Arra gondolsz amikor a védők a kapust is bevonva passzolgattak hátul, majd amikor rájöttek hogy ez igy uncsi lenne meg 20 percig akkor annyit tudtak csinálni hogy belebasztak egy nagyot a labdába es mar nálunk is volt?tegnap a 70. perc környékén kb 3 vagy 4 percig folyamat úgy adogatott a Totthanem, hogy a labda közelébe se kerültünk, jött is az ollézás.
Értékeld a legutóbbi meccset
- mocsok
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pofonoktól ég az arcunk.
Ez sajnos Perez és Zidane sara, el lett pazarolva a 2017-es nyár, ezáltal egy egész év megy a kukába. Láttuk, hogy tavaly is CR húzta az egész csapatot, és érezhető volt, hogy ő kb. kiadta a maximumot magából, többet hasonló szezont nem fogunk látni tőle. De nem vele van a gond, hanem a BBC másik két tagjával, tőlük meg kellett volna válni, ezt mindenki látja csak Perezék nem. Benzema mikor rúgott utoljára gólt, februárban? A támadószekcióban (ha Bale éppen egészséges) van egy darab Asensio cserénk? Mayoral és LV csak Zidane Fifa managerében értelmes csere. Zidane edzői munkássága valóban az Ancelotti idéni Müncheni aktivitásához kezd hasonlítani..
Én csak azért vagyok kiakadva, hogy a Barcelona képes évekig a csúcson maradni, a Real pedig 2 jó év után minden szinten el van kényelmesedve, pedig évekig kéne dominálni mind a 3 fronton.
Ezt a vezetőség oltárian elcseszte, és nem látom hogy idén ebből a gödörből hogy fogunk kimászni.
Ez sajnos Perez és Zidane sara, el lett pazarolva a 2017-es nyár, ezáltal egy egész év megy a kukába. Láttuk, hogy tavaly is CR húzta az egész csapatot, és érezhető volt, hogy ő kb. kiadta a maximumot magából, többet hasonló szezont nem fogunk látni tőle. De nem vele van a gond, hanem a BBC másik két tagjával, tőlük meg kellett volna válni, ezt mindenki látja csak Perezék nem. Benzema mikor rúgott utoljára gólt, februárban? A támadószekcióban (ha Bale éppen egészséges) van egy darab Asensio cserénk? Mayoral és LV csak Zidane Fifa managerében értelmes csere. Zidane edzői munkássága valóban az Ancelotti idéni Müncheni aktivitásához kezd hasonlítani..
Én csak azért vagyok kiakadva, hogy a Barcelona képes évekig a csúcson maradni, a Real pedig 2 jó év után minden szinten el van kényelmesedve, pedig évekig kéne dominálni mind a 3 fronton.
Ezt a vezetőség oltárian elcseszte, és nem látom hogy idén ebből a gödörből hogy fogunk kimászni.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
húhhRemy írta:Ugyanolyan nyugodt vagyok, mint anno 14'-ben a 90+-ban az Atletico ellen, vagy tavaly a Juve elleni döntő előtt.
Ha van csapat, amelyik képes felállni a padlóról, azok mi vagyunk. Pont ebben rejlik az erősségünk, és emiatt jöttünk ki az elmúlt években sokszor a szarból.
Az, hogy mit nyilatkoznak a médiának, kit érdekel. Sablon az egész. Nyilván nem mondhatják ki, hogy válság van, vagy hogy totális káosz uralkodik. Senki nem mond, vagy mondana ilyet.
Higgye csak el az összes csapat, hogy a Real szar.
az a baj, hogy nem csak elhiszik, hogy szar a Real, meg is mutatják az egész világnak. engem meg érdekel mit nyilatkoznak mert így kommunikálnak a szurkolóval is, nem csak a riporternek ad ezzel választ. Tavaly pont, hogy érezni lehetett a társaságon, hogy van bennük egy rejtett tartalék(nem csak tavasszal), idén ebből semmi sem látszik, jól mutatja az is, hogy tegnap a 70. perc környékén kb 3 vagy 4 percig folyamat úgy adogatott a Totthanem, hogy a labda közelébe se kerültünk, jött is az ollézás. Az asztalra kéne csapni és változtatni, kísérletezni. Lassan a játékosaink is úgy nyilatkoznak mint itt pár szurkoló, reménykednek, hogy majd jó formába lesznek.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ugyanolyan nyugodt vagyok, mint anno 14'-ben a 90+-ban az Atletico ellen, vagy tavaly a Juve elleni döntő előtt.
Ha van csapat, amelyik képes felállni a padlóról, azok mi vagyunk. Pont ebben rejlik az erősségünk, és emiatt jöttünk ki az elmúlt években sokszor a szarból.
Az, hogy mit nyilatkoznak a médiának, kit érdekel. Sablon az egész. Nyilván nem mondhatják ki, hogy válság van, vagy hogy totális káosz uralkodik. Senki nem mond, vagy mondana ilyet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nem én arra gondoltam,hogy tegnap rendben volt minden.Ha rendben lett volna akkor elrendezik az angolokat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Most baj, hogy őszinte?
Bár vitatható, hogy tegnap rendben volt, de hogy egy Gironától, hogy máshogy kaphatunk ki, minthogy beleszarunk?
Bár vitatható, hogy tegnap rendben volt, de hogy egy Gironától, hogy máshogy kaphatunk ki, minthogy beleszarunk?
- BlancoMark
Miert le kellett volna tagadni? Legalabb oszinte, a vak is latta hogy semmibe vettek a kiscsapatot.p.csabi1 írta:Hozzáállásbeli gondok? „Nem, nincs erről szó. Talán a Girona ellen hátradőltünk, de ma nem. Nincs miért szemrehányást tenni a csapatra, jó volt a hozzáállásunk.”
Ez mi?
Hát a riporter helyében azonnal vertem volna neki egy nyakast!
Hozzáállásbeli gondok? „Nem, nincs erről szó. Talán a Girona ellen hátradőltünk, de ma nem. Nincs miért szemrehányást tenni a csapatra, jó volt a hozzáállásunk.”
Ez mi?
Hát a riporter helyében azonnal vertem volna neki egy nyakast!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Az azert van mert mar mindenki beletorodottRealista24 írta:Nagyon büszke vagyok a fórumra, sehol egy kitiltás
Szemely szerint en ezert nem anyaztam.
Ilyen emberekkel es jatekkal felesleges tobbet varni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat nem tudom, nagyon kitunt a sok pontatlansag, de itt leginkabb a taktikaval vannak gondok. Kimegyunk es nincs elkepzeles. A mozgasok, a begyakorolt tamadasok sehol sincsenek, mintha mindenki abban bizna hogy majd az egyeni skill eleg lesz es valaki lehozza. A vedekezesunk pocsek, a ket szelso vedonk vedo munkaja egyenlo a nullaval, Achraf nem tud beadni sem. Marcelo sem igazan erzi mit kellene elol csinalni. Egyedul azokban a tamadasokban volt fantazia amikor CR kiment a szelre es o kezdte a tamadasokat. Az ember topicjaban a visszavonulasarol van szo, megis neki kell huznia a csapatot. Benzema teljesen elfogyott, felorolte h nincs szelso es CR is ott tiprodik mellette a kapu elott. Bale visszater es majd harman fognak bent varni egy beadast, amibol meccsenkent van egy vagy ketto jo. Zidane nagyon elvan, ertem h nincs kit berakni, de az sem megoldas hogy akkor nem probalunk meg semmi mast, az ellenfelek siman felkeszulnek arra amit jatszunk.
Tegnap is Llorisrol siman kijottek a labdak sok esetben, megis a vegletekig kiakarunk jatszani mindent ahelyett hogy lonenk a kaput.
Tegnap is Llorisrol siman kijottek a labdak sok esetben, megis a vegletekig kiakarunk jatszani mindent ahelyett hogy lonenk a kaput.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem meg egyszeruen csak nem megy. En Modricnak es CR-nek hiszek, hogy fizikalisan is es mentalisan is rendben vannak, egyszeruen csak a fsz rossz oldalara kerulunk ilyen-olyan okokbol. Szerencsenk sincs, a biroktol nem mi kapunk segitseget hanem az ellenfel. Elobb utobb fordul a kocka. Lehet hogy epp a legjobbkor majd, pl a Barcat otthon meg kell vernunk. Jon a klub vb is, trofeat kell nyerni.
Nekem az tűnt fel, hogy mintha fáradtak és tompák lennének, remélem azért mert tavaszra időzíti Pintus a csúcsformát.
Semmi köze az erőnléthez szerintem. Tavaly csúcsformán kívül is hoztuk a meccseket. A keret mélységének elvesztése és a taktika miatt van a jelenlegi helyzet. De ha mégsem....akkor elég tavasszal focizunk? Ez milyen elvárás?Az "nyugtat", hogy szinte kivétel nélkül mindenki formán kívül van, tompa, fásult. Ez nem lehet véletlen, tavaszra megint össze fog állni a történet.
Azt pedig ne felejtsük el a tavaszi formánkhoz hozzátenni: Tavaly kizúgtunk a kupából, aminek köszönhetően 3 hetünk volt, amikor csak heti 1 meccset játszottunk a bajnokságban, miközben a spanyol és európai vetélytársak is heti 2-t nyomtak. Mi ez idő alatt csináltuk a mini előszezonunkat újra, ami a tavaszi robbanást hozta. Na most jó eséllyel a kupában nem betlizünk idén, és nem is tehetjük, ha a bajnokságban továbbra is hátrányban leszünk. Akkor januártól heti két meccs a BL-ig, ott meg csoportmásodikként idén simán belehúzhatunk egy nagy ellenfélbe. Mármint egy Napolinál nagyobba. Ez nem pesszimizmus a részemről, csak egy felvázolt forgatókönyv. Aztán meglátjuk, hogy bír el vele a csapat
- RealMadridFanatic
Nekem az tűnt fel, hogy mintha fáradtak és tompák lennének, remélem azért mert tavaszra időzíti Pintus a csúcsformát. Lassúak és pontatlanok vagyunk.
Így van. Ezt láttam én is, iszonyat mennyiségű rontott passz, a legegyszerűbbek is lassúak voltak, sokszor nem társhoz mentek, olyan játékosoktól, akik alapvetően 90% körüli passzpontosságot produkálnak hosszabb távon is.
A bajnokság nagyon karcos lesz, sajnos a bírókkal (nem akarok rájuk fogni semmit, csak a tényszerűség kedvéért) és a szerencsével is hadilábon állunk folyamatosan, ami szépen kicsúcsosodott egy tetemes hátrány képében.
Az "nyugtat", hogy szinte kivétel nélkül mindenki formán kívül van, tompa, fásult. Ez nem lehet véletlen, tavaszra megint össze fog állni a történet. Mindezek ellenére vastagon megvannak a hibák, már nyáron is megvoltak (a keret formálásánál is), Zidane pedig nem meri használni azokat a rejtett értékeket, akikkel át lehetne hidalni ezt a húzósabb időszakot, vagy sérültek olyan emberek, akik meg tudnák kavarni az állóvizet.
Igazából azért kicsit csalódott vagyok, egyelőre viszont úgy gondolom, hogy a mostani gyengélkedésnek meglesz az ellenpólusa a szezon azon szakaszában, amikor számít igazán. A bajnokság sajnos maraton, oda kell "szerencse" is, hogy az ilyen helyzeteket a lehetőségekhez mérten minimális pontvesztéssel zárjuk. Azon fog múlni, hogy idén mit tudunk hozni a Barca, Atletico, Valencia (?), Sevilla (?) sor ellen, ha ezeken bőszen gyűjtögetjük a pontokat, akkor még ez sem veszett fejsze nyele.
Viszont az elmúlt években mutatott játék, akarás és győztes mentalitás hozta sikerek befogták a számat, nem fogok károgni, pedig már nyáron sem tetszett amit láttam. Ez a brigád, így egyben egy korszakos csapat, akikre minden bizonnyal életem végéig emlékezni fogok, annyi szép emléket és örömteli percet adtak. Nálam rászolgáltak arra, hogy ne fröcsögjek.
Mellesleg Ők is emberek, természetes, ha kicsit jóllaknak. Ez nem a pénzről, a motiválatlanságról szól, az élsportban pont elég az, hogy egy minimálissal kisebb koncentrációt mutatsz a döntő pillanatokban, vagy tudat alatt nem mész bele úgy a párharcokba (tegnap nagyon sokszor éreztem, hogy nem állnak bele a játékosok rendesen az egy-egy elleni szituációkba, így nagyon kis százalékban is nyertük őket, nem csoda, hogy simán kikaptunk).
Mindenesetre várom a tavaszt, meggyőződésem, hogy megint be lesz majd tömve pár száj, még akkor is, ha esetleg kupákat nem hozunk, a tűz közelében ott leszünk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- nzooli93
Nem jelentettem nagy jelentőséget a girona elleni vereségnek, hozzászoktam ,hogy bl-re felpörgünk, akár a semmiből is. De ez a tegnapi valami hihetetlenül nagy arconcsapás volt nekem is. Persze, továbbjutunk,aztán tavasszal lehet bármi, de ki akar már februárban, akár egy city/psg/united -al játszani? Ennek a meccsnek tétje volt , és mi nem tettük oda magunkat. Ez elég elszomorító azért. És valszeg marad ez a kezdő ugyanúgy a las palmas ellen is. Azt se tudom elképzelni sajnos ,hogy most februárig mit fogunk csinálni? Bl lecseng addig, bajnokság meg eléggé offosnak tűnnik. Nyílván nyilatkozgatják hogy mindent megtesznek majd, de ezek után én nem igen tudom ezt komolyan venni. Remélem nem ezt a semmit kell néznem addig ,amíg nem lesz újra bl meccs tavasszal
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem az tűnt fel, hogy mintha fáradtak és tompák lennének, remélem azért mert tavaszra időzíti Pintus a csúcsformát. Lassúak és pontatlanok vagyunk.
Tavaly is ez volt egyéb, csak ott nekünk pattant be a végén, meg nem kaptuk a les gólokat, hanem mi lőttük őket.
Semmiben nem voltunk játékban jobbak tavaly ilyenkor.
Hogy a pozitívumokról írjak. Nacho megint tanári volt, a gólnál lemaradt, de cserébe legalább 3szor mentett utolsó emberként amikor a kapitány egy szöglet után fenmaradt. Casemiro is rendre hozta a párharcait, nélküle jobban átrohannak rajtunk.
Asensio jól szállt be,ezt egy kis sebesség, volt aki futott, kár, hogy későn jött.
Ami viszont nem tetszett, az az volt, hogy 0-3 után visszaálltunk, semmi letámadás, semmi akarás. Mintha úgy lettek volna vele ZZ-ék, hogy csak ne kapjuk többet. Ha az egész második félidőben úgy pörögnek mint a gólunk után akkor más is lehetett volna a vége. Már ez az egy gól is megfogta Spurst.
U. I. Valamikor amúgyis meg kellet szakadnia annak a sorozatnak, hogy 8 éve nem kaptunk ki angol csapattól. (az nem pool elleni 4 nulla volt?)
Tavaly is ez volt egyéb, csak ott nekünk pattant be a végén, meg nem kaptuk a les gólokat, hanem mi lőttük őket.
Semmiben nem voltunk játékban jobbak tavaly ilyenkor.
Hogy a pozitívumokról írjak. Nacho megint tanári volt, a gólnál lemaradt, de cserébe legalább 3szor mentett utolsó emberként amikor a kapitány egy szöglet után fenmaradt. Casemiro is rendre hozta a párharcait, nélküle jobban átrohannak rajtunk.
Asensio jól szállt be,ezt egy kis sebesség, volt aki futott, kár, hogy későn jött.
Ami viszont nem tetszett, az az volt, hogy 0-3 után visszaálltunk, semmi letámadás, semmi akarás. Mintha úgy lettek volna vele ZZ-ék, hogy csak ne kapjuk többet. Ha az egész második félidőben úgy pörögnek mint a gólunk után akkor más is lehetett volna a vége. Már ez az egy gól is megfogta Spurst.
U. I. Valamikor amúgyis meg kellet szakadnia annak a sorozatnak, hogy 8 éve nem kaptunk ki angol csapattól. (az nem pool elleni 4 nulla volt?)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Az egész csapatnak jár a fekete pont,röviden így tudnám értékelni.
Talán Isco aki kilóg felfelé a csapatból.
Talán Isco aki kilóg felfelé a csapatból.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon büszke vagyok a fórumra, sehol egy kitiltás
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Szerintem pár játékosnak fejébe szállt a dicsőség , lazábban mentek neki a szezonnak , nem rakják oda annyira magukat mint tavaly, fejben vannak itt gondok meg a hozzáállással , mert focizni nem felejtettek el , bár szerintem + most egy kis gödör is befigyelt.. Tavaly ha hátrányba kerültek , megpörgették a játékot és csúsztak másztak , jött is az eredménye , ennek most nyoma sincs , fásult a társaság! nem irigylem Zizut majdcsak lesz jobb is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ami ZZ-t illeti, a kis szogletekrol nagyon le kellene mar szokni. Illetve erthetetlen, hogy Ceba miert van ennyit jegelve, Iscot leszamitva barki helyere bejohetett volna ma mar a 60. percben. Erre posztra cserel, lehozza a legjobbat, a helyere egy forman kivuli Ase, es behoz egy nulla Mayoralt. Nagyon furcsa ezeket latni tole. Kova visszatereset varom, de konnyen lehet, hogy ott fognak malmozni Cebaval a padon, amig Lucas meg Mayoral allnak be...
Abban bizom, hogy a kp-n meg van a minoseg, bennuk latom a javulasi lehetoseget. A BBC harom tagja mar kerdeses, de azert Ronaldoban bizom. Bajnoksag mondjuk mar nem egyszeru, de a tavaszi BL-re osszeallhat a csapat.
Abban bizom, hogy a kp-n meg van a minoseg, bennuk latom a javulasi lehetoseget. A BBC harom tagja mar kerdeses, de azert Ronaldoban bizom. Bajnoksag mondjuk mar nem egyszeru, de a tavaszi BL-re osszeallhat a csapat.