 a kenyér, 600 ft-nyi € egy gombóc fagyi a Práter mellett Bécsben, a jobbágy akkor se fogja feltenni a kérdést: "De mikó lettem én ijjen csóró? "csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Amikor majd nem lesz pénz "visszaadni a családoknak az szja-t", vagy kifizetni bármilyen kumma drága építési munka felét, mert egy maastrichti kritériumot se teljesít a költségvetés és nem jön pénz, majd mindenki beveszi, hogy a g**i brüsszel miatt?
Van bennem egy ilyen addig jár a korsó a kútra naivitás, hogy csakazért mert 1-2-szer szerencsével megúszod a bajt, immunis és mindenható nem leszel, és előbb-utóbb muszáj lesz majd visszavenni és kevesebbet lopni, mert a valóság csúnyán arcon fog csapni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Szerintem OV addig lesz trónon, míg Putin le nem esik a sajatjaról.csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Egyszerűen nem látom azt, hogy Vitya ne legyen újabb 4 évre megszavazva. De szerintem most nem lesz, nem lehet 2/3.
-
Bruti okosban megoldja
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan csak felig komoly kerdes, de ugye lehet meglepetes a rengeteg "bizonytalan" miatt.
a kutyak szerintetek fel vannak keszulve, hogy ha beesik egy komoly (5-10% kozott) eredmeny ?
a kutyak szerintetek fel vannak keszulve, hogy ha beesik egy komoly (5-10% kozott) eredmeny ?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Navalnij tok jol elmagyarazta, az ilyen "rendszer" / "emberek" miert nem hagyja/hagyjak abba a lopast. Es ok sem fogjak, szerintem.raul 4 ever írta:zsuninnyo írta: Ertem, koszonom.
Szamomra ez igazabol felfoghatatlan, hogy barki azt mondja, maradjon meg ez 4 evig (ez mar a szakadek szele, ha meg 4 ev lesz, akkor az mar nelkulem / nelkulunk, de zuhanas lesz a melybe), de ettol fuggetlenul efogadom az ervelesed.
Nincs mit, név és cím a szerkesztőségben.. Igazából 2 dolog:
-nem hiszem, hogy ha továbbra is így "irányítanának" abból lenne 4 teljes év
-10 év alatt huszon párról 40pár mrd lett az államadósság, most felveszünk még pár €-t.. Ha nem veszik ki a seggükből a kezüket és hagyják abba a lopást, buknak. Vagy pár év, vagy 4 év múlva. Ergo ha nem akarnak, valamit tenni kell..
Vagy lesz valami katartikus megújulás, mint 2010ben volt és visszaéltek vele javarészt, vagy nem. Vagy belső hatásra, vagy mert viszi őket az ár. Sikerre ez a politika és a kis pipilépéses megújulás nem fog vezetni..
Es bukni sem fognak, mert eddig sem buktak, lett volna ra x + vegtelen alkalom.
De, ha megis ugy adodik, legyen neked igazad.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
zsuninnyo írta: Ertem, koszonom.
Szamomra ez igazabol felfoghatatlan, hogy barki azt mondja, maradjon meg ez 4 evig (ez mar a szakadek szele, ha meg 4 ev lesz, akkor az mar nelkulem / nelkulunk, de zuhanas lesz a melybe), de ettol fuggetlenul efogadom az ervelesed.
Nincs mit, név és cím a szerkesztőségben.. Igazából 2 dolog:
-nem hiszem, hogy ha továbbra is így "irányítanának" abból lenne 4 teljes év
-10 év alatt huszon párról 40pár mrd lett az államadósság, most felveszünk még pár €-t.. Ha nem veszik ki a seggükből a kezüket és hagyják abba a lopást, buknak. Vagy pár év, vagy 4 év múlva. Ergo ha nem akarnak, valamit tenni kell..
Vagy lesz valami katartikus megújulás, mint 2010ben volt és visszaéltek vele javarészt, vagy nem. Vagy belső hatásra, vagy mert viszi őket az ár. Sikerre ez a politika és a kis pipilépéses megújulás nem fog vezetni..
Ertem, koszonom.raul 4 ever írta:Igen..zsuninnyo írta: *Azon tul, hogy dogoljon ki mindenki a politikabol, es legyen mindenki tiszta, meg uj, barmi mas elfogadhatatlan?
Amúgy amit írtam, az a két ME-jelölt háttérországa, nekem az (lett) vállalhatatlan, mindkét oldal. Btw. lehet az lenne a legjobb középtávon, ha a főni maradna még egy kört.. 12 év után vigye tovább, aztán bukjon el EZ a fajta jobboldal is..
- raul 4 ever
Igen..zsuninnyo írta: *Azon tul, hogy dogoljon ki mindenki a politikabol, es legyen mindenki tiszta, meg uj, barmi mas elfogadhatatlan?
Amúgy amit írtam, az a két ME-jelölt háttérországa, nekem az (lett) vállalhatatlan, mindkét oldal. Btw. lehet az lenne a legjobb középtávon, ha a főni maradna még egy kört.. 12 év után vigye tovább, aztán bukjon el EZ a fajta jobboldal is..
Azt kell megerteni, hogy csak az egyik mond barmit is. Ez a kurva nagy problema, a tobbi mar erre sem vette az energiat, hogy mondjon vmit. Konkretan, nem mondott senki semmit rajtuk kivul. Csak 1 bites szarsagokat puffogtatnak.hehetheoriginal írta: mintha a falhoz beszélne az ember
akkor ujra: azt kell megérteni, hogy nagyon szep amiket mond egyik masik, meg talan nem is hazugsag, hogy leultek 2 sör mellett es vmi költsegvetest szamoltak.
de hogy a hatterben feri meg viki van mert konkretan megegyeztek sok sok eve, es amugy is a viktorhoz közeli arcoke a fél orszag, teljes bürokrácia mindenutt, szoval mit varsz te egy fecskétől?
Abba nem megyek bele, ki kivel egyezett meg a hatterben, mert se nekem, se neked, es ugy altalaban senkinek sincs erre bizonyiteka, ez ugyanugy lehet egy egetvero faszsag is, minthogy a fold lapos, es gyikemberek a vilag vezeto politiksaa, vagy Avril Lavigne-bol pedig mar csak klon van (Inside Job vegulis bebizonyitotta!). Szoval bocs, de ez ervkent nekem keves.
Es ertem, hogy egy uj generacio kene ezek nelkul a fergek nelkul, meg altalaban az apokaliptikus nepirtas utan egy green field emberiseg projekt lenne a legjobb, de az nincs. Kompromisszumokat kell kotni (mint mindenhol ahol 1-nel tobb ember van btw), itt ez van, ezt dobta a gep.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mintha a falhoz beszélne az ember
akkor ujra: azt kell megérteni, hogy nagyon szep amiket mond egyik masik, meg talan nem is hazugsag, hogy leultek 2 sör mellett es vmi költsegvetest szamoltak.
de hogy a hatterben feri meg viki van mert konkretan megegyeztek sok sok eve, es amugy is a viktorhoz közeli arcoke a fél orszag, teljes bürokrácia mindenutt, szoval mit varsz te egy fecskétől?
thereisonly1ronaldo
Ezeket a gyurcsanyozasokat nem ertem teljesen. ott van MZP, be van linkelve a legutobbi partizan interju, de a programjukat is el lehet olvasni. Egy egesz korrekt cuccot raktak le, szakertokkel, atbeszeltek stb. ez ebben az orszagban eleg "egyedi" (sajnos). Erre a kovetkeztetes az, hogy kutyapart, mert gyurcsany. Vagy van vmi mas is? Mit kene tenniuk? Ennyi eleg, hogy gyurcsany ne legyen ott, es akkor kesz rajuk is szavaznal vagy mi a tokom? (mert hogy a mkkp semmi ertelmeset nem irt / mondott eddig, az is vicces)raul 4 ever írta:Én úgy érzem magam, mint az izzadós csávó a mémben, h melyik gombot nyomjam meg..csababarca írta:
Ezt a hergelést már szándékosan csinálják.
Vagy bemutatják a köv ciklus Kossuth-díjasait, Nagy Feró után már meg sem lepődnék a drogtanya Tóth “nagyonmagyar nagyon nemzeti nagyon anyavagyok” Gabin, de még Grofón sem.
győzi vs fletó
grófó vs dobrev..
Tényleg tiszta redvás szendvics vs gennyes tus.. Ebből lehet választani..
Asszem lehet kutyapárt lesz, meg örök élet és ingyen sör
Ez pont annak az 1 bitnek tunik, amit a fidesz sugaroz 14 eve.
Tenyleg kivancsi vagyok. Azon tul, hogy dogoljon ki mindenki a politikabol, es legyen mindenki tiszta, meg uj, barmi mas elfogadhatatlan?
- raul 4 ever
Én úgy érzem magam, mint az izzadós csávó a mémben, h melyik gombot nyomjam meg..csababarca írta:Ezt a hergelést már szándékosan csinálják.Caraway írta: Orban uj posztja is meger egy miset. Gyozike utan Grofo, komoly szinvonal.
Vagy bemutatják a köv ciklus Kossuth-díjasait, Nagy Feró után már meg sem lepődnék a drogtanya Tóth “nagyonmagyar nagyon nemzeti nagyon anyavagyok” Gabin, de még Grofón sem.
győzi vs fletó
grófó vs dobrev..
Tényleg tiszta redvás szendvics vs gennyes tus.. Ebből lehet választani..
Asszem lehet kutyapárt lesz, meg örök élet és ingyen sör
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez mind szép és jó, és van benne igazság. De hol a megoldás? Mutogatni, hogy ez sem jó meg az sem azt mindenki tud, de megoldást senki sem kínál.
- ki vezesse akkor az országot?
- miért nem indul el ö maga?
- hogyan működne az Ország?
- ki vezesse akkor az országot?
- miért nem indul el ö maga?
- hogyan működne az Ország?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
ismerősöd akkor tartozik nekem nevhasznalati jogdíjakkalAnthony írta:hehetheoriginal írta: Latom meg mindig nem esik le sokatoknak, hogy viki meg feri kéz a kezben szepen egyutt nyomjak az egesz bulit evtizedes viszonylatban
Nincs jobb es bal oldal, itt egy csoport van, neha feltunik 1-1 kulso probalkozo, akit vagy megvesznek kilora vagy ellehetetlenitik, vagy kizsigerelik.Egy ismerősöm posztja a FB-on.Hevül a nép Kár hogy háború van, mert nem kéne legyen. De így még a szokásos választási kutyakomédiát is háttérbe szorította, pedig az ha elfajul, akkor marhára humoros és szórakoztató bír lenni. Elég beköpni valamit ami nem tetszik valakinek (tökmindegy, melyik oldalon áll), és indul a kabaré, sörrel, sós mogyoróval valami egész úri móka, kár, hogy ritkán tartják az ilyen fesztivált. Én aki nem egyforma távolságra, hanem egyformán távol állok a bármely országbeli politikai paletta összes résztvevőjétől (ezért nem mondok egyik országbeliekre se jót se rosszat akármelyik oldali) nagyon mulatságosnak tartom, hogy micsoda pofával és szemforgatással bír hazudni az elit, a kliensek négyévente beveszik, mint szamár a kockacukrot, aztán semmi se lesz belőle és újabb négy év múlva beveszik megint, mintha ez így volna normális (nem az), és közben egymást szapulják, mint a parádés kocsis. Olyan tragikomikus. Mielőtt bárki megszólal, először gondoljon arra, hogy 30 éve azt mondták, hogy uniós bérfelzárkoztatás lesz (hehehehehe ) és nem inflálódó, értékálló euróban leszünk fizetve (hihihihihi ), az elvonások mértéke pedig uniós szintre csökken (muhahahaha ), lecsökken a bürokrácia (hhhhh - hhhhö ), polgárbarát államot kapunk (mondjam vagy mutassam, hogy mit katunk?), miközben ez a sok tolvaj en gros gennyesre lopja magát és a beteg viheti be a gyógyszert a málló vakolatú kórházba. És ennek a lator bandának (mindegy, melyik politikai oldal) asszisztál egymásra acsarkodva a nagyérdemű publikum, amikor négyévente megrendezik a kutyakomédiát és versenyt hazudnak azoknak akik azt játsszák, hogy mostmár elhiszik. A leröhejesebb, hogy lelkesednek, érzelgősködnek, hevülnek és dühülnek, miközben veszik befele katyóra a sok szélhámos maszlagját. Ne is haragudjon a világ, de ezt tényleg sör és sósmogyoró mellett érdemes nézni, mint egy jó Stan és Bran filmet.
100%-ban így van.
Aki ezeken fel tudja hergelni magát, másokkal vérig összeveszni az egy jó nagy marha.
Vicces lenne ha nem lenne ilyen szomorú.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
hehetheoriginal írta: Latom meg mindig nem esik le sokatoknak, hogy viki meg feri kéz a kezben szepen egyutt nyomjak az egesz bulit evtizedes viszonylatban
Nincs jobb es bal oldal, itt egy csoport van, neha feltunik 1-1 kulso probalkozo, akit vagy megvesznek kilora vagy ellehetetlenitik, vagy kizsigerelik.
Egy ismerősöm posztja a FB-on.Hevül a nép Kár hogy háború van, mert nem kéne legyen. De így még a szokásos választási kutyakomédiát is háttérbe szorította, pedig az ha elfajul, akkor marhára humoros és szórakoztató bír lenni. Elég beköpni valamit ami nem tetszik valakinek (tökmindegy, melyik oldalon áll), és indul a kabaré, sörrel, sós mogyoróval valami egész úri móka, kár, hogy ritkán tartják az ilyen fesztivált. Én aki nem egyforma távolságra, hanem egyformán távol állok a bármely országbeli politikai paletta összes résztvevőjétől (ezért nem mondok egyik országbeliekre se jót se rosszat akármelyik oldali) nagyon mulatságosnak tartom, hogy micsoda pofával és szemforgatással bír hazudni az elit, a kliensek négyévente beveszik, mint szamár a kockacukrot, aztán semmi se lesz belőle és újabb négy év múlva beveszik megint, mintha ez így volna normális (nem az), és közben egymást szapulják, mint a parádés kocsis. Olyan tragikomikus. Mielőtt bárki megszólal, először gondoljon arra, hogy 30 éve azt mondták, hogy uniós bérfelzárkoztatás lesz (hehehehehe ) és nem inflálódó, értékálló euróban leszünk fizetve (hihihihihi ), az elvonások mértéke pedig uniós szintre csökken (muhahahaha ), lecsökken a bürokrácia (hhhhh - hhhhö ), polgárbarát államot kapunk (mondjam vagy mutassam, hogy mit katunk?), miközben ez a sok tolvaj en gros gennyesre lopja magát és a beteg viheti be a gyógyszert a málló vakolatú kórházba. És ennek a lator bandának (mindegy, melyik politikai oldal) asszisztál egymásra acsarkodva a nagyérdemű publikum, amikor négyévente megrendezik a kutyakomédiát és versenyt hazudnak azoknak akik azt játsszák, hogy mostmár elhiszik. A leröhejesebb, hogy lelkesednek, érzelgősködnek, hevülnek és dühülnek, miközben veszik befele katyóra a sok szélhámos maszlagját. Ne is haragudjon a világ, de ezt tényleg sör és sósmogyoró mellett érdemes nézni, mint egy jó Stan és Bran filmet.
100%-ban így van.
Aki ezeken fel tudja hergelni magát, másokkal vérig összeveszni az egy jó nagy marha.
Vicces lenne ha nem lenne ilyen szomorú.
- hehetheoriginal
Latom meg mindig nem esik le sokatoknak, hogy viki meg feri kéz a kezben szepen egyutt nyomjak az egesz bulit evtizedes viszonylatban
Nincs jobb es bal oldal, itt egy csoport van, neha feltunik 1-1 kulso probalkozo, akit vagy megvesznek kilora vagy ellehetetlenitik, vagy kizsigerelik.
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor kellett volna magára hagyni amikor még 5%os párt volt a DK. De inkább összeálltak vele. Ez kérem elcseszték, de duplán, mert nem a fidesz szavazóiból erősödött meg a dk. Hanem az mszp-lmp-jobbik egyenesen arányosan zsugorodott Ferkóék felfutásával. Most meg megint ő lett a kakaóscsiga közepe azon az oldalon. Ügyes, a többi meg balfék.'shutterisland írta:
amig gyurcsany ki nem oregszik a politikabol, szerintem eselytelen a dk nelkul barmit is osszehozni.
de ha az oreg fleto nyugdijba is menne, akkor is ott van dobrev es a tobbi aki ugyanugy gyuuuucsan'.
ordogi kor ez.
Aki meg nem tud jó érzéssel a Ferire gondolni, annak marad a fidesz meg a kutyák.
Mindenesetre ugyanazon az elven, ahogy a tehénbe nem lehet visszalapátolni a tehénszart, úgy ez a fenti 3 párt sem tudja már visszacsinálni ezt a döntést... hát leginkább ezért kéne valami új mozgalom vagy párt, de nem úgy mint a mome, akik mindössze 2 évig tudták következetesen tartani magukat az elvükhöz. De aztán meggondolták magukat, és azóta zsugorodnak ők is. Szerencsére optimista vagyok és mérhetetlenül türelmes, így biztos vagyok benne, hogy egyszer úgyis jön valaki, akinek le fog esni, hogy milliókat állíthat maga mellé, ha következetesen távol tartja a kis közösségét úgy a fidesztől, mint ahogy emezektől is. Én kivárom.