Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 7., péntek 19:09

ziro4vr írta:http://www.youtube.com/watch?v=PORrGrQrFtk rég vártam sorozatrészt ennyire..sok dolgot kell belesűríteniük mondjuk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tippek, hogy melyik főszereplő hal meg, ha nem mindkettő? :D
én rustra tippelek

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 19:02

http://www.youtube.com/watch?v=PORrGrQrFtk rég vártam sorozatrészt ennyire..sok dolgot kell belesűríteniük mondjuk
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 7., péntek 18:30

laza in-medias-res kezdet a SoA-ban. :lol: :lol:
feelingje is fasza, egyelőre optimizmusra ad okot.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 7., péntek 13:50

MyStiQ írta:Szerintem meg elkezdheti anélkül. :) A karakterek jellemét kb 2-3 rész után tökéletesen ismerni fogja, flashback is van bőven, szóval szerintem simán élvezhető úgy is, ha nem ismered a Vámpírnaplókat. Ráadásul megkíméli magát számtalan baromságtól is. :mrgreen:
Szerintem is elkezdheted nézni az Originalst Vámpírnaplók nélkül. Bár ha érdekel és van rá időd megnézheted a VD-t is, max az 5.évad előtt abbahagyod, mert abban már nem sok van, ami érinti az Originalst (csak két eset, de ezek semmiségek).
The Originalsban úgy is nagyon sok visszautalás van a szereplők múltjára és hogy mi-miért van, hogy jobban meg lehessen érteni és szerintem ezt pont azért csinálták, hogy VD nélkül is nézhető legyen.

Amúgy az Originals 14-es rész ismét zseniális lett, kíváncsi vagyok az eheti részre. B-)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 7., péntek 13:02

Szerintem meg elkezdheti anélkül. :) A karakterek jellemét kb 2-3 rész után tökéletesen ismerni fogja, flashback is van bőven, szóval szerintem simán élvezhető úgy is, ha nem ismered a Vámpírnaplókat. Ráadásul megkíméli magát számtalan baromságtól is. :mrgreen:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. március 7., péntek 12:27

tubatibi írta:A "The Originals"-t elkezdhetem úgy nézni, hogy a Vámpírnaplókból egy részt sem láttam? Vagy előtte megkéne nézzem a Vámpírnaplókat évadjait? :hmmm:
Előszőr a vámpírnaplók értelemszerűen, mert azért eléggé kapcsolódik a két sorozat egymáshoz. Meg amúgy is mindkettő király, nem bánod meg ;)
halálomig madridista leszek

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 7., péntek 12:00

A "The Originals"-t elkezdhetem úgy nézni, hogy a Vámpírnaplókból egy részt sem láttam? Vagy előtte megkéne nézzem a Vámpírnaplókat évadjait? :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 7., péntek 11:19

Elnézést, én sem nézek sosem trailereket, csupán ezt néztem meg kb. 1 év után, legközelebb jobban figyelek. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 7., péntek 10:35

Remy írta:Fúúú ez a True Detective mennyire jó.
Ugye? :D Utolsó rész nagyon kemény lesz. Amúgy tuti hogy nem ők lesznek a 2. évadban? :/
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 7., péntek 10:30

Fúúú ez a True Detective mennyire jó. :salute: A 3. rész volt az, ahol úgy éreztem, hogy végleg elkapott a sorozat. Előtte csak simán jó volt. A 4. rész zseniális, az 5. rész szintén nagyon adta. Ez a 6. rész meg... kurva kemény :D
Ma bepótlom a 7.-et aztán jöhet az évadzáró.

Matthew McConaughey egy zseni :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 7., péntek 9:11

Remy írta:...
Az mondjuk abszolút igaz, csak ha a sorozatosok úgy alakítanák a saját univerzumukat, hogy a moziséhoz klappoljon, több eséllyel indultak volna. De végül is mindegy, egyben lesz vagy külön, nekem tök mindegy, csak ne legyen gagyi. Márpedig az egész eddig egy kapkodás, gyorsan tartani akarják a színvonalat a Marvellel, de félek nem sikerül. Man of Steel is bár bejött, sokkal több volt benne, ezt utólag látom. Bocs az offért.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 7., péntek 9:03

De, spoiler. Miért gondolod hogy mindenki nézi a trailereket? Vagy aki nem követi hétről hétre vagy csak később kezdi az nem számít? Nevetséges, mintha Anist olvasnám.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 7., péntek 3:45

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arrow - végre én is bepótoltam az aktuális részt, kevesebb mint 2 hét, és jön is a következő... :-@ :mrgreen:
Sosem voltam képregényes, a spoilereket olvasva folyamatosan másolom be a neveket a keresőbe, hogy majd képben legyek picit, amikor megjelennek majd a következő részekben, mindig tanul az ember valamit. Helena is visszatér, ahogyan a trailerben is látszott (nem spoiler), nekem ő tetszett a legjobban a lányok közül, amikor megjelent az első évadban a 7. rész tájékán, nagyon 'begyere :mrgreen: . Kemény lesz a végjáték, több szál is van, kíváncsi vagyok... B-)

Amit nem tudsz megítélni, hogy spoiler-e vagy sem, azt tedd abba! R24
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 6., csütörtök 18:58

P. Krisz írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évadzáró az érdekes kérdés lesz ,amit viszont nem szeretnék az az hogy 2v1 harc legyen benne , gondolok itt Roy - Olie kombó Slade ellen vagy más bratyizás
amit viszont várok az az hogy még ebben az évadban felbukkan Ra's ha már Moira befenyítette vele Malcolmot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Utolsó rész, utolsó jelenete - Ra's al Ghul megjelenik :D Kicsit várnánk csak a 3. évadot. Ha még ebben az évadban felbukkan, akkor így fogják meghúzni :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. március 6., csütörtök 18:54

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évadzáró az érdekes kérdés lesz ,amit viszont nem szeretnék az az hogy 2v1 harc legyen benne , gondolok itt Roy - Olie kombó Slade ellen vagy más bratyizás
amit viszont várok az az hogy még ebben az évadban felbukkan Ra's ha már Moira befenyítette vele Malcolmot
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 6., csütörtök 18:50

nmate írta:Kis Arrow 02e16 és DC Universe spoiler, saját felelősségre tessék olvasni.
Remy írta:Pont az ilyen apróságok jók arra, hogy összekapcsolják a filmes univerzummal a sorozatot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon mérges lennék, ha az lenne amit írsz. Ugye Harley Quinn azért Harley Quinn mert Joker hatására lett így elbecézve, ő "hódította" meg, ő miatt lett az, aki. Egy logikus magyarázat létezne (vagy hasonló, így első blikkre), hogy miért is van H.Q. Iron Heightsban, mert Arkhamben nem akarták Jokerrel egybezárni. De itt meg az a fail, hogy Oliver kicsit idősebb kéne legyen - persze ha a képregényeket vesszük figyelembe. Emiatt is gondolom, hogy nem lesz összekötve a két univerzum, mert egy idősebb Batmant látunk a képernyőkön.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, mondjuk van benne valami, bár Superman se idős, meg WW se, egyedül csak Batmant kezelik idősebbnek. Valamilyen szinten felrúgja a legtöbb képregényt ez a kivitelezés, nem? Mert ugye még az Igazság Ligája sem alakult meg a filmben, de Batman úgymond öreg lesz... tehát megpróbálnak saját utakon is járni. Tehát lehetséges az a Harley story, amit írsz. :hmmm:

szerk: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg igazából képlékeny az egész. Nincs előírva, hogy minek hogyan kell történnie, simán lehet alakítgatni a jó ízlés határain belül. Én nyitott vagyok mindenre. Lényeg az, hogy a DC sorozatok/filmek jók legyenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 6., csütörtök 18:40

Kis Arrow 02e16 és DC Universe spoiler, saját felelősségre tessék olvasni.
Remy írta:Pont az ilyen apróságok jók arra, hogy összekapcsolják a filmes univerzummal a sorozatot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon mérges lennék, ha az lenne amit írsz. Ugye Harley Quinn azért Harley Quinn mert Joker hatására lett így elbecézve, ő "hódította" meg, ő miatt lett az, aki. Egy logikus magyarázat létezne (vagy hasonló, így első blikkre), hogy miért is van H.Q. Iron Heightsban, mert Arkhamben nem akarták Jokerrel egybezárni. De itt meg az a fail, hogy Oliver kicsit idősebb kéne legyen - persze ha a képregényeket vesszük figyelembe. Emiatt is gondolom, hogy nem lesz összekötve a két univerzum, mert egy idősebb Batmant látunk a képernyőkön.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 6., csütörtök 18:30

újabb nagyszerű twd és odaát részek.... :lol: :lol: istenem.

viszont, én is inkább azokhoz tartozom, akik szeretik végignézni a sorozatokat, ha már belekezdtek. legritkább esetben hagyom abba, mondjuk a himymet hagytam, majd vmikor ha nagyon unatkozom lehet megnézem, de az sem most lesz.

a twd és az odaát jó példa erre, mind2 elég gyenge egyelőre, de pár karakter nagyon a szívemhez nőtt, meg szimplán kiváncsi vagyok a befejezésre. ezért nézem továbbra is mindkettőt.

viszont bízok benne, hogy legalább 1 pofás utolsó évadot összehoznak, aztán lehet benézem, mint pl. a Dexterrel. még mai napig feltud baszni az a lezárás. :D

ma este, vagy holnap délután pedig nekilátok a SoA-nak. ha fele olyan jó ajánlás lesz, mint a Drót, akkor már megéri. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 6., csütörtök 18:30

nmate írta:
Ő hát. De meglepődnék, ha nagy szerepet kapna.
Pont az ilyen apróságok jók arra, hogy összekapcsolják a filmes univerzummal a sorozatot. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harley itt fel lenne vezetve, a 3. évadban kapna pár részt, majd elmenekülne Gothambe... ahol majd Jokerrel találkozik, de ami ugyebár már a Ben Affleckkel készülő különálló Batman filmben lenne. Aztán voilá... kész is az Arkhamos story a filmhez. Lehet zúzni az elmegyogyóban B-) :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 6., csütörtök 18:10

Realista24 írta:legyen akármilyen fos, mert meg kijön belőle öt uj evad vagy ketto...nem szamit a minőség, hiszen mar elkezdtem. bár, igy is el lehet cseszni az időt.
Kicsit olyan, mint a dohányzás. Tudja az ember, hogy káros, aztán mégis :mrgreen:

Remy írta:Arrow s2 e16
Ő hát. De meglepődnék, ha nagy szerepet kapna.

Vissza: