Attól, hogy igazad van még nem biztos, hogy helyesen cselekszel.Realista24 írta:Kepanak igaza volt. Mondják ők. Ezért kapott egy 225ezer eurós büntetést.
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
sky szerint holnap nem kepa véd a spurs ellen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A nagy Bede Ferenc megmagyarázta, de továbbra sem tudom elfogadni, hogy mit csinált a bíró? Ha valakinek felmutatják a cserét, és nem megy le az szerintem sárga, ha másért nem, időhúzás miatt. És ha továbbra sem megy le, akkor jöhet a második sárga, és piros.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kepanak igaza volt. Mondják ők. Ezért kapott egy 225ezer eurós büntetést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Sarri ki volt akadva Azpira, hogy nem csinált semmit.
csúful megfúrták a tekintélyét az öltözőben, s ezzel meszeltek is neki.
kíváncsi vagyok, ki fog átvenni egy ilyen csürhe bandát
csúful megfúrták a tekintélyét az öltözőben, s ezzel meszeltek is neki.
kíváncsi vagyok, ki fog átvenni egy ilyen csürhe bandát
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
ha jól rémlik azpi volt a csk és azt nyilatkozta, hogy túlságosan is távol volt kepától. valahol a középpálya környékén.
Laporte and Fernandinho both “felt something, muscular, they will be out for some weeks.”
nah, kezdődik. a szurika nem véd meg ettől.
Laporte and Fernandinho both “felt something, muscular, they will be out for some weeks.”
nah, kezdődik. a szurika nem véd meg ettől.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Más a kettő, itt a fáradt luizenrike engedélyt akart kérni messitől,hogy lecserélhesse ő meg mutatta ,hogy nyomd el magad.flori írta:Gyorsan előkeresték, hogy Isten fiának is sikerült már egy ilyet húzni, mint Kepának. Bevallom nekem azonnal beugrott, anno csodálkoztam is hogy nem kapták fel.
https://twitter.com/i/status/1099880966363930625
Sarri simán lecserélte a kapust aki nem volt hajlandó lemenni.
Amúgy ilyenkor azért nemártana egy csapatkapitány(tényleg most ki ott a csk?) a pályán aki odamegy és lerángatja a srácot a pályáról.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem a két szituáció merőben más.flori írta:Gyorsan előkeresték, hogy Isten fiának is sikerült már egy ilyet húzni, mint Kepának. Bevallom nekem azonnal beugrott, anno csodálkoztam is hogy nem kapták fel.
- flori
Gyorsan előkeresték, hogy Isten fiának is sikerült már egy ilyet húzni, mint Kepának. Bevallom nekem azonnal beugrott, anno csodálkoztam is hogy nem kapták fel.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kepa kb. ugyanezt lenyilatkozta, vagyis írta ki twitterre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
gunner írta:Magyarul is:
„Jó meccset játszottunk. A végén félreértés történt, úgy értettem, hogy Kepának problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek vele” – fogalmazott a szakember a Sky Sportsnak a lefújás után. -NSO
Ennyit erről... Félreértés.
Mikor Angliába került az öreg egy érdekes személyiségnek tűnt, nekem tetsző perspektívával rendelkezett, de egy karaktergyenge báb a szememben jelenleg...
Ha még őszinte is lenne ez a nyilatkozat, akkor sem javít a helyzeten. Ország világ előtt ásta alá az edző tekintélyét. Ha azt mondom lejössz, akkor takarodj le. Indoklás nélkül.Nem mutogatunk,nem hisztizünk...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Magyarul is:
„Jó meccset játszottunk. A végén félreértés történt, úgy értettem, hogy Kepának problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek vele” – fogalmazott a szakember a Sky Sportsnak a lefújás után. -NSO
Mikor Angliába került az öreg egy érdekes személyiségnek tűnt, nekem tetsző perspektívával rendelkezett, de egy karaktergyenge báb a szememben jelenleg...
"And my heart will leave you never."
krul. ez az. ez nem jutott eszembe hogy melyik meccsem lattam mar ugyanilyet. kosz
arra emlekeztem hogy tuti valogatott meccs volt.
arra emlekeztem hogy tuti valogatott meccs volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azon a bizonyos holland meccsen a 121.percben hoztak be krult.Fontos jatekost ki hagyna a vegere? Foleg a city ellen ahol nem igazan szereti atengedni a lasztit.
Caballero pedig csak azutan allt fel, hogy szoltak nski kepa huzodasa utan. Ha tenyezo lett volna akkor meg elotte elkezd ugralni meg oltozni.
szoval ez sem feltetlen magyarazat.
bar mondjuk keparol sem nagyon hallottam eddig barmi olyat, ami azt sugallna, fegyelmezetlen vagy ekkora arc.
peldaul ha egy balotelli vagy valaki mas bad boy huz egy ilyet, ott nem lepodnenk meg ennyire.
na kepaval is elmondattak hogy mindenki felreertett mindenkit. blabla.
biztosan az a kacsintas a kameraba is azert volt...
oltozon belul majd megoldjak ezt egymas kozott.
biztosan az a kacsintas a kameraba is azert volt...
oltozon belul majd megoldjak ezt egymas kozott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem meg mindegy, mert nagy show volt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Fontos jatekost ki hagyna a vegere? Foleg a city ellen ahol nem igazan szereti atengedni a lasztit.
Caballero pedig csak azutan allt fel, hogy szoltak nski kepa huzodasa utan. Ha tenyezo lett volna akkor meg elotte elkezd ugralni meg oltozni.
Persze nektek is lehet boven igazatok es ez a nyilatkozat csak nyugtatas celjat szolgalja. Kepat birom regota szoval elegge elfogult vagyok a szemelyevel.
Persze nektek is lehet boven igazatok es ez a nyilatkozat csak nyugtatas celjat szolgalja. Kepat birom regota szoval elegge elfogult vagyok a szemelyevel.
így van. kifele ezt kommunikálja mert ezt kell tennie. öltözőben majd leboxolják. én azt hittem az esetnél hogy ilyen idegállapotban majd lehordja a kepát a sajtótájékoztatón de úgylátszik előtte elszívott 5-6 szálat és megnyugodott.miert, ha nem all meg a jatek, akkor nem is lehet lebonyitani a tizik elott a cseret ?
csak kerdezem, sosem lattam meg erre precedenst.
egyebkent nekem inkabb ugy tunik, kifele ezt nyilatkozta, hogy a figyelem lekeruljon, hazon belul meg lemeccselik.
azert az nagyon komoly nyelvi korlatokat vetne fel, ha ez felreertes lenne.
olyan meg nincs hogy nem szakad meg a játék hát ha a chelseanél a labda gondolnak egyet és kirúgják akárhol ha látják hogy jön a csere és közel a vége.