Faust írta: Marmint Koeman?
Ki tudja?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 10., csütörtök 21:00
Faust írta: Marmint Koeman?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 10., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 10., csütörtök 20:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 10., csütörtök 9:37
Nem lesz ott nagy lyuk, ahogy a grízes próbál pressingelni, mögötte meg Messi sétálgat..200 IQ.Csabi írta: https://e00-marca.uecdn.es/assets/multi ... 400863.jpg
óriási revolúció. kapus ugyanaz, védelem ugyanaz, középen de jong, aki amúgy is játszott, amikor nem volt sérült. mellette a 32 éves buszkecc helyett a 30 éves pjanic, nem a posztján természetesen. elől dembele, aki eddig többet volt sérült mint nem, messi ugye alap, mellé meg fati mert ugye muszáj. így mivel griezmannak nincs posztja mehet centerbe.
óriási.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 10., csütörtök 7:45
Nino videók előnye hogy még Higu is jó játékosnak tűnik benne.kiserik írta:Pont tegnap néztem Nino egyik munkáját https://m.youtube.com/watch?v=o7lftKuiCaQ. Nem olyan rossz az.M1Ö írta:
Ne csináljátok ezt már, de komolyan. Tele vagyunk klasszisokkal és azt se mondanám, hogy náluk több a tehetség, akárhogy Ansu Fati is folyik most a csapból. Semmivel nem minőségibb a keretük.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 10., csütörtök 7:28
Pont tegnap néztem Nino egyik munkáját https://m.youtube.com/watch?v=o7lftKuiCaQ. Nem olyan rossz az.M1Ö írta:Ne csináljátok ezt már, de komolyan. Tele vagyunk klasszisokkal és azt se mondanám, hogy náluk több a tehetség, akárhogy Ansu Fati is folyik most a csapból. Semmivel nem minőségibb a keretük.Steve írta:míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. szeptember 10., csütörtök 6:30
Nalunk a golok hianyoznak, minden mas nagyjabol megvan.Steve írta:Én tartok tőle, hogy míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 9., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. szeptember 9., szerda 22:27
Ne csináljátok ezt már, de komolyan. Tele vagyunk klasszisokkal és azt se mondanám, hogy náluk több a tehetség, akárhogy Ansu Fati is folyik most a csapból. Semmivel nem minőségibb a keretük.Steve írta:míg nálunk a minőség hiányzik sok játékosból
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 9., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. szeptember 9., szerda 20:04
Dehogy viccbőlflori írta:Viccből írta még itt valamelyik barcás kolléga, hogy nem lepődne meg, ha ugyanazzal a kezdővel indítanák az októbert, mint a Bayern ellen. Most már lehet én sem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. szeptember 9., szerda 20:03
nem viccből írtam.flori írta:
Viccből írta még itt valamelyik barcás kolléga, hogy nem lepődne meg, ha ugyanazzal a kezdővel indítanák az októbert, mint a Bayern ellen. Most már lehet én sem.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 9., szerda 18:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 9., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. szeptember 9., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 9., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 9., szerda 11:50
Mondjuk az a lehető legrosszabb nekünk ha elkezdenek dolgozni és munka lesz ott.Anthony írta: A Marca arról számolt be, hogy Koeman hatvanról kilencven percre emelte az edzések hosszúságát, amelyek jóval intenzívebbek is az eddigieknél – ezt a lap szerint meg is érezték a játékosok, akik közül néhányan már „Koeman őrmester” becenévvel illetik új edzőjüket.
A holland szakember a fegyelemben is új szintre lépett: a futballistáknak legkésőbb egy órával az edzések előtt meg kell jelenniük az edzőközpontban, valamint a gyakorlások kezdetekor is pontosan kell a pályára érniük – ebben a tekintetben sem volt rend az utóbbi években.
Ernesto Valverde edzésmódszereiről utólag a klub korábbi játékosa, Malcom is nyilatkozott – azt mondta, 40-50 perces tréningekhez volt szokva, ezért új klubjánál, a Zenitnél emiatt sérült meg, amikor az addiginál jóval nagyobb terhelést kapott.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. szeptember 9., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 8., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. szeptember 8., kedd 12:15
Remélem nem okozok nagy lelki törést ha elárulom hogy Reus már betöltötte a 31-et Bár végülis közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz, ez tény!füst írta: Negatív, abszolút nem vagyok képben a fiatal játékosokkal, és amúgyis a dajcsokért rajongok inkább. Én még ott tartok fejben hogy Reus mekkora csillag lehet, és hogy Draxler is szorosan ottvan mögötte. Aztán már ők is közelebb vannak a 30hoz mint a 20hoz.
Jelenlévő fórumozók: 49 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem