Bajnokok Ligája
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bajnokok Ligája
Majd mikor a BL döntőt eldönti csereként ígérd meg hogy bekerül az aláírásodba
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ha most gonosz akarnék lenni (olyan Kerlonosan) azt írnám, hogy az a szintje De nem akarok gonosz lenniKerlon írta:Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.
De én is gondolkodtam, hogy egy ilyen játékos mennyire lenne stílusodegen. Amúgy nehéz ez, nem csak MBappe kellene, de az is tény, hogy valaki kell.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
KerloooooooooonnnnnnKerlon írta:Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.
De én is gondolkodtam, hogy egy ilyen játékos mennyire lenne stílusodegen. Amúgy nehéz ez, nem csak MBappe kellene, de az is tény, hogy valaki kell.
Megsértődök, mint lordgabi ha piszkálsz (bocs gabi)
Értitek ti mi a lényeg, naffiúk vagytok.
Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.dzsi91 írta:
Szerintem nem működne. Látszik jovicon is kicsiben. RvN world class volt a kategóriájában és imádtam a tagot de szerintem ő sem passzolt annyira hozzánk.Pl-be valók az ilyenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.dzsi91 írta:Szerintem nem működne. Látszik jovicon is kicsiben. RvN world class volt a kategóriájában és imádtam a tagot de szerintem ő sem passzolt annyira hozzánk.Pl-be valók az ilyenek.Steve írta: Egyébként kipróbálnék egyszer egy ilyen figurát a Realban. Mindkettő fiatal is. Ha beleszoknának a spanyol foci stílusába fiatalon, akkor hasznosak is lehetnének.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A lipcsebol meg a 3 legjobb kozepso vedo hianyzott. Helyettuk 2 darab balhatved es a 19 eves Ampadu jatszott kozepen, megis megoldottak. Nagelsmann nagyon jo edzo (lesz).
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert nezzetek meg, hogy hany hianyzoja volt a Valencianak. Spursbol is a ket legjobb tamado serult.Victorioo írta:Pár éve lehet. Egyik legjobb meccseket játszó csapat jelenleg, majdnem hármas lőtt gólátlaggal.babaking írta: Érdekes, hogy egyik meccsen sem a papíron esélyesebb csapat nyert, bár egyik sem olyan nagy meglepetés, kivéve a Valenciát. Én őket erősebbnek hittem, főleg hogy pár éve volt szerencsém egy szenzációsan gyatra Milan - Atalantához a San Sirobam
Szerintem papiron sem a Valencia volt esélyesebb, legalábbis idegenben tuti nem.
Mou mester meg lassan tényleg nyugdijazhatja magát, hihetetlen semmi focit játszik megint a csapata.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Pár éve lehet. Egyik legjobb meccseket játszó csapat jelenleg, majdnem hármas lőtt gólátlaggal.babaking írta: Érdekes, hogy egyik meccsen sem a papíron esélyesebb csapat nyert, bár egyik sem olyan nagy meglepetés, kivéve a Valenciát. Én őket erősebbnek hittem, főleg hogy pár éve volt szerencsém egy szenzációsan gyatra Milan - Atalantához a San Sirobam
Szerintem papiron sem a Valencia volt esélyesebb, legalábbis idegenben tuti nem.
Mou mester meg lassan tényleg nyugdijazhatja magát, hihetetlen semmi focit játszik megint a csapata.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Érdekes, hogy egyik meccsen sem a papíron esélyesebb csapat nyert, bár egyik sem olyan nagy meglepetés, kivéve a Valenciát. Én őket erősebbnek hittem, főleg hogy pár éve volt szerencsém egy szenzációsan gyatra Milan - Atalantához a San Sirobam
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem nem működne. Látszik jovicon is kicsiben. RvN world class volt a kategóriájában és imádtam a tagot de szerintem ő sem passzolt annyira hozzánk.Pl-be valók az ilyenek.Steve írta: Egyébként kipróbálnék egyszer egy ilyen figurát a Realban. Mindkettő fiatal is. Ha beleszoknának a spanyol foci stílusába fiatalon, akkor hasznosak is lehetnének.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
Ez a Werner amúgy jó játékos.
Ő is meg a Haaland gyerek is ilyen RVN stílusban tolják.
Egyik sem a faxán pörgeti a labdát, de fogalmatlannak sem mondanám. A gyorsaság, helyezkedés, gólérzékenységük viszont kiemelkedő és ezért fossák a gólokat.
Egyébként kipróbálnék egyszer egy ilyen figurát a Realban. Mindkettő fiatal is. Ha beleszoknának a spanyol foci stílusába fiatalon, akkor hasznosak is lehetnének.
Egyik sem Jovic szint, teljesen más kategória mindkettő.
Ő is meg a Haaland gyerek is ilyen RVN stílusban tolják.
Egyik sem a faxán pörgeti a labdát, de fogalmatlannak sem mondanám. A gyorsaság, helyezkedés, gólérzékenységük viszont kiemelkedő és ezért fossák a gólokat.
Egyébként kipróbálnék egyszer egy ilyen figurát a Realban. Mindkettő fiatal is. Ha beleszoknának a spanyol foci stílusába fiatalon, akkor hasznosak is lehetnének.
Egyik sem Jovic szint, teljesen más kategória mindkettő.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azthittem egy sorozatot egy sportszergyártó szponzorál.Bár a spanyoloknál is sokáig nike volt a labda es adidas a birók meze ha így belegondolokdennson írta:Teljesen más a bírói stáb szponzora. Macron egyébként.dzsi91 írta:
Nekem még mindig nem magyarazta el senki,hogy hogy lehet a labda adidas a birók szerelése meg diadora vagy miaz.
Jó volt a mai nap,fasza hogy idén már szerdán is vannak el meccsek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Akkor francia.dennson írta:Teljesen más a bírói stáb szponzora. Macron egyébként.dzsi91 írta:
Nekem még mindig nem magyarazta el senki,hogy hogy lehet a labda adidas a birók szerelése meg diadora vagy miaz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Teljesen más a bírói stáb szponzora. Macron egyébként.dzsi91 írta:Nekem még mindig nem magyarazta el senki,hogy hogy lehet a labda adidas a birók szerelése meg diadora vagy miaz.Toti írta: Miert van az,h egy ket lipcse jatekos mezén elől a a bikás logo nincs kiszinezve,hanem feheren van hagyva?
Toltam egy lordgabit
- dzsi91
Nekem még mindig nem magyarazta el senki,hogy hogy lehet a labda adidas a birók szerelése meg diadora vagy miaz.Toti írta: Miert van az,h egy ket lipcse jatekos mezén elől a a bikás logo nincs kiszinezve,hanem feheren van hagyva?
Toltam egy lordgabit
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Gulácsi ma is nagyot megy
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valencia hogy nyerhette azt a csoportot?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Na ez meglepett Pár év Juve benne vagy mégEl Sie7e írta:kár h már 32KovaLlos írta: Ilicic gólja zseniális volt,ő is top csapatban fog kikötni hamarosan