Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
A juve gazdag klub nincs szüksége pénzre,max ha durván irreális,akkor......egyik sem eladó kategória,szerintem csak durva magas vételárral hozható.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én a labdatartásra és egy-két villám támadásra építenék, de ehhez a 2 középpályás kevés. nem tikitaka másolatot szeretnék, hanem inkább valami olyat, mint a spanyolok játszottak 2008ban. az volt az a foci, amire én bólogattam. :-)
ehhez a 4-3-3 elengedhetetlen szerintem, ez a 4-2-3-1 nagyon pozíciós, nagyon kötöttek a posztok. neveket nem írok, de amit én elképzelek az egy olyan játék, ahol a támadó hármas visszalép, emberfölényt alakít ki a középpályán, aztán kis összjátékok alatt felfejlődik a játék a kapu elé.
ehhez a 4-3-3 elengedhetetlen szerintem, ez a 4-2-3-1 nagyon pozíciós, nagyon kötöttek a posztok. neveket nem írok, de amit én elképzelek az egy olyan játék, ahol a támadó hármas visszalép, emberfölényt alakít ki a középpályán, aztán kis összjátékok alatt felfejlődik a játék a kapu elé.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
RealRaúl77 írta:Nem gondoltam egy percig sem, hogy el tudjuk hozni kettőt egyszerre. De attól még azért nem bánnám, ha itt kötne ki mindkettő.DavieS írta:Pogba és Vidal egyszerre biztos nem fog jönni, azért a Juve se bolond, talán az egyikük elhozható, ha valóban kell nekik Higu, majd nyáron kiderül...
mondjuk Vidal iden, Pogba meg amikor lejar a szerzodese.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem gondoltam egy percig sem, hogy el tudjuk hozni kettőt egyszerre. De attól még azért nem bánnám, ha itt kötne ki mindkettő.DavieS írta:Pogba és Vidal egyszerre biztos nem fog jönni, azért a Juve se bolond, talán az egyikük elhozható, ha valóban kell nekik Higu, majd nyáron kiderül...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pogba és Vidal egyszerre biztos nem fog jönni, azért a Juve se bolond, talán az egyikük elhozható, ha valóban kell nekik Higu, majd nyáron kiderül...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
G cijó kp lehetne ez. Casemiro, Xabi, Özil alternatívákkal ütne azért.numberone1 írta:Szerintem is eleg egy feka, az lehetoleg a jobb megoldas legyen. Lehet, h van tehetseg Kondogbiaban, de Pogbabol lesz a jobb jetkos(persze ezt elore nem kellene kijelenteni)Viszont en meg mindig Vidalt preferalom, mert o az eretteb jatekos. Nekunk most rutin is kell nem csak tehetseg.Pogpa/Vidal-Veratti-Modric + Casemiro. Khedira out.
Én is inkább Vidalt hoznám, bár nem bánnám én azt sem, ha ketten érkeznek. Ami kb lehetetlen. Már akkor is pezsgőt lehet bontani, ha egyikük jön.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem is eleg egy feka, az lehetoleg a jobb megoldas legyen. Lehet, h van tehetseg Kondogbiaban, de Pogbabol lesz a jobb jetkos(persze ezt elore nem kellene kijelenteni)Viszont en meg mindig Vidalt preferalom, mert o az eretteb jatekos. Nekunk most rutin is kell nem csak tehetseg.Pogpa/Vidal-Veratti-Modric + Casemiro. Khedira out.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szerintem elég egy ütköző néger, egy ügyes, de sokat robotoló(Gündogan) meg egy kreatív sokat robotoló(Modric) ember. Nekem már nincs igényem Alonso féle(esetleg Verratti) mélységi irányítóra. Akkor már inkább betenni még egy támadót előre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Pogba nem egy "sima ütkőző néger", ő elég jól nyomja labdával is.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ma már két sima "ütközö néger" nem megoldás,olyanok kellenek akik játszanak is......akik tudnak érvényesülni a megszerezett labdákkal......
Pogba meg Gündogan. Török néger.nmate írta:Van abban amúgy valami, hogy két fullos nigger Modric mögé és akkor hadd szóljon Pogba lenne az egyik, de ki a másik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van abban amúgy valami, hogy két fullos nigger Modric mögé és akkor hadd szóljon Pogba lenne az egyik, de ki a másik?
Ő se egy ütköző alkat szerintem így értette. Ilyen középpályával egyértelműen emberfogással kell majd játszani, mert a lendületből érkező vaddisznókat elég nehezen fogják ők 3an feltartani. Én Verratti helyére tennék egy Pogba/Kondogbia méretű embert. Mondjuk Gündogan elég jól ütközik, de ez a jövőzenéje.peti_madrid írta:Miért, szerinted a 22 éves Gündogan nincs fizikálisan a toppon?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Miért, szerinted a 22 éves Gündogan nincs fizikálisan a toppon?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Itt van Gomez, neszeneked: http://www.youtube.com/watch?v=m0llFo922O4A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt
Csak saját felelősségre megnézni
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Na várjál. Ehhez mit szólsz? Hozzuk el inkább Podolskit. A lengyel-német már 2 topklubban bizonyította szenzációs képességeit. Di Maria helyére meg Müller.hehe írta:megöllek kurvapecér!!!!!!!!!44négynégynéénnRemy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt de komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
Benzema, Gomez, Morata hármassal már neki lehet menni a szezonnak.
(ejj, mit kapok én ezért )
-
morientes írta:86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
De persze,hozzuk csak,elfér még egy 60milliós léhűtő,miért ne.
Bocs,de a legnagyobbak ismérve az amit rá pont írtál.....egyébként testtel úgy lefedezte,ahogy az kell....
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem tudom, miért nem ért veled egyet senki... Szerintem is nagyon jó lenne Gomez Madridba.Remy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt de komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
Amúgy akkor már Pizarrót is elhozhatnátok mellé.
Zseni. Hol lennénk a ligában nélküle...BBeno írta:na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
Pont ilyenkor jön ki a klasszis. Az egész meccsen egy 0 volt a Spurs (nem is csoda, mert a 2 legjobb KPjuk Dembelé és Sandro sérültek) és ő egy villanással az ellenfél hibáját kihasználva hozta a meccset. Pont ilyen játékosok hiányoznak Madridból, mert jelenleg CRen kívül nincs még egy ilyenmorientes írta:86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
De persze,hozzuk csak,elfér még egy 60milliós léhűtő,miért ne.
Persze mondhatom neked ezt, mert szerinted csak Neymar az egyetlen játékos aki jó lenne ide
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megöllek kurvapecér!!!!!!!!!44négynégynéénnRemy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt de komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
(ejj, mit kapok én ezért )