Szeretem amikor kioktatnak egy olyan dologgal kapcsolatban, amit nem állítottam, mint hogy egész jó meccse volt Ramosnak. Elfogadhatót írtam. Ramos nem láthatta, hogy kijön mögötte és igen beléphetett volna felszabadítani, de Nacho látott mindent és lemaradt. A 3. gólnál meg egyszerűen szépen teret adott Kane-nek, ahelyett, hogy szorította volna kifelé. Arra nem emlékeztem, hogy Ramosról lefordult Ali, de azt tudom, hogy Nachonak nem egy hibája volt. Sőt volt még egy alkalom, amikor csak azért nem kaptunk a 3-hoz hasonló gólt, mert Kane nem nézett fel. Ramos kilépett rá és elment Nacho is teljesen felkínálva az ott érkezőnek a területet. És még ezen kívül is rengeteg bizonytalansága volt. Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.donor írta:Nem akarok nagyon belemenni, de nézzük: első gólunkat Marceloról kaptuk. A beadás után Ramos csak lötyögött visszafelé és mutogatott a labdára (és itt szeretném megemlíteni, hogy ő volt az utolsó ember, aki belógott és ezért nem intette be a partjelző a lest), míg a közvetlen mögötte levő Alli becsúszva megelőzte Nachot = "Nachoról meg kaptunk 1-t". A másodiknál senki nem tehetett, hogy úgy pattant Ramosról, így gondolom ez nem Nacho sara. Harmadiknál Alli úgy fordult le Ramosról, mint hülye gyerek a ringlispilről és utána jutott a labda Kane-hez. Persze, felrúghatta volna Nacho, de ő biztos hogy nem fog ilyet csinálni, viszont rengeteg felívelt, előre vágott labdát lehalászott.Kerlon írta: Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.
Nézd végig megint a meccset, és ha utána is azt mondod, hogy Nachonak itt volt a határa, Ramosnak meg egész jó meccse volt (mert egy lapon említetted Iscoval a teljesítményét).
OFF: Persze kezdhettem volna gúnyosan úgyis, hogy újabb donori fasság csak, mert nem értek egyet mással.