Jobbhátvéd. Ennyi kiderült Arra a posztra kell játékos a Barcának most. Így logikusnak tűnik.'shutterisland írta: kivancsi vagyok mennyire ugrik most meg a dest kifejezes kiguglizasanak statisztikaja.
en is csak leirva lattam a nevet de szvsz eletemben nem lattam meg.
Real Madrid vs. Barcelona
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Aspas kopott meg. de szerencséjük sincs semmi.ViktoR4 írta: Ez a celta sem a régi már..
öngól. kapufa.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ne szépítsünk. Ez a barsza annyira jó,hogy 10emberrel is barkit megvernek.ViktoR4 írta: Ez a celta sem a régi már..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Ez a celta sem a régi már..
Fatit berántotta a gépszíj rendesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi vagyok mennyire ugrik most meg a dest kifejezes kiguglizasanak statisztikaja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dest hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ne emlékeztessetek ilyenekre, mert egyből az ugrik be amikor azon ment a cicaharc hogy nekik Messi az új Maradona nekünk meg Robinho az új Pelé.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Montoya > Carvajal sem volt rossz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
TheBull6 írta:Bár emlékszem amikor a barcások tolták, hogy Bartra>Varane
Good old times...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Arra az Eric Garcia-ra gondolunk aki az egyik ha nem a leggyengébb volt a pályán a Leicester ellen? Tavaly is láttam egy-két meccsen, háát ahogy néztem egy fiatal Bartra szintet nem üt meg a gyerek, aztán Bartra se volt nagy ász. Bár emlékszem amikor a barcások tolták, hogy Bartra>VaranePetr írta: Idokozben Dest mar Barcelonaban van, igy mar boritekolhato az erkezese. Szerintem remek fogas, a hirek 20+5 millio eurorol szolnak.
Ruben Dias Citybe igazolasaval pedig felerosodtek az eddig sem gyenge Eric Garcia pletykak, jo lenne behuzni. Igy viszont sok lesz a belso vedo, valakit nem artana elpasszolni. Ugy nez ki, Todibo lesz az.
Persze nekem/nekünk aztán mind1.
Idokozben Dest mar Barcelonaban van, igy mar boritekolhato az erkezese. Szerintem remek fogas, a hirek 20+5 millio eurorol szolnak.
Ruben Dias Citybe igazolasaval pedig felerosodtek az eddig sem gyenge Eric Garcia pletykak, jo lenne behuzni. Igy viszont sok lesz a belso vedo, valakit nem artana elpasszolni. Ugy nez ki, Todibo lesz az.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
elsőre inkább azt mondanám, hogy nyomásgyakorlás a Dortmundra Sancho miatt. eddig fel se merült Dembele csak Sanchot akarják.Pad'em írta:€ 75m-t is olvasok bónuszokkal. Jó nagy madár lenne a MU ha megszabadítanák katalánékat ettől a porcelán bohóctól. Tegnap is megint elkésett edzésről. Vini Juni hozzá képest agysebészRealista24 írta: Na. Depay megy a Barcaba, Dembélé pedig 50-60ert ManUhoz.
Most ezt írják.
Egy stabil védekezés mellé eg Felix, Suárez, Costa csatár 3as szinte garantál egy rakat 1-0, 2-0 eredményt. Amúgy viccet félre téve, elég komoly évük lehet.DinhoL írta:neemocsok írta: Az oké hogy nem durran ki a matrac, de arra nem gondoltam volna hogy azon fog aludni suarez és messi.
egy lelkes suárezzel sztem bőven partiba vannak idén
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
neemocsok írta: Az oké hogy nem durran ki a matrac, de arra nem gondoltam volna hogy azon fog aludni suarez és messi.
egy lelkes suárezzel sztem bőven partiba vannak idén
Som i Serem!
6oat
6oat
- mocsok
Az oké hogy nem durran ki a matrac, de arra nem gondoltam volna hogy azon fog aludni suarez és messi.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Suarez volt a csaliRealista24 írta: Az megvan hogy az Atma vinné Messit? Jövőre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az megvan hogy az Atma vinné Messit? Jövőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
United még akár fekudhet is neki. En el tudom képzelni, hogy egy 50est megér nekik, arról meg már nem is beszélek, h nekünk is jó deal lenne.
Depay nekem már nem kene, kezd sok lenni a holland.
Depay nekem már nem kene, kezd sok lenni a holland.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Pad'em
€ 75m-t is olvasok bónuszokkal. Jó nagy madár lenne a MU ha megszabadítanák katalánékat ettől a porcelán bohóctól. Tegnap is megint elkésett edzésről. Vini Juni hozzá képest agysebészRealista24 írta: Na. Depay megy a Barcaba, Dembélé pedig 50-60ert ManUhoz.
Most ezt írják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"