Iker Casillas
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Iker Casillas - 1
Azért ott volt a szeren a Kapitány. Csak ne lettünk volna ennyire degeneráltak és megkockáztatom nem kapott volna gólt. De amit lehetett bravúrral védett.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy egy klasszikust idézzek"Champions League: The return of the King".
És sokan már legszívesebben eltemették volna, mert ő már sosem lesz a régi Erre most egy erős választ adott Respect Captian!
És sokan már legszívesebben eltemették volna, mert ő már sosem lesz a régi Erre most egy erős választ adott Respect Captian!
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Remélem ma mindenkiben tudatosult, hogy ki az elsőszámú kapus a csapatban.
(Azt már félve mondom, hogy itt bizony nagyobb védések voltak, mint tavaly a Manchester ellen, ami még a mai napig emlegetve van.)
(Azt már félve mondom, hogy itt bizony nagyobb védések voltak, mint tavaly a Manchester ellen, ami még a mai napig emlegetve van.)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én meg azt mondom,hogy itt az ideje eldönteni ahogy mind a liga,mind a BL a hajrájába ért,hogy akkor Iker vagy Lopez,mert azért Casillason látszik a meccshiány,(az általad is említett rosszhelyre történő tisztázás),és ilyen megbosszulhatja magát,mert nem lesz mindig Pepe Jóhelyen...Tehát ha mindenképp Ikert akarja az olasz a BL-be,akkor védesse a bajnokikon is,ha meg Lopezt favorizálja,akkor meg védjen minden sorozatba ő.De ez a hoztam is meg nem is,ez így kva veszélyes.Nyilván ennek a döntésnek viselni kellene a súlyát,de hát a Real edzőjének ezt vállalnia kell...- nem hiszem, hogy lesz változtatás és nem is változtatnék azon, hogy ki melyik sorozatban véd;
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Tényleg, kezezés volt, csak rosszul emlékeztem az esetre.Toky írta:Utána mutatták, hogy nem les miatt, hanem kezezés miatt fújta le a bíró.Acho írta:Tegnap nagyon magabiztos volt, bár nem volt sok dolga.Viszont volt egy leshelyzet (ami valójában nem volt az), amikor 100%-os ziccert fogott brutál nagy bravúrral.
Talán azt a hibáját tudnám felróni Casillasnak, amikor egy keresztlabdát dortmundi lábra ütött, de Pepe még szerencsére időben odaért. De jó látni, hogy lábbal is milyen jól, és magabiztosan oldja meg.
Igen, az az egy hibája volt, de összességében nagyon nyugodtan, magabiztosan játszott. Jó lenne őt látni a bajnokikon is a kapuban.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Haraszti volt a kommentátor, ő meg nem egy nagy durranás, maradhatna inkább a PL-nél meg a motogp-nél..
Toky írta: Utána mutatták, hogy nem les miatt, hanem kezezés miatt fújta le a bíró.
Talán azt a hibáját tudnám felróni Casillasnak, amikor egy keresztlabdát dortmundi lábra ütött, de Pepe még szerencsére időben odaért. De jó látni, hogy lábbal is milyen jól, és magabiztosan oldja meg.
kis off:
az egyébként nagyon jó volt, hogy digin egyből mondták: az nem volt les, aztán azt, hogy kezezés sem
visszajátszásnál: ebből a szögből, már úgy látszik, mintha kéz lett volna. Aztán kb. a 4. visszajátszásnál sikerült benyögni, hogy tényleg kéz volt. Amikor crt lökték kb. ugyanez. Pedig ez általában a sport1en szokott menni...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Utána mutatták, hogy nem les miatt, hanem kezezés miatt fújta le a bíró.Acho írta:Tegnap nagyon magabiztos volt, bár nem volt sok dolga.Viszont volt egy leshelyzet (ami valójában nem volt az), amikor 100%-os ziccert fogott brutál nagy bravúrral.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Tegnap nagyon magabiztos volt, bár nem volt sok dolga.Viszont volt egy leshelyzet (ami valójában nem volt az), amikor 100%-os ziccert fogott brutál nagy bravúrral.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
egyébként épp gondolkoztam rajta, h sorsszerű lenne, ha idén nyernénk BL-t.
12 évvel ezelőtt, csimaszként, a padról beállva nagyrészt neki köszönhettük, h BL-t nyertünk. sosem felejtem el azt a meccset. (12 év, jó ég, mióta nem emelte a csapat magasba azt a trófeát..)
azóta hiába minden igyekezet (?), hiába volt ott mindig és húzta ki sokszor szarból a csapatot, hiába volt ikon.. nem jött össze..
most, hogy kopni látszik a fénye (nem nálam, és nem a nagy többségnél, de van olyan akinél igen.), most, h lekerült a padra és csak a BL-ben játszik, most amikor majdnemhogynem 2 kezén megtudja számolni, h hány komoly meccset játszik egy szezonban.. most..
most kell eljönnie ennek. ez így lesz sorsszerű a bdsrstnt neki.
12 évvel ezelőtt, csimaszként, a padról beállva nagyrészt neki köszönhettük, h BL-t nyertünk. sosem felejtem el azt a meccset. (12 év, jó ég, mióta nem emelte a csapat magasba azt a trófeát..)
azóta hiába minden igyekezet (?), hiába volt ott mindig és húzta ki sokszor szarból a csapatot, hiába volt ikon.. nem jött össze..
most, hogy kopni látszik a fénye (nem nálam, és nem a nagy többségnél, de van olyan akinél igen.), most, h lekerült a padra és csak a BL-ben játszik, most amikor majdnemhogynem 2 kezén megtudja számolni, h hány komoly meccset játszik egy szezonban.. most..
most kell eljönnie ennek. ez így lesz sorsszerű a bdsrstnt neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Persze, nem véletlen, de szerintem ezt nem sokan vitatják/vitatták. Itt az utóbbi 1,5-2 évről van szó, amikor magához képest gyengén védett, meccsek mentek el rajta.Prométheusz írta:nyilván nem véletlen, hogy ő az ikon, a 150 szeres válogatott, a válogatott és a Blancók örökös kapitánya, többszörös BL győztes, Európa bajnok, Világbajnok meg sorolhatnám.
amikor kellet. amikor égett a ház. amikor elszállni látszott az esély MINDIG hozzá tudott tenni. EB döntő, VB elődöntő, döntő, negyeddöntő. vagy a Valencia elleni emlékezetes és legendás BL döntős beugrás.
Az előtte való időszakban a világ legjobbja volt, ez kétségtelen, sokat tett a csapatért, de egy apró közhellyel élve a múltból nem lehet megélni. Aztán hogy most milyen formában van, a franc se tudja, mert nem védett folyamatosan.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Egy kis "én megmondtam" rész egy Casillas fantól:
Én többször mondtam, hogy csak óvatosan López magasztalásával. Nem véletlen nem volt top csapatban. Azt is mondtam, hogy már szezon elején látszódtak apróbb hibák. Hiába hessegették el többen azzal, hogy "csak egy elvakult Casillas fan".
DE mint Real Madrid játékos, aki minden tőle telhetőt megtesz a csapatért, megérdemli a tiszteletet, és hogy ne aggasszunk rá gúnyneveket ("semmit nem fog", meg "flopez"). Megértem a csalódottságot az elvesztett 6 pont miatt, de ezt nem (csak) Ő, hanem a csapat vesztette el. Elmúlt. Lépjünk túl rajta, és tanuljunk belőle.
Ki védjen a bajnokságban?
López. Annyi kiegészítéssel, hogy nem tudom most hirtelen, hogy a kupa döntő vagy (ha eljutunk odáig) a BL döntő előtt lenne-e a hosszabb kupák nélküli széria, akkor bedobnám Casillast, hogy azért ne essen ki. Év elején is azt vallottam (akkor még mindenki Casillastól vette volna el a BL meccseket, volt, aki a kupát is), és most is azt vallom, hogy Ancelotti és a két hálóőrünk megegyezett, hogy melyik sorozatban ki véd. Idén maradjunk ennél.
Amikor Ancelotti idejött, már akkor is írtam, hogy én tiszteletben tartom a döntését (Mourinhoéval ellentétben), bárki is játsszon. És úgy fest, hogy a játékosok is ezt teszik. És ez utóbbi a fontos.
A védelemről.
Ez is egy kicsit "megmondtam szagú" lesz, de már szezon elején írtam, hogy más a védelem Casillasszal. Sokan írtátok, hogy nem jó csapatkapitány, Ramos sem az stb. A probléma ezzel az, hogy mindenki, Ronaldo is, adnak a szavukra. Vagyis az öltözőben felnéznek rájuk. Karizmájuk van, és ezek kellenek egy CSK-nak. És hogy miért írtam már akkor is, hogy kell Casillas? Mert egyedül Ő van Ramos fölött a csapatban, és Ramos egyedül rá hallgat a pályán. Én ezt figyeltem meg rajtuk. És mivel Ramos a védelem vezetője...
Szóval tömören, ha valaki nem szeret sokat olvasni.
- Tiszteljük, és ne gúnyoljuk Lópezt;
- nem hiszem, hogy lesz változtatás és nem is változtatnék azon, hogy ki melyik sorozatban véd;
- szerintem is összeszedettebb a védelem Casillasszal.
Jahh, és én meg... megyek aludni.
Én többször mondtam, hogy csak óvatosan López magasztalásával. Nem véletlen nem volt top csapatban. Azt is mondtam, hogy már szezon elején látszódtak apróbb hibák. Hiába hessegették el többen azzal, hogy "csak egy elvakult Casillas fan".
DE mint Real Madrid játékos, aki minden tőle telhetőt megtesz a csapatért, megérdemli a tiszteletet, és hogy ne aggasszunk rá gúnyneveket ("semmit nem fog", meg "flopez"). Megértem a csalódottságot az elvesztett 6 pont miatt, de ezt nem (csak) Ő, hanem a csapat vesztette el. Elmúlt. Lépjünk túl rajta, és tanuljunk belőle.
Ki védjen a bajnokságban?
López. Annyi kiegészítéssel, hogy nem tudom most hirtelen, hogy a kupa döntő vagy (ha eljutunk odáig) a BL döntő előtt lenne-e a hosszabb kupák nélküli széria, akkor bedobnám Casillast, hogy azért ne essen ki. Év elején is azt vallottam (akkor még mindenki Casillastól vette volna el a BL meccseket, volt, aki a kupát is), és most is azt vallom, hogy Ancelotti és a két hálóőrünk megegyezett, hogy melyik sorozatban ki véd. Idén maradjunk ennél.
Amikor Ancelotti idejött, már akkor is írtam, hogy én tiszteletben tartom a döntését (Mourinhoéval ellentétben), bárki is játsszon. És úgy fest, hogy a játékosok is ezt teszik. És ez utóbbi a fontos.
A védelemről.
Ez is egy kicsit "megmondtam szagú" lesz, de már szezon elején írtam, hogy más a védelem Casillasszal. Sokan írtátok, hogy nem jó csapatkapitány, Ramos sem az stb. A probléma ezzel az, hogy mindenki, Ronaldo is, adnak a szavukra. Vagyis az öltözőben felnéznek rájuk. Karizmájuk van, és ezek kellenek egy CSK-nak. És hogy miért írtam már akkor is, hogy kell Casillas? Mert egyedül Ő van Ramos fölött a csapatban, és Ramos egyedül rá hallgat a pályán. Én ezt figyeltem meg rajtuk. És mivel Ramos a védelem vezetője...
Szóval tömören, ha valaki nem szeret sokat olvasni.
- Tiszteljük, és ne gúnyoljuk Lópezt;
- nem hiszem, hogy lesz változtatás és nem is változtatnék azon, hogy ki melyik sorozatban véd;
- szerintem is összeszedettebb a védelem Casillasszal.
Jahh, és én meg... megyek aludni.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Mert Lopez idejövetele előtt nem Pepe-Ramos-Marcelo trió állt Iker előtt a védelemben? Ismerik már egymás kívülről-belülről, hosszú-hosszú évek óta. egyedül Carvajal az új ember.dzsi91 írta: be kell járatni legyen összeszokva a védelemmel...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem van, ő véd a bl-ben és a kupában, be kell járatni legyen összeszokva a védelemmel...Talán tényleg most jött el az idő, Lopez God módban védett hósszú ideig, de mostanában azért rendre elmaradnak a bravúrok, Casillas-nak is megvannak a hiányosságai de a bravúrokat még azon a kevés meccseken is szállította...Nagyon sokáig Lopez mellett voltam, de figyelembe véve a bl-t és a kupát is Ikert védetném a hátralevő bajnoki meccseken. Persze nem lennék korrekt tudom, de szerintem Casillas most nagyon élne a lehetőséggel, ahogy 2002-ben és ez a csapatszempontjából nagyon jó lenne.dannen írta:ebben az idényben már semmi értelme váltani. ha úgy van , akkor majd visszakerül iker jövőre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A bl-ben most iker odateheti magát alaposan,lesz védeni valója,igy itt az esély hogy visszaszerezze az elsőszámú hálóőr titulust.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Talán tényleg itt az ideje,h visszaálljon a rend, nem tudom. Ami viszont biztos,h a BL-ben Casillas fog védeni, és az a fontosabb. A bajnokságban már nem lesz rangadó. Ez a tegnapi meccs balszerencsés volt, van ilyen meccs. Nem könnyű most összeszedni a csapatot, Carlonak van feladata.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
A tegnapi meccset nem láttam, csak a gólokat néztem meg, így arról nem tudok nyilatkozni, viszont, ami már feltűnt egy ideje, hogy a kupákban jobban összeáll a védelmünk, és nekem úgy tűnik, mintha kevesebbet is hibáztak volna. Ha Diego áll a kapuban, akkor mintha klasszisokat esne a védők teljesítménye, attól függetlenül, hogy ki épp a 4 védőnk. Ennek oka van, és ezért gondolom azt, hogy Iker jobban tudja irányítani, segíteni a védelmet - ez a plusz viszont nem függ a formától, ellenben létfontosságú a nagy meccseken. De a tegnapi meccsen az első Bacca gól előtt fel is tűnt, hogy Diegot mintha leszögezték volna az 5ösre, ha megnézitek, egy centit sem mozdul meg, nem követi a labdát, abszolút nem él a játékkal. Ennek fényében mondom azt, hogy jelenlegi formájában, a liga és a csapat jelenlegi helyzetében kockázatosnak tartom a kezdetését.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
látszik, hogy hosszú távon Lopez nem Casillas.
fáintos kapus, megbízható, szerintem tökéletes csere. amikor megjött a Sevilla kispadjáról megérezte az esélyt, odatette magát, bizonyított. kétségtelen.
de
de gondolkodjunk el egy tényen. nincsenek véletlenek. NYILVÁN nem véletlen lett Iker az aki, és Diego Lopez meg sokan mások azok akik, és futottak be hozzá képest akkora karriert, amekkorát. Ikerben van egy plusz, amire születni kell. csillagzat, vagy bárhogy nevezzük.
nyilván nem véletlen, hogy ő az ikon, a 150 szeres válogatott, a válogatott és a Blancók örökös kapitánya, többszörös BL győztes, Európa bajnok, Világbajnok meg sorolhatnám.
amikor kellet. amikor égett a ház. amikor elszállni látszott az esély MINDIG hozzá tudott tenni. EB döntő, VB elődöntő, döntő, negyeddöntő. vagy a Valencia elleni emlékezetes és legendás BL döntős beugrás.
véletlenek nincsenek.
fáintos kapus, megbízható, szerintem tökéletes csere. amikor megjött a Sevilla kispadjáról megérezte az esélyt, odatette magát, bizonyított. kétségtelen.
de
de gondolkodjunk el egy tényen. nincsenek véletlenek. NYILVÁN nem véletlen lett Iker az aki, és Diego Lopez meg sokan mások azok akik, és futottak be hozzá képest akkora karriert, amekkorát. Ikerben van egy plusz, amire születni kell. csillagzat, vagy bárhogy nevezzük.
nyilván nem véletlen, hogy ő az ikon, a 150 szeres válogatott, a válogatott és a Blancók örökös kapitánya, többszörös BL győztes, Európa bajnok, Világbajnok meg sorolhatnám.
véletlenek nincsenek.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem is ideje vissza tenni őt a kezdőbe. Lopez nagyon nincs most formában. Valamint a kövi meccseken már elkél egy igazi kapitány a sereg élére.