Mozgalmas nyár elé nézünk, beszeretném mutatni az én kis nyári projektemet ! :-)
A kapus poszt ugye adott, van két klasszisunk. Semmi pénzért nem engedném el Diego López-t, maradjon csak szépen itt. Adán mehet, bőven elég két kapussal(pláne két ilyen minőségi kapussal) nekivágni a szezonnak. Itt nagyon nincs is miről beszélni, tehát :
Iker Casillas, Diego López
Távozik :
Antonio Adán
Jöhet a védelem.
Először is a középhátvédekről ejtenék szót. Pepe egy klasszis játékos, őt sem kéne elengedni, ellenben Carvalho-tól nyugodtan megválhatunk. Én nem is érzem ide égetően szükségesnek igazolni egy játékost. Albiol és Pepe maradjon. Amiből itt tudnánk meríteni :
Pepe, Raúl Albiol, Sergio Ramos, Raphael Varane
Távozik :
Ricardo Carvalho
Balhátvédek: Sokan elküldenék Coentrao-t. De kérdem én mi lesz, ha Marcelo nem lesz formában? Ha megsérül? Nacho-val akarjátok helyettesíteni ? Gondolkodjatok már egy kicsit.
Maradjon csak a helyén a portugál !
No akkor :
Marcelo, Fabio Coentrao
Jobbhátvéd poszt: Elérkezünk arra a posztra, ahol MUSZÁJ(!!!) igazolni. Örülnék, ha a csapatba egy spanyol-sajátnevelés érkezne. Arbeloa jó lesz kiegészítő embernek, bár én személy szerint megnézném Fabinho-t is a Castilla-ból, a fiataloké a jövő. Remélem 7 millióért leigazoljuk Daniel Carvajal-t is.
Tehát (nálam) :
Daniel Carvajal, Fabinho
Távozik :
Alvaro Arbeloa
A legkényesebb része jön a csapatunknak. A középpálya közepe. Két db értékelhető játékosunk van ide: Luka Modric és Xabi Alonso(akit nagyon remélem, hogy nem adunk el a Milannak)
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy Real Madrid-nál egy Sami Khedira szintű játékos a kezdő.
Akiket idehoznék : Verratti, a kölyök nagyon ügyes, ezt meg is mutatta a Barcelona ellen, hogy tud labdáttartani, földön,okosan játszik, bírom a kis digót. 25 millió euró körül van az ára(bár, ha tényleg igaz a PSG érdeklődése, odaadnám érte Di Maria-t)
A másik arc pedig Gündogan, igaz, hogy német, de ő kétlábas,gyors eszű, érti a játékot, ha még ilyen játszótársai is lesznek, akkor nagyon meghatározó lehet a csapat számára. 25 millióért szerintem hozható lenne.
Végül egy cserejátékost írnék, mégpedig Kondogbiát. Kis csapatok ellen, a kupában, sőt akár sérüléskor nem egy Khedirát kell beküldjünk, hanem egy állat négert, aki nem mellesleg nem olyan béna, mint ahogy sokan gondolják. 15 millió euró-ba kerül.
Megvásárolnám Casemiro-t is, lehetne Modric alternatívája. Bírtam a Betis ellen.
Én is Vidalt vagy Pogbát szeretném habfehérben látni, csak sajnos most ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
Érkezők :
Verratti, Gündogan, Kondogbia, Casemiro
Távozó :
Sami Khedira
A támadó középpályások, itt több távozó lesz, mint érkező.
Egyértelműen felhoznám Jesé-t, simán kupameccses a srác, sőt CR7 alternatívájának is tökéletes. Ingyen is van, bőven jó a cserepadra.
Kövezzetek meg, de egyre jobban megbarátkozok Bale-el, az a gyerek valami eszméletlen akaraterővel rendelkezik, imádná a csapatot(kicsit CR miatt is), hajtana, küzdene, nem mellesleg az egyik legnagyobbat fejlődte, ha nem a legnagyobbat az utóbbi 2-3 évben. Küzdene, akarna, hajtana, nagy lövései vannak, technikás. Jó persze Neymar is nagyon nagy reménység, de én nem leszek szomorú, ha Bale hozzánk igazol. Szerintem egész jól fogunk vele járni. Én vele számolok.
Di Maria-nál sokkal jobb, remélem elmegy a kis argentín, volt neki egy jó félszezonja, akkor megemeltem a kalapom, de amit a fizetésemelés óta csinál, hihetetlen. Piacképes játékosunk 25-30 millióért ellehet adni.
Érkező :
Gareth Bale
Távozók :
José Callejón, Kaká, Di Maria
Csatárok. Egyértelmű, hogy a két csatárunk közül kinek kell elmenjen. Higuaín viszontlátásra.
A sok kihagyott fontos ziccert sajnos nem csak én, de nagyon sok madridista nemtudja megbocsájtani. Benzema-nak adnék még egy évet. Morata-t is felhívnám a nagyokhoz. Ide érkezőnek Agüero-t szeretném, ha ő esetleg nem sikerül, akkor én nem fogok magamba kést állítani, ha érkezik Lewandowski 15-20 millióért(Elvégre Benzinek simán kikéne szorítania a kezdőből). Reálisabb esélyt látok Lewa-ra, mint Agüero-ra. :-)
Érkező :
Lewandowski/Kun Agüero
Távozó : Higuaín
Edző kérdésben nem nagyon tudok határozott álláspontra jutni. Örültem Mourinho távozásának, de kicsit nem. Elvégre ő hozott minket vissza az elitbe, de sajnos befásult már ő ide, hogy a médiától vagy az öltözői problémáktól. Nem tudom. Remélem egyszer ír egy könyvet és mindent megtudunk belőle. MINDENT.
Carlo Ancelotti. Hmm. Bírom az ürgét(lehet azért mert bírom a mostani digó focit és ennyire beszippantott?). Nyert Bajnokok Ligáját, nem is egyszer. Olasz, Angol, Francia bajnok. Hiányzik még neki az a spanyol, remélem velünk behozza. Én örülnék neki !
Tehát a keret a következő szezonra:
---------------------Casillas/Diego Lopez-----------------------
-----Varane/Albiol-----------------S. Ramos/Pepe------------
Carvajal/Fabinho----------------------Marcelo/Coentrao
---------------------
Verratti/Xabi Alonso------------------
--
Gündogan/Kondogbia---------Modric/
Casemiro----------
Bale/Özil---------------------------------C. Ronaldo/Jesé
------------
Lewandowski(Agüero)/Benzema/Morata-------
Anyagiak :
Érkezők:
Carvajal - 7 millió
Gündogan - 25 millió
Verratti - 25 millió
Lewandowski - 20 millió
Bale - 50 millió
Kondogbia - 15 millió
Casemiro - 7 millió
Összesen 149 millió.
Távozók:
Higuaín - 25 millió
Di Maria - 25 millió
Arbeloa - 5 millió
Khedira - 20 millió
Kaká - 5 millió
José Callejon - 5 milló
Ez 85 millió.
64 millió mínuszba lennénk, de azt hiszem, megérné ez az áldozat, mert minőségileg lépnénk előre minden téren.
Realitása is lehet ennek a dolognak, remélem hasonlóan gondolkodnak a vezetőségben, persze ez egyéni vélemény. :-)