En nem vagyok egy Trump rajongo, sot jobban orulnek egy Demokrata adminisztracionak (nem Harrisnek elsosorban), de felesleges azok fennakadni ilyen kiragadott klipekbol, hogy valakinek van humora. Pont most hallgattam meg, egesz jo kis beszelgetes volt. Trump poziciojat fixen nem gyengitette, hogy leult egy vagatlan 3 oras beszelgetesre.Bencze írta:Butyok szerint ez az ertelmes ember:hehetheoriginal írta: Donald "you're fired" trump joe rogannel, kamala bruce springsteennel meg eminemmel, nehez a valasztas
(Eminem kurvanagy csalodas, agyara ment a drog)
Ami hireket es videokat latok a temaban, kamala teljesen eletkeptelen script meg teleprompter nelkul, total ostoba es idiota dolgokat mond, mar ha egyaltalan mond valamit.
Nem tudom ki lenne jobb, amerikanak biztos, hogy trump, europanak, nekunk max annyiban is inkabb trump, hogy legalabb ra lennenk kenyszerutve, hogy osszefogjunk vegre, es valoban egy unio lenne az arab, muszlim, orosz, kinai befolyas ellen
https://www.reddit.com/r/JoeRogan/s/nTUWTPKtU4
Politika
- BlancoMark
Re: Politika
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Csak egy ehhez hasonlot mutass Harristolhehetheoriginal írta: Az oreg harrisrol is linkelj mar vmit, gyanitom rola tobb fassag van annak ellenere, hogy rovidebb ideje van porondon
https://x.com/accountablegop/status/184 ... ko3_xRlgtA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. október 26., szombat 19:04-kor.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
nehéz elképzelni.hehetheoriginal írta: gyanitom rola tobb fassag van
Toroczkait kb annyira lehet komolyan venni, mint amennyire az MKKP komolyan vette, mikor reagáltak egy Toroczkai szerint Kutyapárthoz köthető konteóra...
Itt is összekombinált mindent mindennel, csak amire alapozza a hülyeségeket már azok se igazak.
Gyönyörűen ki is figurázták, hogy milyen szintűek ezek a nagy nyomozások.
A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál
Semmi meglepő, itt már egészségügyi papírokat is nyugodtan nyílvánosságra lehet hozni gond nélkül...
Itt is összekombinált mindent mindennel, csak amire alapozza a hülyeségeket már azok se igazak.
Gyönyörűen ki is figurázták, hogy milyen szintűek ezek a nagy nyomozások.
A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál
Semmi meglepő, itt már egészségügyi papírokat is nyugodtan nyílvánosságra lehet hozni gond nélkül...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az oreg harrisrol is linkelj mar vmit, gyanitom rola tobb fassag van annak ellenere, hogy rovidebb ideje van porondon
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Butyok szerint ez az ertelmes ember:hehetheoriginal írta: Donald "you're fired" trump joe rogannel, kamala bruce springsteennel meg eminemmel, nehez a valasztas
(Eminem kurvanagy csalodas, agyara ment a drog)
Ami hireket es videokat latok a temaban, kamala teljesen eletkeptelen script meg teleprompter nelkul, total ostoba es idiota dolgokat mond, mar ha egyaltalan mond valamit.
Nem tudom ki lenne jobb, amerikanak biztos, hogy trump, europanak, nekunk max annyiban is inkabb trump, hogy legalabb ra lennenk kenyszerutve, hogy osszefogjunk vegre, es valoban egy unio lenne az arab, muszlim, orosz, kinai befolyas ellen
https://www.reddit.com/r/JoeRogan/s/nTUWTPKtU4
Na jó, ezen már nem tudok nevetni se. Esküszöm sajnállak.kiserik írta:Erre nem tudok mit mondani, csak hogy butaság. Talán az egyetlen politikai erő ma Magyarországon, akik korrupció mentesek minden szinten. És elég jó ügyek mentén politizálnak.Realista24 írta:A Mi Hazánk jobb ha sehonnan nem erősödik.
Nem követtem a rendezvényeket, így nem tudom miről van szó, de gondolom miről van szó. Ez gyakorlatilag a párt politikai részéhez szinte semmit nem tesz hozzá. Kellenek a bolondok is, mert így is kicsi a támogatottság.csababarca írta:Nem az lmbtq-zás sok, az egy látszathergelés, meg valamit a semmilyen Dúró-Dúróné párosnak is csinálni kell.kiserik írta:
Erre nem tudok mit mondani, csak hogy butaság. Talán az egyetlen politikai erő ma Magyarországon, akik korrupció mentesek minden szinten. És elég jó ügyek mentén politizálnak. Pesze az LMBTQ-zás sok lehet egyeseknek, ahogy sokaknak pont az LMBTQ propaganda volt sok.
A sok az pl nálam a konteo, a sefüle-sefarka érvelések. Nem megyek bele, felesleges.
Illetve ami sok az alusipkások, akiket engedtek beszélni pl a mostani rendezvényükön.
Toroczkai amúgy tök korrekt beszédet mondott, de előtte volt pár félnótás, akik elég durva dolgokat mondtak, pl a kereszténység-magyarság viszonya, ami már-már a jóizlés határát súrolja, és abszolút szakmaiatlan, de mellette logikátlan is.
Egyébként hiába erősödik a tisza, én majd hiszem ha látom. Nem tudom elképzelni a kormányváltást, egy kétharmad elkerülését talán.
Egyszerűen a választókerületeket nem fogják tudni hozni, ott tarolni fog a fidesz szerintem, még mindig.
A második résszel egyetértek. Szerintem is kicsi a valószínűsége a kormányváltásnak. Ezért nem értem a Tisza politikáját. Ez a mindenki ellenség csak meg fogja osztani a maradék ellenzéki szavazatot a választókerületekben, ezzel csökkentve a tiszás jelölt esélyeit. ÍÉdemesebb lenne szerintem egy lépést hárta lépni, és azt kommunikálni, hogy a választókörzetek a legfontosabbak. Listán szavazzon aki akar esetleg másra, de ott inkább csak a Tisza jelöltjére. Ezzel talán több egyéb szavazót is be lehetne húzni.
Mindegy, '26 még messze van. Majd meglátjuk mi lesz.
ui:
Ez olyan szép tőled. Toroczkai a náci, Magyar Péter pedig a nem NER lovag, aki ugyan úgy lopta szét az országot 14 évig, ahogy tudta urambátyám módszerekkel.ferni írta:Toroczkai, aki...Toroczkai amúgy tök korrekt beszédet mondott
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Toroczkai, aki spanyol náci gyűlésekre járt, ahol kart lendített és erről videós felvétel is van és miután nem tudott a Jobbik élére jutni, ott hagyta őket, mert túl ellangyultak...Toroczkai amúgy tök korrekt beszédet mondott
Egyetlen párt, akiknek az Ifjúsági részlegen az a menő, hogy Hitlert Vezérnek szólítsák két karlendítős fotó között...
Szép na.
Toroczkai beszélőkéje meg elképesztően jó, nagyon szépen tudja mutatni a jó oldalát, azt a hülye konteós baromságait vagy esetleg a rasszista nézeteit meg ilyenkor szépen elteszi a fiókba.
Írtam már ezt az Andrew Tate hasonlatot, bevonzza az embereket azokkal a dolgokkal, amikkel még akár én is egyet tudok érteni, aztán ahogy egyre lejjebb kerülünk ebben a spirálban meg kezdődnek ezek az idióza dolgok és sok ember azokhoz is bólogatni fog, mert hát előtte is de jókat mondott.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem az lmbtq-zás sok, az egy látszathergelés, meg valamit a semmilyen Dúró-Dúróné párosnak is csinálni kell.kiserik írta:
Erre nem tudok mit mondani, csak hogy butaság. Talán az egyetlen politikai erő ma Magyarországon, akik korrupció mentesek minden szinten. És elég jó ügyek mentén politizálnak. Pesze az LMBTQ-zás sok lehet egyeseknek, ahogy sokaknak pont az LMBTQ propaganda volt sok.
A sok az pl nálam a konteo, a sefüle-sefarka érvelések. Nem megyek bele, felesleges.
Illetve ami sok az alusipkások, akiket engedtek beszélni pl a mostani rendezvényükön.
Toroczkai amúgy tök korrekt beszédet mondott, de előtte volt pár félnótás, akik elég durva dolgokat mondtak, pl a kereszténység-magyarság viszonya, ami már-már a jóizlés határát súrolja, és abszolút szakmaiatlan, de mellette logikátlan is.
Egyébként hiába erősödik a tisza, én majd hiszem ha látom. Nem tudom elképzelni a kormányváltást, egy kétharmad elkerülését talán.
Egyszerűen a választókerületeket nem fogják tudni hozni, ott tarolni fog a fidesz szerintem, még mindig.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A folyamatos megosztás azt jelenti amit ferni meg gutihaz14 csinál. Tudod létezik olyan, hogy felelősség. Ezért tudok tükörbe nézni, mert volt annyi sütnivalóm, hogy soha nem aszisztáltam ehhez a posványhoz, amit ma Magyarországon van. Szembe köpni valója azoknak lenne, akik leszavaztak a kormánypártra, most meg verik a mellüket, hogy nem lett jó vége. A témára még később visszatérek, remélem majd ha oda jutok, akkor nem már olyan fura a gondolkodás módom.h3x0r írta:Olyan fura nekem ez, hogy kiserik, a bizonytalan szavazó, aki várja, hogy Magyar Péter végre meggyőzze őt. Miközben mindenki látja, hogy a Mi Hazánkkal tudsz a legjobban azonosulni, ők képviselik azt, amiket a világról gondolsz, nem véletlenül osztod meg folyamatosan az onnan származó híreket, véleményeket. Nem tud olyat tenni se Magyar, se Toroczkai a következő másfél évben, hogy megváltozzon a véleményed. Saját magad szembe köpése lenne, ha a Tiszára és nem a Mi Hazánkra szavaznál.kiserik írta: Ferni, én megértelek. Nekem a hitelességet el kell érdemelni. Van rá 2 évük. Meglátjuk. MP-nek eddig nem sikerült. Ezért is kértem az EP-s videókat. Hoztál 6-ot, amiből 1 db értékelhető, Gerzsenyi felszólalása az árvízzel kapcsolatban. A többi vagy Fidesz szidás, vagy inkább ismeretterjesztő dolog, ami nem rossz, de nem kapcsolódik szorosan a tényleges munkához. Én arra vagyok/leszek kíváncsi, hogy milyen értékeket fognak kint képviselni, hogyan fognak felszólalni, vitázni, szavazni (nem tartózkodni, szavazni)? Tudod, nem az, hogy mit mondanak/ígérnek, hanem, hogy mit tesznek.
Számomra az a prioritás, hogy olyanra szavazzak, akinek a mondókájával, tetteivel egyet tudok érteni. Emellett prioritás a mostani kormány leváltása és az is, hogy nem egy újabb teljhatalmú kormányunk legyen. Kellenek a fékek.BlancoMark írta: kiserik, mi szamodra a prioritas egyebkent? Egy kormanyvaltas es ezaltal uj irany, vagy a Mi Hazank bejutasa az orszaggyulesbe es a jelenlegi rendszer megmaradasa ujabb 4 evre?
En szemely szerint valoszinuleg (es szerintem meg rengetegen) egy szavazatos Tisza szavazok leszunk, ha nyernek 2026-ban. A Fidesz hatalmasat fog gyengulni a propaganda es a hatorszag nelkul, ott is sok szavazo fog felszabadulni. Bal oldali part sincsen gyakorlatilag. Szoval fixen sok-sok uj politikai ero jelenne meg a palettan akikkel majd sok jelenleg Tiszas jobban fog tudni azonosulni. De eloszor el kell takaritani ezt a mocskos, korrupt rendszert. Nincs mas opcio. 'Eloszor a munka, aztan a szorakozas'.
A Mi hazánknak mindegy, hogy a Fidesz, vagy a Tisza bukik, mindenhonnan tud majd elszipkázni szavazókat. Már írtam korábban, a Tisza nélkül bővel 10+%-os lenne mára a párt. Bizonyíték az elért eredmény a megyei listán, ahol a Tisza nem indult. Így kijelenthető, hogy bizony sokan átszavaztak a Tiszára a nagyon jó reményében.'shutterisland írta:ha egy mar fixen 15% koruli es kozben egyre erosodo, nepszerusodo part lenne a mi hazank, aki majd kormanyvalto erove nohetne ki magat, akkor megertenem a masodik opciot is.kiserik, mi szamodra a prioritas egyebkent? Egy kormanyvaltas es ezaltal uj irany, vagy a Mi Hazank bejutasa az orszaggyulesbe es a jelenlegi rendszer megmaradasa ujabb 4 evre?
viszont a valosag az, hogy 2019 ep 3.3%, 2022-es valasztasokon 6% , most 24-ben pedig 6.7%, azota pedig azon a 4-5 kozvelemenykutatason, amit publikaltak, kb 5%-ra merik oket.
ebben nincsen sokkal tobb, ellenben ha bukna a fidesz, az onnan leolvado szazezrekbol tudnanak elszipkazni.
A közvéleménykutatós rész pedig megint a jó öreg átverős. Minden szavazás előtt 5% alá mérik ezeket a pártokat, mert 5% a küszöb. Aki ezt benyalja, az a végén leszavaz egy erősebb alternatívára. Ennyit jelent, semmi többet. Régi, de hatásos módszer azoknál, akik elég hiszékenyek és nem foglalkoznak a politikával, vagy csak nagyon felületesen.
És eljutottunk a legfontosabb részhez, a mai értelmes ember agymosásához. A magyar választási rendszer úgy működik, hogy egyszerre 2 külön szavazás folyik. Választunk 106 egyéni körzetben 1-1 embert (mandátumot) és 96 mandátumot listán (ugye itt 5% a küszöb). A hihetetlen, hogy nem kötelező mind a 2 listán ugyan arra a pártra szavazni.Pite86 írta: Kb 2018- óta párt úgymond a Mi hazánk... Azóta is csak az az 5-7% sikerült nekik, ezen nagyon nincs mit beszèlni szerintem.
Persze megèrtem, hogy valakinek ez a párt is szimpatikus ès egy ideális világban a pártok sokszínűsège jó dolog ès lehetne rájuk szavazni bátran.
Anno èn is szimpatizáltam velük mèg a legelejèn, de ebben a mai világban, Magyarországon ami most itt kialakult ès ami várható lesz majd 26-ban kizárt, hogy egy ilyen "remènytelenül pici" pártra szavazzak amikor vègre van lehetősèg változtatni.
Vicc, de három fèle módon lehet Orbánèkat támogatni a további
tènykedèsükben.
- elmèsz ès a Fideszre húzod be.
- ha egy ilyen apró pártra szavazol.
- ha nem mèsz el.
Szomorú dolgok ezek, de sajnos ez a helyzet.
Ha én felelősen gondolkodom, és mondjuk nem értek teljesen egyet a Tiszával, de azt látom, hogy ők a legesélyesebbek, mint kihívó és talán nem akarják elárulni a hazát, akkor az egyéni körzetben leadom a voksomat a Tisza jelöltjére, ezzel megpróbálva 1 mandátumhoz juttatni őket, de országos listán meg leadom a nekem szimpatikusabb pártnak (Mi hazánk, Kutyák, akárki, akinek van esélye bekerülni) ezzel segítve őket a bejutásban és megpróbálni valami féket bevinni a parlamentbe.
Ezzel a módszerrel ugyan úgy le lehet győzni a Fideszt (szinte minden az egyéni körzetekben dől el, ezt is látni kellene), de megfékezhető a teljhatalom és színesíthető a parlament. Mondjuk nagyon jó lenne egy 46% Tisza, 42% Fidesz 6-6% Kutyák és Mi hazánk, vagy valami ilyesmi. Kisebbségi kormány (ugye a Tisza ás a Mi hazánk is kijelentette, hogy nem kötnének koalíciót senkivel) és kezdhetnénk tanulni a demokráciát. Még az alkotmányozó nemzetgyűlés összehívására is lenne esély.
Erre nem tudok mit mondani, csak hogy butaság. Talán az egyetlen politikai erő ma Magyarországon, akik korrupció mentesek minden szinten. És elég jó ügyek mentén politizálnak. Pesze az LMBTQ-zás sok lehet egyeseknek, ahogy sokaknak pont az LMBTQ propaganda volt sok.Realista24 írta:A Mi Hazánk jobb ha sehonnan nem erősödik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Mi Hazánk jobb ha sehonnan nem erősödik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, nem kell az újabb kétharmad, túl gyorsan erősödnek...Pipita írta:Foylamatosan hozod az érveket, hogy miért NE szavazzunk Magyar Péterre.ferni írta:
Ezt szeretem, szóval gyakorlatilag, ha a Tiszára szavaz az ember, akkor a Mi Hazánkra is szavaz...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Foylamatosan hozod az érveket, hogy miért NE szavazzunk Magyar Péterre.ferni írta:Ezt szeretem, szóval gyakorlatilag, ha a Tiszára szavaz az ember, akkor a Mi Hazánkra is szavaz...'shutterisland írta:
ebben nincsen sokkal tobb, ellenben ha bukna a fidesz, az onnan leolvado szazezrekbol tudnanak elszipkazni.
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kb 2018- óta párt úgymond a Mi hazánk... Azóta is csak az az 5-7% sikerült nekik, ezen nagyon nincs mit beszèlni szerintem.
Persze megèrtem, hogy valakinek ez a párt is szimpatikus ès egy ideális világban a pártok sokszínűsège jó dolog ès lehetne rájuk szavazni bátran.
Anno èn is szimpatizáltam velük mèg a legelejèn, de ebben a mai világban, Magyarországon ami most itt kialakult ès ami várható lesz majd 26-ban kizárt, hogy egy ilyen "remènytelenül pici" pártra szavazzak amikor vègre van lehetősèg változtatni.
tènykedèsükben.
- ha nem mèsz el.
tènykedèsükben.
- ha nem mèsz el.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igy probalom kiseriket behuzni.
egyebkent csak felig vicc szerintem, tobbszor irtam mar, ha kikap a fidesz, akkor egy oriasi reteg (megfelemlitettek, megvettek, a patkanyok a sullyedo hajorol, stb) szepen lepnek is le a szavazobazisukbol, illetve a korfa alakulasa sem kedvez nekik.
a mi hazank onnan tudna "erositeni" leginkabb.
egyebkent csak felig vicc szerintem, tobbszor irtam mar, ha kikap a fidesz, akkor egy oriasi reteg (megfelemlitettek, megvettek, a patkanyok a sullyedo hajorol, stb) szepen lepnek is le a szavazobazisukbol, illetve a korfa alakulasa sem kedvez nekik.
a mi hazank onnan tudna "erositeni" leginkabb.
Ezt szeretem, szóval gyakorlatilag, ha a Tiszára szavaz az ember, akkor a Mi Hazánkra is szavaz...'shutterisland írta:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha egy mar fixen 15% koruli es kozben egyre erosodo, nepszerusodo part lenne a mi hazank, aki majd kormanyvalto erove nohetne ki magat, akkor megertenem a masodik opciot is.kiserik, mi szamodra a prioritas egyebkent? Egy kormanyvaltas es ezaltal uj irany, vagy a Mi Hazank bejutasa az orszaggyulesbe es a jelenlegi rendszer megmaradasa ujabb 4 evre?
viszont a valosag az, hogy 2019 ep 3.3%, 2022-es valasztasokon 6% , most 24-ben pedig 6.7%, azota pedig azon a 4-5 kozvelemenykutatason, amit publikaltak, kb 5%-ra merik oket.
-
- BlancoMark
kiserik, mi szamodra a prioritas egyebkent? Egy kormanyvaltas es ezaltal uj irany, vagy a Mi Hazank bejutasa az orszaggyulesbe es a jelenlegi rendszer megmaradasa ujabb 4 evre?
En szemely szerint valoszinuleg (es szerintem meg rengetegen) egy szavazatos Tisza szavazok leszunk, ha nyernek 2026-ban. A Fidesz hatalmasat fog gyengulni a propaganda es a hatorszag nelkul, ott is sok szavazo fog felszabadulni. Bal oldali part sincsen gyakorlatilag. Szoval fixen sok-sok uj politikai ero jelenne meg a palettan akikkel majd sok jelenleg Tiszas jobban fog tudni azonosulni. De eloszor el kell takaritani ezt a mocskos, korrupt rendszert. Nincs mas opcio. 'Eloszor a munka, aztan a szorakozas'.