Ez egyébként megvan valahol teljes változatban? mert ahogy látom ez részlet.
Kalózmagon sajnos nincs.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 30., szerda 11:13
Ez egyébként megvan valahol teljes változatban? mert ahogy látom ez részlet.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. március 30., szerda 11:10
Szerintem nem is szavaz!Halfkey írta:Arra szavazna mint te?filatáska írta: A szavazólapokat nektek mikor vitte a postás?
Csak mert az alberlőm nem tud róla hogy az enyém megérkezett volna.
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 30., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 30., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 30., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 30., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 30., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 30., szerda 10:19
Rövid távon megmondhatatlan mi fog történni, hosszú távon szerintem is jó a belépőszint.Realista24 írta:Most érdemes venni sztem is. Ha kilonek pár eddigi támogatást, üzemanyag stopot, stb. akkor jó eséllyel megindul megint.hehetheoriginal írta:
hetfotol 450
Bár nem értek hozzá De nehéz ennél sokkal kedvezőbb szintet elkepzelni. Tippre 380 köré visszakuszik. De majd az okosok leirjak hogy mit gondolnak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 30., szerda 10:15
Arra szavazna mint te?filatáska írta: A szavazólapokat nektek mikor vitte a postás?
Csak mert az alberlőm nem tud róla hogy az enyém megérkezett volna.
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. március 30., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 30., szerda 10:05
Most érdemes venni sztem is. Ha kilonek pár eddigi támogatást, üzemanyag stopot, stb. akkor jó eséllyel megindul megint.hehetheoriginal írta:hetfotol 450Realista24 írta: 367 alatt az euró. Ha valaki menekülne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 30., szerda 10:01
hetfotol 450Realista24 írta: 367 alatt az euró. Ha valaki menekülne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 30., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 30., szerda 9:29
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 30., szerda 8:19
Amíg Putin a kormány legerősebb embere, addig ez teljesen legitim. Miért, szerinted nem Putin és a Kreml fogja lediktálni Magyarország törvényeinek legnagyobb hányadát? Nélküle nem lehet kormányozni, ő lesz megint a góré (mármint ha megnyerik a választást, mert azt most még senki nem tudja, hogy mi lesz a végeredmény). A fidesz elnöke olyan 5 %-on áll, a kdnp vagy kicsodák kb. fél százalékon, és ezek a pártok vannak a Nemzethy összefogásban. Tehát Putint leszámítva a többi politikus az teljesen súlytalan.illgner írta:Amíg Feri az összefogás legerősebb pártjának elnöke, addig ez teljesen legitim. Miért, szerinted nem Gyurcsány és a DK fogja megszerezni az ellenzéki mandátumok legnagyobb hányadát? Nélküle nem lehet kormányozni, ő lesz megint a góré (mármint ha megnyerik a választást, mert azt most még senki nem tudja, hogy mi lesz a végeredmény). A jobbik olyan 5 %-on áll, a momentmum szintén, az mszp és az lmp kb. 2 %-on, az együtt vagy kicsodák kb. fél százalékon, és ezek a pártok vannak az ellenzéki összefogásban. Tehát a DK-t leszámítva a többi párt az teljesen súlytalan.Sierra írta:
imádommmmm. tipik fideszes mosdatás, mÉr a gYuRcSáNy jObB vÓt?! (spongyabob meme helye). úgy látom 20 év múlva is ezt fogják skandálni a fideszesek, HOGY MERTHÁT A GYURCSÁN
Hát igen, az orosz kormánypárt pedig igen erős sajnos.Egy országot csak úgy tudsz vezetni, hogy egy erős párt vagy legalább egy frakció van mögötted
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 30., szerda 6:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 30., szerda 2:01
Rohadtul nem erről volt szó. Hanem hogy a fideszesek ezzel nyugtatják magukat, hogy annyira nem gáz hogy ők lopnak, merthogy a gyurcsányék mégjobban loptak.illgner írta: Amíg Feri az összefogás legerősebb pártjának elnöke, addig ez teljesen legitim. Miért, szerinted nem Gyurcsány és a DK fogja megszerezni az ellenzéki mandátumok legnagyobb hányadát? Nélküle nem lehet kormányozni, ő lesz megint a góré (mármint ha megnyerik a választást, mert azt most még senki nem tudja, hogy mi lesz a végeredmény). A jobbik olyan 5 %-on áll, a momentmum szintén, az mszp és az lmp kb. 2 %-on, az együtt vagy kicsodák kb. fél százalékon, és ezek a pártok vannak az ellenzéki összefogásban. Tehát a DK-t leszámítva a többi párt az teljesen súlytalan.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. március 30., szerda 1:49
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. március 30., szerda 1:10
Amíg Feri az összefogás legerősebb pártjának elnöke, addig ez teljesen legitim. Miért, szerinted nem Gyurcsány és a DK fogja megszerezni az ellenzéki mandátumok legnagyobb hányadát? Nélküle nem lehet kormányozni, ő lesz megint a góré (mármint ha megnyerik a választást, mert azt most még senki nem tudja, hogy mi lesz a végeredmény). A jobbik olyan 5 %-on áll, a momentmum szintén, az mszp és az lmp kb. 2 %-on, az együtt vagy kicsodák kb. fél százalékon, és ezek a pártok vannak az ellenzéki összefogásban. Tehát a DK-t leszámítva a többi párt az teljesen súlytalan.Sierra írta:imádommmmm. tipik fideszes mosdatás, mÉr a gYuRcSáNy jObB vÓt?! (spongyabob meme helye). úgy látom 20 év múlva is ezt fogják skandálni a fideszesek, HOGY MERTHÁT A GYURCSÁNFernando írta: Senki nem mondja, hogy nincs korrupció, ne adjál olyat a számba amit nem írtam.Füst álláspontját nem tudom pontosan, de tök igaz, hogy más a prioritás. Korrupció mindenhol van sajnos. Én 2000-től dolgoztam civil szférában, majd államiban, majd megint civilben, most ismét államiban. Láttam sok mindent, meg most is látok, de szerintem semmivel nincs nagyobb lopás, mint akkor volt, sőt (tudom,tudom mindig a visszamutogatás).
Az eu-s pénzek is érdekesek, hiszen pont mostanában hagytuk le a szlovákokat, portugálokat akik szintén eu-sok. A szlovákok pl. rendesen behúzták a féket úgy tűnik. A világgazdaság konjunktúra volt a 2000-es években is, mégis fejre álltunk. Maga Gyurcsány mondta az öszödi beszédben, hogy a világgazdaság pénzbősége tartotta addig őket a felszínen. Mellesleg akkor is eu-sok voltunk.. Ha a mostaniak mindent ellopnak, de azért van látszatja, akkor mennyit lophattak akkor?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 30., szerda 0:49
Akkor fokozzukhehetheoriginal írta: zeneklub csomag.
https://www.youtube.com/watch?v=PwRomc7 ... P%C3%A9ter
https://www.youtube.com/watch?v=sRyJ_cN ... =no%C3%81r
https://www.youtube.com/watch?v=8vdg9OC ... icOfficial
sokadlagos szégyenérzet enabled.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem