Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha azon múlna a bajnoki címünk, tuti nem vernék meg! nem csinálnának bajnokot a Realbólhala real írta:azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
2-0
lefocizzák a mod
és mi ezektől a mod kaptunk egy laza négyest egy hete..
el se hiszem komolyan..
ezzel egyébként 7 pont a lemaradás, nem lesz ebből nekik bajnoki címvédés, legalábbis nehezen tudom elképzelni.
Majd máskor okosabb leszel. R24
lefocizzák a mod
és mi ezektől a mod kaptunk egy laza négyest egy hete..
el se hiszem komolyan..
ezzel egyébként 7 pont a lemaradás, nem lesz ebből nekik bajnoki címvédés, legalábbis nehezen tudom elképzelni.
Majd máskor okosabb leszel. R24
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Büntető. Vezet a Celta.
és Moya passzol a legpontosabbanadamzz írta:félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?
Lövések 8-3 szintén Celta javára?
taps ezeknek a bunkóknak, remélem kiszopnak ma.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?
Meglátjuk, de szerintem nem. Nagyon fiatal még ahhoz, hogy váltson, jó helyen van, és szerintem ezt ő is tudja.Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Marci szerintem nem megy még sehova. Pár év múlva majd amikor úgy érzi, hogy nincs már a csúcson, lehet elmegy az olaszokhoz félig meddig levezetés gyanánt, de addig ameddig klasszis szinten tudja nyomni az ipart, addig szerintem marad. Túl nagy madridista a srác ahhoz. Ettől független amúgy szerintem is jönni fog a Gaya, mert Coentrao idén biztos lépni fog. Két éve kb minden nyáron nüanszokon múlott az, hogy ment vagy maradt...
múltkor meg azt nyilatkozta Marci, hogy itt akarja befejezni... wenger knows
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk. Marcelo szerződése talán 2018-ig él, és kijelentette, hogy kipróbálná magát máshol is. Ingyen nem hinném, hogy el fogjuk engedni, így ha marad az álláspontja, legkésőbb jövő nyáron pénzzé fogjuk tenni. Coentraoval én már nem is számolok.CS0ki írta:Azért nem fog jönni Gaya, mert a Valencia felfutóban van, megjött a pénz, még ha nem is olyan sok, de annyi bően, hogy egy sajéát nevelésű játékos ennyi idősen még ne akarjon lelépni. Ahogy Paco, úgy Gaya is szerződést fog hosszabbítani, ebben szinte biztos vagyok.Nem fog eljönni Marcelo mögé, és ezen nem is lehet csodálkozni.
Ha Gaya elég ambícióval rendelkezik, akkor élni fog a lehetőséggel. Ideig-óráig kitarthat, de ha tényleg olyan játékos lesz, mint amit jósolnak, akkor nem sok ideje maradt Valenciában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért nem fog jönni Gaya, mert a Valencia felfutóban van, megjött a pénz, még ha nem is olyan sok, de annyi bően, hogy egy sajéát nevelésű játékos ennyi idősen még ne akarjon lelépni. Ahogy Paco, úgy Gaya is szerződést fog hosszabbítani, ebben szinte biztos vagyok.Nem fog eljönni Marcelo mögé, és ezen nem is lehet csodálkozni.
csúnya bukó lesz a mai nap anglia miatt.
offot mondtak a gólokra.
southampton meccs 1,5 over, te jóisten gól sem lesz.
mu, chelsea sima győzelem? ahh
bocs, szerencsejáték topicba akartam, vki rakja át.
offot mondtak a gólokra.
southampton meccs 1,5 over, te jóisten gól sem lesz.
mu, chelsea sima győzelem? ahh
bocs, szerencsejáték topicba akartam, vki rakja át.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját, mintha semmi érdekes nem történt volna, itt egy gól, még egy...Pedig lehetett volna alázni bőven a madridot, mert az összefoglalóból is pontosan lejött,mennyire nem volt közünk az egész meccshez.
cherishev megint adott egy gólpasszt, elég jól nyomja. Jó, hogy ellenünk nem játszhat.
Akkor biztos nagy lóvéban fogadott a marha,különben táncolt volna mint a NOX.
Messsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiúúúúúúúúúúúúúúúúiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Lehet hogy nem is ő volt?CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját, mintha semmi érdekes nem történt volna, itt egy gól, még egy...Pedig lehetett volna alázni bőven a madridot, mert az összefoglalóból is pontosan lejött,mennyire nem volt közünk az egész meccshez.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szerintem még mindig depis amiatt hogy nem ő, hanem Zümi kapta meccset. Élőben lett volna savazás az tuti. Sőt nem is értem miért nem veszik fel újra a kommentálást, csak most Farkas Norbival és díszvendégként Horváth Ferivel.CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az milyen volt már amúgy,hogy itt szükség balhátvédet játszott egy pár meccsen,és ki lett mondva a szentencia,hogy mennyire szarcherishev megint adott egy gólpasszt, elég jól nyomja. Jó, hogy ellenünk nem játszhat. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját, mintha semmi érdekes nem történt volna, itt egy gól, még egy...Pedig lehetett volna alázni bőven a madridot, mert az összefoglalóból is pontosan lejött,mennyire nem volt közünk az egész meccshez.
cherishev megint adott egy gólpasszt, elég jól nyomja. Jó, hogy ellenünk nem játszhat.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Igen jó nagy bunda volt!morientes írta:Nagy duzzogva,nyögve nyelősen,de azért csak behúztákRamioli írta:Én bízom benne , hogy cumizik ma a barka is , nincs még zsebben nekik az a 3 pont mint azt sokan hiszik.,. ott nekik mindig nehezen megy, 2010 be nyertek utoljára..Ők az esélyesek de azért én még megvárnám a 90 percet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagy duzzogva,nyögve nyelősen,de azért csak behúztákRamioli írta:Én bízom benne , hogy cumizik ma a barka is , nincs még zsebben nekik az a 3 pont mint azt sokan hiszik.,. ott nekik mindig nehezen megy, 2010 be nyertek utoljára..Ők az esélyesek de azért én még megvárnám a 90 percet.
LEGIO PATRIA NOSTRA