Az eladott mezek árából kb. 5% jár a klubnak. Nem lehet hogy ez alapján számolták? Úgy már 550000 lenne.Realista24 írta: Real Madrid lead shirt sales among elites in Europe. They had the highest annual turnover, reaching €3.3M @marca
Visszaosztva 120 euróval, nem tűnik soknak ez a 27500 db...
Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Marianoval kell akkor valamit kezdeni, ha már az istenért nem lehet eltakarítani innen. Valamit csak hozzá tudna tenni a csapathoz kicsivel több játékperccel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid lead shirt sales among elites in Europe. They had the highest annual turnover, reaching €3.3M @marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Brazil, szóval nem tudna jönni. Akkor már rég itt lenne Jesus.ikelemen5 írta: Én Firminot hoznám!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az öreg Quagliarellanak is fixen elsulne a puska a bajnokikon. Ezt még ugyse irta be senki
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én Firminot hoznám!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja, ezt benéztem, azt hittem szezononként összesítve van, és csak a legfelső sor a tavalyi szezon. Oké, igazatok van.mexes írta:LoL azt hittem megnyitom és lesz ott 3x 5 nap... a pali konkrétan sérült volt szeptemberben, november-decemberben, februárban és áprilisban. Végülis csak akkor volt sérült amikor heti két meccsük volt éppen.Donát írta: Cavani sérülései pedig el vanna túlozva.
Mariano amúgy sokkal több bizalommal nem lehet, hogy hozna egy 10 gólos szezont? Amikor a Lyonból jött még baromi lelkesek voltunk.Yazid írta: dehogy veszünk csatárt, ott lesz eden, mariano, szokjatok. end of story
dehogy veszünk csatárt, ott lesz eden, mariano, szokjatok. end of story
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
LoL azt hittem megnyitom és lesz ott 3x 5 nap... a pali konkrétan sérült volt szeptemberben, november-decemberben, februárban és áprilisban. Végülis csak akkor volt sérült amikor heti két meccsük volt éppen.Donát írta: Cavani sérülései pedig el vanna túlozva.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Cavani sérülései nincsenek eltúlozva, gyak. a fél szezont kihagyta a sérülései miatt tavaly (amikor piros akkor sérült). A pl-ben 15/38 meccsen játszott.Donát írta:Nálam Werner és Mariano legalább egy szint, sőt..!Cavani sérülései pedig el vanna túlozva. A hisztiről nem tudok, lehet hogy volt. Ha hajlandó lenne jönni, elfogadná, higy Benzema mögé, ez egyértelmű.M1Ö írta:
Hát, Marianohoz képest sokkal.
Cavani meg nagyon pörög sokatoknál, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy az előző szezonban a MUba folyqmat sérült volt, meg hisztizett, hogy nem ő a kezdő csatár.
Ettől még nem Werner a megoldás, de jobb lenne, mint Cavani, Marianonál meg pláne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
Nálam Werner és Mariano legalább egy szint, sőt..!Cavani sérülései pedig el vanna túlozva. A hisztiről nem tudok, lehet hogy volt. Ha hajlandó lenne jönni, elfogadná, higy Benzema mögé, ez egyértelmű.M1Ö írta:Hát, Marianohoz képest sokkal.Donát írta:mivel lennénk vele beljebb, mint Marianoval?
Cavani meg nagyon pörög sokatoknál, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy az előző szezonban a MUba folyqmat sérült volt, meg hisztizett, hogy nem ő a kezdő csatár.Donát írta: Igazán Pérez fülébe ültethetnék a bogarat a nyomi újságírók Cavani nevével!
Ettől még nem Werner a megoldás, de jobb lenne, mint Cavani, Marianonál meg pláne.
- RealMadridFanatic
Werner még ha játékban is van, akkor is képes mindent is kihagyni, nem? Teljesen felesleges lenne, gondolom nem is olcsó...
Tényleg valami rutinos arc kellett volna, ha már minden opció elment.
Tényleg valami rutinos arc kellett volna, ha már minden opció elment.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, Marianohoz képest sokkal.Donát írta:mivel lennénk vele beljebb, mint Marianoval?
Cavani meg nagyon pörög sokatoknál, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy az előző szezonban a MUba folyqmat sérült volt, meg hisztizett, hogy nem ő a kezdő csatár.Donát írta: Igazán Pérez fülébe ültethetnék a bogarat a nyomi újságírók Cavani nevével!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hagyjuk Már Cavani-t, többet volt sérült mostanában, mint nem.Donát írta:Egyrészt ne már, mivel lennénk vele beljebb, mint Marianoval? Igazán Pérez fülébe ültethetnék a bogarat a nyomi újságírók Cavani nevével!Realista24 írta: Real Madrid are ready to seriously consider Timo Werner and start working on signing him, but only under two conditions: the player must agree to a loan and that he will not be a starting player.
Másrészt a Chelsea miért engedné el Lukaku után? Egyetlen ék a csapatban, nem? Vagy ha Sterling játszik ott, akkor is kéne nekik csere i guess.
Nem mennenk sokra Wernerrel, nem tudom mi ertelme lenne elhozni ot, akarcsak kolcsonbe is.
Cavaninal kene kopotogtatni, ha tenyleg csatart keresunk. Dzeko, Immobile, Bellotti felejtos nekem, talan ezek kozul a bosnyakkal lennek a leginkabb kibekulve.
Vagy akkor mar az oreg Cristianot egy evre kolcsonbe.
Cavaninal kene kopotogtatni, ha tenyleg csatart keresunk. Dzeko, Immobile, Bellotti felejtos nekem, talan ezek kozul a bosnyakkal lennek a leginkabb kibekulve.
Vagy akkor mar az oreg Cristianot egy evre kolcsonbe.
- BlancoMark
Ha mar cserecsatar akkor mindenfelekeppen valaki olyat hoznek erre az egy evre aki fizikailag top es lehet ra rugdalni a labdat a tizenhatoson belul. (Cavani, Dzeko?) Werner nem hiszem hogy tul sokat tudna adni, a sebessege jelenthet egy pluszt - foleg Viniek mellett - de nekunk olyan ember kell akinek a fszarol is bepattan a labda ha kell.
Tuti kamu hír. Werner max németországban jó, amúgy egy raklapnyi fos.
- Süti
Realista24 írta:Kéne az a hányós smile Greeed_ati írta: Ha valaki azt mondja nekem egy ève, hogy a Haaland-Bappa párostòl eljutunk Wernerig, akkor azt legszívesebben lehánytam volna...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Egyrészt ne már, mivel lennénk vele beljebb, mint Marianoval? Igazán Pérez fülébe ültethetnék a bogarat a nyomi újságírók Cavani nevével!Realista24 írta: Real Madrid are ready to seriously consider Timo Werner and start working on signing him, but only under two conditions: the player must agree to a loan and that he will not be a starting player.
Másrészt a Chelsea miért engedné el Lukaku után? Egyetlen ék a csapatban, nem? Vagy ha Sterling játszik ott, akkor is kéne nekik csere i guess.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kéne az a hányós smile Greeed_ati írta: Ha valaki azt mondja nekem egy ève, hogy a Haaland-Bappa párostòl eljutunk Wernerig, akkor azt legszívesebben lehánytam volna...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema