Spanyol bajnokság
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Spanyol bajnokság
egy óriási tömegverekedésnek örülnék rengeteg sérült játékossal és piroslappal.
de szokásos puszipuszi lesz.
de szokásos puszipuszi lesz.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ahogy közeledik a meccs, egyre jobban érzem én is ezt. A józanész nem feltétlen ezt diktálná, főleg az X miatt. De szerintem idén az Atma veszélyesebb lesz. De egye fene, sírjon csak Katalónia!lordgabi írta: Senki ellen nem tudnék szurkolni katalánéknak, kapjanak csak ki, és minél több legyen az előnyünk velük szemben
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Senki ellen nem tudnék szurkolni katalánéknak, kapjanak csak ki, és minél több legyen az előnyünk velük szemben, többiek úgyis leeresztenek majd a végére. Remélem a Girona valahogy bentragad a végén a 2., 3. helyen mögöttünk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Persze, ez egyertelmu, csak en ugy vagyok vele, h egy barca vereseg mindig jol jon, plane most mikor amugy sincsenek a legjobb passzban, kicsit megjobban zuhanna a hangulat.Csabi írta: igazából mindegy, mind a kettő mögöttünk. valamelyik pontot veszít.
Atleticoval meg ugy vok, hogy naluk barmikor johet egy olyan las palmas elleni vereseg mint par hete. Barca azokat ugyis behúzgálja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mester77
Így van. Ez most egy olyan meccs, hogy nekünk minden jó.Csabi írta: igazából mindegy, mind a kettő mögöttünk. valamelyik pontot veszít.
Ha ez, vagy ha az veszít. Úgyis jó.
Legbabább egy X lenne
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igazából mindegy, mind a kettő mögöttünk. valamelyik pontot veszít.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
12 szezon
24 bajnoki meccs
1 gyozelem
Simeone merlege a barca ellen, csak liga meccsek. Azert ez eleg gyaszos sztem, valamit villanthatna ma.
24 bajnoki meccs
1 gyozelem
Simeone merlege a barca ellen, csak liga meccsek. Azert ez eleg gyaszos sztem, valamit villanthatna ma.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem hinném hogy hosszabb távon miattuk kellene idegeskedni. De ha ezek a következő meccseik az nagyon fasza, hátha pontot szereznek a két riválisunktól most ameddig még pörögnek.Yazid írta: Jó lenne már visszavennének.
Barca, betis, atletico. Ez már huzosabb lesz
Jó lenne már visszavennének.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
A Girona ma sem szarozik, 10 perc alatt lőnek hármat a Valenciának.
Szerk: mégse les miatt elvették a harmadikat.
Szerk: mégse les miatt elvették a harmadikat.
2013.05.28
11.45
11.45
Mert egy csicskák a spanyolok.Tavasszal is rendre akkor vannak a nagy rangadók amikor élet halál meccseket kell vívni a Bl-ben.poronty írta: Nico Williams hosszabbított 2027-ig.
Amúgy az miért van, hogy mi szombaton játszunk a Grnadával, miközben szerda este volt BL meccsünk, viszont a barca-atleti rangadót vasárnap estére rakják, miközben mindkét csapat kedden játszott a Bl-ben?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nico Williams hosszabbított 2027-ig.
Amúgy az miért van, hogy mi szombaton játszunk a Grnadával, miközben szerda este volt BL meccsünk, viszont a barca-atleti rangadót vasárnap estére rakják, miközben mindkét csapat kedden játszott a Bl-ben?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Yep, es CS0ki irta, hogy nem azert neztek meg, mert Ramos reklamalt, hanem mert szoltak a sporinak a VAR szobabol.realmadrid95 írta: A Real Sociedad - Sevilla mérkőzésen Sergio Ramos egy durva belépő után megkapta második sárga lapját és kiállították. A hátvéd reklamált, hogy nézzék vissza az esetet. A VAR végül tényleg kihívta Ortiz játékvezetőt, hogy nézze vissza a szabálytalanságot.
A sípmester végül eltörölte Ramos második sárga lapját és azonnali piros lapot mutatott fel neki.
Volt mar valamelyik topikban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A Real Sociedad - Sevilla mérkőzésen Sergio Ramos egy durva belépő után megkapta második sárga lapját és kiállították. A hátvéd reklamált, hogy nézzék vissza az esetet. A VAR végül tényleg kihívta Ortiz játékvezetőt, hogy nézze vissza a szabálytalanságot.
A sípmester végül eltörölte Ramos második sárga lapját és azonnali piros lapot mutatott fel neki.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Dehogynem, Golden Boykrisz24 írta: Miguel Gutiérrez amúgy nagyon ügyes szerintem. Fizikailag viszont pont az ellentéte fran-nak magas vékony, ezert fizikailag elbillentheto. Nekem amúgy amikor játszott is Tetszett a játéka. Remélem nem herdaljuk el, mert ez a balde egy fokkal nem jobb nála...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Miguel Gutiérrez amúgy nagyon ügyes szerintem. Fizikailag viszont pont az ellentéte fran-nak magas vékony, ezert fizikailag elbillentheto. Nekem amúgy amikor játszott is Tetszett a játéka. Remélem nem herdaljuk el, mert ez a balde egy fokkal nem jobb nála...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Girona nem adja magát...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tipikus, mindenki ellenünk szívja fel magát...Csabi írta: a szevijja utoljára szeptemberben nyert meccset a bajnokságban. ma se fognak. nyilván mi így sem tudtuk megverni őket.
drága szergiónkat most varozták ki pirossal.
Utána még kiállítottak valakit tőlük.