OFF
Re: OFF
Akkor rendben van, hogy a béka segge alatt van a politikai párbeszéd, ne is próbáljunk meg tenni ellene?füst írta:Tiszta sor, akkor valószínűleg a másik is így van vele mint te, ilyen hangnem alakult ki, nincs min elképedned.csababarca írta:
Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.
A kiemelt rész meg az elmúlt 30 év politikai rákfenéje. Mindkét oldal annyira különbnek tartja magát a másiktól, hogy közben teljesen egyformak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tiszta sor, akkor valószínűleg a másik is így van vele mint te, ilyen hangnem alakult ki, nincs min elképedned.csababarca írta:Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.füst írta:
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Politika, buzizas... Ennél még a dezodor téma is jobb volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lapozz vissza az összes témához, ahol ilyen jellegű vita volt, aztán rájössz hogy miért engedtem meg most magamnak.füst írta:
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A témához nem szólok hozzá de miért tagadnád meg a másiktól a cinizmust, amikor magadnak megengeded, és a vitaindító felvetésben sem zavar?csababarca írta:Pipita írta:
Ez komolyan rendben van így?
Persze, hogy rendben van, amúgy is más országokban is van ilyen, nem tudom mit akadékoskodsz, köztudott hogy a melegek miatt terjed a covid is, meg amiatt mert valaki magát lánynak gondolta pedig pöcse van. Ezek összefüggenek.
Gyorsan egy választási törvényt is megvàltoztatnak az éjszaka leple alatt, az is rendben van, ezt így szokták, nem máshogy, nincs itt se látnivaló, lehet arrább menni.
És még leállnak cinikusan védeni őket, elképesztő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sportolás közben nem kell maszk.nmate írta: Hát, én ilyen kötözős maszkot hordok, mert a fülemet 2 perc után letépi, amit oda kell akasztani, szóval én sosem vettem le kb. eddig sem, csak amikor megérkeztem haza / melóba.
Full érthető intézkedés, de a futásnál némileg azért kellemetlen lesz. Símaszkkal fogom megoldani, sajnos minden másban esélytelen rendesen edzeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pipita írta:
Persze, hogy rendben van, amúgy is más országokban is van ilyen, nem tudom mit akadékoskodsz, köztudott hogy a melegek miatt terjed a covid is, meg amiatt mert valaki magát lánynak gondolta pedig pöcse van. Ezek összefüggenek.
Gyorsan egy választási törvényt is megvàltoztatnak az éjszaka leple alatt, az is rendben van, ezt így szokták, nem máshogy, nincs itt se látnivaló, lehet arrább menni.
És még leállnak cinikusan védeni őket, elképesztő.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spanyolországban nagyjából sétálni sem mehetsz ki, a gyerekkel sem.El Sie7e írta:AngliaPipita írta:
Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan, és arról is, hogy mi lesz még ebből, ha nem csak sima legalizált lopás.
mindenki csak egy, vele nem egy fedél alatt lakó emberrel találkozhat közterületen is.
Franciaország
https://index.hu/kulfold/2020/10/21/fra ... s-jarvany/
Szlovénia
https://www.gov.si/hu/temak/covid-19-ja ... ekezesere/
Szlovákiat emlitette Csabi
Csak 2 perc guglizassal egy 4 eves (ergo lassu) sony telefonrol
A kozpenz temat meghagyom az ellenzeknek, ok ugy is tudjak hogy kell privatizacio utjan szetlopni mindent
Malagan el ismerős, pont tegnap dumáltam vele, mondta hogy jah, fasza Malaga, csak ki sem teheti a lábát, nemhogy bemenjen a városba sétálni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Csodalkoztam, hogy mi ez a nagy sietseg, mert nem vall Viktorra a kapkodas, de ugy tunik, hogy ujra leadjak az elterelo muveletet, hogy a sajat baromsagaikat legitimizaljak. Mindig van egy kozvelemenyt erosen felkorbacsolo tema, ami leuralja a mediat, a torvenyek koze pedig szepen bekerul 1-2, amit jobb, ha nem hallanak a nemzetkozi partnerek. Undorito fasiszta banda....Pipita írta: Ez komolyan rendben van így?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez gyülekezési korlátozást ír, nem teljes tilalmat.
De nem is ez a lényeg. Miért nem lehet azzal foglalkozni, ami fontos? Miért most kell nyomni az ideologizált faszságokat? Miért nem lehet legalább most félretenni soros györgyöt, a migránsokat, a buzikat, a cigányokat, a niggereket, és legalább egyszer azt csinálni, ami fontos és előremutató lenne? Miért az a fontos egy világjárvány idején, hogy a buzinak ne lehessen gyereke? Miért ez az elsődleges prioritás?
És ezzel szerinted komolyan nincs gond? Hogy kórázban tengődik többezer magyar állampolgár, a nagyszüleim nem mernek felülni a vonatra hogy meglátogassanak, az egész világ a feje tetején áll hónapok óta, ezek meg a semmiből nekiállnak buzizni. Tényleg erre van most szükség? Komolyan? A nagyszüleink dögöljenek meg, de legalább a buzinak ne legyen gyereke. Ez a fontos? Ez a keresztény értékrend?
De nem is ez a lényeg. Miért nem lehet azzal foglalkozni, ami fontos? Miért most kell nyomni az ideologizált faszságokat? Miért nem lehet legalább most félretenni soros györgyöt, a migránsokat, a buzikat, a cigányokat, a niggereket, és legalább egyszer azt csinálni, ami fontos és előremutató lenne? Miért az a fontos egy világjárvány idején, hogy a buzinak ne lehessen gyereke? Miért ez az elsődleges prioritás?
És ezzel szerinted komolyan nincs gond? Hogy kórázban tengődik többezer magyar állampolgár, a nagyszüleim nem mernek felülni a vonatra hogy meglátogassanak, az egész világ a feje tetején áll hónapok óta, ezek meg a semmiből nekiállnak buzizni. Tényleg erre van most szükség? Komolyan? A nagyszüleink dögöljenek meg, de legalább a buzinak ne legyen gyereke. Ez a fontos? Ez a keresztény értékrend?
Látom képben vagy, lényeg hogy nem a levegőbe beszélsz.El Sie7e írta:
A kozpenz temat meghagyom az ellenzeknek, ok ugy is tudjak hogy kell privatizacio utjan szetlopni mindent
Félre ne értsd, leszarom milyen párttal szimpatizalsz, de legalább a normális párbeszéd maradjon meg ezen az oldalon, ugyis keves hely van mar ahol ezt megtalalja az ember. Ha a tőled idézett részt nézzük, azt megtalalom facebook kommentek kozott tobb kamuprofiltol is, hadd ne kelljen mar itt is a bullshitet olvasni.
Ez a beleallok a temaba, de aztan megse, inkább lerazom valami frocsogessel a leghitvanyabb dolog ami csak letezik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szóval akkor nem lehet a Fradi és válogatott meccsek esetében a stadionon kívülről szurkolni, mint a Fradi eddigi meccsein tették. részben kár, mert részükről ez is egy opció volt a csapat segítésére, viszont full érthető döntés - ha.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
AngliaPipita írta:Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan, és arról is, hogy mi lesz még ebből, ha nem csak sima legalizált lopás.El Sie7e írta:
mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenként
a közpénz megfogalmazása pedig túlmutat azon, amit a médiában belelátnak, ez nem csak erről szól, sokkal nagyobbat fog ütni
mindenki csak egy, vele nem egy fedél alatt lakó emberrel találkozhat közterületen is.
Franciaország
https://index.hu/kulfold/2020/10/21/fra ... s-jarvany/
Szlovénia
https://www.gov.si/hu/temak/covid-19-ja ... ekezesere/
Szlovákiat emlitette Csabi
Csak 2 perc guglizassal egy 4 eves (ergo lassu) sony telefonrol
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Biztos, hogy muszáj lejáratni magad ezzel a retorikaval?El Sie7e írta: másrészt fent van a magyar közlöny honlapján, bátran olvasgasd
ne csak a 444-et csőlátással, percenként frissíve az új uszító tartalomért
Annyira egyformák vagytok.
- Pipita
Hallgatlak. Arról is, hogy hol van még betiltva és pontosan hogyan, és arról is, hogy mi lesz még ebből, ha nem csak sima legalizált lopás.El Sie7e írta:mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenkéntPipita írta: Amikor elkezdtem írni, még nem volt feltöltve a magyar közlönyre, pár perces lehet.
Kerestem mandíneren, hírtv-n, origón, nem volt sehol semmi, csak a miniszterelnök fészbuk posztjai. Nevetséges, hogy ez alapján kell találgatni, egy.
Kettő, bevezetik ellenzéki támogatással a 90 napos mindenség-ura-vagyunk törvényt, betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát, majd az első lépésük az hogy nekiállnak buzizni meg legalizálni a közpénzlopást.
Mit lehet erre mondani? Tényleg ez most az ország számára a legégetőbb probléma?
a közpénz megfogalmazása pedig túlmutat azon, amit a médiában belelátnak, ez nem csak erről szól, sokkal nagyobbat fog ütni
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
mert egyébként európában sehol nincs betiltva a gyülekezés szabadsága, ezt itthon tiltották be elsőnek és egyetlenkéntPipita írta: Amikor elkezdtem írni, még nem volt feltöltve a magyar közlönyre, pár perces lehet.
Kerestem mandíneren, hírtv-n, origón, nem volt sehol semmi, csak a miniszterelnök fészbuk posztjai. Nevetséges, hogy ez alapján kell találgatni, egy.
Kettő, bevezetik ellenzéki támogatással a 90 napos mindenség-ura-vagyunk törvényt, betiltják az alapvető emberi jogok közé tartozó gyülekezés szabadságát, majd az első lépésük az hogy nekiállnak buzizni meg legalizálni a közpénzlopást.
Mit lehet erre mondani? Tényleg ez most az ország számára a legégetőbb probléma?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Pipita
Amikor elkezdtem írni, még nem volt feltöltve a magyar közlönyre, pár perces lehet.