Van olyan ismerősöm aki homeofficeban van, hasonló mozgással mint te, mégis elkapta.Marky írta: Tobb ismerosom van, aki nalam sokkal kepzettebb biologiabol es kemiabol, hallgatok rajuk es megvarom, amig tokeletesitik a szerumot.
Tel van, home office, van hazhozszallitas, szoval nekem a napi setan kivul nincs ertelme kimozdulnom.
Mire biztonsagos lesz az oltas es lemegy a CUT fazis, az meg boven majus lesz.
Az egeszsegugyiseknek es a tanaroknak ugyis kotelezo lesz az elso koros oltas, az mar eleg szeles kor ahhoz, hogy a valos mellekhatasokrol statisztika keszuljon lobbi behatas nelkul.
Van olyan is aki emberrel nem találkozott, otthon sütötte a kenyeret, tyúkok alól szedte a tojást, stb. Elkapta, másnap lélegeztetőgép, aztán meg is halt. Soha semmi baja nem volt és nem volt 60 éves se.
Azokat amúgy nem értem akik azt mondják hogy nem bíznak a vakcinában, de inkább a szülőket pusholnák, hogy adják be maguknak. Ha valami nem okés a vakcinával, náluk sokkal inkább kockázatos mint nálunk. Én nekik semmiképp nem pusholnám, inkább akkor beadom én.
Bár én már valszeg elkaptam. Tesztelni nem teszteltek... mert egy gyökkettő az orvosom, de kollégám is az volt, meg a cégnél elég sokan mások is előttünk, utánunk.
Igaz hogy csak lázas voltam, de napokig, íz meg ilyenek maradtak, szóval ki tudja. Meg persze attól még el lehet kapni újra ugyebár.