szó nélkül, igen, mert viszek neki egy doboz kockacukrot.Csabi írta:és mit gondolsz ezt kedira csak úgy szó nélkül hagyja?
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
Egyet kell, hogy értsek megint, de azért Reus tavaly a Gladbachban ezt játszotta, szóval nem idegen a számára a poszt, de minden évben elment egy meghatározó játékosuk és minden évben lazán pótolták eddig. Kíváncsi lesz a folytatásról.Csabi írta:A Dortmundban az a jó, hogy kötetlenek a posztok, és tegnap is ez volt a legnagyobb különbség. Úgy ismerik egymást ezek az emberek, hogy csukott szemmel is tudnának kényszerítőzni egymással. Elképesztő volt tegnap is. Ezért nem lehet Gündoganra rányomni, hogy irányító...ott mindenki mindenes. Amikor Götze kiesett, Reus úgy vette át a helyét, mintha a legtermészetesebb dolog lett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
és mit gondolsz ezt kedira csak úgy szó nélkül hagyja?
- hehe
azért egy modric-xabi-verratti-pogba-luis gustavo kp-val elég nyugodtan indulnék neki a jövő szezonnak...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Esetleg megoszthatnad velunk is, mert en peldaul kb egy meccsen lattam jatszani az olasz csodagyereket es kivancsi vagyok ra. :-)Toti írta:még csak most jutott időm arra, h megnézzek egy-két videót is verrattiról. rendesen nyomja a skilleket a gyerek. nem beszari. sajnos csak 1-2 meccsen láttam, de elég meggyőző.
jó lesz az.
ha jön carlo, jön ő is.
Carlo egyebkent szerintem szinte biztos hogy erkezik.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
még csak most jutott időm arra, h megnézzek egy-két videót is verrattiról. rendesen nyomja a skilleket a gyerek. nem beszari. sajnos csak 1-2 meccsen láttam, de elég meggyőző.
jó lesz az.
ha jön carlo, jön ő is.
jó lesz az.
ha jön carlo, jön ő is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
kell melléjük egy kéttüdejű állat. például pogba vagy kondogbia. de én vidalt is beraknám a kp-ra akárKerlon írta:Én Gündogant már, akkor bedobtam tavaly, amikor még nem is volt ekkora szám a Dortmund. Akkor mondtam már, hogy simán feledtette Sahint... Azóta túl is szárnyalta. Én is őt preferálnám Alonso helyett. Megnézném mire lennénk képesek egy Modric-Gündogan középpályával. Mindegyik jól passzoló sokat robotoló játékos, de lehet kéne még melléjük valaki.
rohadt jó nyár lesz.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
A Dortmundban az a jó, hogy kötetlenek a posztok, és tegnap is ez volt a legnagyobb különbség. Úgy ismerik egymást ezek az emberek, hogy csukott szemmel is tudnának kényszerítőzni egymással. Elképesztő volt tegnap is. Ezért nem lehet Gündoganra rányomni, hogy irányító...ott mindenki mindenes. Amikor Götze kiesett, Reus úgy vette át a helyét, mintha a legtermészetesebb dolog lett volna.
Én Gündogant már, akkor bedobtam tavaly, amikor még nem is volt ekkora szám a Dortmund. Akkor mondtam már, hogy simán feledtette Sahint... Azóta túl is szárnyalta. Én is őt preferálnám Alonso helyett. Megnézném mire lennénk képesek egy Modric-Gündogan középpályával. Mindegyik jól passzoló sokat robotoló játékos, de lehet kéne még melléjük valaki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amugy azt biztosan tudjuk, h Bale a jobb oldalon is ugyanolyan kvalitasu jatekos, mint a balon? Mert szerintem csak akkor kene leigazolni, ha CR klubot valtana, amugy nagyon kockazatos igazolas, amekkora osszegeket emlegetnek vele kapcsolatban.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én csak azért nem írogattam Gündogan nevét, mert szerintem mozdíthatatlan a Dortmundból. Bár Götze esetében is ezt hittem, aztán láss csodát...
Személy szerint én inkább a "németet" hoznám és nem pedig Verrattit, de akárki jön Khedira helyére, az biztosan előrelépés lesz.
Személy szerint én inkább a "németet" hoznám és nem pedig Verrattit, de akárki jön Khedira helyére, az biztosan előrelépés lesz.
- flori
jaja szerintem is van. ;)Nem hinném. A mozgásán is látszik, hogy benne bőven van potenciál. Csak mivel nekem úgy tűnt, hogy ő is inkább szervező, ezért vagy ő kell vagy Verratti. Az olasz érkezésére jelenleg nagyobb az esély. Ezért írtam a csapatba őt.
nekem jobban bejön,mint verratti.de hát ez az én problémám.
csak nehogy megint szarba nyúljunk,mert azt nem éljük túl..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na egen, ezért nem kell Bale Madridba, amíg ott van Cé.accel írta:mert cé van a baloldalon, és ő élvez prioritást.
Pontosan.flori írta:fogadjunk középre raknád..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(Illetve nem raknám sehova, maradjon csak a White Hart Lane-en.)
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem hinném. A mozgásán is látszik, hogy benne bőven van potenciál. Csak mivel nekem úgy tűnt, hogy ő is inkább szervező, ezért vagy ő kell vagy Verratti. Az olasz érkezésére jelenleg nagyobb az esély. Ezért írtam a csapatba őt.flori írta:akkor inkább úgy irom,hogy csak a dormundban képes igy játszani a köréépitett csapatban vagy máshol is?sahin egylábas és lassú.
gündogan kétlábas és gyors.
mi nyúltunk a szarba, ráadásul sérülten vettük, csakis mi vagyunk a hibásak.
félő ha szétszedik a dormundot nem lesz akkora durranás.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
mert cé van a baloldalon, és ő élvez prioritást.GT37 írta:Egy dolgot kérdeznék csak.
Bale-t miért játszatná mindenki a jobb szélen?
- flori
akkor inkább úgy irom,hogy csak a dormundban képes igy játszani a köréépitett csapatban vagy máshol is?sahin egylábas és lassú.
félő ha szétszedik a dormundot nem lesz akkora durranás.
isco nem szélső szerintem.bale meg tényleg klasszis játékos lett.már messze nem a megtolomavonal mellett emberke.Bale helyett Isco és okés.
isco meg jöhet,csak nem oda.
fogadjunk középre raknád..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2013. május 1., szerda 19:50-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egy dolgot kérdeznék csak.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
------------------------------------Casillas/Lopez
Carvajal/Arbeloa----Varane/Nacho--Ramos/Pepe---Marcelo/Coentrao
---------------Pogba/Casemiro---------------Verratti/Alonso
---------------------------------------Modric
----------Bale/Özil---------------------------------------Ronaldo/Jesé
-------------------------------Agüero/Benzema
Edző: Ancellotti
Bale helyett Isco és okés.
- hehe
sahin egylábas és lassú.flori írta:gundoganról nem nagyon láttam,hogy irt volna valaki..
nekem nagyot nőtt a szemembe,kva nagy császár a gyerek. :-) csak kérdéses hogy olyan lesz-e mint sahin.
- flori
gundoganról nem nagyon láttam,hogy irt volna valaki..
nekem nagyot nőtt a szemembe,kva nagy császár a gyerek. :-) csak kérdéses hogy olyan lesz-e mint sahin.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!