Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 14:57

Remy írta:
petiamadridista írta: Ma nyerünk.
De szar az egész.
Amúgy.
Az jó, én 5-0-t érzek. :mrgreen: Fati, Griez 2x és Messi 2x.
Adom ezt is :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 24., szombat 14:55

De szar az egész.
Amúgy.
Az jó, én 5-0-t érzek. :mrgreen: Fati, Griez 2x és Messi 2x.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 14:55

RealMadridFanatic írta: Mit lattok meg ebben az Asensioban?
egyre kevesebbet :mrgreen:

amúgy meg szerintem vágyakozunk egy támadó játékos iránt, aki itt növi ki magát klasszis játékossá lesz "sztár"
úgy néz ki nem Asensio lesz az :(

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 14:53

De szar az egész.
Amúgy.
Adom, ennyi :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 24., szombat 14:49

Ma nyerünk.
De szar az egész.
Amúgy.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 24., szombat 14:41

James, Dybala kettős low budget kiadásban. De ugyanaz a traktor beütés, csak kevesebb góllal. A lövőkéje jó, de ennyi.

Pedig kegyetlen jól indult, pláne, hogy lényegében a semmiből vettük olcsón.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. október 24., szombat 14:34

és voltak pletykák, hogy a psg nagyobb pénzért vitte volna, talán abban a szezonban amikor 3-4 góllal kezdte az évet (17 v 18 nyara?). dejó lett volna :(

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 24., szombat 14:31

A sérülése előtt is egy alibi volt. Párszor mocskosul elsült az a balos, az sok emléket megszépít, mezőnyben mindig nulla volt, csak amíg nem ez az enervált, lassú, öreges, motiválatlan bagázs játszott mellette, nem tűnt fel annyira. A csávó a lövőjén kívül egy Mallorca szint.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 14:19

Érthetetlen mi történt Asensioval, sérülése előtt azért voltak jó időszakai a klubnál, sok fontos gólt szerzett, jól is játszott. Úgy látszik kettétörte a tavalyi súlyos sérülése. :(

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 24., szombat 14:08

Mit lattok meg ebben az Asensioban? iszonyat micsoda alibi amit bemutat. sokszor direkt nezem, es berohan 3 vedo koze es mutogat, hogy nem kapta. Oda, ahol eselye nem lenne labdahoz ferni. Sebessege semmi, dinamika semmi, vedot akkor ver meg, amikor keresztbe vezeti teljesen feleslegesen a labdat es pont nem er oda a kilepo vedekezo jatekos. Hosszaban nem nyer egy metert sem.

Arrol nem is beszelve, hogy a kocogos vedekezese mellett Alba annyiszor lephetne be tamadasba, amennyiszer nem szegyell. Lehet, hogy nem jatszik a serulese utan, de egyebkent szemely szerint majdnem biztos vagyok benne, hogy kezdeni fog.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 13:37

—Vini———Benzema———Asensio
——Valverde-Casemiro-Kroos
Mendy—Ramos—Varane——Nacho
———————Körte

VAMOOOOOOS!
:goat:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. október 24., szombat 13:27

Körtisz
Nacho Ramos Varane Mendy
Case Kroos Valverde
Vini Benz Jovic

Hétközi meccs borzasztó volt, de leginkább ez a néző nélküli, mini stadion stb..."hangulat" ( még 45 perc se ment le )
Ebbe belenézek, hátha jobban adja, de ha nem, gyorsan váltunk.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 24., szombat 13:24

Akkor szenvedos ~2 oranak nezunk elebe... :|
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 24., szombat 12:55

nem kell izgulni majd jön a csavar. balra Marcelo jobbra LV-Asensio szél :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 12:41

el magico írta: Remélem nem lesz megint Mendy jobboldalon elpazarolva, Marceloval másik oldalt (csak mert ez is benne volt az álmomban :lol: )
Kizárt, Nacho pihent hétközben
ő lesz a jobboson

A támadó 3-as érdekesebb, megtippelni sem tudom kiket rak be Zizu Benzema mellé :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 12:09

davi10 írta:
RealMadridFanatic írta: Nem büntetem magam Barca meccsekkel; azon kivul, hogy szabadon mozog, papiron melyik oldalrol indul Messi? Ha jobbrol, oda kell rakni Mendyt az eredeti helyere. Benne van dinamika, kelloen agressziv, talan meg tudna fogni. Marcelot szetszedik, az O oldalan zaporoznanak a tamadasok.

Jobbra pedig nehogy Asensio keruljon, folyamatosan Alba melysegi beindulasai hordoznak veszelyt, oda vissza kell lepnie a szelsonek. Gyanitom hasonlo lesz a felallas, mint a lentebb vazolt, es valoszinu Valverde kerul oda.
Elvileg jobbról indul, de gyakorlatban oda sétál, ahova éppen kedve tartja.
Alba pedig sérült volt, nem biztos, hogy kezdeni vagy egyáltalán játszani fog.

Tippek mára? Én a tavaszi Clásico-ra 2-0t tippeltem ide, az fordítva sült el, úgyhogy most mondok egy 0-5-öt :D

Eddig az volt a "felállás", hogy nálatok van egy jól összerakott védelem, visszafogottabb támadójátékkal, nálunk meg egy roncs védelem helyenként elfogadható támadójátékkal.
Erre mi elkezdtük kapott gólok nélkül a szezont (aztán a legutóbbi 2 bajnokin sikerült 1 gólt szerezni összesen), ti meg egy félidő alatt kaptatok 3-at a Shaktar-tól.
Bármi benne van, én a hazai pálya miatt 1 gólos hazai sikerre számítok.
abban se vagyok biztos, hogy idén rúgtunk összesen 5 gólt :mrgreen:
K

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. október 24., szombat 12:08

RealMadridFanatic írta: Nem büntetem magam Barca meccsekkel; azon kivul, hogy szabadon mozog, papiron melyik oldalrol indul Messi? Ha jobbrol, oda kell rakni Mendyt az eredeti helyere. Benne van dinamika, kelloen agressziv, talan meg tudna fogni. Marcelot szetszedik, az O oldalan zaporoznanak a tamadasok.

Jobbra pedig nehogy Asensio keruljon, folyamatosan Alba melysegi beindulasai hordoznak veszelyt, oda vissza kell lepnie a szelsonek. Gyanitom hasonlo lesz a felallas, mint a lentebb vazolt, es valoszinu Valverde kerul oda.
Elvileg jobbról indul, de gyakorlatban oda sétál, ahova éppen kedve tartja.
Alba pedig sérült volt, nem biztos, hogy kezdeni vagy egyáltalán játszani fog.

Tippek mára? Én a tavaszi Clásico-ra 2-0t tippeltem ide, az fordítva sült el, úgyhogy most mondok egy 0-5-öt :D

Eddig az volt a "felállás", hogy nálatok van egy jól összerakott védelem, visszafogottabb támadójátékkal, nálunk meg egy roncs védelem helyenként elfogadható támadójátékkal.
Erre mi elkezdtük kapott gólok nélkül a szezont (aztán a legutóbbi 2 bajnokin sikerült 1 gólt szerezni összesen), ti meg egy félidő alatt kaptatok 3-at a Shaktar-tól.
Bármi benne van, én a hazai pálya miatt 1 gólos hazai sikerre számítok.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. október 24., szombat 12:04

KAG írta: Egyébként holnapra
TBO
Militao - Varane - Ramos - Mendy
Valverde - Kroos - Casemiro - Modric
Benzema - Vini

Mondanám, h nem lesz tempó a csapatba és szélünk sem lesz igazán, de a jelenlegi szélsőket nézve se lennénk bentebb...
Sőt, lehet gyengébb összkép mutatkozna a pályán.
Militao szerintem nagyon jó 1v1ben, Ansu Fatit simán leszedné ott a szélén a pályáról. Lehet támadásban nem adna annyit hozzá, de szerintem hátul nagyon jól megoldaná, főleg egy Marcelohoz képest.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. október 24., szombat 11:47

Nem büntetem magam Barca meccsekkel; azon kivul, hogy szabadon mozog, papiron melyik oldalrol indul Messi? Ha jobbrol, oda kell rakni Mendyt az eredeti helyere. Benne van dinamika, kelloen agressziv, talan meg tudna fogni. Marcelot szetszedik, az O oldalan zaporoznanak a tamadasok.

Jelenleg nem tudnek jobbat. Militaot raknam ki jobbra, vedekezesben stabil, a tamadasaink igyis-ugyis esetlegesek, most kontrakbol kellene megelnunk.
Jobbon Valverde sebessege jo lehet, ha Alba egy-egy beindulasanal elcsipjuk a bepasszt, a masikon meg Messi nem fogja felvenni Mendyt.
Elotte Vinicius is barkit megfut a Barcabol, kerdes, hogy milyen donteseket hoz.

Jelenleg tamadasban kb ennyiben tudok bizni, es abban, hogy mindenki odarakja magat es jol tomorulunk.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2020. október 24., szombat 11:32

A Clasicoval álmodtam este, simán kikaptunk 4-0ra :mrgreen:
KAG írta: TBO
Militao - Varane - Ramos - Mendy
Valverde - Kroos - Casemiro - Modric
Benzema - Vini
Én is ezt preferálnám, de nem fogja most először pont a Barca ellen bedobni Militaot jhv-be. Remélem nem lesz megint Mendy jobboldalon elpazarolva, Marceloval másik oldalt (csak mert ez is benne volt az álmomban :lol: )

Vissza: