OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 5., péntek 16:56

Na, mikor kell btct venni? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 5., péntek 12:39

babaking írta:
L.Miki írta: Uuu baszki, és ilyenkor kell az embernek nyakon csípni magát, hogy ne gondoljon összeesküvés elméletre... :kivagyhe: :lol:

Van e ekkora véletlen?! :hmmm:
Ezen én is gondolkoztam. Azt, hogy politikai ellenfelet, veszélyes tanúkat képes a rendszer eltüntetni azt sajnos simán el tudom képzelni. Ennek a módja, viszont szerintem nagyon rizikós. Mi annak az esélye, hogy a megfelelő autót találja el? Mi annak az esélye, hogy nem ő hal meg, hanem a célszemély? Kit veszel rá, hogy kamikaze módon menjen bele? Persze bedrogozhatod, de akkor lásd az első kérdést. Másrészt pont emiatt a valószínűtlenség miatt lenne tökéletes ha összejönne, de szerintem véletlen, ennél még nekem is eszembe jut 2-3 jobb ötlet, hogy hogyan lehetne ezt balesetnek álcázni.
Az biztos, hogy nagyon rizikós és rengeteg kérdést hordoz magában, de láttunk már karón varjút. Ahogy Diana hercegnő halála is eléggé érdekes.
Mindenesetre én is úgy gondolom, hogy az élet nagy forgatókönyvíró és nem szándékos kitervelt merénylet, de kitudja egyébként a mai világban. :coffee:

Viszont a hatóságnak egy tudatosított szerrel èlő emberrel szemben, szerintem szigorúbban kellene eljárni, és egy valamire való kormány, törvénymódosítást hajt végre, hogy legközelebb ne forduljon elő és ezekhez hasonló eset. Ártatlanok tömkelege halnak meg, bár egy sima közúti balesetben is szóval... :kivagyhe:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 5., péntek 11:03

gutihaz14 írta:
kiserik írta: Ha van valaki e mögött (én kétlem), akkor az nem feltétlen a kormány. Schadl családja kormányokon átnyúló kapcsolatokkal rendelkezik.
oriasi ahogy a mihazankosok mosdatjak a fideszeseket. pont mint az only kp toro
Óriási, hogy egyesek vakabbak, mint a fideszesek. Ha kicsit gondolkodnál és nem csak a kormány független sajtóból tájékozódnál, akkor meglátnád, hogy a Fidesznek semmi oka foglalkozni az üggyel.

Szerintem full véletlen történt, de ha valakinek érdekèben állna ilyesmi az csak Schadl. Most nézd meg a szülei kicsodák. Még Magyar is hivatkozik rájuk a VJ-vel való beszélgetésben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 5., péntek 10:37

kiserik írta: Ha van valaki e mögött (én kétlem), akkor az nem feltétlen a kormány. Schadl családja kormányokon átnyúló kapcsolatokkal rendelkezik.
oriasi ahogy a mihazankosok mosdatjak a fideszeseket. pont mint az only kp toro
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 5., péntek 10:30

Ha van valaki e mögött (én kétlem), akkor az nem feltétlen a kormány. Schadl családja kormányokon átnyúló kapcsolatokkal rendelkezik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 5., péntek 9:58

L.Miki írta: Uuu baszki, és ilyenkor kell az embernek nyakon csípni magát, hogy ne gondoljon összeesküvés elméletre... :kivagyhe: :lol:

Ezen én is gondolkoztam. Azt, hogy politikai ellenfelet, veszélyes tanúkat képes a rendszer eltüntetni azt sajnos simán el tudom képzelni. Ennek a módja, viszont szerintem nagyon rizikós. Mi annak az esélye, hogy a megfelelő autót találja el? Mi annak az esélye, hogy nem ő hal meg, hanem a célszemély? Kit veszel rá, hogy kamikaze módon menjen bele? Persze bedrogozhatod, de akkor lásd az első kérdést. Másrészt pont emiatt a valószínűtlenség miatt lenne tökéletes ha összejönne, de szerintem véletlen, ennél még nekem is eszembe jut 2-3 jobb ötlet, hogy hogyan lehetne ezt balesetnek álcázni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 5., péntek 9:06

Uuu baszki, és ilyenkor kell az embernek nyakon csípni magát, hogy ne gondoljon összeesküvés elméletre... :kivagyhe: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 4., csütörtök 18:01

A Schadl-ügy egyik tanúja halt meg az Árpád hídi balesetben

A B. Ervin abban a szürke Suzukiban ült, amelyet az ellopott taxi sofőrje nagy sebességgel tarolt le a hídon.

B. Ervin végrehajtó-helyettesként dolgozott. Ő volt az az ember, akitől az ügyészség által hivatalosan csak „1. számú tanúnak” nevezett, neve elhallgatását kérő informátora kapta értesüléseit a végrehajtói kar volt elnökének, Schadl Györgynek az ügyleteiről. Az 1. számú tanút áprilisban hallgatta meg az ügyben a bíróság, ő korábban, az ügy nyomozati szakaszában még azt mondta, „akiből később végrehajtó lett, azoknak vissza kellett osztani a pénzt Schadlnak”. Az 1. számú tanú amúgy szintén végrehajtó-helyettes, és ő nevezte meg informátoraként B. Ervint az április tárgyaláson.

:| :sly: :smile:

Nem mondok inkább semmit, micsoda véletlenek.
Mondhatnám, hogy erre annyi esély volt, mint Dunából mobiltelefont kihúzni, de az is sikerült nekik, szóval...
:ike:

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 4., csütörtök 16:59

Bocsánat a dupláért, egyrészt most láttam, másrészt témában sem passzol annyira az előző hsz-hez.

Ezek szerint akkor amik fent vannak kb hónapok óta kamerák az Árpád hídon valóban trafik, csak még nem működnek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 4., csütörtök 16:57

Ezen valóban nem segített volna a trafi, de a jövőben megelőzhet.

A rendőség felelősége érdekes kérdés, kérdés, hogy hibáztak-e amikor kiengedték. Ez annál szerintem bonyolultabb mint, hogy "be van lőve azonnal 2 hét sitt". Most mindenkiben (jogosan) forrnak az indulatok, így nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb időpont ennek a megvitatására. Akármi is lesz a vizsgálat eredménye nem csak életek vesztek oda, de családok élete ment tegnap este tönkre. Rokonoké, barátoké.

A jelen közlemény szerint tettét elismerte, illetve további indoka nem volt az őrizetbe vételének. Azt, hogy utóbbi igaz-e azt meg kell vizsgálni, és ha nem akkor annak következménye kell, hogy legyen.

A jog viszont annál komolyabb, mint, hogy érzelmek alapján döntsünk. Most mindenki azt érzi, hogy hibáztak, mert kiengedtek egy drogost. Tegyük fel (amíg nem bizonyosodik be az ellentettje), hogy a rendőrök nem hibáztak és az eljárásrendnek megfelelően jártak el - ergo az eljárásrendben van a hiba.

Többen - itt a fórumon is - fel vannak háborodva ezen. Azt viszont tudni kell, hogy nem minden bűncselekményért jár azonnal börtön, és a legtöbben akik börtönbe kerülnek szabadlábon védekezhetnek. Tehát aki azt mondja, hogy miért nem vitték be, amikor beismerte, hogy drogozott: azért mert a jelen eljárás/ törvény szerint ez nem olyan súlyos cselekedet, ami ezt indokolja. Természetesen lehet ezen változtatni, kérdés, hogy szeretnénk-e.

Most indulatból, sokan azt mondják, hogy igen. Aki drogos azonnal vigyék be és tartsák bent mondjuk 3napra. Szerintem nem. Nem szeretnék olyan társadalomban élni, ahol minden apróságért* bevisznek. Arról nem is beszélve, hogy ennek milyen költsége van, hogy piti fogyasztókkal töltsük meg a végrehajtóintézetet.

*Amikor a rendőrség felelőségét vizsgáljuk - szerintem- függetlenül kell tenni az este bekövetkezett ámokfutástól kivéve, ha ennek már voltak jelei, visszaeső, vagy elítélt volt az illető. Erről egyelőre még nem adtak ki információt.

Ne értsetek félre, nem az elkövetőt védem, amennyiben túlélte volna csakis a legszigorúbb büntetést tartanám elfogadhatónak. Illetve aki bedrogozva balesetet okoz (vagy bepiálva) sokkal durvábban büntetném mint most. Csak árnyalni szerettem volna a képet, illetve egy picit megvédeni a rendőröket (akik lehet, hogy hibáztak, de lehet, hogy nem).

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 4., csütörtök 16:35

hehetheoriginal írta: van ez a rendszer, hogy adott szakasz átlagsebességét méri, elejére, végére 1-1 kamera, aztán szevasz, gyorsan megszaladnak a bevételek, lehet még karácsonyi bónuszra is jut belőle a yardoknál.
ismét minden a politikusokon múlik ugye...
megallsz egy cigire a ketto kozott aztan cseszheted az atlagsebessegedet,mar ha jol gondolom hogy nem 500 meter a ket kamera kozotti ut

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 4., csütörtök 16:35

ferni írta:
MVPP írta:

Biztosan direkt csinálják a rendőrök :lol:
Hetente gyorsulgatnak ott, meg mindig van valami.
KariGeri is csak ígérgette a kamerákat azt egy megy.

https://444.hu/2024/07/02/az-arpad-hidi ... gy-mukodik

Basznak rá azt mindig meg van a baj.

Természetesen nem konkrétan a rendőrök szarják le, hanem a felsővezetések, városvezetés, maga OV ( :kalapos: ) és nem csinálnak semmit ott.

Ezzel a konkrét esettel nagy csodát nem tudnak csinálni, de valamit ki kéne ott találni, mert ez nem állapot.

Eltelt egy év az előző óta, mikor egy biciklist gázoltak halálra, azt le se szarják.
Abból az esetből se lett semmi, mert egy NER-es autóbeszállító fiacskája. Már nincs háziőrizetben sem, szabadon mozoghat Bp-en. Vezethet is.

Azt megölt egy embert...
https://24.hu/belfold/2024/07/04/budape ... ovWhFjf-gQ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 4., csütörtök 13:48

hehetheoriginal írta: van ez a rendszer, hogy adott szakasz átlagsebességét méri, elejére, végére 1-1 kamera, aztán szevasz, gyorsan megszaladnak a bevételek, lehet még karácsonyi bónuszra is jut belőle a yardoknál.
Az akkor sem akadalyozza meg az ilyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 4., csütörtök 13:30

van ez a rendszer, hogy adott szakasz átlagsebességét méri, elejére, végére 1-1 kamera, aztán szevasz, gyorsan megszaladnak a bevételek, lehet még karácsonyi bónuszra is jut belőle a yardoknál.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 4., csütörtök 13:06

Itt most nem trafi hianya a legnagyobb baj. Nyilvan a balfaszgeci karigeri ures szavaiban meg igergeteseiben semmi meglepo nincs, nem lett semmi abbol amit 1 eve beigert, de az hogy a rendorok szabadon engednek egy zavarodott drogos egysejtut, az viszont baromi nagy problema. Remelem meghurcoljak a 3.keruleti kapitanysagot, a 2 ember halala az o lelkukon is szarad.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 4., csütörtök 13:04

Kercsó írta:
babaking írta: Jól értelmezed. Az eljárásokat gyanusított hiján meg már meg is lehet szüntetni.

Sajnos ezen most a trafi sem segített volna, illetve az sem, ha egy korábbi miatt elveszik a jogosítványát. Aki azt hiszi, hogy ez a GTA azt a Bürokratikus tiltás nem tartja vissza. Csekély mértékű kábítószerért, meg általában (tudtommal) nem tartanak bent. Majd az okosok megmondják, hogy mit kellett volna másképp csinálni.
https://youtube.com/watch?v=Yy50RbSSDQ8

az a gond, ha leszabályozod a sebességet pl fekvő rendőrrel, akkor bedugul az egész Róbert Károly + Vörösvári...
Fekvőrendőr szerintem is hülyeség oda. Be kell végig fix trafizni és kész. Viszont a tegnapin nem segített volna sajnos.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 4., csütörtök 13:03

3.keruleti rendorok biztosan hibaztak, be volt drogozva az ember amikor eloallitottak, be is vallotta hogy drogozott. Sot meg “kabitoszergyanus” anyagot is talaltak nala. Es mindezek ellenere elengedtek. :lol: Hat komolyan megdobbento hogy ilyen megtortenhet. Par oraval kesobb meg ket artatlan fiatalt olt meg ez a csotany. Legalabb a karma elintezte ezt a veglenyt. En kb 23:20korul mentem at az Arpad hidon tegnap es mar messzirol lattam hogy nagy a baj. Igaz en Budarol mentem Pest fele. MOL Limos dolgozokent, akar en is lehettem volna az Ignises auto helyett/mogott, miutan mi ejjel dolgozunk es jarjuk a varost. Teljesen ledobbentem ezen most.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 4., csütörtök 12:54

MVPP írta:
ferni írta: Egész vicc ami ott megy, folyamat ezt csinálják, a rend éber őrei meg évek óta leszarják.

Ezt csak direkt hagyhatják, annyira egyértelmű a dolog
Hetente gyorsulgatnak ott, meg mindig van valami.
KariGeri is csak ígérgette a kamerákat azt egy megy.

https://444.hu/2024/07/02/az-arpad-hidi ... gy-mukodik

Basznak rá azt mindig meg van a baj.

Természetesen nem konkrétan a rendőrök szarják le, hanem a felsővezetések, városvezetés, maga OV ( :kalapos: ) és nem csinálnak semmit ott.

Ezzel a konkrét esettel nagy csodát nem tudnak csinálni, de valamit ki kéne ott találni, mert ez nem állapot.

Eltelt egy év az előző óta, mikor egy biciklist gázoltak halálra, azt le se szarják.
Abból az esetből se lett semmi, mert egy NER-es autóbeszállító fiacskája. Már nincs háziőrizetben sem, szabadon mozoghat Bp-en. Vezethet is.

Azt megölt egy embert...

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. július 4., csütörtök 12:19

ferni írta: Egész vicc ami ott megy, folyamat ezt csinálják, a rend éber őrei meg évek óta leszarják.

Ezt csak direkt hagyhatják, annyira egyértelmű a dolog

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 4., csütörtök 12:17

Jo, de az arpad hidtol nagyon messze van a rendorseg, nem tudnak csak oda kimenni ellenorizni.
Viszont attol fuggetlenul, hogy a rendorseg mukodese finoman szolva is kerdeses minosegu, ezt nem tudta volna kb senki megakadalyozni sajnos. Nagyon sajnalom a vetleneket, barki lehetett volna. Naponta jarok arra gyalog / autoval, soha a budos eletbe eszembe nem jutott, hogy valaki szembe johet, annyira el van szeparalva a ket irany.

Vissza: