Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 12., csütörtök 14:38

Jól van, fasza lesz ez a Last of Us. Játék ismerete nélkül is beszippantott a pilot, a casting miatt sokat kritizált Bella Ramsey pedig magasan a legjobb eddig. Már kedvenc lett a karaktere. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2023. január 10., kedd 7:57

Halfkey írta:
h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.

Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.

Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.

Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.

Kicsit lassan indul be, de nálam is a tavalyi év legjobbja. Nagyon érdekes a munkahelyi világ, ami engem mondjuk már az első résztől kíváncsivá tett. Egyre jobban építi a karaktereket, és aztán az utolsó rész pedig olyan izgalmas, hogy örülnék, ha a következő évad már holnap jönne.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. január 10., kedd 7:41

Az ünnepek alatt két sorozatot láttam.
Acapulco: 10/8
Clark: 10/7

Tavalyi évből, amiket meg lattam és jó volt: Sárkányok haza, Black bird
Azt hiszem ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 9., hétfő 22:07

h3x0r írta: Severance 1x1

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.

Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.

Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 9., hétfő 22:02

Severance 1x1

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 18:00

Leszarom :lol:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 8., vasárnap 15:46

hehetheoriginal írta: Money booth néven nyilvan usabol masolt cucc
Ügyesen tudsz Guglizni de Money booth az maga a doboz a neve, nem volt ilyen című show.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 15:44

Money booth néven nyilvan usabol masolt cucc
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 15:40

nem a fort boyard volt, hanem studioban toltak, az remlik.

lehet a fejtorok topicba kellett volna. :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. január 8., vasárnap 15:20

Fort Boyardnak a vége volt hasonló. Ott aranypénzeket kellett gyűjteniük.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 8., vasárnap 15:03

Én emlékszem rá, viszont basszus passz, hogy melyik vetélkedő része volt. De most már b*ssza az agyam nekem is, kösz szépen :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 14:37

sajna gugli nem segitett, egyetlen gyakori kerdesek kerdest talaltam csak, amire nem volt valasz. :mrgreen:

tisztan emlekszem, hogy a 90-es evekben ment es az emberke, aki beszallt a kabinba, bizonyos ido alatt probalt meg minel tobb repkedo bankjegyet elkapni, tomkodtek a zoknijukba, nadragjukba, stb, es a vegen, mikor lejart az ido, akkor kijottek es annyit nyertek, amennyit osszeszedtek.

azt hittem, az oreg rokak tudjak. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 14:16

fasz- punci- es seggdekoltazsszellozteto show, a tv2-n ment :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 8., vasárnap 14:09

'shutterisland írta: ez most eleg random, de emlekszik valaki arra a regi magyar musorra/vetelkedore amiben az embereket valami kabinba becsuktak, bekapcsoltak valami szélgépet es a repkedo bankjegyeket kellett osszeszedni ?
nem ugrik be a neve. :mrgreen:
Legyél te is kiserik? :D

Sok ilyen klipet láttam de magyar show nekem nem rémlik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 12:03

ez most eleg random, de emlekszik valaki arra a regi magyar musorra/vetelkedore amiben az embereket valami kabinba becsuktak, bekapcsoltak valami szélgépet es a repkedo bankjegyeket kellett osszeszedni ?
nem ugrik be a neve. :mrgreen:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 5., csütörtök 12:03

nzooli93 írta: Én mindenhol csak rossz kritikákat olvastam róla, úgy hogy el se kezdtem. Imdb-n is 4,4 ponton áll, ami azért nem túl csábító. Bár biztos sokan lepontozták ,mert hogy Cavill is kilépett a Franchiseból :D
Jaja emiatt én is óvatos voltam, de az internet mindig nagyon polarizáló, szóval sejtettem, hogy nem lesz annyira rossz (eddig legalábbis nem volt :mrgreen: ) amennyire lehúzzák. Összesen 4 óra, ha hulladék akkor is belefér.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. január 5., csütörtök 11:30

Én mindenhol csak rossz kritikákat olvastam róla, úgy hogy el se kezdtem. Imdb-n is 4,4 ponton áll, ami azért nem túl csábító. Bár biztos sokan lepontozták ,mert hogy Cavill is kilépett a Franchiseból :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 5., csütörtök 11:28

Új witcher minisorozat megvolt már valakinek?

Egy rész volt meg eddig, és a történetmesélés hagy kívánnivalót maga után - az első 10 percet teljesen felesleges volt megcsinálni.

A látvány viszont nagyon bejön eddig.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 27., kedd 23:09

_Bushido_ írta:
wZoLee7 írta: Gondoltam mivel mostanában nagyon nincs mit nézni meglesem a Wednesday-t, ha már annyi jót hallani és olvasni róla. Semmit nem vártam, sőt mivel netflix még annyit sem.Az eredeti Addams family nekem telejsen kimaradt. Kb tudtam a karaktereket, láttam képeket, itt-ott pár perc részlet de ennyi. Nekem tetszett. Azért is írtam ezt spoilerbe, még ha nem is kokrétan az, hogy ha valaki hozzám hasonlóan úgy ül neki, hogy semmit nem tud a világról, a a megnézése közben ismerje meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsére hamar túlugortak azon a részen hogy különleges képességő diákokat gyűjtenek be egy suliba aminek sejtelmes igazgatója van. Az új diák mindenben szuper és a múltja kisérti. Komolyan azt hittem egy Harry Potter remake-et nézek. Inkább a nyomozós rész uralta a sorozatot, adtak épp elég teret a mellék karaktereknek, nem toltak túl szerelmi vonalakat sem.
Emellett, illetve ez után állítólag a rajongók épp ezt hiányolták belőle. a szerelmi szálat! :lol: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na és persze a leszbikus szerelmi szálat a Wednesday és szobatársa között.
És szeretnék, ha ez a 2.évadban meg is történne :vivo:
cikk itt
remélem a készítőknek eszük ágában sincsen erre elvinni a storyt.
Fantasztikus lenne, egyenesen a foldbe allitanak az egesz sorozatot. Ha mar emberek azert sirnak es ezt akarjak akkor igazabol az emberiseg megerdemli a sok szart amit gyartanak es nezhetetlenek sok esetben

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 27., kedd 22:21

wZoLee7 írta: Gondoltam mivel mostanában nagyon nincs mit nézni meglesem a Wednesday-t, ha már annyi jót hallani és olvasni róla. Semmit nem vártam, sőt mivel netflix még annyit sem.Az eredeti Addams family nekem telejsen kimaradt. Kb tudtam a karaktereket, láttam képeket, itt-ott pár perc részlet de ennyi. Nekem tetszett. Azért is írtam ezt spoilerbe, még ha nem is kokrétan az, hogy ha valaki hozzám hasonlóan úgy ül neki, hogy semmit nem tud a világról, a a megnézése közben ismerje meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsére hamar túlugortak azon a részen hogy különleges képességő diákokat gyűjtenek be egy suliba aminek sejtelmes igazgatója van. Az új diák mindenben szuper és a múltja kisérti. Komolyan azt hittem egy Harry Potter remake-et nézek. Inkább a nyomozós rész uralta a sorozatot, adtak épp elég teret a mellék karaktereknek, nem toltak túl szerelmi vonalakat sem.
Emellett, illetve ez után állítólag a rajongók épp ezt hiányolták belőle. a szerelmi szálat! :lol: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na és persze a leszbikus szerelmi szálat a Wednesday és szobatársa között.
És szeretnék, ha ez a 2.évadban meg is történne :vivo:
cikk itt
remélem a készítőknek eszük ágában sincsen erre elvinni a storyt.

Vissza: