Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 8., kedd 11:02

Orbánné nyilatkozata.
Az látszik Vityáéknál nem alszanak sokat mostanában, szegénynek meg annyira oda kell figyelnie mit mond, hogy az valami zseniálissá teszi az interjút, van benne pár már-már MZPt idéző gyönyörűség
Ezen az asszonyon ne nevessünk már. Ha csak a fele igaz annak, hogy Orbán veri, már az is sok. Szerintem "terrorban" él és elég sok minden rajta csattan. Aztán lehet ő is hatalom mániás, mint az ura, ez csak az én véleményem.

Más: Ha jól értettem, akkor ki Ukrajnába szállítják az adományokat? Ha igen, akkor le a kalappal a kamionosok előtt! Kapjak akárhány milliót egy fuvarért, nem kockáztatnám az életem, hogy bármikor kilőhetnek a picsába...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 8., kedd 11:02

Realista24 írta:
Marky írta:
Nyaron rendszeresen gyengul a forint, mert mindenki nyaralna es most szortak meg 800k-val a lakossagot… szerintem a 360-tol mar elbucsuzhatunk.
370-375 lesz az új minimum szint.
Már 388-nal tart a tegnapi 400 után. Egyértelmű spekuláció volt tegnap, látszik majd az MNB ábra készleteiből h mennyien vettek fel forint elleni pozíciót. Kurvara nyitott gazdaság vagyunk és vedtelenek. A románokról lehetne példát venni, tegnap vki linkete is a cikket, h milyen ügyesen tudjak megvédeni a lejt évek óta
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. március 8., kedd 11:00

hehetheoriginal írta: most akkor a revolut jo vagy nem?
csak mert sok helyrol hallani negativat is. :roll:
Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
kiraly. nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...
Wise (regen transferwise). Olcso, gyors, sztem a legjobb.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 10:34

Marky írta:
hehetheoriginal írta: nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...
Nyaron rendszeresen gyengul a forint, mert mindenki nyaralna es most szortak meg 800k-val a lakossagot… szerintem a 360-tol mar elbucsuzhatunk.
370-375 lesz az új minimum szint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 8., kedd 9:52

Most forintot vagy rubelt kell venni, az a jó befektetés :mrgreen:

Előbb-utóbb csak visszaerősödik és akkor nyersz 20-25%-ot.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 8., kedd 9:43

Orbánné nyilatkozata.
Az látszik Vityáéknál nem alszanak sokat mostanában, szegénynek meg annyira oda kell figyelnie mit mond, hogy az valami zseniálissá teszi az interjút, van benne pár már-már MZPt idéző gyönyörűség :mrgreen: :lol:

Nyitómondat megalapoz rendesen :D
"Szerintem mindenki úgy van, hogy ez a(z) érzés fogta el, mint mindannyiunkat."
Lölői magasságok

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. március 8., kedd 9:31

hehetheoriginal írta: nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 9:29

hehetheoriginal írta: most akkor a revolut jo vagy nem?
Szerk: megneztem, en most 393,88 arfolyamon tudnam valtani a forintot revoluton.
kiraly. nyilvan nincs ertelme most valtani, valszeg visszabbmegy 350-60 kore, de van a masik oldal is, hogy 600 lesz...
Mondom, ha rám hallgatsz, nekem utalod. Értékálló befektetés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 9:26

most akkor a revolut jo vagy nem?
thereisonly1ronaldo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 8., kedd 9:24

Ha bankszamlan van a penz, tedd at Revolutra, ott valtsd at eurora, es utald tovabb kulfoldi szamlara. A revolut viszonylag jo arfolyamon szamol es nem csapol meg annyira, nyilvan fugg attol, mekkora osszegrol van szo.
Ha kp-rol van szo, fizesd be a bankodban a szamladra, es ugyanugy revoluton keresztul kuld tovabb. En ezt csinalnam, de nem ismerem a tobbi lehetoseget, igy csak errol tudok nyilatkozni.

:goat:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 9:23

igen, ez is gond, ha odaviszek egy lakás (vagy nyilvan audi rs6 :D ) árát monnyuk, akkor valszeg csak pislogni fog rám az ipse/némber, hogy mit bolondozok en itt.

atutalas 2 bank közt az közeparfolyamon megy, nem?
egyszer vettem kp-ra motort, pusztan hogy egy fiokba szallitsa nekem a g4verőember az osszeget kellett több tizezer huf-ot bekalkulalni, aztan hogy a penzedhez juss jo vastag szazalekot lekapnak, kozben meg eleve fizeti az ember a szamlavezetesi es mindenfele koltseget...
thereisonly1ronaldo

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. március 8., kedd 9:10

hehetheoriginal írta:
cart írta:

Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Nem.
Van x forint, azt kene atvaltani euroba es attenni kulfoldi szamlara.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Számolj azzal is, hogy a váltósok most nem nagyon szeretnének megválni az Eurótól.
Olyan ember, akihez évek óta járok itt fent Pesten, alig tudott összekaparni nekem 5 ezer Eurót
Nem tudom mekkora összegről beszélünk, de érdemes ezzel is számolnod.
Egyébként én is a fent említett Wise-t használom utalásra, ha devizáról van szó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 7:04

Kiveszed, atvaltod, kiviszed.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:43

Realista24 írta: Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy? :kalapos:
Jaaaaaa erste bankbul akarok osztrak erste bankba
(Meg mielott jossz a suletlenseggel, kulon cegek, nem megy bankon belulivel)

De egyebkent tokmindegy a bank, a legoptimalisabb modszer erdekel, melyik a legkisebb atvaltasi/atutalasi/egyeb koltseggel jaro buli sok gecisok kurvasok (nyilvan) penzt magyar forint számláról kulfoldi euro szamlara
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:40

Hát baszod, veled könnyebb ha azt sem tudjuk melyik banknal vagy? :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 6:38

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Nem.
Melyik a legolcsobb modszer? Kivenni kp-be, atvaltani vhol, atkocsikazni a hataron egy hatizsakban tartva, aztan bemenni a bankba es rarakatni a szamlara? Ha sok x-rol van szo, akkor atvaltani is nehez (Csak a kivetelnek csomo koltsege van ,gg bankok) egyazegybe atutalni, annak is koltsege van, vagy wisezal atutalni, azt sem hiszem, hogy full ingyenes, szoval melyik a legkisebb koltseggel jaro megoldas?
Matekozd ki. :kalapos:
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Nem ismerem a koltsegeket, ezert kerdezem

Degeci nehez veletek neha bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 8., kedd 6:10

hehetheoriginal írta:
cart írta:

Ha az a kerdes milyen szamlat erdemes nyitni hozza akkor Wise (TransferWise) vagy Revolut szerintem. Wise 15000 euroig ingyenes, utana 0,4%/ev a koltseg.
Nem.
Matekozd ki. :kalapos:
Valtasi különbség.
Utalás és kp felvétel különbség.
Aztán megvagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 8., kedd 5:56

cart írta:
hehetheoriginal írta: Melyik a legolcsobb modja forintot kulfoldi (euro)szamlara attenni?
Nem.
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 7., hétfő 23:29

Faust írta:
gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.
Ha a Fidesz csak par mandatumos tobbseget szerez, akkor jo nagy szarban lesznek. Mondjuk az ellenzek is, ha ok nyernek. :lol:

Igazi 22-es csapdaja ez, ugy erzem, hogy az ellenzek sose fog tobbet igy osszeallni, ha most nem nyernek, de ha meg nyernek, akkor valami csoda kell ahhoz, hogy '26-ban ne valtsak le oket ujra a Fideszesek, annyira at van mar mentve minden, a gazdasagot meg taccsra vagtak.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 7., hétfő 23:03

gutihaz14 írta: ne mond hogy menthetetlen a helyzeted. ha a diktator marad akkor fixen ez a moslek lesz meg 4 evig. ha valtozast varsz akkor valtozasra kell szavazni. ezeknel barki barmi jobb.
Szerintem most pont hagyni kéne, hogy rájuk rohadjon az egész, a kiszórt államkasszástul, 400 forintos euróstul, menekültáradatostul, mindenestül.

Vissza: