halamadrid írta:
Nagyon bíztató, hogy Cortagena szerint felajánlották nekünk Sanét. Ha Gnabry nem jönne, ő is nagyon jó megoldás. BL-ben több kanadai pontja volt, mint Vininek igaz, a bajnokságban nem voltak olyan jók a számai, de pluszpont, hogy ballábas. Ha jól emlékszem a szezon eleje döcögősen ment neki, majd aztán indult be és talán a korábbi serülésének a jeleit is elhagyta. A Bayernben szerintem marad Lewa és így mondhatjuk, hogy 4 ember (Sané, Mané, Gnabry, Coman) sok lesz nekik a szélre.
A robbanékonysága és cselezőkészsége nem tudom mennyire maradt meg, de a PL-ben hihetetlenül tolta.
Őt csak kölcsönbe hoznám opcióvala sérülései miatt, de nem hiszem, hogy ebbe belemenne a Bayern. Gnabryról meg olyan hírek voltak a napokban, hogy hosszabbítanank vele. Lewa nem hiszem, hogy marad, szerintem leteszi érte az 50t a Barca, ha le tudna. Mondjuk azt már kb lehetetlen kisilabizálni, hogy le tudja-e tenni.
Szóval én nem számítok már érkezőre, mert nem nagyon szabadulunk meg Marianotól és Asensiotól, Mayoraltól még csak-csak, de az kevés. Ha esetleg mégis, addigra már késő lesz, mert nem nagyon lesz kit.