Mondjuk Ole előbb élje meg az új szezont.M1Ö írta:Solksjaer nyilatkozataiból nem az jön le, hogy Bale lenne az ő embere. Én nem reménykednék benne, hogy ott fog kikötni.Anthony írta:kíváncsi vagyok kellene nekik Bale? És menne oda a vadló?
Tegnap jól el cseszte az Arsenal... Kötelező győzelem volt nekik, erre még az 1 pont sem jött össze. Így szerintem a Chelsea meg a Spurs a 2 fő esélyes a 3. 4. helyre. A MU meg kiszállt. Nem lepődnék meg, ha szerdán nem úsznák meg 4 alatt.
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Solksjaer nyilatkozataiból nem az jön le, hogy Bale lenne az ő embere. Én nem reménykednék benne, hogy ott fog kikötni.Anthony írta:kíváncsi vagyok kellene nekik Bale? És menne oda a vadló?
Tegnap jól el cseszte az Arsenal... Kötelező győzelem volt nekik, erre még az 1 pont sem jött össze. Így szerintem a Chelsea meg a Spurs a 2 fő esélyes a 3. 4. helyre. A MU meg kiszállt. Nem lepődnék meg, ha szerdán nem úsznák meg 4 alatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
MU baja nem a potenciál vagy a tehetség hiánya hanem hogy egyszerűen nem halnak meg a mezért és Pogba ebben vezér... Soha nem tudnám elképzelni Pogbát mint húzó embert a nehéz meccseken hanem inkább mint negatív, másokat is visszahúzó erőt... Ez csak az én megérzésem...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon szoros a 3-6 hely is:
Tottenham 67 pont
Arsenal 66
Chelsea 66
United 64
Nem tudom mi lenne jobb a mi szempontunkból, a United erősíteni fog mindenképpen, de nem mindegy, hogy az Európa Ligába, vagy a BL-be szeretne játékosokat igazolni. Bár egy akkora klubról beszélünk, ahol a fizuk is óriásiak, kíváncsi vagyok kellene nekik Bale? És menne oda a vadló?
Tottenham 67 pont
Arsenal 66
Chelsea 66
United 64
Nem tudom mi lenne jobb a mi szempontunkból, a United erősíteni fog mindenképpen, de nem mindegy, hogy az Európa Ligába, vagy a BL-be szeretne játékosokat igazolni. Bár egy akkora klubról beszélünk, ahol a fizuk is óriásiak, kíváncsi vagyok kellene nekik Bale? És menne oda a vadló?
a poolt mint klubot sosem szerettem. de klopptol nem sajnalom a kupakat csak ne a city karara. legyen eleg nekik a bl idenre es kesz. city meg triplazzon otthon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Poolban nincs szerintem egyedül kedvence.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
Neked mindegy ki a bajnok ott. Igyis ugyis a kedvenced gyoz.BBeno írta: remelem ezt a format tovabbmenti a mu a city ellen is es akkor nem lesz gond a bajnoki cimmel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak egy X kell és tökéletes. Citynek elég a Ligakupa. Mehetnek a zsákba.BBeno írta: remelem ezt a format tovabbmenti a mu a city ellen is es akkor nem lesz gond a bajnoki cimmel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
remelem ezt a format tovabbmenti a mu a city ellen is es akkor nem lesz gond a bajnoki cimmel.
-
David Silva olyan magasságokban van a citynél mint Aguero. Mármint szurkolói körökben. Nem véletlenül.
A teljesitménye teljesen konstants. Rossz meccsei mindig a sérülései után szoktak lenni. Akkor általában jellemző rá 1hónapnyi szerényebb játék.
Idén amit lehozott a korában az dicsérendő.
Bernardo amúgy még gyorsabb és veszélyesebb kapura mint isco.
Iscoban megvolt a lehetőség, hogy egy brutál jó játékossá váljon de nem élt vele. A változáshoz pedig már túlságosan is makacs. pedig nálam jobban kevesen várták az érkezését, azok után amit a malagaban lenyomott.
A teljesitménye teljesen konstants. Rossz meccsei mindig a sérülései után szoktak lenni. Akkor általában jellemző rá 1hónapnyi szerényebb játék.
Idén amit lehozott a korában az dicsérendő.
Bernardo amúgy még gyorsabb és veszélyesebb kapura mint isco.
Iscoban megvolt a lehetőség, hogy egy brutál jó játékossá váljon de nem élt vele. A változáshoz pedig már túlságosan is makacs. pedig nálam jobban kevesen várták az érkezését, azok után amit a malagaban lenyomott.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát nem tudom, jóval többet játszik, illetve konstansnak sem hívnám annyira, nagyon sokszor eltűnik. Jó játékos, de azért nem annyira meghatározó.
Bernardo vs Isconál meg előbbi sokkal többet melózik, az emeli fölé.
Bernardo vs Isconál meg előbbi sokkal többet melózik, az emeli fölé.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szintben is fentebb van Sulva, bar ott sztem bem brutalisan.
Inkabb a játéinteligencia es a konstans teljesítmény, amiben jelentősen jobb, Isconal
Inkabb a játéinteligencia es a konstans teljesítmény, amiben jelentősen jobb, Isconal
ZIDANE
-
33 eves. Nyomatva volt egesz szezonban es nem kis jatekkal. Szezon vegere teljesen elfaradt.
Isconak koze sincs david silva szintjehez, ahhoz legeloszor olyan alapveto kepessegekkel kell rendelkezni, mint a passzolas.
Isconak koze sincs david silva szintjehez, ahhoz legeloszor olyan alapveto kepessegekkel kell rendelkezni, mint a passzolas.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ha egy színtelen szagtalan davidsilvara istenként néznek Manchesterben akkor isco is az lenne.
Ennek ellenére bruno koma valóban más típusú játékos mint isco.
Ennek ellenére bruno koma valóban más típusú játékos mint isco.
Azért az angol bajnokság más kávéház. Pont a minap töprengtem azon, hogy nem is nagyon tudok olyan játékost az utóbbi időben, aki onnan jött a La Ligába és olyan hű de nagyon bevált volna. Lukita ok, de egyrészt az már nem most volt, másrészt azért ő egy géniusz. Baromi csalóka az a bajnokság.BBeno írta: eriksen mekkora zsugat osztott ki sonnak. laporte meg elkepeszto hektikus teljesitmenyt produkal.
bernardo es isco kozott max annyi a kapcsolat hogy isco szeretne olyan jo lenni mint o. meghogy isco klon...mas kavehaz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Jövőre lesz már az angoloknal VAR?
Walker tiszta kezezése megint megérne egy misét
Walker tiszta kezezése megint megérne egy misét
eriksen mekkora zsugat osztott ki sonnak. laporte meg elkepeszto hektikus teljesitmenyt produkal.
bernardo es isco kozott max annyi a kapcsolat hogy isco szeretne olyan jo lenni mint o. meghogy isco klon...mas kavehaz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kiadtak egy full feketet most.Süti írta:KAG írta: Ez a Pool-os full fekete mez baszott jól mutat.
el tudnék viselni egy realos verziót, fehérben.
állíts a kontraszton, pirosban nyomják.
Csomo helyen jon rola reklam, pedig egy poolos oldalt se kedvelek, de sztem poolos jatekost sem.
ZIDANE
Azt ugye tudod, hogy nálam még rosszabb vagy ilyen téren is? Leírom, hogy nevetséges vagy, mert itt parádézol már jó régóta, miközben, ha még értelmes dolgot is írsz, akkor sem vesznek komolyan, mert úgy lejárattad és még járatod magad folyamatosan most is.wxyz írta: Lehet rossz volt a szóhasználhat, a legtöbbször jobb lett volna. R24 mondjuk továbbra is csak keresi a kötekedésre és provokálásra a lehetőségeket, ebben csak ennyi maradt neki.
Veled kapcsolatban csak ismételni tudom magam, Kerlon. Ezekkel csak magaddal minősíted. De nem is maradt más neked, feltűnően nem tudsz érdemi érveket, gondolatokat írni.
Aztán én legalább tisztában vagyok azzal, hogy pökhendien, bunkón is viselkedek néha. De te meg le ostobázol egy Sarrit, aki ha nem is top edző, de a középszerből mégis kiemelkedik. Gondolom ez nem minősít téged, ez tény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te meg azt sem tudod mit írsz, aztan meg akarod magyarázni hogy másra gondoltál, mint amit leírtal és mindenki hülye aki nem érti, hogy igazából mit is akartál.wxyz írta: Lehet rossz volt a szóhasználhat, a legtöbbször jobb lett volna. R24 mondjuk továbbra is csak keresi a kötekedésre és provokálásra a lehetőségeket, ebben csak ennyi maradt neki.
Veled kapcsolatban csak ismételni tudom magam, Kerlon. Ezekkel csak magaddal minősíted. De nem is maradt más neked, feltűnően nem tudsz érdemi érveket, gondolatokat írni.
Nem kotekszem, elemzem a hszeid mint te Ödegaard játékát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema