Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Re: Spanyol bajnokság
Ez lenne a jó a matracosok ellen. Nagyon rugalmas ez a felállás. Csere sorral is eredmény szerint jól variálható.
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Szerintem akkor már ebbe több fantázia lenne:Kerlon írta: ------Pepe--------Ramos--------Varane
------------Modric---------Kroos
James-----------------------------------Isco
-------Bale--------Benzema-----C
Pepe-Ramos-Varane
Carvajal Kroos Marcelo
Isco James
Benz CR
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na de hol vannak a barcasok?KAG írta:Azt amúgy tudtátok, hogy Cheryshev vezeti 8 gólpasszal az assist táblát holtversenyben Koke és CR társaságában?!?
Engem egy picit meglepett. Nem is lehetett hallani a srácról, hogy ennyire jól megy neki!
Ha jol emlekszem, Cheryshev-et csak kolcsonbe adtuk. A nagy csapatnal nem hiszem hogy lenne helye, viszont ha igy folytatja, 10-15 milliot siman kaphatunk erte.
A jelenlegi barcanak szerintem nagyon jo lenne egy ilyen felallas, mivel nincs 2 eros kozephatvedjuk es a jobb szelen is boven vannak problemaik a vedekezessel. Nalunk viszont Marcelo es Carvajal is sokat tesz hozza a tamadashoz, raadasul a 2 kozephatved is a legtobb meccsen jol teljesit. Persze ennek a felallasnak is meglenne az elonye, a plusz 1 kozephatved miatt Modric es Kroos tobbet vehetne reszt a tamadasban.Kerlon írta:Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
------Pepe--------Ramos--------Varane
Kicsit feleslegesnek érzem ellenük a 4 védőt. Esetleg még a formációt változtatni, hogy Bale a szélen és James Benzemáék mögött serénykedik, bár középen nehéz őket megbontani.
Ha Carvajal kiesne, megneznem ezt a felallast annyi valtoztatassal, hogy Ronaldo a jobboson lenne, Bale helyett pedig Marcelo jatszana. Az a Marcelo - Isco - Benzema harmas nagyon adna
szerk.: cserekent meg Bale johetne Benzema helyere.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát érdekes lenne... bár mostanában csak álldogálnak elől a fiúk, szóval lehet csak egymást zavarnák... Godinra ketten vigyáznának, vicces lenneKerlon írta:Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
Kicsit feleslegesnek érzem ellenük a 4 védőt. Esetleg még a formációt változtatni, hogy Bale a szélen és James Benzemáék mögött serénykedik, bár középen nehéz őket megbontani.
Egyébként kell hátra is a mozgékony ember. Marcelo ebből a felállásból nagyon hiányozna, Carvajallal egyetemben. Ők is segítettek feltörni az Atletico védelmét (legalábbis az első vonalát). 3 statikusabb játékos hátra... hát nem tom, amúgy is hasonló felállásban szoktunk támadni, nem kell három középhátvéd.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt amúgy tudtátok, hogy Cheryshev vezeti 8 gólpasszal az assist táblát holtversenyben Koke és CR társaságában?!?
Engem egy picit meglepett. Nem is lehetett hallani a srácról, hogy ennyire jól megy neki!
ZIDANE
Amúgy Atletico ellen szerintem nyomatni kéne egy ilyet:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kölcsönbereeed_ati írta:Fú baszki Cani Atleticós lett?
Imádtam a játékát a sárgáknál, szerintem sokkal nagyobb karriert is befuthatott volna, ha még időben eligazol egy komolyabb csapatba.
Nem tudom mondjuk most 33 évesen milyen szinten van, de talán 1-2 éve lehet még.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú baszki Cani Atleticós lett?
Imádtam a játékát a sárgáknál, szerintem sokkal nagyobb karriert is befuthatott volna, ha még időben eligazol egy komolyabb csapatba.
Nem tudom mondjuk most 33 évesen milyen szinten van, de talán 1-2 éve lehet még.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ugyan úgy.Előrevernék a lasztit,aztán jöhet a pontrúgás.Ha meg mi labdát szereznénk,aztán indítanánk a kontrát gyors embereinkre alapozva,lemészárolnák őket már a kp-n...Géci írta:Vagy ellenük is fel kellene venni a kontraázunk figurát. Kérdés, hogy hajlandóak lennének-e támadni vagy akkor is ugyan úgy állna az összes a 16-os vonalán mi meg a sajátunkon cicázgatnánk unalmunkban...
Ez az a Cholo féle fanatizmus,ami ellen nehéz.
Ilyenkor kellene bejátszani hosszú indításokkal a védelem mögé,ami tegnap nem ment.Marcelo próbálkozott ugyan,de hamvában holt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vagy ellenük is fel kellene venni a kontraázunk figurát. Kérdés, hogy hajlandóak lennének-e támadni vagy akkor is ugyan úgy állna az összes a 16-os vonalán mi meg a sajátunkon cicázgatnánk unalmunkban...
- morientes
Mindenképp fel kell javulni úgy Ronaldonak mint Benzemanak.(Balet inkább hagyom,nem mondok semmit)Realista24 írta:Nem is kell elfáradniuk, nekünk kell változtatni, ők úgysem fognak. Nem lehet arra várni, hogy hibázzanak, hibára kell kényszeríteni őket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is kell elfáradniuk, nekünk kell változtatni, ők úgysem fognak. Nem lehet arra várni, hogy hibázzanak, hibára kell kényszeríteni őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BL döntő hosszabbítás... ha idén is akkorra fárasztjuk el őket.Dealvolt írta:Ezek orkok, sosem fáradnak el...Mike írta:ha végül az atletico jut tovább a kupában (nagy rá az esély), akkor ha jól látom 1 hónap alatt lejátszanak 3 meccset ellenünk, és hármat a Barca ellen is (ha a katalánok nem esnek ki az elche ellen )
Ennek a kemény sorozatnak az utolsó meccse pont az ellenünk vívott bajnoki lesz, szóval ha minden így alakul akkor pont a számunkra legfontosabb meccsre talán már ők is elfáradnak
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ezek orkok, sosem fáradnak el...Mike írta:ha végül az atletico jut tovább a kupában (nagy rá az esély), akkor ha jól látom 1 hónap alatt lejátszanak 3 meccset ellenünk, és hármat a Barca ellen is (ha a katalánok nem esnek ki az elche ellen )
Ennek a kemény sorozatnak az utolsó meccse pont az ellenünk vívott bajnoki lesz, szóval ha minden így alakul akkor pont a számunkra legfontosabb meccsre talán már ők is elfáradnak
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha végül az atletico jut tovább a kupában (nagy rá az esély), akkor ha jól látom 1 hónap alatt lejátszanak 3 meccset ellenünk, és hármat a Barca ellen is (ha a katalánok nem esnek ki az elche ellen )
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Megvannak rá a megfelelő embereik, illetve rengeteget gyakorolhatják is. És most már biztos, hogy lelkileg is meg van az előnyük, mindkét oldalról. Tehát hogy ők is úgy mennek, hogy tudják, jók ezekben a helyzetekben, illetve az ellenfelekben is ott a félsz már az ilyen helyzetekben, ezek pedig ráerősítenek arra, hogy amúgy is jók a fejjátékban. Amikor ellenünk jönnek ilyen helyzettel, kicsit összeszorul a gyomrom, és hiába akármekkora profik, biztos vagyok benne, hogy a mi védőinknek is kicsit megremeg a lába.Most nézem, hogy a tegnapi atma gólokból az összes beadásból született. Nem értem, hogy csinálják, hogy valaki mindig befejeli, ha beadás, pontrúgás vagy szöglet van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig pont most tudtam volna szépet kaszálni.András93 írta: Tippmix gyilkos forduló volt.
Amúgy meglep, hogy az Eibar még mindig ilyen szépen tartja magát. Újoncként azért nem kis eredményeket értek már el, remélem tudnak erősíteni a nyáron. Ja és azt is remélem, hogy a Las Palmasnak végre sikerül feljutnia.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
Viszont Marceloek tudnak játszani.Amit Juan Franék nem....Kerlon írta:ők tudnak beadni, Marceloék nemmathers írta:Most nézem, hogy a tegnapi atma gólokból az összes beadásból született. Nem értem, hogy csinálják, hogy valaki mindig befejeli, ha beadás, pontrúgás vagy szöglet van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- András93
Tippmix gyilkos forduló volt.[i]Egy futballfüggő naplójából[/i] írta:Több mint százezerszeres odds (101 327,1) a La Liga hétvégi meccsein.
8,50 R. Sociedad–Barcelona 1–0
6,50 Málaga–Almeria 1–2
5,00 Valencia–Real Madrid 2–1
4,75 Espanyol–Eibar 1–2
3,75 Elche–Villarreal 2–2
3,30 Getafe–Rayo Vallecano 1–2
3,25 Deportivo–Bilbao 1–0
1,60 Sevilla–Celta Vigo 1–0
1,20 Atlético–Levante 3–1
ők tudnak beadni, Marceloék nemmathers írta:Most nézem, hogy a tegnapi atma gólokból az összes beadásból született. Nem értem, hogy csinálják, hogy valaki mindig befejeli, ha beadás, pontrúgás vagy szöglet van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K