Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Tóbiás lenyomja Odrit?
@GoalEspana: Odriozola has the most chances to leave after Reinier, Real Madrid see Vinicius Tobias as a better option for the future while also keeping an eye on Reece James. Club following James VERY closely for the next markets.
@GoalEspana: Odriozola has the most chances to leave after Reinier, Real Madrid see Vinicius Tobias as a better option for the future while also keeping an eye on Reece James. Club following James VERY closely for the next markets.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kubo ofi Soci.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt tudja valaki, hogy a Trofeo Santiago Bernabeu az megszűnt? Úgy látom 2018 óta nem volt. Kb mindig az zárta az előszezonunkat évtizedekig.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
| Mariano will NOT be able to travel to the USA pre-season tomorrow. @fburgos4
Don't do that, don't give me hope.
Don't do that, don't give me hope.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben jött a hír, hogy: Real Madrid will have a repurchase option for Kubo in the deal he signed with Real Sociedad. @marca
Szóval reméljük az lesz a masterplan, hogy a valamire való Castillás arcoknál (lásd. Miguel, Marín, Arribas, Blanco, Peter, Dotor, Sergio Santos stbstb.) beraknak egy kurva visszavásárlási opciót az üzletbe.
Eyébként Iván Moranteról volt egy hír, hogy megy az Ibizába (?), de sehol sem találom már. Ingyen, megmarad nekünk a jogok 50%-a. A Castillában kezdőnek számított.
Szóval reméljük az lesz a masterplan, hogy a valamire való Castillás arcoknál (lásd. Miguel, Marín, Arribas, Blanco, Peter, Dotor, Sergio Santos stbstb.) beraknak egy kurva visszavásárlási opciót az üzletbe.
Eyébként Iván Moranteról volt egy hír, hogy megy az Ibizába (?), de sehol sem találom már. Ingyen, megmarad nekünk a jogok 50%-a. A Castillában kezdőnek számított.
Szerintem bármit is mond Ancelotti, ha 1 ember lép a támadósorból, akkor igazolunk valakit, de 2 esetén már biztos. Nem emlékszem, de gondolom múltéven is ilyeneket nyilatkoztak Alaba után, aztán meg mégis jött Camavinga. Vagy nem?Anthony írta:Hát elég fura hogy senkire nem mennek rá. Ahogy láttuk opciók vannak. Oké hogy egyik sem volt éppen Mbappe kaliberű, de nyilvánvaló hogy akartunk venni valakit a támadó sorba, most meg senki sem kell? Kicsit furcsa nekem. A csapat gerince megvan de egy kicsit lehetne javítani a tűzerőn. Az idei szezon egy csoda volt, de nem biztos hogy mindig lehet erre alapozni.Pad'em írta: @marca: Gabriel Jesus was Ancelotti’s favorite option for the attack. Since then, no other name appeared as really interesting and met all the expectations.
There are young CFs that Real Madrid like, but none of them complete the quality test for them to start negotiations of an operation that cost above €50M.
Na meglátjuk, lehet így is jó lesz, de azt hiszem nem csak én várom már egy jó támadó érkezését
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát elég fura hogy senkire nem mennek rá. Ahogy láttuk opciók vannak. Oké hogy egyik sem volt éppen Mbappe kaliberű, de nyilvánvaló hogy akartunk venni valakit a támadó sorba, most meg senki sem kell? Kicsit furcsa nekem. A csapat gerince megvan de egy kicsit lehetne javítani a tűzerőn. Az idei szezon egy csoda volt, de nem biztos hogy mindig lehet erre alapozni.Pad'em írta: @marca: Gabriel Jesus was Ancelotti’s favorite option for the attack. Since then, no other name appeared as really interesting and met all the expectations.
There are young CFs that Real Madrid like, but none of them complete the quality test for them to start negotiations of an operation that cost above €50M.
Na meglátjuk, lehet így is jó lesz, de azt hiszem nem csak én várom már egy jó támadó érkezését
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem is nagy kedvecem MG, tetszett bármikor is szállt be. Kiderül mi lesz majd belőle. Az fix, h komoly percek járnak neki, s nem a b/c ligában..
Am. a Mendy, Alaba, Nacho trió tényleg elég, bár Alaba középen igen bika volt, de ha ki kell mennie, akkor majd Rüdi pótolja..
A hír maga mondjuk nem esett jól..
Am. a Mendy, Alaba, Nacho trió tényleg elég, bár Alaba középen igen bika volt, de ha ki kell mennie, akkor majd Rüdi pótolja..
A hír maga mondjuk nem esett jól..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
menjen a castillaba es talan majd 4. szamu bakhatved lehet mekkora lehetoseg. jo hogy nemet mondott valladolidba vele
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Wtf
Kolcsonbe kene adni.
Nagyon patika volt mikor megkapta a bizalmat.
Kolcsonbe kene adni.
Nagyon patika volt mikor megkapta a bizalmat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
fasza
Miguelt tényleg csak kölcsön kéne adni, ha ős sem megfelelő az első keretbe 1-2 év múlva
akkor a Castillával kár foglalkozni...
Miguelt tényleg csak kölcsön kéne adni, ha ős sem megfelelő az első keretbe 1-2 év múlva
akkor a Castillával kár foglalkozni...
- halamadrid
JUST IN: Miguel Gutierrez will be SOLD this summer. Madrid will keep half of his rights.
Miguel Gutierrez is not in Ancelotti’s plans which is why he will be SOLD. There are many interested clubs.
Ancelotti wants Alaba, Mendy & Nacho if necessary as his LBs. Miguel was told to stay in Castilla and go up to the 1st team when necessary but he did NOT accept that.
@diarioas
Legalább nála lehetne egy sima kölcsön.
Miguel Gutierrez is not in Ancelotti’s plans which is why he will be SOLD. There are many interested clubs.
Ancelotti wants Alaba, Mendy & Nacho if necessary as his LBs. Miguel was told to stay in Castilla and go up to the 1st team when necessary but he did NOT accept that.
@diarioas
Legalább nála lehetne egy sima kölcsön.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jó volt olvasni azt a Pintus interjút, remélem még durvábbak leszünk erőnlétileg és akkor simább lesz a Bl és a bajnokság is majd..
Na de mivel az öreg Pintus papa is már közel 60, számolni kéne azzal az eshetőséggel is, hogy mi van, ha visszavonul majd??
Perezék helyében, biztosan melléraknék egy fiatal tanoncot, aki legyen vele évekig, tanuljon el szépen mindent az öreg mestertől és ha eljön az ideje, akkor átvehetné a helyét.
Ezzel is elébe mennénk annak, hogy ilyen dupont féle kóklerek szezonokat tegyenek tönkre a "munkájukkal"..
Na de mivel az öreg Pintus papa is már közel 60, számolni kéne azzal az eshetőséggel is, hogy mi van, ha visszavonul majd??
Perezék helyében, biztosan melléraknék egy fiatal tanoncot, aki legyen vele évekig, tanuljon el szépen mindent az öreg mestertől és ha eljön az ideje, akkor átvehetné a helyét.
Ezzel is elébe mennénk annak, hogy ilyen dupont féle kóklerek szezonokat tegyenek tönkre a "munkájukkal"..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hazi dupla, tucsi 1 sima 3:0 rakd el szilveszteribehalamadrid írta: OFFICIAL: Real Madrid will play their first game in the Santiago Bernabeu this upcoming season against Real Betis on Matchday 4.
3 meccs egymás után idegenben? Amúgy 17 óta nem lőttünk nekik gólt a Bernabéuban.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
OFFICIAL: Real Madrid will play their first game in the Santiago Bernabeu this upcoming season against Real Betis on Matchday 4.
3 meccs egymás után idegenben? Amúgy 17 óta nem lőttünk nekik gólt a Bernabéuban.
- Pad'em
@marca: Gabriel Jesus was Ancelotti’s favorite option for the attack. Since then, no other name appeared as really interesting and met all the expectations.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
Igazad van, csak annyival egészíteném ki, hogy Tchou főleg Case helyén játszik és a Fede szerepkört én nem várnám el tőle, bár még nem láttam sokat játszani, Fede posztján egyáltalán nem, szóval ki tudja.raul 4 ever írta:Látva mit küzd-melózik Vini a balszélen, sose venném ki onnan. Ráadásul a sebessége is többet ér, hát hátrébbról indul és több területe van szerintem.halamadrid írta: *
Úgy ráadásul Valverde is az eredeti posztján játszhat, Modric meg kreatívkodik + Hazi is mehet a 2 csatár mögé vagy akár Benz/Vini mellé. Vinire lennék kíváncsi mire menne egy kicsivel bentebb a széltől.
Nekem a legnagyobb bajom a tavallyal az volt, hogy ha Fede a jobboson volt, ki van a középpályán? (az örök CMK sokszor tűnt már lejárt lemeznek). Most van Tchouaméni, tőle várom ezt a Fede-féle motoregér szerepet.
Nálam továbbra is adott minden a jó kis 433-unkhoz
Cama/Case
Chouchou/Cama - Modric/Kroos
Fede/Rodry/ LV - Benz/Hazi/Mari - Vini/Rodry/Ase
Van 5 fain játékos a középpályán, ennél kevesebbet is láttunk már Carlot használni megmég Ceba is végszükség esetén, elöl meg a BLdöntős trió és Rodry, meg a futottak még..
Meglepne, ha Carlo átállna, pláne hogy Seva+Inzaghi telj. más játékosok voltak, mint Benz+Vini (bár remélem egy Aranylabda azért majd lesz, mint közös pont)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Látva mit küzd-melózik Vini a balszélen, sose venném ki onnan. Ráadásul a sebessége is többet ér, hát hátrébbról indul és több területe van szerintem.halamadrid írta: *Úgy ráadásul Valverde is az eredeti posztján játszhat, Modric meg kreatívkodik + Hazi is mehet a 2 csatár mögé vagy akár Benz/Vini mellé. Vinire lennék kíváncsi mire menne egy kicsivel bentebb a széltől.Tomidzsi írta:
Gyémántban is felállhatnak, mint anno a Milan
Nekem a legnagyobb bajom a tavallyal az volt, hogy ha Fede a jobboson volt, ki van a középpályán? (az örök CMK sokszor tűnt már lejárt lemeznek). Most van Tchouaméni, tőle várom ezt a Fede-féle motoregér szerepet.
Nálam továbbra is adott minden a jó kis 433-unkhoz
Cama/Case
Chouchou/Cama - Modric/Kroos
Fede/Rodry/ LV - Benz/Hazi/Mari - Vini/Rodry/Ase
Van 5 fain játékos a középpályán, ennél kevesebbet is láttunk már Carlot használni megmég Ceba is végszükség esetén, elöl meg a BLdöntős trió és Rodry, meg a futottak még..
Meglepne, ha Carlo átállna, pláne hogy Seva+Inzaghi telj. más játékosok voltak, mint Benz+Vini (bár remélem egy Aranylabda azért majd lesz, mint közös pont)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- halamadrid
| There has been real interest from Milan and Newcastle for Asensio. But no official offer. @antonmeana
@AS_Relano: “Asensio changed agents because he expected to receive a lot of proposals, but he has received none so far.” @ellarguero
Adja Isten. Ezen kurvasok múlhat.
@AS_Relano: “Asensio changed agents because he expected to receive a lot of proposals, but he has received none so far.” @ellarguero
Adja Isten. Ezen kurvasok múlhat.
Úgy ráadásul Valverde is az eredeti posztján játszhat, Modric meg kreatívkodik + Hazi is mehet a 2 csatár mögé vagy akár Benz/Vini mellé. Vinire lennék kíváncsi mire menne egy kicsivel bentebb a széltől.Tomidzsi írta:Gyémántban is felállhatnak, mint anno a MilanBabinho írta: Nem a tavalyi szezonból kell kiindulni. Idén 4-4-2 lesz.
Valverde fix kezdő, nem a tavalyi módon.
Vini-Benya elől, Hazi, Rodrygo cserébe. Asensionak kevés perce lesz, csak ha nincs megint discomfort.
LVt nem értem, ő neki nem lesz helye, szerintem amúgy ő még lehet távozik aug31ig...
Lesz itt még kavar az új rendszerrel, nem lesz egyszerű Ancelottinak átállni. Tavaly is megpróbálta ősszel, fel is adta hamar egy két komoly botlás után.
Kíváncsian várom.
Egyébként én Kroost érzem idén bukónak sajnos, ő nem illik abba a játékba amit Carlo akar. Nagyon várom már a meccseket
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Gyémántban is felállhatnak, mint anno a MilanBabinho írta: Nem a tavalyi szezonból kell kiindulni. Idén 4-4-2 lesz.
Vini-Benya elől, Hazi, Rodrygo cserébe. Asensionak kevés perce lesz, csak ha nincs megint discomfort.
LVt nem értem, ő neki nem lesz helye, szerintem amúgy ő még lehet távozik aug31ig...
Lesz itt még kavar az új rendszerrel, nem lesz egyszerű Ancelottinak átállni. Tavaly is megpróbálta ősszel, fel is adta hamar egy két komoly botlás után.
Kíváncsian várom.
Egyébként én Kroost érzem idén bukónak sajnos, ő nem illik abba a játékba amit Carlo akar. Nagyon várom már a meccseket
Toni
Nem a tavalyi szezonból kell kiindulni. Idén 4-4-2 lesz.
Kíváncsian várom.
Kíváncsian várom.